Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Man skal ikke mange dage tilbage i loggen, før end man kunne læse kapitulerende linjer i forhold til din formåen på cyklen.
Når jeg læser denne uges cykelindlæg, så er der noget der siger mig, at du (som dine klubkammerater også siger) undervurderer dig selv og er lidt for selvkritisk;-) Der er jo forsat masser af fart og power i dine stænger, så cheer up og hold fast i de gode tankter:-)

Link to comment
Share on other sites

Du har nok ret. Jeg tror det meget handler om at få nogle succesoplevelser at hænge sig selv op på. Bortset fra den sidste tid, har de været fraværende hele året. Når man er lidt "humørsyg" er det alfa og omega at være inde i en god spiral og den har jeg vist lige ramt.

Jeg er vågnet for en halv time siden. Jeg har tilkaldevagt kl. 6-15 og var kortvarigt vågen for at snakke med driftslederen lidt i 6.

Kan jeg blive hjemme i dag er det helt vild luksus, eftersom vi sådan generelt set er ret pressede på personalesituationen.

Det ville passe fint. Jeg kan jo ikke gå nogle steder eller lave noget jeg ikke kan smide fra mig og denne uge har været hård ved lejligheden, der trænger til en kærlig hånd.

Som forventet er vægten god igen.

Link to comment
Share on other sites

Det kan godt være at licenserne ikke er på topniveau, men det er du heller ikke, og jeg snakkede med en af drengene i Hvidovre i går som kunne fortælle om en der stadig lå og trænede en del. Så bare husk på at når du har motivationen så kan du altså køre nogenlunde lige op med dem. Jeg tror din største udfordring er dit hoved, og jeg har nok også sagt det før. Nogle gange prøver du simpelthen at få for mange ender til at mødes, og så går det galt. Nogle gange forsøger du også at være for ensporet, og så går det også galt fordi du mister motivationen.

Prøv at gør dig selv opmærksom på hvad det er du gør lige i øjeblikket der er årsagen til at du pludselig synes det er rigtig sjovt at køre på cykel. Mit bud er at det er fordi du tror at de andre licenser er nede i niveau så du sagtens kan køre med der.

Link to comment
Share on other sites

Du har givetvis ret. Jeg hygger mig fint med at ligge uforpligtende og lege med i deres små julelege. De andre år har jeg også kunnet det, når de har dukket op til motionstræning men den har været så slatten i år, at de ikke har gidet komme. Vinterens hverdags-fællesture er lidt det samme som det jeg har savnet. Og jo, jeg formoder de er bedre til at dovne den på denne tid af året, end jeg selv har gjort.
Jeg er dog ikke mere kæk end jeg ved, at søndagene bliver ren overlevelse. Jeg ved ikke hvad der sker - det var det samme de andre år. Måske skal jeg trække B-menneske-kortet, for jeg får røv af folk jeg ellers plejer at kunne køre fra nogenlunde ubesværet. I år giver dog ikke op så hurtigt men putter stoltheden i trøjelommen og tager tævene. Trøsten er, at når vi skal hjem er jeg "vågnet" og kan ligge ude i sidevinden og lave læ for de andre, ligesom i søndags. Jeg ville dog hellere have "været på" i intervallerne.

I dag stod den oprindeligt på stor bentræning. Jeg har dog været alt for aktiv i ugen til det var en mulighed. Resten blev trænet nogenlunde efter bogen. Strengt taget kan jeg med sindsro lette gassen for overkropstræningen. Jeg er for længst i mål (og over) for det jeg havde håbet at opnå hen over hele vinteren. Lidt vildt at det er gået så hurtigt, faktisk. Stængerne bliver jeg aldrig tilfreds med uden jeg krudter den, så der må jeg jo bare klemme på efter bedste restitutionsevne.

