Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning


Spinderella
 Share

Recommended Posts

Så gik der lige en længere logpause i den igen - og i en vis grad er det også udtryk for en længere træningspause... Siden jeg slap loggen har der kun været sporadisk aktivitet - bortset fra en periode i det sene forår, hvor jeg trænede mig op til at løbe 10 km, som jeg gennemførte i starten af juni i tiden ca. 1:02 (ikke nogen prangende tid, men meget tilfreds, da jeg havde forventet at ligge omkring 1:10).

Herefter enkelte løbeture, inkl. DHL i en all time dårlig tid, men dog gennemført uden at skulle ned og gå. Jeg har længe tænkt at jeg gerne ville ind i en mere stabil træningsrutine igen, og håber at loggen kan være med til at holde mig på rette spor den kommende tid.

I dag har jeg for kun 3. (4.?) gang denne sæson været på raceren. En rolig tur med Sportsdirektøren, ud omkring Mollerup Skov - Lystrup - Skæring - Løgten - Hjortshøj - Lystrup - Vejlby, med pitstop hos Løgtenbageren som vendepunkt og lidt familiehygge i min brors have på hjemvejen. :bigsmile:

I alt 46,9 km på omkring 2:30 + pauser.

Derefter inspireret af #22pushups blev det til 2x5 strækkere på stuegulvet.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nå, men jeg bliver jo nok nødt til at erkende at jeg ikke ligefrem er kommet flyvende fra start. Min plan var egentlig at der skulle være en eller anden form for midt-uge træning i sidste uge. Men så var der lige et spontant familiebesøg og en telefonsamtale der trak ud og alle mulige andre plausible undskyldninger. Så var planen at jeg skulle løbe lørdag, men jeg kom sent op og nåede det ikke inden familiehalløj. Men der var i det mindste lidt hårdt fysisk arbejde om eftermiddagen, da jeg (og andre) hjalp min bror med at lægge ny terrasse. Eller dvs. mest hjalp jeg med at køre sand. Rigtig meget sand!

Men i dag har jeg været ude. Kollegaløb i Dobbelt A. Godt 7 km, hvilket var ALT for langt! Jeg holdt et adstadigt tempo, og følte mig ikke synderligt presset på puls. Benene var også ok med. Men knæene var ikke glade. Højre knæ værkede de første 1,5-2 km, men blev ok da jeg først var varm. Men efter omkring 4 km fik jeg smerter på ydersiden af venstre knæ. :dry: Så var der altså langt hjem! Det lykkedes at lunte et stykke, men de sidste par km blev overvejende tilbagelagt gående. Jeg har stadig ondt nu, så tænker jeg nok bør finde en fys. Og helt sikkert have en meget mere moderat distance næste gang...

Nå men derefter: udstræk, lidt mave + 2x5 strækkere.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Så er det atter ved at være tid til at børste støvet af denne gamle log...

Kan jo meget passende begynde ved sidste indlæg, som markerede starten på endnu en lang træningspause. :gal: Knæet var nemlig rigtig skidt, og jeg havde store smerter dagen efter. Ufornuft og almindelig travlhed gjorde dog at jeg ikke fik taget mig sammen til at få det behandlet. I stedet stoppede jeg bare med at træne - og så længe mit aktivitetsniveau var lavt, var det faktisk ok. :wacko: I januar blev jeg så tvunget til at forholde mig til det dumme knæ. Ca. 400 m inde i en 10 dages vandreferie fik jeg nemlig så ondt, at det var stort set umuligt at fortsætte. Heldigvis var der en kiropraktor blandt mine rejsekammerater, og han lavede en behandling lige der på vejen :laugh: Det rakte til at få mig igennem dagen. Resten af ferien blev klaret med rigeligt med is og iprener, en hviledag (dag 2), flere behandlinger og en kinesiotape optapning - det var passende til at jeg kunne deltage i de planlagte ture, dog i et lidt lavere tempo end vanligt, og med flittig brug af stave til aflastning. Og så tog jeg hjem med en intention om at få det genoptrænet, når jeg ramte Aarhus igen *mumler noget om at det ikke er blevet til noget endnu*

Hjemme ventede nyt arbejde og en meget hektisk hverdag. Dermed også mangel på overskud til at komme i gang med noget som helst.Selv om intentionerne har været der længe. Og ud over at min form er elendig, så taler vægten også sit tydelige og ubehøvlede sprog...

