jarvig 13 - 2006


jarvig13
 Share

Recommended Posts

men altså, det er ikke ting du finder udaf på en bar lørdag nat

<{POST_SNAPBACK}>

Mænd er ofte knudemænd, der bag deres frembrusende adfærd er små drenge

Kvinder er ofte mere åbne, men der er næsten altid selvopfundne (udover de "naturligt påførte") lig i lasten som gør deres ved første øjekast åbenhed til ren overflade og forvirret sludder.

<{POST_SNAPBACK}>

1. jeg tror du har ret i ovenstående.

2. jeg tror du ubevidst har et handlingsmønster, der gør at støder ind i kvinder, som er fucked up. (Eventuelt en beskyttertrang?)

3. du gør meget ud af at være kognitivt afklaret, men er du emotionelt afklaret? Hvordan er dit selvværd? Nu skal jeg ikke gøre mig til psykolog, men din gøren og færden her på MOL giver helt klart mig en fornemmelse af at du har nogle issues, der ikke er færdige endnu. Det vil manifesteres 100% sikkert i dine relationer til kvinder.

4. Hvorfor så store krav til faglighed og intellektualisme? Er det en ven eller en kæreste du har brug for?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

LOL - rolig nu.

Det er slet ikke mig som har bragt emnet på bane. Jeg blev spurgt om noget, og har svaret på dette. :smile:

Jeg er ikke i gang med "sådan hænger verden sammen". Jeg i gang med at forklare, hvordan det går med pigerne og jeg - fordi nogen spørger ind til det.

Nu er jeg ikke den nye Einstein eller Kant eller Hawkins, men de mentale test jeg har fået foretaget viser da helt klart at jeg ikke ligger i bunden af bunken (tværtimod) Og jeg har da aldrig haft noget problem med at finde interessante piger at være sammen med. Jeg er i dag gift med en der på mange punkter er endnu mere skarp end mig (Hun har publiceret flere videnskabelige artikler) men jeg har også før haft endda meget gode forhold til piger der ikke var i universitets/vidensmiljøet, og som ikke havde deres interesser inden for den boglige verden. Og det kan SAGTENS være utroligt spændende og enormt givende!!!

Det synes jeg jo faktisk også er det jeg siger.

En intelligent pige er interessant

En intellektuel pige er interessant

Men ingen af delene er afgørende - langt fra. Det jeg derimod lægger meget mærke til (og hvor intelligens/intellekualisme/boglighed indirekte kan - men ikke nødvendigvis - spille ind) er om personen har en nysgerrighed og ydmyghed overfor eksistens kompleksitet og mangesidethed. Faktisk kan selv de allermest emner hurtigt afsløre om den anden er som halvblindt løber gennem livet eller er en som prøver at skabe sammenhæng i semi-kaoset.

Jeg kan f.eks. ikke falde for en pige som

- ikke ved noget om Bush-regeringen udover, hvad TV-avisen har fortalt

- stemmer nej til EU uden at have den mindste forståelse for dens historie, virke og formål

- tror på astrologi

og hvad ved jeg af ting, der klart viser at personen bare dalrer gennem livet uden at tage sin egen eksistens seriøst udover at have lækker krop og så håbe at det er nok til få mand, hus og børn på den konto alene.

Hvis man står i lang tid ved alle landets bilforhandlere og ikke kan finde noget man kan lide, er det måske slet ikke en ny bil man leder efter.

Lækkert metafor :4thumbup:

Hvis man kan løbe rundt blandt alverdens piger og ikke finder noget der har interesse, er det måske nogen andre behov man skal se på først....så er det måske ikke en pige man leder efter i sit liv.

Æhhhhhhhh, jeg er ikke helt med på denne. Altså jeg forstår godt hvad du skriver. Men hvad er pointen? Nu ved jeg godt at du ikke kan svare på det du spørger mig om - men i hvilken retning mener du jeg ikke er interesseret i en pige?

