Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Er det helt slut med kaffekvababbelser?

Thx super doc og tak for at spørge :hippy: Dejligt med lørdags stuegang i loggen :4winkkiss:

Well well synes jo ikke rigtig, at jeg kan blive ved med at trække evt læsere med mit same same koffein kaos. Ja og som jeg også skrev for nogen tid siden, så går det bedre på den måde, at al træningen gør, at jeg sover bedre. Dog, helt sikkert ikke så godt, som hvis jeg droppede kaffen men bliver for deprimeret uden. Eller sådan var det i hvert fald i sommer. Mave bøvler også helt klart mere og så har jeg nok også på det seneste haft skejet ekstra ud med et par formiddags hospitals kopper. I går hørte jeg så et rygte om, at vores maskiner åbenbart bruger noget kaffe ekstrakt, der skulle indeholde Nikkel og måske derfor, at jeg reagerer ekstra kraftigt. Har simpelthen haft dage, hvor det lyder som om, at mine tarme hviner, ikke særligt charmerende og føles ubehageligt. Ja så skal tilbage til morgen bistro og dit gode forslag om, at spise lidt mad først. Gør i det hele taget i tiden meget ud af at få pakket små fornuftige mellemmåltider, få min morgengrød, få masser af vædske etc etc. Ja så håb forude.

Vågner således i øjeblikket typisk 3.30 men har så vha hypnose app haft held til at falde i søvn igen. I går morges meget vellykket med søvn frem til kl 6.30 og i morges lidt mindre vellykket fordi jeg havde en eller anden mareridtsagtig drøm om Madrid gate, forhåbentligt et eller andet uforløst, der skulle ud af systemet. Vil nok også hjælpe mig når jeg lidt bedre igen får implementeret noget yoga.

Træning d 31.10

Løb

10 super dejlige aften k på city tur rundt Ringgaden

Sov som sagt sødt i går morges og var tæt på at stå over på aften træning men gjorde det HELDIGVIS ikke. Et superfedt pas, der i høj grad mindede mig om den stamina jeg havde i gamle dage, hvor jeg altid lige kunne smide løbeskoene på og prioriterede passene HØJT. Nærmest ikke kunne undvære træning. That's what we're heading for :hippy:

Træning d 1.11

Bodyfit

1 h

Spin

1 h

Svøm

2000 m

:bubblebath::bubblebath::bubblebath:

Skal nå en eller anden form for yoga senere og i morgen er jeg booket i FW - til heat wave. Så får jeg prøvet det når nu det ikke kunne være Bikram :cry3: Min frisør havde faktisk også dyrket en del Bikram og trænede nu i Energy centret med bla TRX, så super god snak mens jeg fik klippet en del af mit hår. Eller sådan føltes det. Har stadig langt hår men det trængte bare.

Fortsat dejlig sensommer dag til boardet :hippy: Tænk at kunne skrive sådan d 1.11

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Jeg talte med min søster og svogers lokale kaffepusher forleden og snakken faldt på Robusta-og Arabicabønner henh. Udover alle de andre grimme ting han havde at sige om Robustabønner, kunne han også fortælle, at de indeholder tre til fire gange mere koffein end Arabicabønner. Det fik mig til at tænke på, hvilke slags bønner, der bruges til hospitalskaffe?

Edited by jsc
Link to comment
Share on other sites

Jeg talte med min søster og svogers lokale kaffepusher forleden og snakken faldt på Robusta-og Arabicabønner henh. Udover alle de andre grimme ting han havde at sige om Robustabønner, kunne han også fortælle, at de indeholder tre til fire gange mere koffein end Arabicabønner. Det fik mig til at tænke på, hvilke slags bønner, der bruges til hospitalskaffe?

:wub: Kaffesnak

Spændende, at du har haft været i kløerne på en rigtig kaffepusher. Håber, at han også fik solgt dig noget rigtig god kaffe. Jeg måtte jo straks ud i skabet og sikre mig, at mine ny indkøbte Café Noir bønner var gode Arabica fætre og det var de heldigvis. Og ja ikke godt, at vide, hvad vores fluidum på job brygges af.