Nu har jeg så været i gang i ca. 3 uger, med 1-2 træningsgange pr. uge. Det har været en blanding af yoga, svøm og vægttræning. Jeg vil gerne i gang med løb igen, men tør ikke før jeg har haft nogen til at tilse mit knæ - og når temperaturen stiger lidt igen, vil jeg også gerne have raceren ud igen... Men indtil videre er succeskriteriet egentlig bare at jeg kommer af sted til et eller andet 1-2 gange om ugen. Nå ja - og siden en del af målsætningen er at kunne passe mit tøj igen, har jeg også gang i en kostomlægning. .... eller.... tror måske det er det forkerte ord - det jeg har gang i nu, holder jeg ikke ud ret længe (for meget kål!), men satser på at kickstarte et vægttab.

I dag: Blandede vægte i FW. Herudover 1000 m i romaskine og 20 min på stairmaster.

Startvægt 73,5 kg (gyyyyyys!!!!!!)

Nu 72,6 kg

Leder i øvrigt efter en app til at holde styr på den del. Bruger FW nu, men synes den er dum (og vil gerne have kropsmål med også).

 

Link to comment
Share on other sites

Troede jeg kunne koble mig på et afro-hold mandag, men da det blev aflyst blev det til en længere arbejdsdag i stedet. Tirsdag, onsdag og torsdag var fyldt med andre planer, og i går kollapsede jeg på sofaen da jeg kom hjem fra job. I dag har jeg svømmet 600 m, hvilket er halvdelen af målsætningen. Har været i spa med et par veninder, og havde regnet med at klemme to svømmepas ind mellem saunagus'erne. Det gik dog hverken værre eller bedre end at jeg blev noget utilpas efter dagens næstsidste gus, så sprang mere svøm og sidste gus over til fordel for en lille lur. :rolleyes: Det går bedre nu, men føler mig stadig ikke 100 %.

Vægten gik lystigt nedad i starten af ugen, men mod slutningen er det gået i kludder med maden. Så vejede i morges ind på samme vægt som i sidste weekend: 72,6 kg.

Link to comment
Share on other sites

Ved ikke om det er udløber af utilpashed i går, stressrelateret eller noget tredje, men har haft det underligt i maven hele dagen. Lykkedes dog at holde fast i operation gå-til-tiden og direkte på svst til 1300 m ca. halvt om halvt crawl og bryst. Plan var egentlig 1200 - men tæller åbenbart ikke så godt. :rolleyes:

Mad gået fint i dag. Forventer relapse i morgen og onsdag, da der er seminar i kalenderen...

Link to comment
Share on other sites

Tja, som forventet har ugen ikke levnet meget plads til træning. Men er gået bedre end forventet med maden - for det meste i hvert fald. Morgenvægt i går var på 71,8 kg (i dag noget højere grundet gourmetaften i går). Skønne dage i forårssol - i dag tur på rulleskøjter rundt om Brabrandsøen. Har ømme ben og begyndende vabler på begge hæle - men nød i fulde drag den lune luft, og særligt alle de skønne blomster som pipler frem alle vegne. :sun::sun:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hov, jeg har vist misligeholdt min log det meste af april. Det er i overvejende grad udtryk for at jeg også har misligeholdt min træning... Har virkelig svært ved at komme ind i rytmen, og har haft mange andre ting på programmet.

