Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

23 timer siden, Gregers TF skrev:

Jeg tror nok at jeg måske lidt (så har jeg taget mine forbehold) synes at det er mindre irriterende at jeg kører så langsomt, når jeg tror jeg har en årsag og også håber at der er lys forude. Jeg må få det ud af det jeg kan og prøve at arbejde udenom, i stedet for at blive sur.

Jeg vågnede allerede 7:15 og kunne ikke falde i søvn igen. Faktisk fint, for nu ryger der en time til den dejlige sommertid. Måske den sidste sommertid, alt efter hvad de “kære” politikere finder på.

Startede med en lyntest fortaget af et rystende nervevrag. Hun var ny og jeg var hendes kunde nummer to. Men hun gjorde det nu fint og det var min debut med korte vatpinde (eftersom det er lidt tid siden min sidste test). Meget mere behageligt end at blive nusset bag øjnene.
Det er dejligt vindstille om morgenen, så jeg havde stor lyst til at cykle en tur men det må lige vente. Har i stedet trænet overkrop. Det blev fesent i går, da jeg visnede efter bentræningen men nu fik den en på sinkadusen og en “PR” inden for de sidste 5-8 år blev det faktisk også tid.

:hippy::hippy: Test, lys forude og PR ..... det lyder da meget godt kære Gregers :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Styrketræningen kører så fint den nu kan, når jeg træner herhjemme. PR båret af lavere kropsvægt men alt tæller.

Pudsigt nu jeg lige har brokket mig over min inhalator. I går da jeg skulle kvase en pille, kvasede der noget andet. Det lød som at stykke plastik der knækkede og jeg tænkte at nu gik den da helt i stykker. Men nu drysser den pulver ud alm mængde og jeg kan også igen fornemme det i munden, som jeg plejer. Har kvast et par piller og drysset i hånden og det virker normalt - og der kommer heller ikke små plastikdimser med ud, ikke at forglemme.
Så mon ikke den der kvaseting, der sidder derinde er gået i orden? Jeg tror at jeg skal skille den ad når jeg får en ny (hvis man kan), for nu bliver jeg lidt nysgerrig efter at vide hvordan der ser ud indvendigt. 

Vi er gået til sommertid og vægt-tingen med kollegaen er overstået. Jeg skulle under 88,4kg og klokkede ind på 87,5 her til formiddag. Så den er hjemme, også selvom han er hele 1,3kg under det han ønskede. Vi er begge glade. Nu kommer den svære del, at holde vægten i det daglige.

Nå.... arbejdet kalder snart og jeg trænger til et bad først.

Link to comment
Share on other sites

Mandage kan jeg let være tidspresset, så smartere at opdatere på mine fridage. Og for en gangs skyld har jeg været heldig at have fri på dagEN med godt vejr :sun:
Mandag sov jeg 10 timer og blev alligevel vækket af arbejdstelefonen. Noget med at den feriedag DSB havde indraget UDEN at give besked om det, var en fejl. Det havde jeg ellers øffet en del over. Ikke at de tog den men ikke gav besked. Nå men nu har jeg den altså alligevel. Tiden gik, så jeg nåede blot 20 minutter i zone 2 på turboen.

87,1kg her til morgen. Lidt over middag kom jeg ud på geden. Ingen halsedisse og med korte handsker - bare helt alm langt-langt. Pisse grænseoverskridende at skulle udenfor uden at være pakket mere ind men dejligt, da den første halve time var overstået. Jeg ville have taget en rute på små 75km men på et tidspunkt indser jeg, at jeg er et helt forkert sted og så vender jeg hjem igen. Det blev til 55km og det er også OK. Jeg begyndte i zone 2 men stille og roligt blev lårene som beton, så sidste halvdel var jeg nærmere i zone 1.73E78DD6-85FA-40E4-98E2-3268D1E3C438.thumb.jpeg.3600e2174877f4f119b19b79d43e9164.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Jeg prøver :tongue:  
87,0kg i dag - kunne være sjovt at runde at hjørne mere med 86,x kg. Især fordi kroppen ikke så meget mere flytter fedtet op på maven, så nu begynder jeg reelt at tabe mig der hvor jeg gerne vil.

