Årgang82 Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Jeg spiser ret meget chili, for det meste sambal oelek af enten det ene eller mærke. Men når man så en sjælden(hmmm) gang i mellem får sat tænderne i en kebab, så er det bedste af det hele den chili der hører til. Men det er komplet umuligt at få opskriften ud af ejerne. Har googlet emnet og fandt en tilsvarende tråd på et ANDET FORUM men blev jeg ikke så meget klogere af. Er der nogen der kan hjælpe med blandingsforhold, olietypen og alle de små detaljer der giver den perfekte chili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melisen Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Du tager:1 bil (alternativt cykel og din krop)1 liter benzin (alternativt en skive rugbrød).1 stk dankortFremgangsmåde:Du mixer bilen og benzinen (alternativt cyklen, kroppen og rugbrød) og kører det hele en omgang ned til Metro. Når det er klaret tager du en indkøbsvogn og monterer indersiden med spande med påskriften "chilisovs". Det fører du igennem kassen (her bruger du Dankortet) og enten bager (om sommeren) eller afkøler (om vinteren) det i dit bagagerum, -bærer i en halv time tid eller indtil bilen/cyklen står foran din hoveddør.På den måde får du en lækker stor portion chili til din hjemmelavede kebab. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klausjensen Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Årgang82 Posted October 1, 2006 Author Report Share Posted October 1, 2006 Du tager:1 bil (alternativt cykel og din krop)1 liter benzin (alternativt en skive rugbrød).1 stk dankortFremgangsmåde:Du mixer bilen og benzinen (alternativt cyklen, kroppen og rugbrød) og kører det hele en omgang ned til Metro. Når det er klaret tager du en indkøbsvogn og monterer indersiden med spande med påskriften "chilisovs". Det fører du igennem kassen (her bruger du Dankortet) og enten bager (om sommeren) eller afkøler (om vinteren) det i dit bagagerum, -bærer i en halv time tid eller indtil bilen/cyklen står foran din hoveddør.På den måde får du en lækker stor portion chili til din hjemmelavede kebab.Hehe. Sjovt nok. :4thumbup: Men jeg er bare ret overbevist om at den er hjemmelavet de fleste steder. Den smager ret forskelligt fra sted til sted og fra gang til gang.Men det er muligt du her ret. Har bare ikke adgang til metro. Skal man ikke have et konto/medlemkort eller noget i den dur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torben F. Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 http://www.kandu.dk/Spg4790.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Årgang82 Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 http://www.kandu.dk/Spg4790.aspxTak for hjælpen. Men der er ikke rigtigt nogen 100% opskrift i tråden. Så løsningen må være at jeg køber et lille bæger hos kebabmanden i ny og næ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicknadir Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 (edited) ups Edited October 4, 2006 by nicknadir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.