Har dog bevæget mig en del mere end vanligt. Først forlænget weekend i Göteborg før påske, som bl.a. bød på 4-5 timers vandring på et par skærgårdsøer - dejligt sted, som bestemt tåler et gensyn. Herefter har jeg holdt (sen) påskeferie i Venedig, som jeg vandrede tynd i 4 dage. Også virkelig skønt!

Derudover har jeg fået knæet kigget på, og fået grønt lys til at starte roligt op med løb. Så det har jeg så gjort i dag. En lille runde i kvarteret - ca. 2 km i ~ 8:03/km - en mand med lange ben ville kunne følge med gående. :laugh::laugh: Men lige nu er kunsten vel også at holde igen (så passer det jo fint at formen er elendig *ahem*), og knæet har det fint. Planen er at fortsætte med denne lille rute et stykke tid. Bør nok også få en plan for progression (tempo og/eller distance), men føler mig lidt på bar bund med det...

Havde frygtet at de par rejser ville være meget synlige på vægten (særligt den sidste eftersom jeg har et svagt punkt for italiensk mad), men det er ikke så slemt som det kunne være. Morgenvægt i går 72,1 kg. Kunne være værre.

Link to comment
Share on other sites

Endnu en uge med mange lange dage på kontoret - så kan slet ikke finde overskuddet til at få træningen op at køre igen. :dry:

Nå, men er lykkedes at være forholdsvis fornuftig med maden - trods fødselsdag mandag, spontan sushi tirsdag og streetfood frokost onsdag. Morgenvægt i dag således 71,2 kg. Fik også taget mig sammen til at tage min lille løberunde igen. Stadig fokus på bare at komme rundt i roligt tempo uden pres på hverken ben eller lunger, men skar alligevel 1:15 af tiden i forhold til sidste uge. :bigsmile: Mod slutningen af ruten skulle jeg bevidst sætte farten ned af hensyn til knæet, men det lader ikke til at have givet problemer.

I aften er der åbning af ny salon - som kan blive et rigtigt fint sted for voksne at gå ud, hvis altså ejernes målsætning holder stik. Mødes til mad med en veninde inden - så forventer det kan ses på vægten i morgen. Hvis jeg ikke er for smadret, vil jeg forsøge at komme til svøm. Vil gerne noget mere OW denne sæson, så trænger til at få pudset teknikken af.

Link to comment
Share on other sites

Nå men det var jo en total hyggelig aften lørdag - og bestemt et fint sted de har fået banket op i det gamle missionshus. :clap:

Trods absolut mådehold mht. alkohol, havde jeg urimelig meget ondt i hovedet hele søndag - så derfor på alle måder fesent. Men energien føles stigende her i ugen på trods af stadig meget arbejde - flere gode nyheder både for mig selv og folk omkring mig, så det er fedt! :bigsmile:

Svømmeplaner har jo eksisteret i mit hoved siden weekenden. Men mandag glemte jeg at få tasken med. I går huskede jeg den - men kombination af overtid, solskin og ventende pakke gjorde at jeg sprang over. :chicken: Dog lod jeg tasken stå på arbejde, og heldigvis var der en kollega der så den i morges, og så syntes jeg det var for fesent ikke at komme til træning. :laugh::rolleyes:

Derfor rask lille svømmetur i Spanien. Mistede overblik over tælleri på et tidspunkt, så ikke helt sikker på totalen - men nok 700 +/- 100?

Link to comment
Share on other sites

11 timer siden, Spinderella skrev:

Nå men det var jo en total hyggelig aften lørdag - og bestemt et fint sted de har fået banket op i det gamle missionshus. :clap:

Det er godt at høre. Vi må håbe at det holder stilen, for det mangler lidt her i Århus, til os der ikke syntes at London Bar er stedet :tongue:

Link to comment
Share on other sites

På 4/5/2017 at 08:50 , Schroinx skrev:

Det er godt at høre. Vi må håbe at det holder stilen, for det mangler lidt her i Århus, til os der ikke syntes at London Bar er stedet :tongue:

Ja, fedt kommer noget i en anden genre end hvad der ellers er. :bigsmile:

 

Update:

Torsdag: Gåtur ca. 6,5 km ~ 1:15 i det gode vejr.