Jeg har godt nok ikke fridag men når brokkerøven omsider har positive ting at skrive, så...
Vi begynder med vejret. Jeg havde åben altandør i små to timer i går og den stod tiltet (åben 10cm for oven og er hængslet i bunden) i nat. Første køreblok i dag er kørt med begge vinduer åbne i førerrummet.

Ud på cyklen før arbejde - desværre nåede jeg alt for lidt men til gengæld var det over 10grader, så den stod på korte handsker igen i dag.
Samme rumle som sidst jeg var på diget: 2/2 på udturen og et 10-minutters interval hjem. De 2/2 føltes lettere med samme watt. Havde 20 watt mere på hjemturen og det føltes rigtigt i stængerne. Jeg tabte igen Havnevejsspurten  til en bil men det føltes dejligt at blive blæst igennem. Vejrtrækningen ruflede noget da jeg holdt for rødt med en kæmpe iltgæld, efter jeg omsider havde juice til at gå i bund. Der er helt klart “noget” men jeg regner med at det forsvinder, nu inhalatoren virker. Det tog nogle uge at blive skidt og tager nok også noget tid før det bliver godt igen.

I højt humør da jeg kom hjem og havde faktisk forventet at cykelcomputeren ville rette min FTP lidt op men den rettede den sgu 1watt ned. Nå pyt, det var ikke de vanlige 3watt og der var hul igennem og for første gang i lang tid, var det faktisk sjovt at træne. Og jeg kom hjem med dejligt træningstrætte lår.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg har lige halvanden times uventet pause på arb, da mit tog er aflyst pga defekt sporskifte og der går noget ekstra tid før mit alternative tog skal køres. 

Da jeg stod foran badeværelsespejlet i morges var der nyt at at se: Vener på maven. Vægten faldet til 86,5kg.

Jeg fik brugt en times tid på et træne skroget igennem. Noget af den vanlige bentræning erstattet af jumpsquats (note til mig selv - pas på ikke at lande på kanten til fordybningen ved bruseren) og rejse/sætte mig på en stol med kun det ene ben. Om det mest er gøgl eller hvad ved jeg ikke men det er dog set i forbindelse med styrketræning og cykling. Forhåbentlig kaster det mindre træthed af sig i de følgede dage end normalt, selvom jeg var ekstra over mine skateboardsquats.

Restitutionsdag i morgen og så må jeg se hvad friweekenden byder på. Vintertøjet skal jo nok frem igen :wink:
 

Link to comment
Share on other sites

Vægten stadig under 87kg men det er den ikke i morgen, for der er spist en masse lækre sager i dag og det skal der også være plads til ind i mellem.
Inden jeg hjalp min lillebror tilbage til lejligheden med det sidste, smuttede jeg ud på små 50km i zone 2. Modsat sidst, var det i dag lidt svært ikke at krybe op i zone 3. Venstre forskifter-greb er begyndt sætte sig fast så det ikke kan skifte når jeg ønsker det, så sommervejret må godt snart komme, så jeg kan få sommercyklen ud.

For et par uger siden var det et “husker du”-ish om Cuba-krisen. Og eftersom julen var til påske, så kan vi lige nå at få den med - nu jeg blev mindet om den

https://youtu.be/t039p6xqutU

- og med helt anden trykket stemning i denne udgave, som sjovt nok gerne vil indlejre :unsure:

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Igen en nat med tvivlsom søvn. Der er åbenbart gang i narkosalget her i påsken, for naboen flintrer ud og ind (og knalder som vanligt med hoveddøren), helt frem til godt efter midnat.
I morges vågnede jeg lidt i ni, ved at jeg var til afhøring efter mit tog var gået på gulvet - jernbanejargon for afsporet. Har heldigvis kørt tog i så mange år, at jeg også tager det ret roligt i drømmene, når det går i kage men jeg vågnede måske fordi det var SÅ urealistisk, at det ikke mere hængte sammen. Da jeg vågner, er den første tanke noget i stil med “kæft noget bavl” :tongue:

Ok temperatur udenfor men rædsom vind, så det tog lang tid at få mig ud at køre. Som vanligt skal jeg lige checke nyheder inden jeg forlader lejligheden. Der er 12 km tilbage af Flandern Rundt og en eller anden, for mig ukendt, dansker er alene med en af de to kendte cross-ryttere. Jaja, jeg følger lidt med :blush: og besluttede da også at det ville jeg se.
12 km udefra er for langt og det var pænt kedeligt men efter jeg vaskede op og gjort klart til kartoffelbåde, var der under 2km tilbage og det er en passende længde er kigge cykelløw. Og det det gik jo meget godt, må man sige. Men sikke en klovn der klippede, så man så spurten forfra og faktisk ikke så selve overhalingen... Det var da talentløst lavet.
Jeg mistede dog mit mentale tilløb og kom derfor ikke ud. Fik i stedet en time på turboen: 5 siddende antrit (som altid mærkeligt hårdt på turboen) og 20 min sweet spot, der til gengæld føltes.... njarh hyggelige er nok en overdrivelse men ikke så hårdt som forventet, hvis min FTP er som ved sidste nedskrivning. Jeg tror at den så småt er på vej op igen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Nope - jeg kan slet ikke genkende ham, når jeg ser ham. Jeg har hørt navnet men ikke koblet til til cykling. Men jeg har nogenlunde styr på Jørgensen og Folsack - måske ikke lige stavningen :tongue:

Kosten stak helt af igen i går - når man får taget proppen af :sneaky2: Som sidst det kiksede, fik jeg lavet udnyttet det og lavet en gang styrketræning. 40 minutter for overkroppen.

Til morgen 5 x 3/2 på turboen og så en kort styrk for benene og nu på vej til arbejde. Uden fridage,  kan der forhåbentlig komme styr på madindtaget igen.

Cykelcomputeren har rettet min FTP 2 watt yderligere ned. Den havde jeg ikke set komme, hvilket nok er ret oplagt efter det jeg skrev i går.
Til gengæld ingen hvæsen fra vejrtrækningen, da jeg blev forpustet i benøvelserne.
 

Link to comment
Share on other sites

Joh, det er liiidt træls at den bliver ved at falde. Og der også noget mystisk ved det - det kommer kommer jeg til...

Umiddelbart tror jeg ikke at det er lungerne, for min piven og hvæsen er aftagende, så hvis det var det, burde cyklingen vel omvendt være i bedring.

Det kan være vægttabet. Der er en grund til at jeg aldrig har været ret motiveret til at holde vægten, de få gange jeg har tabt mig mere end når julesulet skulle af igen. Hvis jeg atter tager på, så det nu ikke derfor men fordi jeg mister kontrollen over min sult. Jeg vil hellere se ud som dag og cykle dårligere, end hvad situationen var i efteråret. I hvert fald lige nu.

Det kan også være dåbsattesten der spiller et trumfkort. Vi ældes jo ikke lineært med alderen men det meste af tiden kun ganske langsomt. Men så har vi nogle korte perioder, hvor vi ældes ret markant. Sådan en kunne jeg sagtens være i. Jeg har ikke prøvet før og det skal jo komme. Som jeg har cyklet de sidste to år, har jeg givetvis været tæt på mit (begrænsede) potentiale, så en forringelse vil slå tydeligt igennem. Styrkemæssigt er det anderledes. I MOLs ungdom bar jeg på 15kg muskelmasse mere end i dag, så der har jeg givetvis potentiale “liggende i skuffen”. Eftersom jeg har passet styrketræningen vinteren over og jeg ikke styrketrænede i sommer, så kan det sikkert have neutraliseret den hurtige aldring.Hvis det ellers hænger sådan sammen.

Fantasien rækker ikke til flere muligheder. Jeg føler mig ikke syg og hvis jeg var, ville det også gå ud over styrken og mit energiniveau???