Jeg nåede de 4 x 10 kropshævninger i dag men det var med 90-120 sekunders pause, så det er stadigvæk lidt snyd.
Til gengæld var bibscurlen med 24erne efter bogen og slet ikke noget jeg havde turdet håbe på; jeg kan ikke kan ikke vride mere end 40½cm ud af køllerne og det har været bedre. På den anden side skal de heller ikke være meget større hvis de skal kunne være i de små cykelærmer :tongue:
post-1580-0-94560500-1415996086_thumb.jp

Men til sagen - som det anes på billedet står vaskebøtterne og tripper for at komme i vaskekælderen, så jeg må hellere..... :

Romaskine: 5 minutter

Bænkpres: 15x20, 8x60, 8x85, 8x85, 8x85, 8x85, 8x85

Kropshævninger: 10, 10, 10, 11

Dødløft: 8x60, 8x70, 8x70, 8x70, 8x70, 8x70

Benpres: 10x50, 10x50, 10x100, 8x150, 8x180, 8x200, 8x200, 8x200 aka fullstack - det er sq altid sjovt at reppe med sådan en

Læg i benpres: 15x60, 15x120, 10x160, 8x170, 6x180, 8x170, 10x160, 20x130, 10 negativer x 140 for venstre

Læg i smith: 15x85, 12x90, 10x95, 12x90, 15x85, 30x65

Bicep curl: 10x12, 8x24, 8x24, 8x22, 8x22 dropsæt 8x16 dropsæt 8x12

Tricep pushdowns: 8x35, 8x35, 8x35, 8x35 dropsæt 8x27½ dropsæt 10x22½

Laterals: 12x9, 12x9, 12x9, 12x9

ss

Mavebøjninger: 15, 15, 15, 15

Hypers: 15, 15, 15

ss

Sidebøj i hypersstativ: 15, 15, 15

Bedstemorcykel: 7 minutter helt stille og roligt

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Man skal ikke mange dage tilbage i loggen, før end man kunne læse kapitulerende linjer i forhold til din formåen på cyklen.

Når jeg læser denne uges cykelindlæg, så er der noget der siger mig, at du (som dine klubkammerater også siger) undervurderer dig selv og er lidt for selvkritisk;-) Der er jo forsat masser af fart og power i dine stænger, så cheer up og hold fast i de gode tankter:-)

Gregers har nogle astma? problemer, men som udgangspunkt synes jeg også man skal være optimistisk i livet når det er muligt. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med de 4x10. Jeg troede ikke at du kunne tage mere end 4x6 for et par måneder siden og der var mange grunde til at du ikke kunne. Du gjorde det alligevel :-) Mht cyklingen, så tror jeg at det lidt er samme problem. Du har bestemt dig oppe hovedet for hvad du kan og ikke kan, og så følger kroppen med. Sådan er den. Jeg tror at Kermit og de andre har fat i noget rigtigt. Du kan godt, men negligerer din egen præstation, som at de andre kørte langsomt etc, i stedet for at tage ansvar og bruge den evne du har til at cykle, til noget mere. Samtidig bruger du også astmaen og din alder til at sige at det går ned af bakke og næste sæson bliver endnu værre etc etc. Det bliver en mental sutteklud, som forhindrer dig i at give den maks gas. Det er dit mentale billede, men de har det med at blive til virkelighed. Så med den indstilling bliver næste sæson noget lort.

På den måde stopper du altid dig selv mentalt før du kommer til grænsen af dit fysiske talent og det sq lidt ærgerligt at se på, når alt tyder på at du kan en masse mere.

En sidste ting er at held ikke er noget man har, men noget man skaber. Og nogen gange tager man en chance for kunne vinde. Det kan både gå godt og skidt, og går det skidt, må man sidde på hjul hjem med resten. Men så prøvede man i det mindste. Prøvede man ikke, sad man bare der trygt og godt i feltet, vandt ikke noget, men tabte heller ikke noget. Der skal tages nogle chancer indimellem og en del af dem vil ikke lykkedes og det bliver straffet. Men nogen af dem vil :-)

Nice guns i øvrigt. Jeg er lidt misundelig :-)

Link to comment
Share on other sites

Jeg giver rosen for gunzz videre til mor. Det er ubestridt hende jeg har arvet dem fra (ditto quads). Bortset fra at hun var flov over dem og altid gik i langærmede trøjer udenfor huset.

Du har en fin pointe. Men altså - når man ikke kan få luft, så KAN man ikke få luft. Og da Marianne (lungesygeplejersken) pillede ved min medicin sidste forår, bildte hun mig ind at det var til det bedre, så mentalt var det ikke forventningen om det dårlige der gik galt. At det så også gik i lort oppe i mit hoved, så jeg blev bange for at blive forpustet, gjorde ikke sagen bedre - hellere ikke da jeg igen var på den oprindelige dosis fra professor Vibeke.