Fredag: Dobbelt-op (eller måske lidt mere) på transportcykling, ellers ikke noget.

Lørdag: 16 km rulleskøjte ~ 1:02. Rundt om Brabrandsøen i skønt vejr (start v. Søren Frich's vej). Om aftenen første dans i mega lang tid. Noget rusten, men gik forbavsende godt. Knysten brokkede sig slet ikke, men døjer til gengæld med noget metatarsialgi, så føles som om jeg har et gigantisk blåt mærke under min fod. :cry:

 

Link to comment
Share on other sites

Endnu en vanvidsuge uden træning.:rolleyes:

Ekstra cykling i går (Tilst tur/retur). I dag yin yoga workshop på et par timer.

Mht. kosten så er der en del udfordringer, men overordnet går det i den rigtige retning, selv om det går langsomt. Vægt her til morgen 70,8 kg

Link to comment
Share on other sites

I dag tog jeg mig sammen til en løbetur i Risskov. Målsætningen er stadig korte og langsomme ture for at få knæet styrket, og planen var derfor at løbe den røde rute. Jeg huskede den som 3 km, og det kan også godt være den er. I hvert fald røg jeg ud på nogle stier uden afmærkninger, så en stor del af turen anede jeg ikke hvor jeg var. :laugh:

Nå, men det lykkedes at ramme 3,3 km på ca. 25 min. Lidt for langt, og var nødt til lige at give knæet en pause undervejs, men lykkedes at holde den lave fart. Føles rart i kroppen at have løbet - og tror knæet klarer den, men lige en "note to self" om ikke at løbe for langt.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

giphy.gif

Selv om jeg aldrig har haft den store trang til at lave nytårsforsætter, er der alligevel et eller andet ved et årsskift, der sætter gang i lysten til at sætte fut under nye gode vaner. Og egentlig har jeg gået noget tid og spekuleret over om jeg skulle hive denne log tilbage fra de dødes land, med det var først nu det blev... 

På motionssiden er der ikke sket det helt store siden jeg sidst opdaterede i foråret 2017. Som jeg husker det, gennemførte jeg DHL samme år med dårligt knæ og i endnu dårligere vejr. Så der blev jeg lige sat noget tilbage igen med mit glasknæ. Husker helt tydeligt at være med til DHL i 2018 også, men husker ikke at have trænet en eneste gang inden. :nonono::blush: I år var jeg på vej til at lave samme hjernedøde stunt - bortset fra at jeg over et par omgange forsøgte mig med et genoptræningsprogram, som jeg dog aldrig kom ret langt i, da jeg kort inde i programmet (begge gange) blev fældet af en forkølelse af feberproportioner. En runde af det var så også grunden til at jeg i sidste ende ikke stillede til start.

2018 var i øvrigt året hvor jeg blev både husejer og vinterbader - så lidt er der da sket. :tongue: Men ja.... Livet er hurtigt blevet fyldt op med arbejde og med en masse gør-det-selv projekter, og en have, som fortsat trænger til mere end almindelig vedligeholdelse. Men her i efteråret 2019 ser det endelig ud til at jeg begynder at få lidt hul på motionsbylden igen. Nærmere betegnet (og i den absolut moderate ende) et ugentligt svømmepas med den søde Bjergsild. :bubblebath::bigsmile:

Det er ikke rigtig til at sige hvad der er sket her i de første dage i vores nye årti, men i hvert fald har jeg endnu engang kastet mig ud i genoptræningsprogrammet for løb, og vil se om ikke jeg kan være lidt bedre til at holde fast denne gang. Loggen her har jo tidligere været en god motivation - så nu ser jeg om jeg kan få den indarbejdet også... Velvidende, i øvrigt, at der ikke er så meget aktivitet i forummet længere, og at de søde og kække kommentarer i loggen nok heller ikke kommer til at spille den store rolle...

