Jøgge


Jørgen L
 Share

Recommended Posts

Løb, løb og løb..

Alt for lidt sub for tiden.

Men der kommer et grappling stævne i Viborg den 1. marts - måske man skulle signe up?

http://www.grappling.dk/Home.htm

GSP submittede Hughes i nat. How sweet!! :devil:

Er begyndt at inkorporere AB Wheel i min daglige træning, skulle betyde endnu bedre bevægelighed på gulvet :cool:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Har sagt min faste stilling op. Kunne have bedt om orlov, men jeg vil hellere have et "clean cut"..

Skal nu til at arbejde på klinik. Jeg begynder først midt i februar, men er allerede begyndt 3 eftermiddage om ugen, efter mit andet job. Lidt hårdt at finde trænings motivationen efter 10 timers arbejde, men det går.

Løber en del - nakkede bl.a. 8,3 km idag.

Her til aften er der UFC 80. Kan ikke vente til at se det.. :smilerock:

Link to comment
Share on other sites

Grappling igår..

Rullede med Zap. Har han aldrig en Off dag? :mad: Mit ben siger nej :crazy:

Zap skal møde Kenneth Rosforth til FG6. Hvis Zap kører sit game - så er Kenneth solgt til stanglakrids! :4crutches:

Rullede med Steffen bagefter - vi kæmpede i 19 (!) minutter før jeg fik ham på en RNC. Han er satme ved at være skarp.

Men han træner så også med Zap en del..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Man får næsten det indtryk, at du selv undrer dig over, at du løber så meget, som tilfældet er blevet. Ka' du bare li' det, eller har det noget at gøre med at klare vægt til det kommende stævne?

Angående stævne - Grappler's Dream - kan man på hjemmesiden se 2 forskellige klasseopdelinger, hvor welterweight på forsiden går til 77 kg, mens der på regelsiden er anført en overgrænse på 76 kg. Ved du, hvad det rigtige er?

Link to comment
Share on other sites

Det er faktisk ganske skarpt observeret.

Jeg undrer mig hver gang jeg kommer hjem og har sat afstandsrekord..

Har aldrig set mig selv som løber, og gør det heller ikke nu.

Jeg løber for at forberede mig til lillebælt halvmaraton d. 3/5.

Men også fordi der var en der sagde at jeg ikke kunne (løbe så langt, forstås).

Jeg må jo også tilstå - omend lidt modvilligt - at jeg er begyndt at kunne lide de lange ture. Modvillilgt, fordi jeg mener der ligger lidt forpligtigelse i at sige: "jeg kan lide at løbe". Så er man jo pludselig løber, og hvad skal man så sige hvis man stopper en dag.. :wink:

Men det går da "ud over" vægten, er nede på 91 kg nu - et rent fnug.. :omg:

Det er vist vægtgrænserne på deltagerlisten som gælder, og der er jeg jo langt under.

Det lyder som om du skal bruge informationen om vægtgrænsen?

Link to comment
Share on other sites

Nææææh, jeg skal nu sådan set ikke bruge informationen om vægtgrænsen til noget særligt. Jeg kiggede på hjemmesiden for GD, da jeg så, at du og Svendsen har planer om at stille op. Derfra er der jo ikke langt til at vurdere, hvilken vægtklasse man selv hører hjemme i. Jeg vejer lidt over 79 kg i tør morgenvægt for tiden, og jeg kunne formentlig uden de helt store problemer komme under de 77 længe nok til at klare vejningen. At komme under 76 vil kræve noget mere planlægning.

-men jeg stiller ikke op. Jeg er ganske enkelt ikke god og erfaren nok nu, og om lysten til konkurrence vil melde sig, når jeg har trænet noget længere, er ganske uvist.

Viborg ligger lidt for langt væk, når jeg ser på det med tilskuerøjne. Når der engang kommer et stævne i Købehavn med MOL-celebriteter mellem deltagerne, vil jeg være at finde på tilskuerpladserne.

Link to comment
Share on other sites

Nakken blev lidt skadet fredag, så deltager ikke i weekendens forberedelser til Grapplers Dream. Vi har nogle rigtigt gode grapplere i klubben nu - det hjælper at have en som Zap at rulle med til daglig :crazy:

Valgte istedet at løbe godt en ½ maraton her til morgen - mere præcist: 21,88 km på lige under 2 timer.. :smile:

Sluttede af med lidt styrkeøvelser på gulvet..