Det er først her efter september-pausen jeg blev mentalt nulstillet og igen har kunnet/turde lade kroppen styre vejrtrækningen - ellers har jeg siddet og holdt igen og kun lavet 2-3 ventileringer når kroppen ville have 4. Det er sikkert også derfor jeg nu pludselig ikke kører så langsomt som hele sommeren.

Hvis hun bare ikke havde varslet at hun igen ville sætte mig ned i dosis, kunne jeg måske nok have ja-hatten på.

To minutter før hun fortalte om hendes planer sagde hun jo, at hun alligevel ikke var sikker på at jeg har KOL.

Et par uger inden hun satte dosis op (altså sidste år), havde jeg fat i lungeforeningen og nævnte det dårlige værdi under 70 og alle andre symptomer. De var også ret sikre på at det "kun" er astma.

+

Dem jeg nu er på hold med når jeg kører på bane om mandagen, er i store træk de samme som for år tilbage.
En gut i D som jeg forrige år havde nogle meget jævnbyrdige dueller med var med i torsdags. Han kan selvfølgelig være OFF men i det lille løb vi på Åsebakken så han ikke super giftig ud - hvis han ikke havde noget i ærmet han ikke ville ud med, kunne jeg have gjort det samme.

Man kan ikke sammenligne watt-tal henover platforme. Men den nyeste FTP-test er en del bedre end dem jeg lavede på Taxc´en og den har vist aldrig får skyld for at underdrive værdierne.

Alt i alt burde jeg faktisk være nogenlunde "på" - trods gennemført elendig træning hele sommeren.

Jeg er muligvis jubelidiot men som jeg har det p.t. kan jeg ikke se mig selv som KOLpatient (modsat tidligere :blush: hvor det var vildt frustrerende alt sammen).

At jeg har astma er jeg helt afklaret med.

Til gengæld har jeg vildt svært ved at KOL-mistanken, som nu er mindre end før, alligevel skal udløse at jeg skal ned i medicin med en masse astmabøvl og deraf nedsat livskvalitet til følge. Fair nok, at vi prøvede første gang men nu HAR vi konstateret at det ikke fungerer og så alligevel igen så kort tid efter :4ranting:

Min bare r.. for at jeg valgte en læge med speciale inden indenfor sportsmedicin, netop for at jeg skulle undgå den slags. Det hjælper jo ikke når det ikke er hende der skal udskrive medicinen.

...

End of brok

...

Snart skal jeg ud og trille en tur i nabolaget. Jeg har lånt en sadel i Heino som jeg skal have sat på og indstillet, inden den for alvor bliver testet i morgen. Er den ikke god, kommer jeg til plukke en ny fra lånekassen indtil jeg finder en jeg kan holde ud at sidde på.

Jeg prøver i øvrigt at carbe og væske op til at blive revet rundt i morgen. Hjælper det bare lidt er det godt.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det blev alligevel en nuldag i går. Fair nok, for jeg havde trods alt ikke engang sovet tre timer om natten.

Vægten i morges var over tilladt men sådan er det når man carber op. Det bliver man fed af.

I morges da vækkeuret ringede var min første tanke bare FÅK, FÅK! Altså mig og blæsevejr er ikke de bedste venner. På med den nye saddel og så ellers ud til mødestedet og køre med.

Små 85km med kun to reelle intervaller, hvor vi skulle lukket hullet til gruppen foran. Det første blev OK hårdt men med en lille smule overskud pga. makker som jeg samlede op undervejs. I det næste sad jeg dog alene og frontgruppen havde skruet op for farten og i vinden nåede jeg aldrig op til dem - det var der "heldigvis" flere andre der heller ikke gjorde. Vinden sørgede for resten af intervallerne.

Alt i alt en tur der føltes mere overkommelig end sidste søndag. Den oplevelse var de andre motionister ikke enige i, så nu håber jeg bare at jeg var off den dag og at i dag er standarten.

Sadlen er nogenlunde OK men er du vimmer, jeg har siddet elendigt og lænden brokker sig stadigvæk. Snuden på sadlen skal ned og så må den anden sadelpind med stort setback på igen, så jeg ikke skal krølles helt sammen i de nederste lændehvirvler.