Anyway....

Lørdag d. 4. januar:

Løbeprogram uge 1, dag 7 (burde have været uge 2, dag 1, men syntes det var for fesent at starte med at gå en rask tur :laugh:): 5 min gang, 2 min løb - på udturen og gentaget på hjemturen

3x5 push-ups fra knæ (:rolleyes:) supersettet med 3x0:30 planke

5 vinyasa

Søndag d. 5. januar:

Løbeprogram uge 2, dag 2: 5 min gang, 3 min løb - på udturen og gentaget på hjemturen

2x5 push-ups fra knæ supersettet med 2x0:30 planke

5 vinyasa

 

Rigtig godt nytår til jer - hvis der altså stadig er nogen der kan finde på at læse med. :bigsmile:

 

EDIT: Program dikterer pausedag i dag - så dagen har bare stået på motionscykling (2x30 min) og en skøn tur i havet. :bigsmile:

Edited by Spinderella
Link to comment
Share on other sites

4 minutter siden, Gregers TF skrev:

Vinterbader :cold: 
Nå, men det du jo ikke gøre for :tongue: - jeg følger med og beder til at det ikke er noget der smitter :unsure:

 

Jeg havde mange saunagus oplevelser som "gateway drug" først, så tror du kan vide dig forholdsvis sikker! :laugh:

Dejligt du læser med. :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 6. januar

Løbeprogram uge 2, dag 4: 3 min gang, 4 min løb ud og 4 min løb, 3 min gang hjem

Herefter svøm med Bjergsild :bigsmile:

200 bryst - 2x100 crawl - 200 bryst - 200 crawl

Har fået lyst til at få tider på igen, så skal se om jeg kan finde min swimtag et sted... Trods de begrænsede distancer i både løb og svøm, følte jeg mig ret bad-ass over lige at tage et dobbeltpas. :cool:

 

Onsdag d. 7. januar

Løbeprogram uge 2, dag 5: 5,5 km gang på ca. 1 time (program dikterede 45 min, men dette passede med min yndlingsrunde)

 

Torsdag d. 8. januar

Løbeprogram uge 2, dag 6: 5 min gang, 4 min løb ud - og gentaget hjem

3xmax push-up fra knæ (10+9+9) supersettet med 3x0:30 planke og 3x10 inverse rows i lånt TRX (tak søde Lone :4winkkiss:)

5 vinyasa

Sidstnævnte i øvrigt kraftigt inspireret af gamle log-skriblerier, herunder gode input (inkl. video) fra JSC. :smilerock: Skal nok lige have kigget videoen igennem igen - er ikke sikker på at teknikken er lige i skabet, men når det så er sagt, så føler min ryg sig umiddelbart ret begejstret over øvelsen. :bigsmile:

 

I morgen siger programmet hviledag.

Edited by Spinderella
Link to comment
Share on other sites

På 10/19/2014 at 10:00 , jsc skrev:

Jeg har læst flere (spm jeg anerkender som) autoriteter udtale sig negativt om elastik assisterede Pull-ups evne til at slå bro til alm. Pull-ups. Primært pga en anderledes belastningskurve.