Link to comment
Share on other sites

Det ser ud som om, at du kun løber lange, seje ture. Respekt for det, men ville det ikke være mere relevant for din sport med noget intervaltræning - f.eks., hvor arbejdsintervallet er af samme længde som en omgang i ringen, og hvileperioden på samme måde varer lige så lang tid som pausen mellem 2 omgange?

Jeg kan i øvrigt se, at du har løbet din tur på lige omkring 5.30 pr km. Det har for mig altid været et godt tempo til de lange træningsture.

Når jeg spørger ind til selve træningsformen, er det fordi jeg selv har oplevet, at jeg op til træningen til mine tidlige lange motionsløb - herunder mine første 2 marathons - satsede for meget på at løbe langt, fordi jeg var bange for selve konkurrencedistancen. Jovist blev jeg bedre til at løbe langt, men mine præstationer på distancer, der kunne tilbagelægges på 10 minutter eller mindre, faldt betragteligt i samme periode. Er der ikke en risiko for, at noget tilsvarende sker for dig, til skade for grapplingen?

Jeg håber, at din nakke er i orden til det kommende stævne.

Link to comment
Share on other sites

Du har helt ret. Det er ihvertfald hvad jeg selv ville råde folk til: Løbe kortere ture med interval.

Jeg er også rimeligt opsat på at skrue ned for distancen, når lillebælt ½ maraton er overstået. Og så alligevel.. Der er noget sært dragende ved de lange distancer. Det er måske den rytme man finder ind i, når løbet bliver automatiseret. Tankerne bliver renset, nye ideer opstår osv. Denne "tilstand" synes jeg ikke at jeg opnår ved de korte ture - her bruges energien istedet på at holde tempoet..

Nu må vi se - det er sjældent jeg selv ved hvordan min træning udarter sig! :biggrin:

Var til grappling igår - nakken stod af efter 10 minutter! Jeg var klar til at sige "adios" til min deltagelse på lørdag. Smerterne var rimeligt kraftige, og ingen stilling gav lindring.

Men så besluttede jeg at lade konen forsøge sig som fys, og gav hende instruktioner: Jeg sad på gulvet med ryggen mod en væg. Så fortalte jeg hende hvor og hvordan hun skulle trykke (Costae 1 mobilisering), og jeg tudede næsten af smerte. Men symptomerne aftog kraftigt, og jeg gik i seng med 2 kodimagnyler.

Her til morgen: Symptomfri! Et f****** mirakel! Jeg var ude og løfte lidt jern i eftermiddags, heller ingen problemer her.

Så nu må vi se..

Her er iøvrigt en artikel om mit arbejde på sygehuset (side 17+18) Danske Fysioterapeuter

Min kamp til Adrenaline 1 sidste år, hvor Jonas desværre blev skadet.. Adrenaline

Zaps kamp til samme stævne: Zap it..

Link to comment
Share on other sites

Grapplers Dream.

Stævnet var rigtigt fint organiseret, og arrangørerne havde gjort et godt forarbejde! Kamp om points når den ordinære kamp var uafgjort var noget nyt for os, og flere af de andre klubber havde MANGE spørgsmål.. Derfor trak regelgennemgangen temmeligt meget ud.

Min første kamp var mod Erland Flaget fra Odense Fight gym. Jeg afventede, og han gik lige ind i mit hoftekast. Vi lå og rodede lidt på gulvet. Så stak han en finger i mit højre øje, og prikkede min kontaktlinse ud. Temmeligt ubehageligt, men det er jo hvad der sker.

Så gjorde han det igen, og denne gang kom han fri. Jeg ved ikke om han ikke havde forstået reglerne, om han håbede på at dommeren overså det (hvilket han gjorde), eller det virkeligt ikke var med vilje. Faktum er, at jeg ikke kunne tænke på andet end smerten i øjet, og i mellemtiden fik han min arm i en armbar. Ærgerligt nederlag - jeg ville gerne have en rematch! (denne gang med beskyttelsesbriller :bigsmile: )

Næste kamp var mod Rasmus Staffe fra Viborg Shootfighting. Han havde luret mit kast, og holdt sig på afstand. Så fik han mit højre ben, men jeg blev stående, og sweepede ham til venstre. Herfra gik resten af kampen med at han prøvede på at komme ud af min triangle fra toppen, og jeg prøvede at choke ham.