Men det er stadig underligt...
Styrkemæssigt er jeg jo ikke gået tilbage - heller ikke på benene, det er jeg 99,9% sikker på. I går, faktisk, det tungeste jeg nogensinde har haft i hænderne under bulgarsk splitsquat.
Min force har altid været at have en god råpower i stængerne. Tænk på alle de gange til banecykling, hvor jeg har lukket hul til et udbrud men måttet slippe det, fordi jeg ikke havde kondition til at følge med i. Men jeg fik altid lukket hullet op til dem. Når jeg har kørt intervaller og har været i hegnet til sidst, har jeg altid kunnet sveske den hjem, ved at gå et gear op og mose den hjem med lavere kadence.
Det er nu lige pludselig vendt på hovedet og er helt omvendt - jeg har ingen power at rutte med. Gårsdagens intervaller blev kørt med 100-105RPM, for at holde det muskulære pres væk. De uger jeg kun kørte i zone 2, var det fordi benene var helt væk. Men igen - det går tiptop når jeg styrketræner dem. 
Det kan jeg ikke få til at hænge sammen.

Heldigvis kører jeg ikke løb og så længe jeg bare kan gennemføre mine intervaller ude på diget eller turboen, som jeg heldigvis kan igen, så går det nu nok - selvom det kommer til at tage lidt tid at vænne sig til de små tal. Men det ville selvfølgelig være meget sjovere, hvis ikke benene var så åndssvage. Jeg håber stadig på at det kan vende igen, fordi det virker så unaturligt, at min styrke bliver en svaghed på to måneder.

88,3 kg - DOMS i stort set hele kroppen, så forventer at vægten daler en del til morgen. Mave-venerne er der endnu :-)

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ja det virker lidt ulogisk. En anden forklaring kunne jo også være at Garmin 'fejllæser'. Det kunne der nok være mange grunde til.

Prøv en 20 min FTP test - kan du  ikke sætte den op så du både for watttal fra cykel og Neo? Det burde give en hurtig afklaring af hvor du ligge formmæssigt, samt om det evt. er udtryk for en algoritmefejl. eller noget random shit.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Aaaaad, en ulækker idé :omg:  men det kunne jo nok afsløre om Garminen regner forkert. Det er ikke en dårlig idé men tror jeg tager den improviseret, ligesom midt i februar. Mit lille hoved magter ikke rigtigt at have den hængende som en stor sort truende sky. Men hvis jeg følger bare lidt for det, så....  

Men uanset hvad resultatet bliver, kan jeg fysisk mærke at jeg sovser til i benene på en anden måde end jeg plejer. Jo kortere forcering, jo værre.
Tankerne flyver let når man kører tog alt er kører som på skinner :tongue: og i dag fik jeg luret på, om jeg skulle pause/stoppe styrketræningen af benene og se om det gør en forskel. Jeg har blandet det hele vinteren, så ved ikke rigtigt hvor det nu pludselig skal være helt umuligt. Men det er jo en let ændring at gennemføre.

....

For en gangs skyld hyggelig aftenkaffe. Det er første gang siden jeg ellers stoppede med det. Men jeg kom først i seng kl 02 (ledte efter “ny” musik på youtube og pludselig var der gået flere timer) og jeg skulle møde allerede 10:44 i morges. Så jeg er godt kvast og satser på at kunne dejse omkuld tidligt, også med lidt mokka i kroppen. Jeg er i den gode uge i turnus og har fri allerede igen i morgen. Måske skulle man tage i Heino og købe de nye Wahoo Speedplay pedaler. Jeg har savnet at kunne klikke i fra begge sider med alle de rådne lyskryds her er og med den nye trædeflade med mere metal, så vil vakkelvorne venstre ankel ikke slider den ned på 3-4000 km som før. De er som skræddersyet til mig. For en gangs skyld en nyhed, der gør tingene lettere :clap:

Link to comment
Share on other sites

Ja-hatten er for en gangs skyld på i dag.