I stedet foreslår man de maskinassisterede variationer, isometriske hold i toppen, midten etc, langsomme negative og jeg ville smide inverse Rows/Fatman Pull-ups ind også. Jeg er stor fan af den øvelse, selvom jeg laver den for lidt. Kan bedst lide den med ringe el TRX

 

 

Den lå alligevel længere tilbage i loggen end jeg huskede - så sparrer lige mig selv fra at skulle bladre den frem igen. :wink:

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Spinderella skrev:

Tirsdag d. 6. januar

Løbeprogram uge 2, dag 4: 3 min gang, 4 min løb ud og 4 min løb, 3 min gang hjem

Herefter svøm med Bjergsild :bigsmile:

200 bryst - 2x100 crawl - 200 bryst - 200 crawl

Har fået lyst til at få tider på igen, så skal se om jeg kan finde min swimtag et sted... Trods de begrænsede distancer i både løb og svøm, følte jeg mig ret bad-ass over lige at tage et dobbeltpas. :cool:

:hippy: Du er så bad-ass hele vejen igennem søde!!!!:cheer:

Link to comment
Share on other sites

Lørdag d. 11. januar

Løbeprogram uge 3, dag 1: 5 min gang, 4 min løb ud - og gentaget hjem. 

3x8 armstrækkere fra knæ supersættet med 3x0:30 planke (der skal jeg vist snart øge) og 3x10 inverse rows.

5 vinyasa

Tror jeg fik lidt mere vinkel på end sidst i rows, men det fungerer ikke helt godt, der hvor jeg kan sætte den på en dør. Så skal lige have mandet mig op til at få sat en krog et godt sted... 

 

Søndag d. 12. januar

Løbeprogram uge 3, dag 2: Gåtur - 30 min i program blev til ca. 50 min. 

Benyttede lejligheden til at tjekke mulige andre løbestier i området. Fandt noget der godt kan fungere som afveksling, men skal i hvert fald ramme dem en anden vej fra, hvis jeg skal undgå et langt stykke smat med smat... 

 

Mandag d. 13. januar

Løbeprogram uge 3, dag 3: 3 min gang, 4 min løb - kort pause og derefter 5 min løb, 2 min gang.

Var klart forpustet efter turen, også selv om jeg sluttede med at gå i to minutter. Men første gang det har føltes som en løbetur - de andre har været for korte til at det helt har talt i mit hoved...

Derefter svøm:

200 m bryst - 2x100 m crawl - 100 m bryst - 300 m crawl - 100 m bryst - 100 m crawl

For første gang siden jeg kom i gang igen var det på langbane! Så meget bedre end at skulle vende i tide og utide. Ulempen var selvfølgelig at man skulle bokse sig gennem diverse nytårsforsætter (mangel på både tempo, teknik og især banepli indikerede at flertallet ikke er regelmæssige svømmere). Men synes det begynder at gå fornuftigt - og har fået lyst til at kigge på hvordan det går med hastigheden. Fandt i dag ud af at svst har sløjfet Swimtag tilbage i november måned, da systemet var for ustabilt. Så nu skal jeg se om jeg skal have købt en gadget. :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

5 timer siden, vestjyden skrev:

Jeg læser lige med her. Er lidt imponeret over dine dobbeltpas.

Velkommen i loggen. :bigsmile:

Jeg er altså også mere end almindeligt stolt over mig selv! :cool::laugh:

Den eneste grund til at jeg gør det, er altså også at jeg er bange for at jeg går i stå, hvis jeg begynder at lave om på løbeprogrammet. Det er så dejligt nemt at jeg bare skal kigge på en seddel, og så fortæller den mig hvad jeg skal gøre. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Lidt sjovt at læse, at du er blevet glad for den øvelse. Jeg er selv blevet meget begejstret for den igen og den er nu er fast del af min rygtræning. Både fordi mit gamle, slidte korpus (Skuldre og albuer) ikke tillader alt for stor træningsvolumen i pull-ups, men også fordi den bare rammer ryggen perfekt og sparer min glas-lænd :)

Jeg bruger dem her nu (se nedenfor) og sætter den op i et Smith stativ(så kan jeg lave dem i træningssalen) , men både TRX og ringe er et lige så godt alternativ, imho. 