Til slut fik jeg hans arm til en armbar. Dommeren stoppede kampen, men Rasmus mente ikke at han havde tappet. Derfor startede vi igen - dog i samme position, og denne gang lod jeg ikke nogen tvivl være til stede. Jeg holdt armbaren indtil dommeren med sikkerhed havde set tappet.

Sidste kamp var mod Kronborg fra CSA, som først kom på fightcardet på dagen. Han var stor og temmeligt stærk - også teknisk. Han tromlede mig fuldstændigt, og jeg tappede på en sidechoke.

En god oplevelse, og jeg fik mere mod på flere stævner! Mit mål om at deltage i mindst eet stævne om året, holder ind til videre.

Link to comment
Share on other sites

Det lyder, som om at du har været ude for to tilfælde af mere eller mindre usportslig optræden. Rent moralsk endte du altså på en måde dagen med en 2-1 score. Det må du kunne være tilfreds med, eller hvad?

Hvorfor vil du stille op så sjældent? Jeg mener - enten vil man kæmpe på turneringsplan eller også vil man ikke?! Med kun én optræden om året bliver du jo ikke "matchtough"!

Link to comment
Share on other sites

Man kan måske også sige: Han ville bare sejren lidt mere end mig. Eet er sikkert - jeg spiller heller ikke 100 % efter reglerne næste gang.. Jeg er egentlig mere utilfreds med at jeg trak mig pga fingeren - han skulle ikke have haft den sejr.. Jeg tror jeg kan tage ham!

Mht. kampfrekvensen: Den ene gang om året er et minimum. Alt andet er luksus. Hidtil har det stresset mig enormt at skulle til stævne - i helt op til en måned inden. Og det er simpelthen ikke OK, når jeg også har familie.

Men denne gang var der intet stress - næsten heller ikke på selve dagen. Derfor bliver det sikkert også til flere stævner i år - specielt nu hvor de annoncerer mange Grapplers Dream om året!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Der bliver løbet, styrketrænet og rullet her!

Zap tabte jo desværre forleden. Men til en mere all round modstander - så meget desto mere motivation for at træne på sine svagheder.

Dødløftede igår - 150 kg, samt lidt stående pres med 27,5 kgs' db.

Løb 4,3 km på 20:06 idag - OK uden at være prangende. Sluttede af med chins og pushups.

Og så er der jo påske(frokost). To af slagsen de næste dage. Og på tirsdag går turen så til Tenerife med konen og børnene! :banana3:

Fik en pæn sjat tilbaws fra skattefar - tak til ham for god timing! :biggrin:

Zap på vej til præsentation..

post-1576-1205947760_thumb.jpg

Edited by Jørgen L
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hjemvendt fra Teneriferie, er jeg nu klar til den hjemlige træning.

Det er blevet til alt for meget buffet og solbadning, og alt for lidt træning, selvom jeg løb en lille tur på stranden hver morgen.

Men her til aften er der taget eftertrykkeligt revanche: 2 timers intervaltræning med hardbangere - herunder tre kvarter med konstante slagserier. Det var pænt hårdt, og jeg bliver MEGET øm i morgen. Glæder mig allerede!

Som om kroppen ikke var straffet nok, så nuppede jeg lige en times kampe med Martek, vores kæmpestore muskelbundt af en polsk bryder.

Han ownede mig som forventeligt uden de store anstrengelser. Herligt at føle sige som et fnug for en gangs skyld! :surrender:

Link to comment
Share on other sites

Idag lidt løb (4,3 km på 19:44) og en times disco styrketræning (for at skåne benern')

I morgen står den forhåbentligt på rul - gerne med (læs: under! :dry: ) Martek!! Det er rigtigt motiverende at få så mange klø!

Arbejdsmæssigt er jeg så småt ved at vænne mig til 3 patienter i timen cirka, og fuld fart frem!

Har nogle rigtigt dygtige kolleger, som kan hjælpe mig når det brænder på. Og det gør det ind imellem - var godtnok blevet ringe til de basale tests af led osv.. :blink:

Men jeg har McKenzie Peter med på sidelinjen, så der er altid en livline :laugh:

Fedor med faklen..

Edit 2: Fed MMA ressource..