Det startede allerede i går da jeg spiste ret meget, i forventning om at DOMS over det hele og en god søvn, ville kunne omsætte energi til restitution. 
Det fungerede heldigvis som forventet. Læggene er stadig ret ømme men efter 100reps-sæt, er de altid ømme i lang tid. Quads kun lidt ømme og kroppen 600 gram lettere. 

Hele dagen er gået med ingenting :blink: Da regnen begyndte at nærme sig på radaren, kom jeg ud på den sædvanlige gamle rute. Dels er de nye ruter ikke så fede alligevel og så har jeg kørt denne tur nok over 100 gange og ved hvordan kroppen reagerer i snart alle situationer. Nåja... der er også to oplagte bakkespurter.

20 minutter efter start holder jeg ind og “kalibrerer” wattmåleren og lusker videre, stadig mest i zone 2 men ikke helt rigidt. Begynder at blive lidt bange for kamelbakkespurten, for har jeg lyst til at se wattene? Noget mere koncentreret end ellers, får jeg fyret op og kommer, syntes jeg, hurtigt henover. Oei, og fornuftigt over 1500 watt på skærmen. Men sidst jeg “lige troede”, så kunne jeg derhjemme tydeligt se at det var en fejlmåling. De sidste mange antrit/spurter har jeg manglet 200-250w, så.....
Brospurten var fesen, da jeg havde pivhamrende medvind og spolede ud. Fik kørt 3 stående starter efter rødt lys. Bare midt på kassetten, så ikke vildt udmattende.

Wattene holdt vand og jeg fik årets næstebedste 5sek. Det var stadig slattent, når jeg prøver at køre supra vo2max på en knold i modvind o lign. Men skide være med det, det er antrit og den slags der for alvor er sjovt. Resten er bare fyld.

Nu mangler vi altså bare at vejret bliver bedre. Jeg glæder mig HELT afsindigt til at komme ud af mine halvkiksede vinterbukser og over i bibs med en bedre pude i. Og at få parkeret den dårlige sadel og Durano Plusserne, der sidder på vintergeden. Og at det er hurtigere at håndvaske efter kort/kort og kunne have tøjet tørt til dagen derpå. Der er mindre to en halv måned til bøtten vender ved midsommer, så :poking:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det kunne jeg sikkert også men jeg er jo en sart lille kuldskær nips :tongue:
Og så har jeg nok bare vænnet mig ikke at køre i korte rør under 15 grader, for så begyndte alle licensryttere (vi snakker naturligvis Hvidovre) at skræppe op over tossede motionister.

Vægten faldt en bid mere, så nu er den kun lige over 87. Hvis det ikke er helt umuligt, så ville jeg egentlig gerne holde den, så jeg strammer op når den er over 87.

I dag lidt praktisk gøremål, så nåede ikke ret meget.
20 minutter på turboen i zone 2 - benene føltes ellers friske men var døde på den dumme måde, så snart jeg begyndte at cykle. Herefter et kvarters højeffektiv overkropstræning.

Jeg skrev for laaang tid siden, at jeg ville prøve ikke at vælte mig i protein men indtage flere kulhydrater. Det har jeg været VIRKELIG dårlig til at efterleve. Under vægttab er der vist noget med, at et højt proteinindtager, reducerer hvor meget man kannibaliserer på muskelmassen, så det har lidt været med vilje. Men kun lidt, hvis jeg skal være ærlig.
Nu er vægten så godt som er hvor den skal være, så nu må jeg prøve om jeg kan hitte ud af det. Måske giver det lidt bedre skub i lårene med flere carbs i kroppen.. måske.

Link to comment
Share on other sites

Fredag:
Vægten faldt 100g.
Fik kørt en “dagens træning” på Zwift før arbejde. En halv time med små korte intervaller fra “damekataloget”. Før sengetid lidt overkropstræning igen.