https://europe.angles90.com/?gclid=Cj0KCQiAjfvwBRCkARIsAIqSWlMkhun2tqvUf46IvHeNgukAhv1LUhPYh1F9tkRvLQawZmDChZHDHREaAmOFEALw_wcB

 

Edited by jsc
Link to comment
Share on other sites

Nå, i dag var virkelig en dag, hvor min vedholdenhed blev sat på en hård prøve! I går var (i følge programmet) træningsfri, så det passede ret godt med at jeg var nødt til at tage en arbejdsrelateret overnatning. Havde så tænkt at jeg ville hoppe omkring vinterbadning på vej i går aftes, men der var proppet da jeg kom, og da jeg var lidt presset for tid, droppede jeg det. Havde så stadig håndklædet med mig i dag, og besluttede at smutte omkring på vej hjem fra job. Velvidende at det ikke ville passe med den strategi jeg havde i sidste uge med at skynde mig ud at løbe inden jeg kunne nå omkring sofaen. Læg så dertil at det regnede pænt da jeg kom hjem, og at jeg var morderligt sulten.

Oh well... Jeg fik lidt mad og gav mig selv lov til at trække den lidt, og kom relativt nemt ud på dagens pas. Og til min positive overraskelse havde regnen aftaget til et ubetydeligt niveau.

 

Onsdag d. 15. januar

Løbeprogram uge 3, dag 5: 2 min gang, 5 min løb - kort pause og hjem med 4 min løb og 3 min gang. :gal:

Det var rockerhårdt i dag! Det nev noget mod slutningen af de 5 minutter, og særligt de fire næste var hårde! Havde jeg ikke taget tid, var jeg helt sikkert kommet ned og gå to minutter tidligere. Men holdt mig til dagens program! :4whip:

3x8@knæ - strækkere ss.

3x0:45 planke ss.

3x10@bw - inverse rows

5 vinyasa

Styrkedelen gik til gengæld over al forventning - fint overskud i strækkere og øgede uden de store problemer i planke (sidste sæt trak dog tænder ud). Er ikke sikker på at jeg har sammenlignelig vinkel i inverse rows - andet sæt føltes hårdere end det sidste, tror måske det kunne være forklaringen.

I morgen endnu en fridag i programmet - passer perfekt med flyveplaner. :bigsmile: Weekendens pas bliver fra et sted i Centraleuropa. :4trumpet:

 

Link to comment
Share on other sites

10 timer siden, jsc skrev:

Lidt sjovt at læse, at du er blevet glad for den øvelse. Jeg er selv blevet meget begejstret for den igen og den er nu er fast del af min rygtræning. Både fordi mit gamle, slidte korpus (Skuldre og albuer) ikke tillader alt for stor træningsvolumen i pull-ups, men også fordi den bare rammer ryggen perfekt og sparer min glas-lænd :)

Jeg bruger dem her nu (se nedenfor) og sætter den op i et Smith stativ(så kan jeg lave dem i træningssalen) , men både TRX og ringe er et lige så godt alternativ, imho. 

https://europe.angles90.com/?gclid=Cj0KCQiAjfvwBRCkARIsAIqSWlMkhun2tqvUf46IvHeNgukAhv1LUhPYh1F9tkRvLQawZmDChZHDHREaAmOFEALw_wcB

 

Ja, jeg fandt den i loggen i forbindelse med at jeg på et tidspunkt forsøgte at komme til at kunne lave pull-ups. :laugh: Tænker ikke det er umuligt at den plan bliver genoplivet igen - men ud over det, så prøvede jeg en venindes aerial silk for noget tid siden - tænkte det ville være væsentligt sjovere med en stærk overkrop. :w00t:

Bortset fra det, så lykkedes det dengang aldrig at få rigtigt gang i inverse rows, men jeg har nu altid været glad for almindelige rows (i maskine), så det er ikke en kæmpe overraskelse i det perspektiv. Og altid fedt med gode træningsinput i loggen. :worship:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share