Ruteplanner – Lav din rute ruteplanlægning med Danmarks mest præcise ruteprogram

 

Denne ruteplan giver dig mulighed for nemt og hurtigt at tegne din rute, samt få en detaljeret beskrivelse af dine data som eksempelvis kalorierforbrændt, gennemsnits tid og meget mere.

Ruteplanner giver dig disse muligheder:

 • Til løbe-, gå- og cykelture
 • Beregn kalorieforbrug, antal skridt, hastighed og kilometertider
 • Rute kan automatisk følge officielle veje. Nyttigt ved optegning af længere cykelruter

 

Del artiklen:
 • Hans Kahr

  Det er virkelig et stort tab at der ikke mere er osm-kort og ej heler fuldskærmsvisning. Øv til det “smarte nye” og til at jeg må finde et andet sted når jeg skal ruteplanligge.

 • Niels Kristoffer Henriksen

  Højdeprofil er en god og savnet tilføjelse. Og det er fint, at “Slet punkt” ved “Tilpas til stier og veje” nu sletter hele brugerens sidste handling, ikke blot det enkelte beregnede punkt. (Før skulle man slette en masse punkter, hvis man kludrede).

  Men tabet af OSM kortet er større! Man kan ikke længere finde de små stier og detaljer, man kunne orientere sig efter før: bare prøv at lægge en rute igennem en større skov – selv om du tror at du kender skoven ud og ind er det umuligt: Terrain-kortet giver ingenting, Hybrid-kortet viser bare en masse trækroner. OSM kortet viste stier og kendemærker.

  Og kalorieberegninger er noget gejl – de fleste nyere ure gør jo dette alligevel. Desuden justeres kaolorierne i forhold til vægten ikke, hvis man indtaster sin vægt, kun hvis man brugere slideren (både Chrome og Firefox i Win7). Desuden tager beregningen ikke højde for tiden, og det tror jeg ikke er realistisk.

  Jeg brugte meget den gamle side til at opmåle ture efter løbet – i øvrigt også svømmeture. Det var en god side, så længe det varede, og nu skal der ledes efter noget tilsvarende. Og med hensyn til overskriften, så hedder det altså “Ruteplanlægning”, ikke “Ruteplalægning”. Er der sjusket lige så groft hele vejen igennem?

 • Hans Kahr

  http://www.bikemap.net arbejder med osm-kort. Her kan jeg alligevel planligge min tur i skoven på de små stier. Det kan stort set det samme som det gamle motion-online bortset fra at det ikke kan vise kortet på hele skærmen. 🙂

 • Hans Kahr

  bortset fra off-pist som det ikke klare helt så godt som det gamle motion-online

 • Hans Kahr

  … bortset fra off-pist – øv øv øv hvor er det ærgeligt. 🙁