Bortset fra det, så var det næsten sjovt i dag.

Men vinden :gal:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg tror måske jeg er en lille smule lettet.

Jeg ville jo høre om det var endegyldigt med at gå ned i medicindosis og hvis ja, om jeg så kunne vende tilbage på fuld dosis så snart jeg fik astmaanfald til træning.

Lungesygeplejersken har lige fået nyt knæ og er sygemeldt, så det var min egen læge der svarede. Hun havde kigget i min journal og mener ikke at jeg skal sættes med i dosis. Slet ikke hvis jeg cykler på højt niveau, så det må jeg jo hellere prøve at hæve, så :tongue:

Denne uge bliver relativ rolig, så jeg kan få ladet stængerne op. Styrketræning bliver herefter mere sekundært og vil ikke mere gå efter alle fællestræninger men max to i træk, så jeg ikke igen er konstant smadret i lårene.

Jeg har lånt ny sadel igen i dag. Den anden var dejlig at sidde på men blev bred lidt for langt fremme så mine fede lår gnubbede imod. Jeg tror ikke helt på den jeg prøver nu, men vi får se.

Link to comment
Share on other sites

Kaos. Dog under kontrol.

Den sadel jeg omtalte fik jeg monteret og med det samme jeg satte mig på cyklen, vidste jeg at det var VIRKELIG no-go.

Tilbage til Heino og få en tredje som jeg satte på og fik også fikset noget andet. Da jeg ville rydde op og stuve værktøjet ind i skabet, gav den ene endevæg efter og alle hylderne kollapsede ned i bunden.

Pis. Det passede ellers perfekt med at spise min prætræningshavregrød, barbere stængerne og lige sidde og slappe af inden jeg skulle til banecykling. Nu stod den først på oprydning.

På vej ud af bygningen møder jeg en fra cykelklubben, som jeg ikke har set i flere måneder, som spørger om det er rigtigt, jeg vil til at træne seriøst igen? Øh, jo. Den slags rygtes åbenbart hurtigt, he.

Træningen blev på 41km.

Opvarming

25 omgange

20 omgange

Scratch over 20 omgange. Efter 8 omgange er der en der skyder forbi netop da jeg skal til at slippe min føring. Jeg hopper på og er i mit livs første udbrud. Jow-jow. Der er desværre kun os to og ingen af os hører til de hurtigste, så vi får ikke det store hul inden vi bliver ædt af feltet. Jeg får desværre en føring ret hurtigt og så er jeg skamstegt og må slippe og udgå.

Afrulning: 40 omgange med 40-43km/t - det er ikke afrulning for mig men fint nok til alligevel at spole syren ud af stængerne. De to intervaller var ikke svinsk hårde, så egentlig en relativ "let" dag.

På vej hjem tror jeg, jeg ved hvor den Starck ligger der har døgnåbent, så jeg kan købe skruer og vinkeljern til at samle mit skab. Det var ikke et byggemarked men en McDonald; det er ikke helt det samme :tongue:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På vej hjem tror jeg, jeg ved hvor den Starck ligger der har døgnåbent, så jeg kan købe skruer og vinkeljern til at samle mit skab. Det var ikke et byggemarked men en McDonald; det er ikke helt det samme

Det er altid upraktisk at gå ind og bede om et vinkeljern i en McD :laugh:

Minder mig om den her gamle reklamefilm:

Link to comment
Share on other sites

Vægten stadig lidt høj men... :blush:

Jeg vågner i morges og var helt fast i tanken om at jeg skulle op i køkkenet og have min kartoffelkage. Jeg åbner køleskabet og der er ingen. Jeg åbner skuffen ved siden af, jeg bruger til korttidsopbevaring, men der var den heller ikke. Altanen er nok et godt sted.... jeg går ud og kigger og begynder at fatte at jeg nok ikke har nogen kartoffelkage. Stavrer op i køkkenet igen og bikser en skål havregryn med rosiner og banan sammen og med en pakke kalkunpålæg i skiver til - man skal jo have sine proteiner. Mens jeg sidder og gumler og ser klokken 6-nyhederne, begynder det at gå op for mig at jeg burde ligge i min seng og nok har drømt et eller andet.:tongue:

Silvan ligger ved siden at min gamle FW på Ellebrjergvej, så det er oplagt at lægge dagens deload-træning der. I Brøndby Strand er der stort set kun mænd der træner med vægte. På Ellebjergvej er der mange damer. De går endda voldsomt til vaflerne og både grynter og stønner og står i flexer muller foran spejlene. Sjovt som 10km gør SÅ voldsom en kulturforskel.

