kcal. indhold før og efter


lea
 Share

Recommended Posts

Ved en gulerod vil jeg sige ja, men dette er ikke helt tilfældet med f.eks. ris og pasta.

Den mængde, du her står tilbage med efter kogning, vil samlet indeholde den samme mængde energi men veje mere end det dobbelte pga. vand optagelsen. Når du vejer den slags produkter, for at finde energiindholdet, bør du veje dem inden kogningen, da det er ernæringsprofilen af tørproduktet der er opgivet.

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

Lea-

Er kcal.indholdet i f.eks. en gulerod det samme efter tilberedning?
Ja, og det er det også med pasta og ris.
Jeg ved at der mistes vitaminer og mineraler, men hvad med kcal.?

Med hensyn til nogle vitaminer og mineraler er biotilgængeligheden større efter kogning.

Så selv om der mistes nogle under kogning bliver slut resultatet for, for eksempel a-vitamin større efter kogning, altså den mængde man har optaget i kroppen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share