Et andet rygte om vores hospitalskaffe er faktisk, at der slet ikke er koffein i :dropjaw: men anyhow skal jeg lære at holde mig fra det og udelukkende nøjes med den gode morgenbistro kop. Fik den i morges sammen med søndags Politiken og lidt havregrød ovenpå en god nats søvn - indtog dog lidt druesukker kl 4 og faldt godt i søvn igen. En absolut dejlig morgen :hippy:

Træning d 2.11

Løb

25 minutter interval. Rigtig fint pas, hvor der for alvor var noget fut i stængerne - nice :headphonedance:

Spin

1 h - også en god men hård time med flere af de små skarpe intervaller

Svøm

2000 m

Lidt træt i bassinet i dag men er super inspireret af nogle ting Dixon skriver i min nuværende tri bibel, som jeg nok skal vænne tilbage til. Ja og efterhånden fik jeg også trukket mere og mere igennem.

Om lidt over en time skal jeg trille afsted til Heat Wave yoga ting... :innocent: Kunne godt snuppe en middagslur i stedet men trænger til at komme i gang med det :superman:

Ugen:

Svøm - 2 pas, 4000 m

Løb - 4 pas, 2 med lidt intesitet, 2 rolige

Spin - 3 pas, skal til at vælge landevejen :bike: :bike:

Funktionel træning - 3 stks, 2 med coach H og 1 bodyfit time

Yoga - håber, at ende på 2 pas. Alt for lidt men trænger mere og mere til bare at slappe af når jeg er hjemme, så skal nok satse på noget andet end egentræning

Så vidt jeg kan se, er dette min 3. uge update og tror, at det passer med, at jeg nu i den kommende uge vil lette lidt på bremsen. Skal til møde i KBH torsdag og fredag bliver måske helt træningsfri som led i superkompensation til søndagsløb, Nytårscup 10 k. Dermed ikke være sagt, at der ikke skal være kvalitet i pas og svøm + yoga kunne sagtens komme til at fylde noget.

Fortsat god dag til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Hvordan får i egentlig kaffe? Små lokale maskiner eller store skrumler som også kan lave kakao og den slags?

Vi har den sidste type. Indtil for et års tid siden var der forskellig kaffe i. Var man f. eks. til gavalia, skulle kan trække kaffe i den venstre automat. Nu er der den samme ikke-kommercielle kaffe i alle maskiner. Kan ikke huske navnet men det er ikke Cafax.

Link to comment
Share on other sites

På mit arbejde har vi de store automater, der også laver fx kakao. Det er ikke ligefrem gourmet.

Og til bjergnymfen kan jeg kun sige, at jeg bestemt købte kaffe dernede i Svendborg. Både et par lækre latter og et par poser med Ethiopisk kaffe, der var marginalt billigere end safran. Det er guf i kanden 👍

Link to comment
Share on other sites

:wub: Mhmmm mere kaffe snak, omend lidt tortur at skriver om højkvalitets poser med Ethiopisk kaffe :hands: når der er 12 timer til jeg må indtage mere koffein.

Og håber i hvert fald, at I får noget god kaffe Gregers når du skal arbejde på alle mulige og umulige tidspunkter af døgnet.

Hos os har vi på vores læge gang noget semiautomatiseret filterbrygningssystem og egentlig ok kaffe. Men hvis jeg skejer ud i en ekstra lille kop om morgenen, så er det typisk min egen instant, Espresso eller Crema fra Nescafé. Resten af kaffen er fra store automater, hvor der som sagt går mange rygter inkl det seneste om Nikkel, fordi en af vores sygeplejersker havde identificeret, at hun slog voldsomt ud og at det blev bedre, da hun stoppede med den. Nå jeg har haft mange dage, hvor det har været nemt at undvære i løbet af dagen og vigtigst bare at kunne drikke lidt kaffe :hands:

Træning d 2.11 fortsat

Yoga

60 min heat wave flow

Ja fattigmandsbikram i FW og selvfølgelig ikke på højde med the real thing men meget bedre end ingenting. Dog havde der netop været 30 mennesker til Pilates, inden vi kom, der åbenbart følte for at sprøjte med det hersens sprit rense halløj i større mængder og ja det virker squ honestly sundhedsskadeligt i et 37 grader varmt lokale, hvor vi andre bagefter skulle være. Denne gang kradsede det i halsen hos alle. Nå i morgen er der vist ikke time lige inden.

