Bestilling fra udlandet


zink_brian
 Share

Recommended Posts

Hej alle.

Hvordan kan man være sikke på at man bestiller noget lovligt fra udlandet, eks usa.

Jeg ville nødigt have besøg af politidet med en pakke jeg har bestilt, i den tro at jeg har købt noget lovligt.

Er der nogle der har erfaringer med gode billige steder fra udlandet??

Med venlig hilsen

Brian

Link to comment
Share on other sites

Det er tit en rigtig dum ting at bestille ting uden for EU. Husk at du ikke bare skal påregne porto, men også told og andre afgifter. Somme tider kan man undgå at betale disse afgifter ved at undlade at informere toldvæsnet om hvad man har købt, men der er en god chance for at toldvæsnet opdager det alligevel, og så kan man regne med en merudgift, 50% af købsprisen er ikke urealistisk.

Hvis du kender nogen i USA der kan sende det til dig som gave, kan du slippe uden om denne afgift, ellers er det bedst at bestille produkter fra EU lande.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du bestiller fra USA skal du regne med at der kommer told+moms af både prisen på varen samt fragtprisen. T+M er ca 41% af værdien.

Du kan tjekke de produkter du overvejer at købe hos doping.dk inden du bestiller, men de er MEGET langsomme om at svare (en måned er ikke unormalt). Generelt kan du være sikker på at alle varer som indeholder enten prohormoner eller efedrin (ephedra) bliveer tager.

Link to comment
Share on other sites

Helt rigtig det med pumba siger med de 41 %, men har før bestil et STORT læs hjem fra USA ! Bare protein pulver + amino syre. Det er en chance man tager, men ikke alle bliver taget med de fleste. Hvis du overvejer at købe pro-homoner som er lovlig i USA! Så drop det og du får en bøde på 1000 kr for at infører en ulovlig substans til danmark som går under AS i Danmark.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du kender nogen i USA der kan sende det til dig som gave, kan du slippe uden om denne afgift, ellers er det bedst at bestille produkter fra EU lande.

Taget fra Told & Skat (vedr. import fra et land uden fro EU):

Told -og momsbeløbet er beregnet ud fra følgende regler:

  • Pakker købt via internettet/postordre med en egenværdi (købspris) under 22 EUR (ca 165 kroner) bliver indført told- og momsfrit. Dog er moms fritagelsen betinget af, at varens værdi ikke overstiger 80 kroner.
  • Pakker modtaget som gave med en samlet egenværdi (købspris) under 45 EUR (ca. 340 kroner) bliver ligeledes indført told- og momsfrit.
  • Pakker med en samlet indførselsesværdi (købspris incl fragt) over 22/45 EUR (ca 165/340 kroner) skal indfortoldes og der skal betales told og moms i forbindelse med indførslen. Bemærk at når prisen er over 22/45 EUR (ca 165/340 kroner) skal fragt tillægges købsprisen forinden told og moms beregnes.

Bemærk hvor snedigt de får os til at betale told og moms af fragten......

Hvis du har nogen indflydelse på hvem der skal viderelevere dine pakker her i Danmark, så sørg for guds skyld for at det ikke bliver GLS/pakketrans. Mere inkompentente knoldesparkere skal man leve længe efter.

Edited by Jast
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share