Deload....næsten. Jeg ville køre 2 x 6 kropshævninger men de var lette i dag og så ville jeg tage 2 x 10. Efter de 9 beslutter jeg at gå efter at få 20. Ikke optimalt da jeg indtil videre har kørt dem i træningstempo men pyt. Efter 16 reps må holde noget mindre igen på vejen ned og den sidste er en pæn grinder men... der er stadig, eller rettere igen til 20 reps i træk. Var jeg gået efter reps havde der også været til flere. Super optur.

Romaskine: 5 min

Kropshævninger: 20

Squat: 10x20, 10x20, 8x60, 8x60

Frontsquat: 8x60, 8x60

Dødløft: 5x60, 5x60, 5x60, 5x60, 5x60

Bænkpres: 20x20, 10x60, 10x60, 10x60

Laterals: 10x6, 10x6, 10x6

Siddende lårcurl: 10x40, 10x40

Læg i benpres: 10x100, 8x110, 6x120, 8x110, 10x100, 20x80

Hypers: 10, 10

trippelsættet med

Sidebøj i hypers: 10, 10

og

Mavebøjninger: 10, 10

Her til aften har jeg lige nappet 18 chins med overhåndsgreb i ribben. Til gengæld har jeg stadig ikke fået samlet mit klædeskab. Lillebror er lige kommer hjem fra Tokyo, så film og billeder gjorde at besøget trak længere ud end normalt. Fedt sted i øvrigt og meget andeledes end jeg havde troet.

Link to comment
Share on other sites

At kunne hive sig op i en arm er da sjit.

Umiddelbart kører de bare nogenlunde derudaf men tager lige et par hyperventileringer, inden næstsidste og sidste rep op til det som bliver den sidste grinder.

Jeg må tidligt op en dag og skyde en video når jeg er alene i centeret men jeg er altså for genert til at stå og bakse med kamera i alles påsyn :blush: Min ribbe herhjemme hænger over trappen, så der er for smalt.

Tovklatring har jeg ikke rigtigt gjort mig i, da jeg stort set altid fik sneget mig fri fra gymnastiktimerne i skolen. Gymnastik er bare det værste, når man er klassens hadeobjekt og den lille skole løste problemet ved at acceptere at jeg rørte mig i fritiden og lod mig slippe eller luske lidt rundt for mig selv.

Nu skal jeg have samlet det skide skab, så jeg igen kan se gulvet for alle de ting som plejer at være derinde. Bagefter ud på Avedøre Holme med en umbraconøgle og justere lånesadlen ind. Jeg er tilbage på sadelpinden med stort setback og dets sadelbeslag er ikke til hurtige justeringer.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kom ikke ud i går men fik trillet meget lidt på hjemmetræneren og grovjusteret sadlen og den lange frempind kom også på igen. Når sadlen kommer lidt længere frem og måske 1-2 mm længere ned, tror jeg det fungerer. Sadlen er ganske vist stenhård men har den rigtige facon.

Turen i dag blev fra starten annonceret til at være kort og med tre intervaller. Vi var små 20 m/k i ret blandet styrkeforhold - der var dog ingen der kørte rigtigt hurtigt.

Det første, og sædvanlige udtursinterval = stående i tungeste gear, starter noget kaotisk. Jeg er næsten sidst og på sædvanlig HvidovreCK-vis, kan de folk som ikke er ved at overhale ikke finde ud af at holde til højre. På smal cykelsti giver det en god Stau :tongue:

De andre gange har jeg ligget ret langt fremme og har selv holdt til højre for ikke at køre i vejen men nu var jeg ude i overhalingssporet og da vi omsider kom fri, var der ikke SÅ langt til toppen. Der var ikke så meget at disponere men bare at give den noget sveske og var oppe som nummer 5-7 stykker. Der er diamenter i stængerne og jeg er mentalt ON på at gå til stålet i de to næste.