I dag lørdag: 
Vægten faldet endnu 100g. Op ved vækkeur, så jeg kunne nå lidt træning før arbejde - mødte allerede 11:09 i dag :dry:
Vom vanligt skred tiden fra mig men jeg nåede 45 minutter uden ERG-mode. Fik kørt mig næsten i hegnet i 20 minutter og fik hævet FPT med 12 watt. Der mangler 10 watt (rettet, da jeg huskede forkert) i forholdt til “vintertoppen” d 17/2 men det fint nok. Og hvert fald super fedt, at computeren ikke havde helt ret og der igen er ved at være hul igennem til benene. Jeg vekslede mellem to gear med lidt høj og or lav kadence og det var faktisk bedst når den var for lav. Så kan jeg kende mig selv igen.

I morgen har jeg taget en feriedag, for ellers skulle jeg have mødt klokken 7 om natten. 
I stedet skal jeg kviktestes og besøge mor på plejecenteret. Det bliver første gang vi ses i 14 måneder. Min lillebror giver også en bid mad, så planen er at styrketræne inden, så kalorierne har “noget at rive i”.

Mandag hviledag - og fri for arbejde, så det bliver ren dovenskab :4jumpy:

...

Rædsomt mange mennesker med toget, når jeg skal til og fra arbejde. Og over det hele. Det hele var meget mere tiltalende, da landet var lukket ned. Festen for de introverte er vist forbi :cry3:og det bliver grumt at genlære at færdes blandt mange andre. Jeg frygter allerede når man ikke skal gå med mundbind og klamme håndtryk igen bliver hverdag - adr. Det sidste skyldes nu nok mest at mænds (af gode grunde kender jeg ikke kvinders) håndhygiejne efter toiletbesøg, lader meget tilbage at ønske.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ingen træning....

Ham danskeren der vandt et cykelløb havde jeg ikke så meget styr på. Men go’e gamle gamle Cavendish har sgu lige vundet et løb. Jeg troede ellers at han var FOR gammel.
Og det på dagen, hvor det er 60 år siden Gagarin futtede rundt om Jorden, som det første menneske. I øvrigt ufatteligt tyndt, at der ikke er noget på TV om det. For nogle kan begivenheden nok forekomme lille men det satte fart i en masse voldsomme teknologiudviklinger.

Ellers rart et gense “Moderen” igen. Hun var lige så negativ og utilfreds som hun altid har været (jeg er ikke i tvivl om hvor jeg har det fra :tongue:), så nem at kende.

Der er ingen Wahoo Speedplay-pedaler til cyklen. Jeg er åbenbart ikke den eneste der gerne vil prøve dem, for de er udsolgt overalt. Det haster heldigvis ikke. De sko jeg ville have købt var der heller ikke men jeg fik købt en ny hjelm. Sommercyklen skal til forårsklargøring kl 8 (ækelt tidspunkt) på mandag og når jeg henter den senere samme dag, afleverer jeg vintergeden, så den kan få fikset gearskifteren.

Hvis jeg kan få plads i vaskekælderen, burde jeg næsten rende ned og få styr på sommer(cykel)tøjet. Det er nærmer sig at det er lunt nok til skiftedag :4jumpy:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Kaloriemæssigt hader jeg fridage - især når jeg har været ude af huset i nogle timer - det går bare altid i fisk bagefter. Jeg har spist alt for meget de sidste to dage og er på 88,0kg. Heldigvis er der fire dage før weekend til at få styr på vægt og appetit. Desværre har jeg ferie på hverdagene i næste uge og frygter det værste. 

Til formiddag 45 minutter i z2 på turboen - herefter et kvarters tid med ryg, bicep og skuldre. Med det jeg lavede for bryst/tricep i går, er det en OK overkropstræning. Jeg mangler at træne mave men det kan jeg få styr på, når jeg kommer hjem fra arbejde.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har nu en halvlang pause og har ingen mad at spise. Når jeg kan nøjes med en enkelt madpakke på de dage jeg har én pause, så må jeg også kunne nøjes med en enkelt, på en dag som i dag med to pauser. Det virker som et overskueligt greb i kalorieindtaget.