Edited by Jørgen L
Link to comment
Share on other sites

Du løber da efterhånden ret stærkt! :smile:

Jeg så lige Zap's Adrenaline video... så rigtig fedt ud!! Jeg er helt vild med den der "bryde-MMA-stil" træning og er selv begyndt at arbejde mere i den stil. Jeg har fundet ud af, at jeg har et par kollegaere, der er tidl. landsholdsbrydere, så skal lige se om de kan give mig lidt tips! :devil:

Link to comment
Share on other sites

Heeyy Dan the Man! Velkommen, og tillykke med din sejr. Imponerende allround styrke må man sq sige!

Jeg træner jo til halvmaraton, så jeg prøver at få lidt tempo i stængerne..

Ja, han er en regulær orkan!!

Han er rimeligt kompromisløs i alt hvad han foretager sig, og det er jo altid fedt at træne med den type mennesker.

Du må endelig kigge forbi hvis du kommer det nordjyske en dag! :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Får løbet lidt, og styrketrænet lidt.. Ingen rul, da konen rejser for tiden :mad:

I ren raseri købte jeg et par nye sko igår, da leg efterhånden kan mærke småsten igennem mine løbesko. Det blev til et par New Balance 9120. Fik dem til halv pris, så jeg håber de funker. Heldigvis har Intersport en "tilbage garanti", på 14 dage, så jeg kan nå at prøve dem af..

Er lidt i tvivl om jeg skal have medium eller stor pronationskile. Egentlig mærkeligt at den hedder sådan, da det er supinationen man fremmer med den? :blink:

Løb 16,9 km på 1:26:43 i forgårs i de gamle sko, er meget spændt på hvad et par nye trædeflader vil betyde..

Har lige set UFC 83 - der var et par fantastiske kampe! Se det! :devil:

Link to comment
Share on other sites

Er lidt i tvivl om jeg skal have medium eller stor pronationskile. Egentlig mærkeligt at den hedder sådan, da det er supinationen man fremmer med den? :blink:

Løb 16,9 km på 1:26:43 i forgårs i de gamle sko, er meget spændt på hvad et par nye trædeflader vil betyde..

Hehe, synes du, at det er mærkeligt? Hvad skulle man ud fra den logik kalde et ligtorneplaster? :tongue:

Hvis dine sko er mærkbart forskellige fra de gamle, kan du vente at blive øm ny og spændende steder, hvis du hopper lige ud på en 16-kilometertur, men det kunne du vel heller aldrig finde på. Selv har jeg gode erfaringer med New Balance, men det afhænger naturligvis af, om den aktuelle model passer til lige netop dig.

Ingen rul, da konen er ude at rejse........!? Er det bare min tankegang, der er på afveje, eller....?

Link to comment
Share on other sites

Hehe, nice analogi, men nu er det jo ligtornen der er problemet det ene sted, og akillessene smerter det andet. Begge forårsaget af forkert skovalg :wink:

Synes bare det er lidt spøjst.

Jeg kunne faktisk godt være så tumpet, at jeg startede med en lang tur :blush:

Men nu er det kun blevet til to 7 kilometers ture, og det tror jeg alligevel har givet mig svaret: Øm akillessene i højre side.

Så jeg tager nok imod Intersports tilbud, og bytter dem til nogle med stor kile. En kile som fremmer supination :4thumbup:

Jeg er faktisk rimeligt novice i det at vælge sko. Er ikke så god til at mærke om de føles rigtige.. Og der er ikke mulighed for løbetest i butikken.

Men så er det jo godt at man kan teste af hjemme.

Ingen rul, da konen er ude at rejse........!? Er det bare min tankegang, der er på afveje, eller....?

Kunne have været, men det er desværre så usexet som ildelugtende svedende mandekroppe :laugh: (Og ja, jeg er da bestemt monogam - indtil det modsatte er bevist!)

Link to comment
Share on other sites

Forberedelse til på lørdag (Lillebælt ½ maraton)

Idag: 10,7 km på 51:50. Ikke helt ringe tid, og så var det i et par nye sko igen. Eller måske skulle jeg sige: Et par nye kendte sko.

For jeg byttede selvfølgelig NB skoene. (Det er iøvrigt hos Sportsmaster og IKKE Intersport de har den service - undskyld til Sportsmaster! :laugh: )

Jeg prøvede forskellige sko, men de eneste med tilstrækkeligt med hmmm.. kile... var de samme som jeg kom fra: Asics Gel foundation 7, dog i en opgraderet version.

Sådan går det, når ens fødder er vind og skæve..

Sluttede af med 10 chinups og 5 onearmpushups på hver arm samt 10 wide stance pushups.

I morgen skal jeg rulle igen, da konen er kommet hjem!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share