Mht hvad Piger skal interessere sig for.. naturligvis skal der være et vist overlap af interesser, men det er bestemt en fordel hvis dette ikke er for stort. Jeg vil nærmere mene at det er mere vigtigt at ens holdninger matcher end ens interesser.

Well, den er jeg med på - men jeg tror du misforstår. Det er ikke interesser som sådan der interesserer mig specielt meget. Det er om personen overhovedet gør sig tanker om livet der er interessant - og specielt hvordan de gør sig sådanne tanker.

Og vigtigst af alt… at når man går ind i den slags her (og det er noget der skal have mere vægt end en gang lagengymnastik) skal man tage ”det her er et spændende eventyr” brillerne på. At man nu kan få lov til at komme helt tæt på et andet levende, spændende menneske. Og at man skal åbne sig op for noget ud over en selv.

Det er sjovt - det er jo netop dette jeg igen og igen skriver også er min primære motivation. Jeg er sq da ligeglad med intelligens, viden, hvilke bøger personen har læst osv, det der interesserer mig er personen bag facaden.

Så..uden at virke for anmassende, så er det spørgsmål du måske skal stille dig selv om du er parat til virkelig at møde et andet menneske, eller det ”bare” er en gang sex og ego onani der er brug for.

Tjaaaaa, det er jo det svære. Hvis jeg ikke har fundet interesse i nogen pige i lang tid, er det så ensbetydende med, at jeg bare plejer mit eget ego? Sjov måde at lave en sammenhæng på.

2. jeg tror du ubevidst har et handlingsmønster, der gør at støder ind i kvinder, som er fucked up. (Eventuelt en beskyttertrang?)

Det tror jeg nu ikke.

3. du gør meget ud af at være kognitivt afklaret, men er du emotionelt afklaret?

Altså udover at jeg rent faktisk længes efter at finde dejlig pige at være sammen med, så er jeg faktisk utroligt følelsesmæssigt afklaret. Lige siden jeg læste E-bogen af DeAngelo, så faldt en masse mysterier i mit liv pludselig i hak. Det gav pludselig stor mening, hvorfor mange ting gik galt i mit liv.

Nu er der ikke så meget som går galt. De fleste siger, at det eneste som egnetlig påvirker mit humør nedaf, er når jeg har en periode i poker, hvor jeg taber i længere tid. :laugh: Ellers er jeg rolig, afslappet og ganske afklaret med stort set al ting i livet.

Hvordan er dit selvværd?

Det kommer an på, hvad du mener.

Sådan som de fleste mener det, så er det tip-top. På kontoen "er jeg god nok" der står den på maks. Det eneste som pt. påvirker mit selvværd er at jeg har været skadet i 9 måneder. Jeg føler mig ude af form, slatten, svagelig pga det og jeg irriterende nok også taget en del på, grundet at mit ellers store bevæge-program er næsten ikke-eksisterende. Begge dele påvirker mig negativt. Det er ubehageligt at være ude af form og at man føler sig slatten - og ligeledes bliver jeg faktisk trist over, at jeg har taget på.

Men man kan også svare på en anden måde - hvis man drejer spørgsmålet en anelse.

Jeg synes måske mest af alt, at mit liv er et fucking waste of time og at mine evner og styrker er spildt i en verden jeg finder værre end middelmådig.

Jeg kunne sagtens undlade at skrive følgende. Det er som at stikke hagen frem mod Tyson i hans storhedstid og sige "du tør ikke". :laugh:

Men hvis jeg ikke skrev det, så ville jeg være uærlig, og det er en uacceptabel løsning.

Jeg og mine venner føler sig som en speciel race. Vi er skide intelligente. Vi er skide vidende. Vi er skide veluddannede. Vi er skide fucking interessante mennesker. Vi har fuldkommen gennemskuet verdens sammenhænge. Vi er fantastiske mennesker at være sammen med. Vi er ufatteligt ærlige. Vi har ingen emotionelle hang-overs. Vi føler også altid overlegen på alle tænkelige menneskelige områder.