Opsamling og så vender vi rundt og kører to omgange på ca. 7km. Første gang vi skal op af bakken fra den modsatte side, skal vi køre i lavt gear. Jeg finder panikgearet og kan se en del der snyder og overhaler i tungere gear. Der er dog tre passager hvor jeg også må et gear eller op, da jeg bare hjuler rundt uden modstand. I modsætning til de andre, gearer jeg dog ned igen når jeg kan. Jeg kommer op med "feltet".

På anden omgang skal vi op i højt gear - ikke max men bare et tungt et. Jeg vælger et der er nogenlunde som andres og er oppe som 4-5.

Vildt, vildt, vildt gang i stængerne i dag.

Det er også nødvendigt, for jeg har ikke fået spændt mit styr nok fast og har i kampens hede fået det vredet det ukomfortabelt meget nedad. Jeg låner en umbraconøgle til at justere med.

Bonusinterval I: I det samme jeg begynder at skrue, kører de andre!!! En flink gut fra licensholdet bliver og lyser med sin forlygte, så jeg kan se hvad jeg laver, men så går det også over stok og sten for at få kørt de andre ind.

Bonusinterval II: Der er et par dampbørn der tager en dingerføring langs motorvejen på vej hjem.

Et sted ude omkring Kollekolle er der stolper i vejen mellem vej og cykelsti. Der er ikke en bil, så vi kører i to rækker (det havde vi nok gjort alligevel). Jeg ligger i yderste række og pludselig øjner jeg en stolpe som jeg ikke kan nå at reagere på og et splitsekund senere, slår den min lille styrprop-lampe af. De stikker 2-3 millimeter ud, så jeg har været lige lovligt tæt på. Skide farligt når dem foran ikke giver besked og den var oven i købet næsten ny :annoyed: :tongue:

61km i alt.

Jeg kan ikke helt beslutte mig for om jeg har hvilet nok og skal snuppe en sweet spot i morgen eller det bliver en skåne-styrketræning....Lørdag skal jeg male klubbens nye klublokaler, så der når jeg i hvert fald ingenting.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg er træt. Træt at elevatorsøvn, hvor jeg skiftevis sover alt for lidt og alt for meget. I nat blev det alt for lidt.

Vægten var i morges den laveste i lang tid men jeg hverken spiste eller drak ret meget efter turen i går og så det er jo ikke så sært. Til gengæld har jeg så også været OFF og godt ristet i stængerne.

Det blev til en lille tur i FW. Jeg var der sent, så havde faktisk mit kamera med til at skyde kropshævninger men jeg havde ikke slet dagen og der var kun til 16. Typisk :annoyed:

Deload igen i dag men ikke helt så meget som sidst.

Romaskine: 5 min

Squat: 10x20, 10x20, 8x60, 8x80, 8x80, 8x80

Frontsquat: 10x20, 4x60, 4x70, 4x80, 4x80

Kropshævninger: 16,8 :tongue:

Dødløft: 5x60, 5x70, 5x70, 5x70, 5x70, 5x70

Lårcurl: 10x97½, 10x97½

Læg i benpres: 10x110, 8x120, 6x130, 8x120, 10x110, 20x90

Bænkpres: 15x20, 8x60, 6x80, 6x80

Laterals: 8x8, 8x8

Mavebøjninger: 15, 15

- lukketid

I morgen står den først på at male klubbens nye lokaler. Udover formanden er vi fire motionister, efter det jeg har hørt. Det er jo smukt. Eller....

Derefter skal jeg til klubfest :crazy: Jeg ved sgu ikke hvorfor jeg lod mig lokke - det med at være så mange sammen er jo slet ikke mig. Sidste år kunne jeg heldigvis ikke finde der vi skulle mødes men... i søndags efter træning var der én der fulgte mig helt hen foran døren, så med mindre jeg drukner i en malerspand, hænger jeg nok på den :chicken:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det endte heldigvis med at være ganske hyggeligt i går.

Vægten lidt høj til morgen men det var antydet at det ville blive en hård tur, så jeg fyldte ekstra carbs og vand på tanken i går. Det var heldigt, for 99km med en snitpuls på over 79% af max er ikke noget jeg plejer at rode mig ud i.