Sov sødt :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Møgtablet. Her logger man ind for at læse træningslogs og så havner man på espressobar.dk :-)

:laugh::laugh: :hippy:

Meeen synes nu 1) at jeg har haft prøvet at spize kaffe loggen op med lidt træning på det seneste :innocent::innocent: + 2) at både superdoc jsc og Gregers har været med til at lokke både mig og log lidt i kaffesnaks fordærv igen men indrømmer gerne, at jeg var et mere end villigt offer, er super addict :wub::wub:

Derudover så lyder det som et dejligt choko-mokka ritual du har fået bakset sammen kære Gregers, keep it up

Træning d 3.11

Yoga

60 minutter heat wave flow

Er bare så sindssygt godt for min krop og må virkelig huske, at små voksende troldemuskler uden en smidig krop, der kan komme ud i yderstillingerne bare ikke er en velfungerende krop. Ellers lidt træt og mat ovenpå weekendens udskejelser i dag. Men sov sindssygt got i nat og nød morgenbistro og det uden, at mave har haft været helt tosset i dag. Very nice.

I morgen tidlig coach H. Skal ikke sove sent

Ja og tak til Morten Z for at rockstjerne smiley er tilbage :strat::wub::wub:

Sov sødt derude

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 4.11

Morgentræning coach H

10 min på løbebånd, C2 555 m

Cirkel - 45 sekunders arbejde, 15 sekunder til at skifte og være klar til næste øvelse

KB swings - husker ikke vægt, ikke supertung

Sofa jump squats siddende på bænk med medicinbold, fødder hævet over jorden og så eksplosivt op og hoppe

Østtysker, hurtige gentagelser, ikke megen vægt

Clean & press, let sort vægtstang

Boldburpees

Boksning på hængende dims

Rullen med stort tungt tov

Skubben fod til boksedims henover gulv og tilbage, stor uhåndterbar tung dims

Ro maskine

Føltes ok i starten men efterhånden rullede syren ind over mig og da jeg nåede til tovet var jeg bare helt smadret i hele kroppen

Trillede først x 2, hvor coach blev ved med at fable om den hyggelige pause øvelse med vanligt sardonisk smil og ja så viste det sig selvfølgelig, at pauseøvelsen bestod af forsøg på at klatre i vandret stige oppe under loftet som en lille abe :happy: Manglede ikke styrke men højdeskræk blev selvfølgelig helt vildt aktiveret, så man ikke skulle tro, at jeg har ravet rundt i bjergene i flere omgange, i sidste ende et spørgsmål om at stole på mig selv, så helt sikkert noget vi kommer til at vende tilbage til.

Så trillede jeg igen igennem x 2, ikke mindre træt eller presset men super godt at blive gennemarbejdet og følte mig i det hele taget ekstemt godt tilpas i morges ovenpå en helt forrygende god nats søvn :wub::wub:

Dagen blev også god omend det blev sent inden jeg kom fra hospitalet og nåede bare lige

Yoga

60 minutters flow på Jens Baggesens vej i en meget fyldt sal.

Ville meget gerne jogge i morgen tidlig men nu får vi se.

Søde drømme :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 5.11

Yoga

60 minutter

Løb

60 minutter, mest roligt og så enkelte øjeblikke, hvor jeg trak lidt væk

Var ellers vågen fra i morges 4.30 men følte ikke for morgenløb, så fik ryddet en masse op i stedet. Kom så først fra hospitalet lidt i halv seks men ovenpå yoga passede det fint med løb.

Skal med toget 6.44 og til møde i Kbh i morgen, så skal være usædvanligt frisk i morgen tidlig for at løb lykkes der. Regner tilgengæld med at pakke badedragten i taske og måske nå lidt i DGI byens vandkultur hus.

Søde drømme til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

:hippy: :hippy: :w00t: Synes da liiiige, at det var lidt et koffein komplot I havde gang i dér :w00t: Jeg blev i hvert fald helt vildt kaffe tørstig og snuppede en lille eftermiddagskop på kontoret. Går dog bedre både med at sove og med maven, efter at jeg er skiftet tilbage til de gode bistro selvmalede bønner og stort set ikke indtager Espresso instant længere.