Onsdag vågnede jeg og havde smidt 1,2kg - haaallå en overraskelse fra morgenstunden. Fik kørt en gang tabata på turboen. Jeg har kun et sæt cykeltøj der passer til de her 6-9 grader og jeg ville gerne køre “en tur” i dag torsdag. Fik holdt indtaget pænt under 2500kcal - hvilket for mig er noget lavere end vanligt og vågnede også flere gang og var ski.. sulten. Men holdt mig i skindet.

I morges havde jeg alligevel taget 300gram på. Sådan er det når man vejer sig tit - det er jævnligt ikke helt logisk og så alligevel, med tanke på vægttabet dagen før..
Jeg ville have kørt en gang fedtforbrænding aka fastende i zone 2 men jeg var BARE så sulten, at jeg ikke kunne overskue ikke at få morgenmad. Også en snas mere end normalt. I stedet fik jeg kørt halvanden times leverpostej. Det var OK underholdende - nu det er flere uger siden sidst og det fungerede sådan sent ganske fint. Der mangler nogle watt men det virker lidt til, at den manglede vægt kompenserer for det - selv på flade Amager. Men nu må vi se hvad der sker når sommercyklen kommer ud. Jeg kunne godt forestille mig at det bliver fra tirsdag, når den har været til service. Jeg tror ikke jeg kan dy mig, til jeg kan køre i kort/kort.
Dejlig (og uvant) træthed i mullerne efter turen og de nev også på trapperne op fra anden kælder til tredje, først på dagen.

Link to comment
Share on other sites

Som vanligt op til fridag (til ferie faktisk :dry:) skulle jeg møde tidligt, så op ved vækkeur. Måtte også i LIDL, da jeg ikke havde mere mælk - for en sjælden gangs skyld kom jeg til at spise i nat, så det sidste forsvandt på havregrynene)

En ganske kort tur ud på diget. Først 5 x 6/54 og derefter hhv 15, 20 og 15 pedalomdrejninger spurt med 3 minutters pause. Den lange slagtede lårene og eftersom der ikke var mere juice at køre med bagefter, satte jeg bare kursen hjemad.

Så kunne jeg nå lidt styrketræning i stedet. Sidst, fik jeg desværre lidt ondt i venstre knæ. Det forsvandt i løbet af et par dage men sidst i opvarmingssættet til skateboardsquat, dukkede det op igen. Jeg må vist hellere holde lidt længere pause denne gang.

Måske til motionscentrene åbner igen. Jeg savner at bænkpresse med nogle tungere håndvægte og have en vægtstang på nakken. Jeg kunne sagtens finde på at melde mig ind i Fitness World i den periode, man skal have coronapas for at kunne komme ind. Når der er åbent for alle, skal situationen være helt anderledes, før jeg kommer der igen. Det minder mig lige om at mit restaurant-gavekort også skal skydes af, før alle og enhver kan vade ind.....

Link to comment
Share on other sites

Lidt kikset at lumre indendørs med nuldagen i går, når vejret var så godt. Dertil fik jeg spist alt for meget, da jeg dels fumlede i kalorietællingen og dels gik “i panik” over i dag. Jeg har nemlig kørt med HvidovreCK. Jo, det VAR først meningen at vente med fællestræning til jeg har fået mine “prik” men selv de mest pessimistiske virologer skriver, at smitten smitter meget mindre udendørs. Om det så gælder når man sidder på hjul af andre.... men luften bliver jo kraftigt fortyndet, men...., ja, det blev i hvert fald sådan.
Tillige var det bare på “Hyggeholdet”, der er et nyt tiltag men det var også tiltrængt med et hold moderat tempo, da folk før blev sat fra hjul allerede i opvarmningen. 
Jeg fik kørt lidt over 70km i zone 2 og det er jo det jeg forsømmer mest, da det er så hamrende kedeligt at køre alene. Men det er absolut spiseligt, når man er sammen med andre.