Arrogant. Ja, det er det vel. Det sjove er bare, at det slet ikke er sådan vi ser det på. I virkeligheden ser vi slet ikke ned på andre mennesker.

I virkeligheden er det sådan her: Vi siger "kom join vores virkelighed, kom og tilslut et fællesskab med ufattelige rummelighed overfor dine særheder og problemer, kom og bliv fri, kom og nyd livet sammen med os". Og når de så siger nej, og tydeligvis fortsætter med fluekneppe deres illusoriske livsopfattelse, er man så arrogant, når man trækker på skulderen og opgivende siger "jamen så må du jo også selv om det, hvis du virkelig ikke vil opleve noget fantastisk".

Dette er pointen i mit liv pt. Jeg er ikke trist, deprimeret, har lavt selvværd eller noget.

Men jeg synes at livet er så middelmådigt. Jeg synes virkelig at alle ens forcer og evner er et fucking waste of time.

Man vil så gerne møde en dejlig pige man kan have en vidunderlig hverdag med. Men de er så skide uspændende, så følelsmæssigt ustabile, så fluekneppende, så navlepillende, at man totalt mister lysten efter et øjeblik.

Man vil så gerne udnytte sin intelligens. Men det skide fucking arbejdsmarked har bare ingen stillinger, hvor den bliver udnyttet og udfordret hver dag. Det er røvsygt rutinearbejde hver dag. Det er små beslutninger i en lille bitte afkrog af verden. Det er håbløse og uinteressante løsninger på problemer som er trivielle.

Jeg vil så gerne udleve mine store menneskelige evner og min interesse og omsorg for andre mennesker. Men udover ens venner, så møder man kun overflade, overflade og overflade - man møder kun fordommme, fordomme og fordomme. Man møder kun navlepilleri, navlepilleri og navlepilleri. Man møder kun folk som tror og lever efter illusioner, illusioner og illusioner. Osv. osv.

A fucking waste of time. :raisebrow:

Nu skal jeg ikke gøre mig til psykolog, men din gøren og færden her på MOL giver helt klart mig en fornemmelse af at du har nogle issues, der ikke er færdige endnu.

Prøv at formuler mere præcist.

Det vil manifesteres 100% sikkert i dine relationer til kvinder.

Tjaa, det kan jeg jo umuligt modbevise.

4. Hvorfor så store krav til faglighed og intellektualisme? Er det en ven eller en kæreste du har brug for?

Jeg er interesset i en livsledsager. En sådan skal jeg have menneskelig respekt for. Jeg skal se på personen og fyldes med tilfredshed over, at jeg har fundet en som har turdet se livet i øjnene cold blanc, som har evnet at gøre det sværeste i livet, nemlig at være så ærlig overfor sig selv som muligt. Jeg vil være så sikker som mulig på, at den anden virkelig kan gennemskue livets illusioner og halve løgne. Turdet gøre op med det crap som man er blevet påduttet og manipuleret med, mens man bare var et lille barn som ikke kunne skelne nonsens fra latin.

Edited by jarvig13
Link to comment
Share on other sites

Jeg og mine venner føler sig som en speciel race. Vi er skide intelligente. Vi er skide vidende. Vi er skide veluddannede. Vi er skide fucking interessante mennesker. Vi har fuldkommen gennemskuet verdens sammenhænge. Vi er fantastiske mennesker at være sammen med. Vi er ufatteligt ærlige. Vi har ingen emotionelle hang-overs. Vi føler også altid overlegen på alle tænkelige menneskelige områder.

Nu er det ikke for at Jokke i det..

men hvis I er sådanne Übermennesker, hvad er jeres problemer så? Jeg kan ikke helt lure om du skriver det oventstående for at forklare os det, eller det mere er for at overbevise dig selv?.. og hvor er det i vil hen med det, at Verden ikke passer til jer, eller at I ikke passer til verden..eller at i står på trinnet til at ændre jeres verden??