Jeg koldstartede hjemmefra med et interval, da jeg midt i at tage cykelklunset på, ombestemte mig til noget der var køligere. Det var klogt nok og passede perfekt. Vi var 14 fra start og i første interval skulle vi deles i to grupper køre op til den forreste. Tempoet in mente, nøjedes jeg med en tur. Vores dameB blev sat af i den forreste gruppe som var den man skulle køre op til, så man kom ikke sovende op. I et langsommere selskab havde jeg gerne vovet en til men det nogle gange handler det om at overleve.

Herefter skulle vi køre i to grupper med rulleskift. Det hele splintrede (min gruppe går fra 10 til 4 mand) og da vi nåede frem, valgte hun af sige tak for i dag og tog tre mand med. En D-rytter ville gerne med, men måtte ikke og det måtte jeg heller ikke. Så sad vi der som det tynde øl. I det ene reelle interval, blev vi hægtet med få sekunders mellemrum på samme bakke 3-400 meter før mål. Vi måtte også et par gange hver vræle "en ned" når vi sad i og stegte ude i vindsiden i sidevinden.

Det er faktisk cool nok. Jeg kørte stort lige op med ham forrige år og er jeg nogenlunde på niveau igen, så ser det ikke helt tosset ud. At jeg fik køretur af de andre otte, er bare sådan det er. Det skal bare ikke være SÅ slemt hver gang, for det er over grænsen til det sjove. Vinden skabte "intervaller" for resten af turen, ligesom når vores A-rytter var oppe og trække :tomaatit:

På vej hjem begynder jeg at gå sukkerkold og ude i vindsiden dør jeg helt uden varsel. BUM! Jeg får lige reddet den, ved at køre bagom feltet og lægge mig i læsiden de sidste 5-10 minutters rigtige kørsel. Turen hjem ad Roskildevej er meget langsommere end normalt men jeg stinker af ammoniak og tillige stikker og svier lårene også og har meget ondt af mig selv :tongue:

Det er også første her efter 4 timers tid, jeg er ved at "være på" igen - kæft hvor har jeg været kørt over; utroligt med tanke på at vi har kørt pisse langsomt :dry:

http://connect.garmin.com/modern/activity/638397756

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg er faktisk også glad for at jeg tog med og også fik snakket med andre end de sædvanlige.

Jeg har ikke gels med men banan(er) og dertil energipulver i vandet, hvis jeg ved at det bliver en +3 timer. Det plejer at være nok, især søndag morgen hvor jeg bunder en liter kakaomælk på vej ud af døren. Jeg havde faktisk den ene banan med hjem; jeg kunne have spist den for rødt på vejen hjem men der var jeg jo bare på vej hjem. På den sidste del af ruten havde jeg ikke overskud til at bøvle med den.

I dag blev det til en tur i FW i Hillerød. Den var jeg glad for en gang men det er godt nok blevet et skodsted. Primært at man ikke at "forkørselsret" på gulvpladsen mens man står og er i gang med en øvelse, men folk vader så tæt på med deres vægte og stænger, at man må pause mens de går forbi. Støvsugning af gulvet i frivægtsområdet klokken 15:30 er heller ikke skide smart. Og når man så står og squatter med sine fimsede 80kg og sidemanden losser seks 20´ere på stangen, så.....:tonuge:

Romaskine: 5 min + squat: 10x20, 10x20

Frontsquat: 10x20, 4x60, 4x70, 4x80, 4x80, 4x80, 4x80

Squat: 8x60, 10x80

Kropshævninger: 5xbw+7, 5xbw+7, 5xbw+7

Dødløft: 8x60, 5x70, 5x80, 5x80, 5x80, 5x80, 5x80

Lårcurl: Droppet, da bevægudslaget ikke kunne justeres og mine knæ blev for overstrakte når vægten skulle hentes og på plads

Læg i stativ: 15x80, 10x120, 8x130, 6x140, 8x130, 10x120, 20x80 - dejligt i stedet for benpressen

Bænkpres: 15x20, 8x60, 8x80, 6x85, 6x85, 10x60

Laterals: 8x9, 8x9, 8x9

ss

Mavebøjninger: 15, 15, 15

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share