Jeg kom til at melde, at jeg også vil køre med på onsdag men ved alligevel ikke... For et par timer siden fik jeg en SMS, om at Avedøre Sogn er lukket ned pga høj smitte. Omvendt så kan jeg jo se, både når jeg handler og kører tog i området, at den gruppe der helt ignorerer sprit, mundbind, afstand osv er ret entydig og mig bekendt er der ingen derfra der dyrker cykelmotion. 
Jeg kan - tydeligvis - ikke finde finde ud af hvad jeg synes er rigtigt og forkert...  Det er både fjollet at være overforsigtig men også for dumt at smide det hele på gulvet så kort før målstregen.

Jeg fik også lavet en bunke dips og kropshævninger i går aftes.
 

For resten.... jeg fik spist en romkuge da vi holdt bagerstop. Det var en jammerlig oplevelse. Jeg nåede ellers at glæde mig rigtig meget til “forbudte” kagekalorier og så smagte den ikke af pind.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Lejre... Der tror jeg aldrig Hvidovre har holdt bagerstop :cry3:

Tidligt oppe for at aflevere sommercyklen til service. Planen var derefter at nulre lidt rundt, køre en tur på vintergeden, gøre den ren og aflevere den, når den anden skulle hentes.

Men sommercyklen var færdig allerede før frokost. Og det var varmt nok til at køre i kort/kort, så.. nu skulle den ud.
Jeg havde gjort de nye hjul klar men ikke sat dem på - ej heller bremseklodserne. Jeg har købt carbonklodser - de skulle hentes på lageret, så det ved jeg bestemt. Men jeg kunne ikke finde dem, så måtte i Heino igen og købe. Jeg havde også overvejet om formen var så ringe, at det ikke var “lovligt” at afpelse stængerne men det er jo en OK motivation for ikke at køre alt for sølle. Så pelsen røg. Det var efterhånden også blevet et stort projekt.

Som altid var det fantastisk at køre på sommerlågen igen. Kan godt mærke at ryggen er lidt udfordret af en anderledes indstilling men det kommer nok hurtigt.
Min nye hjelm er et hit. Den gamle sad altid enten skævt eller var roteret en smule når jeg kom hjem men den nye sidder lige. Cykelbrillerne klaprer heller mod den.
Hjulene er også fine. Jeg håber jeg får lidt ture i bogen før min første katastrofeopbremsning, for de første gram på bremsegrebet giver kun en fisebremsning men så kommer resten ret pludseligt. Så jeg skal lige øve lidt bremseteknik, så det sidder uden at tænke over det. Som løbshjul er de nok ret elendige, da de runger en del - jeg ser ingen muligheder for at komme snigende bagfra. Men lyden er fed, så for mig er det fint. De “synger” højt når jeg bremser, så at jeg glemte at flytte klokken med over, var intet problem. Friløbet siger næsten intet - det er vist ret kikset efter Instagram at dømme men jeg kan bedst lide sådan.
Min radar har virket som dagslys-baglygte i mange år. Nu har jeg også fået mig en dagslys-forlygte. Så kan jeg vist ikke gøre mere.

Jeg kan mærke at den vinkel der i Specialized sko, er noget jeg har manglet. Ærgerligt, for deres priser er stukket af og de dyre modeller et SÅ fokuseret på lav vægt, at snøren fra Bora-lukningen gnaver gennem pløsen og ned i foden. Men det er godt de andre var udsolgt forleden, for det er Specialized jeg skal have igen.
Computeren rettede min FTP 5 watt op efter turen i dag.

Jeg håber de andre i stramt lycra havde forårskuller og alene derfor kørte som idioter.

Fire gange måtte jeg undvige for modkørende, som enten bare kørte over midten uden på stien eller overhalede selvom det ikke var plads når jeg kom imod dem.
To gange blev jeg “overhalet” mens jeg holdt for rødt - den ene tog fortovet for at svinge til højre og den anden var ved at blive kørt ned af en bil.
To gange mens jeg, ude ved de underligt huse ved Ørestad, holdt tilbage for folk der var ude og gå, kom der folk blæsende bagfra midt mellem små børn, forældre og så mig.
Styr jer lige!!! Folk hader os nok i forvejen og med god grund, efter det jeg så i dag.
Ellers 47 herlige sommerlige km

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share