Jeg mener.. succes kan være lidt som at være cool. Hvis man behøver forklare folk at man er det..så er man ikke :bigsmile::bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Jeg og mine venner føler sig som en speciel race. Vi er skide intelligente. Vi er skide vidende. Vi er skide veluddannede. Vi er skide fucking interessante mennesker. Vi har fuldkommen gennemskuet verdens sammenhænge. Vi er fantastiske mennesker at være sammen med. Vi er ufatteligt ærlige. Vi har ingen emotionelle hang-overs. Vi føler også altid overlegen på alle tænkelige menneskelige områder.

Nu er det ikke for at Jokke i det..

men hvis I er sådanne Übermennesker, hvad er jeres problemer så? Jeg kan ikke helt lure om du skriver det oventstående for at forklare os det, eller det mere er for at overbevise dig selv?.. og hvor er det i vil hen med det, at Verden ikke passer til jer, eller at I ikke passer til verden..eller at i står på trinnet til at ændre jeres verden??

Jeg mener.. succes kan være lidt som at være cool. Hvis man behøver forklare folk at man er det..så er man ikke :bigsmile::bigsmile:

<{POST_SNAPBACK}>

Pointen er såmen bare at det er dybt frustrende.

Pointen er ikke om man rent faktisk er ubermenneske eller en succes - det er jeg og vi fuldkommen ligeglade med. Det er bare frustrende at mene at man har en masse fuldkommen unikt at give til verden og den så laller videre uden at nogen lægger mærke til noget. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger

Jan> din idé om en "form" for Euroman duer SLET ikke.

Hvorfor? Fordi det er kikset at et blad fortæller folk hvad der er sejt og ikke sejt. Det burde ligge implicit i de mærker og artikler der bliver vist. Det skal aldrig stå skrevet med sort på hvidt. Det ville aldrig fungere. Tror du les hommes du American Psycho ville læse et blad om hvornår hvad er sejt og ikke sejt? Tror du modedyrene i Kongens Have der køber meget tøj, - og dyrt tøj- ville læse i et blad om hvordan de kan være seje og få succes? Nej. Det ligger implicit i deres livsstil.

Det kunne aldrig falde dem ind. Euroman ER meget gennemtænkt.

Ikke nok med det, men så ville den snobbede elite grine af sådan et blad. Og så ville Euroman stå tilbage som den stadig vinder.

Det du beskriver kan højst blive en bog (og en god en, tror jeg faktisk), men IKKE et blad.

Link to comment
Share on other sites

Nådada.

Undskyld at jeg lige bryder ind her:

Jeg og mine venner føler sig som en speciel race. Vi er skide intelligente. Vi er skide vidende. Vi er skide veluddannede. Vi er skide fucking interessante mennesker. Vi har fuldkommen gennemskuet verdens sammenhænge. Vi er fantastiske mennesker at være sammen med. Vi er ufatteligt ærlige. Vi har ingen emotionelle hang-overs. Vi føler også altid overlegen på alle tænkelige menneskelige områder.
Jamen det fortæller man bare sin arbejdsgiver og så vil personen tilbyde en klækkelig lønforhøjelse af bar skræk for at miste sådan en medarbejder.

Og skulle personen stille sig tvivlende overfor det så er det jo bare at smide noget dokumentation på bordet. Så skulle enhver tvivl være ryddet af vejen.

Eller ring rundt til de store medicinalfirmaer og spørg om de skal bruge en forsker eller noget i den stil. Og så er der jo også NASA der jo er kendt for at lønne kvalificerede medarbejdere ordentligt.

Det er bare frustrende at mene at man har en masse fuldkommen unikt at give til verden

Du skal ikke give det til verden du skal sælge det.

Medmindre du har ombestemt dig og ikke vil have pengene alligevel.

jeg konstaterer bare at piger generelt er ekstremt overfladiske personer og hvis de endelig har lidt dybde så har dybt forvirrede holdninger grundet deres mystiske og bizarre følelsliv.
Jamen så siger man bare "næste".

Og gør den forrige opmærksom på at personen må øve sig lidt i at sælge sig selv.