Træning d 7.11

Yoga

60 minutter med Mariyam. Very nice.

Træning d 8.11

Yoga

60 minutter heat wave flow med en anden meget dygtig instruktør

Svøm

1100 m, lidt presset på tid da jeg jeg havde en aftale om at se "Kvinden der forsvandt" med en veninde og også skulle nå at købe vindvest til i morgen og købe the hos Perchs the handel

Skal nå at blive færdig med foredrag til mandag formiddag, så må se hvad morgendagen bringer men planen er Nytårscup. Lige efter Hjerteløbet var jeg jo super sund og opsat på vægttab men de sidste dage har godt nok været til den gode side med slik etc. Ja så skal vist bare være glad, hvis jeg igen i morgen kan komme under 50 minutter og så må jeg op på hesten igen :blush::w00t:

God weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Espresso instant lyder som en der skal have sit koffeinfix ;-)

:shades::shades::innocent::wootdance:

Træning d 9.11

Løb

Nytårscup 10 k, 46 min 23 sek

+ opvarmning afjog ca 3-4 k ialt

http://connect.garmin.com/modern/activity/629363359

Var ellers helt vildt uoplagt i morges da vækkeuret ringede kl 5 og kunne ikke se, hvordan jeg skulle lykkes med, hverken foredrag eller nr på maven løb. Gik dog så i gang med Pomodoro app = 25 minutters arbejde og 5 minutters pause. Har tidligere arbejdet med 45 minutters arbejde og 15 minutters pause men fungerede egentlig ret godt med korte sessioner og korte pauser. En lidt længere pause efter 2 timer på 25 minutter.

Trods vindvest igen problemer med mave og tror måske, at jeg hiver for megen kold luft ned i maven i stedet for i lungerne når jeg bliver for forpustet. Var virkelig kvæstet allerede efter den første km, hvor vi er ude på den slemme bakke, hvor jeg på anden runde gik få skridt. Havde tilgengæld efterfølgende nogle gode hurtige km med en god 80 % fornemmelse på kroppen. Vil bare så gerne i god løbeform igen og hvis mit sindssyge IM mål kan hjælpe og motivere mig til det, så er meget vundet. Ellers rigtig smuk dag, glade og søde løbere og masser af den her indforståethed, hvor vi ligger og kæmper undervejs og så store smil og hyggesnak i mål. En god dag, selvom at jeg skulle skubbe lidt hårdt på mig selv. Næste runde allerede om 14 dage, hvilket jeg vil tænke på når jeg de næste uger er fristet af slik og kage :icecream::icecream:

Nu mere foredrag og så skal jeg op og ordne noget på hospitalet og tænker, at det passer meget godt med yoga på Jens Baggesensvej ved 17 tiden.

Fortsat dejlig solskinsdag til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Blev så ikke til yoga fordi jeg havde travlt med foredrag, lede efter dims, der kan koble MAC til almindelig projektor og ret sent trillede op på hospitalet for at ordne nogle ting. Mediterede tilgengæld med Radioheads super super smukke sang "Reckoner" som jeg lige har opdaget via nedenstående super smukke acro yoga video :hippy: Enjoy

http://youtu.be/bMMlzQsQPk4

Link to comment
Share on other sites

Smukt smukt nummer og super imponerende optræden. Men skulle det være yoga?

:hippy: Ja jeg er også gået helt i Radiohead nostalgisk mode, hold op hvor har de lavet mange fabelagtige sange.

Og godt spørgsmål. Yoga er jo mange ting og der har vist allerede været diskussion om, hvem der må kalde sig for opfindere af denne stilart, dvs udbyde teacher træning etc etc. Som jeg læser det er det en kombination af yoga og akrobatik. I udgangspunktet kan det dog helt sikkert give nøjagtig den samme følelse af ro og flow indeni hovedet som meget andet. For mig dog ikke lige inden for rækkevidde :blush:

Ja og så var i går jo dagen, hvor jeg skulle til Odense og sikre mig, at jsc passer sin yoga :w00t::w00t: Aj skulle undervise patienter og pårørende i foreningen af nogle meget sjældne og spændende kræftsygdomme men samtidig selvfølgelig specielt, når det er familier der er ramt af svære tragedier og ikke bare andet sundhedspersonale. Ja så var meget spændt og fascinerende at stå helt stille og mærke, hvor hurtigt hjertet kan slå når adrenalinen først kicker in. Jeg turde ikke drikke kaffe i toget på vej ned til Odense af lutter frygt for at komme til at vælte det ud over min mac og slideshow. Tog dog revanche sidenhen :hippy: :hippy:

