Anatomi..??


sloek
 Share

Recommended Posts

b_skaal ->

Jeg tror egentlig jeg er enig med dig, i de nævnte mangler (omend det ser ud til at vi kommer ret meget ind på periodisering, Bompa er allerede blevet nævnt).

På den anden side mener jeg det er helt urealistisk at skulle uddanne folk uden forudsætninger i nærmest alt hvad der har med træning at gøre, særligt området med skader, som er seriøst omfattende. Tilsvarende synes jeg gælder særlige områder som træning af gamle/unge/handikappede, som også i mine øjne kræver nærmest en specialuddannelse.

Min overraskelse over niveau'et bunder mest i, at det virker på mig som om vi kommer så godt ind i så meget stof, at jeg ikke fatter at de instruktører jeg er stødt på har været så indsigtsforladte. Man skulle tro de var væsentligt bedre, hvis de havde styr på alt dette stof.

Tror i øvrigt at over ½ af holdet (ligesom jeg selv) allerede er tilmeldt PT-uddannelsen. Det virker som om det er det de fleste anser for mest værdifuldt. Prisen er en helt anden snak. Helt horribel.

Sloek->

Vi kører det meste ind mellem hinanden. Fysiologi, anatomi, styrketræningslære skiftende.

Efter lidt læsen af Finn Boysen Møllers bog må jeg give Morten Z ret i at det nok skyder over målet for hvad der er nødvendigt til formålet. Jeg tror let man kan blive forvirret af at have så megen information, og hele tiden skulle relatere til hvad der er relevant for ens eget brug. Men den ser god og grundig ud.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share