Men udover ens venner, så møder man kun overflade, overflade og overflade - man møder kun fordommme, fordomme og fordomme. Man møder kun navlepilleri, navlepilleri og navlepilleri. Man møder kun folk som tror og lever efter illusioner, illusioner og illusioner. Osv. osv.

Ja jeg synes også at det er for dårligt at folk er sådan.

Forresten så hold lige disse to sætninger op mod hinanden:

1) man møder kun fordomme

2) piger generelt er ekstremt overfladiske personer

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes sgu, det er nogle interessante tanker, du gør dig, Will Hunting :tongue: Keep 'em coming!

Men damn, du må være alle psykologers drømmeopgave... eller mareridt :4thumbup:

*** rettet af MOD ***

MDK, prøv at sige det noget pænere.....

Venlig hilsen Gårdvagt Blackmoore

<{POST_SNAPBACK}>

Argh! Hader når man ikke, når at læse den slags indlæg, før de bliver redigerede.

Edited by blanco
Link to comment
Share on other sites

Forresten så hold lige disse to sætninger op mod hinanden:

1) man møder kun fordomme

2) piger generelt er ekstremt overfladiske personer

<{POST_SNAPBACK}>

ja, jeg var helt klar over denne detalje, da jeg skrev den - helt dum er man jo ikke.

Men du forveksler to ting.

En fordom er en som uden fakta, og noget som alene bygger på en subjektiv mening.

Min "generalisering" (for det er det jo) af piger bygger jo netop mine erfaringer (= data) med piger. Det er evident, at man kan være uenig i min tolkning af mine erfaringer - det er klart. Men under antagselse af at det rent faktisk er mine erfaringer, så er det ikke en fordom, men emperisk estimation som dækker en større population (= generelt alle piger) end estiamtionsdataerne dækker (= de erfaringer jeg har haft).

Link to comment
Share on other sites

Haha, du har jo storhedsvanvid, skal man grine eller græde? Jeg vælger det første. Dig og dine venner er ikke en skid anderledes end alle os andre, måske har I en højere uddannelse end ham der langer kondisko over disken, men i bund og grund er der ingen forskel. 80% af alle mennesker tror de er mere intelligente end gennemsnittet, så velkommen til klubben.

Hvis jeres/dine idéer er så vilde, hvorfor går du/I så ikke bare ned i Nordea og låner startkapital? Hvis man kan det til et solcenter må disse unikke og fantastiske idéer da også kunne hive lidt penge ud af dem.

Link to comment
Share on other sites

I Danmark betragtes denne personlighedsstruktur ikke som en afgrænset enhed. De træk som man betegner som "narcissistiske" er :

    * Stor selvoptagethed

    * Selvovervurdering

    * Følelse af at være helt speciel

    * Krævende beundring og særbehandling

    * Udnyttende af andre

    * Arrogance og misundelse

Nogle mener at der er tale om velbegavede og talentfulde mennesker med en borderline personlighed. Der kan da også i perioder være tomhedsfølelse, depression og angst når omstændighederne er belastende. De kan da søge behandling. Behandlingen er psykoterapi, som de pga. deres personlighed har vanskeligt ved at gennemføre. Når de får det lidt bedre, oplever de ikke længere behovet. Hos andre mennesker har de en tendens til at fremkalde meget positive eller negative følelser (sort/hvid tænkning). De kan i lange perioder eller permanent fremstå som succesfulde i al fald udadtil. Det påstås at "narcissister" bliver hyppigere samtidig med at "neurotikere" bliver sjældnere.

Jeg lader dette stå lidt, mens man så kan fundere over hvor godt det egentlig passer på dig. Det vil de fleste der har læst en del af dine indlæg nok være enig med mig i.

Link to comment
Share on other sites

Piger er kun overfladiske, hvis du ikke har vakt deres interesse.. Når/hvis du gør dette, åbner de mere op for sig selv. Jeg syntes det er en lidt grim generalisering, du ved tydeligvis ikke hvad du taler om.