I går eftermiddags var jeg som vanligt helt udmattet og kunne også godt mærke, at det havde været nogle nætter med ikke så megen søvn og også, at lårene var lidt (meget) ristede ovenpå højintensitetsløb søndag. Denne uge skulle ellers være fuld skrue igen men har haft brug for lidt rolige dage og så må jeg se, hvad jeg når inden søndag aften.

Træning d 10.11

Yoga

Yin 37 minutter - meget træt

Træning d 11.11

Yoga

Halvanden times hatha/ashtanga fusion med min all time bedste lærer EVER Mike Newitt, der nu er søgt til Ashtanga yoga shalaen. Et sted, der nu også huser dygtige yoga lærere Miles og Peter Coates. Dog har jeg tidligere haft lidt indeklima problemer dernede og i dag var heller ikke helt perfekt efterfølgende, men bortset fra det fantastisk at gøre yoga hos Mike igen. Har bare ikke haft det bedre end de år, hvor jeg havde masser af yoga hos ham. Håber, at der kommer lidt mere gang i træningen fra i morgen.

Søde drømme til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 12.11

Yoga

60 min FW

Løb

55 minutter helt roligt

Fabelagtig god fornemmelse i krop og sind i morges ovenpå gårsdagens yoga praksis. No wonder, at jeg var stærk og let de år med masser af træning hos Mike, for hele kadaveret totalt gennemarbejdet og mindset totalt tunet ind på at træffe gode beslutninger for mig selv :innocent: Omvendt, så havde luftveje det ikke godt i går aftes og det er jo ikke første gang, at shala indeklima har haft drillet, ja så nytter ikke noget. Så sent som mandag aften tænkte jeg på den store betydning af at kunne få luft og trække vejret uden overhovedet at lægge mærke til det. Bliver så mega anstrengende når jeg først begynder at rømme mig x mange i minuttet og har følelsen af ikke at have fri passage. FW yoga pas meget low key i sammenligning og mange af salene så kolde af aircon. Stadig meget bedre end ingenting og jeg holder fast i det. Måske viser der sig alligevel en god mulighed for højkvalitets yoga pas i hvert fald mandag, tirsdag og søndag....

Pønser lidt på, om bare en kort morgensvøm nogle x i ugen ville være bedre end ingen svøm, så det bliver noget af det næste jeg skal til at arbejde på. Ellers hektiske dage......

Søde drømme :wub:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Update :hippy:

De foregående dage har haft budt på meget store ambitioner om både morgentræning og dobbelt pas, tungt pakkede rygsække og endte så bare med NADA :devil::w00t::cool: Ja og normalt ville jeg så bare slå mig selv oven i hovedet og beordre mig selv til at tage mig sammen :dumbbell_lift: men endte egentlig med at føle, at det vist var ok med en time-out. Nogle ting jeg var lidt rådvild omkring, hvor jeg havde brug for lige at finde nogle gode løsninger. Grundlæggende har jeg på det seneste været bedre til at se muligheder frem for begrænsninger, væren taknemmelig for bevidsthed, passen på mig selv og et rimeligt helbred. Ja og med behov for ekstra astmamedicin både tirsdag og onsdag + vælgen både shala og Bikram fra pga mine luftveje, coach H samabejdet som er lidt (meget) uvist på sigt og distanceren mig til inspirerende men højeksplosivt træningssamvær med makker J i Scandinavian Center. Ja så blev jeg pludselig lidt bekymret for det hele. Plus at flere nætter gik med at falde tidligt i søvn, være vågen x flere om natten, inkl Jussi Adler Olsen roman, hvilket gjorde den efterfølgende dag endnu mere træt. I går kæmpede jeg hele dagen for at kunne gå i rimelig tid og havde så glemt alt om et møde med afdelingsledelsen, der også skulle passes.

Pludselig syntes jeg så faktisk, at det hele faldt totalt i hak da jeg i går eftermiddags meldte mig ud af FW og tilbage ind i FitnessDK, hvor flere gode yoga lærere holder til, hvor der er Bodyflow dagligt og hvor alt bare lige er lidt lækrere og mere inspirerende. Dog ikke alle spinning hold men i forvejen er planen :blush::blush: jo på sigt i højere grad at cykle udendørs :bike: :bike:

Der er også mulighed for funktionel træning på hold men husker dog fx GRIT træningen som havende tårnhøjt skadespotentiale, så skal lige passe på mig selv.

Træning d 15.11

Bodyflow

1 dejlig time og hyggeligt gensyn med super instruktør S

Løb

Lange intervaller 10 minutters opvarmning og så efter 1 min 4 x 10 min i intensiteterne let, jævn, hård og meget hård, 2 min pause

Let: lagde stille ud i 7 min/km og bevægede mig så ned i 6.15

Jævnt: fra 6.15 og ned i 5.30

Hårdt: fra 5.30 og så maksimalt ned i 4.24,på det tidspunkt var der i 3-4 minutter tilbage og jeg begyndte at føle mig rigtig ristet, så bakkede lidt af og var bevidst om, at det nok lige havde været i overkanten, så bakkede af ned i 4.50 tilsidst

Meget hårdt: Rent syrebad at komme i gang, så startede stille i 5.30 og endte i 4.17

Var jo undervejs også bange for ikke at presse mig selv nok og lige nu har jeg ikke så meget føling med hvad jeg reelt kan i tempo. Mere løb og tempo løb. Er bare supergodt for mig + nogle rolige ture

Svøm

1250 m

Gik rigtig fint men løb lidt tør for energi, skulle have haft noget med, så hoppede op og hjem til frokost og så mere svøm i morgen ovenpå yoga og roligt løb.

Efterfølgende har jeg bare haft siddet i min sofa med dyne, aviserne og en enkelt (for dette tidspunkt) kop syndig bistro kaffe :blush:

Link to comment
Share on other sites

Føj hvor lyder de intervaller gustne

Sej sej træning

Thx superdoc :1112: :blush:

Ja og så er det gode ved interval sættet alligevel, at der er forholdsvis megen tid, hvor intensiteten ikke er så høj. Det gør det meget spiseligt til en lidt blid start. Kan dog stadig huske tri coach Papes formanende ord om ikke at lægge for hurtigt ud, pga risikoen på at gå ned førend du ligesom er helt færdig + at minutterne og intensiteterne ligesom akkumuleres i kroppen. Målet at få lagt noget tempo ind hver tirsdag og så lørdag i de uger, hvor jeg ikke har løb om søndagen + have 2-3 mere rolige løbedage.

Træning d 16.11

Yoga

90 fabelagtige minutter med super ashtanga instruktør Camilla i FitnessDK. Masser af god vejrtrækning, både stående + siddende øvelser og afsluttende med både mulighed for skulder og hovedstand :hippy: Vi sang afslutningsmantra sammen og der var fin tid til afspænding i den ikke totalt iskolde sal. Very nice :hippy:

Løb

60 minutter, roligt men igen med lidt vekslende intensitet mellem jævnt og let i forprogrammeret 4 minutters arbejde, vekslende med 3 minutters restitution, hvor det så selv er muligt at ændre på hastighed/hældning. I udgangspunktet indebar de 4 minutter 3 % hældning, som jeg til sidst satte ned til 2 og sluttelig 0 og tilgengæld satte jeg mere fart på i arbejdsfasen. Restitution var i hældning 0 og så bare langsommere. Vil bruge programmet når jeg forhåbentlig tirsdag morgen gennemfører 4 minutters intervaller.

Svøm

1500 m, begynder at have en god følelse af, at jeg skubber lidt mere til vandet og har lidt mere fart på.

Tankede op i løbet af passene med 1 banan og en dunk med saftevand og så en dunk med vand.

Havde overvejelser vedrørende at ordne ting på hospitalet i dag men tror, at jeg bliver nødt til at gøre det jeg kan via mailboks herhjemme i sofaen :sun:

Ugen endnu ikke puslet helt på plads men har først og fremmest rigtig meget lyst til at træne og lyst til at bevæge mig tættere på drømmemålet... not a bad place to be :4jumpy::4jumpy:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share