Hvis du er i byen, er det jo heller ikke dit skinnende intelekt du bliver opfattet på, men dit udseende og udstråling. Hvis du nu arbejder lidt på din udstråling og væremåde, ku det være du ville møde nogle nye, som ku vise sig ikke at være overfladiske. Generelt set er det jo også "overfladisk" i byen. Desuden er det svært at lære nogensomhelst at kende i byen, udover de smarte bemærkninger osv.

Link to comment
Share on other sites

Din egen karekterisering af dig og din omgangskreds som Übermennesker, samt din generelt nedladende karekteristik af kvinders inteligens og føelser siger vist mere om dig og din omgangskreds end den kvindelige del af befolkningen.

[fjernet af mod]

Hvis dit syn på det modsatte køn virkligt er som du giver udtryk for, må du nok hellere indstille dig på et liv i ensomhed. [fjernet af mod]

Edited by MaxPower
Link to comment
Share on other sites

Haha, du har jo storhedsvanvid, skal man grine eller græde? Jeg vælger det første. Dig og dine venner er ikke en skid anderledes end alle os andre, måske har I en højere uddannelse end ham der langer kondisko over disken, men i bund og grund er der ingen forskel. 80% af alle mennesker tror de er mere intelligente end gennemsnittet, så velkommen til klubben.

Hvis jeres/dine idéer er så vilde, hvorfor går du/I så ikke bare ned i Nordea og låner startkapital? Hvis man kan det til et solcenter må disse unikke og fantastiske idéer da også kunne hive lidt penge ud af dem.

<{POST_SNAPBACK}>

Du forveksler nogen ting. Jeg har ikke sagt at vores ideer var fantastiske. Jeg har sagt at vi har lavet en forening for arbejdssky elementer og at den indledende fase går med at finde på noget som man kan tjene penge på. Brainstorming - ikke andet.

Hvad angår det med de 80% og gennemsnittet: Tager man mensas IQ-test med spredning 24, så skal man have 148 point for at komme ind i mensa, der kun omfatter de 2% højest begavede personer i populationen.

Jeg scorer 151 - og jeg ligger faktisk lavest i den tætte inderkreds, hvor alle ligger mellem 150 og 160.

Så det er skam ikke pral eller storhedsvanvid som sådan, det er en kostatering. :4thumbup:

I Danmark betragtes denne personlighedsstruktur ikke som en afgrænset enhed. De træk som man betegner som "narcissistiske" er :

    * Stor selvoptagethed

    * Selvovervurdering

    * Følelse af at være helt speciel

    * Krævende beundring og særbehandling

    * Udnyttende af andre

    * Arrogance og misundelse

Nogle mener at der er tale om velbegavede og talentfulde mennesker med en borderline personlighed. Der kan da også i perioder være tomhedsfølelse, depression og angst når omstændighederne er belastende. De kan da søge behandling. Behandlingen er psykoterapi, som de pga. deres personlighed har vanskeligt ved at gennemføre. Når de får det lidt bedre, oplever de ikke længere behovet. Hos andre mennesker har de en tendens til at fremkalde meget positive eller negative følelser (sort/hvid tænkning). De kan i lange perioder eller permanent fremstå som succesfulde i al fald udadtil. Det påstås at "narcissister" bliver hyppigere samtidig med at "neurotikere" bliver sjældnere.

Jeg lader dette stå lidt, mens man så kan fundere over hvor godt det egentlig passer på dig. Det vil de fleste der har læst en del af dine indlæg nok være enig med mig i.

<{POST_SNAPBACK}>

Der er bestemt meget om snakken. Ingen tvivl om det. Jeg har aldrig benægtet andet.

Piger er kun overfladiske, hvis du ikke har vakt deres interesse.. Når/hvis du gør dette, åbner de mere op for sig selv. Jeg syntes det er en lidt grim generalisering, du ved tydeligvis ikke hvad du taler om.

Hvis du er i byen, er det jo heller ikke dit skinnende intelekt du bliver opfattet på, men dit udseende og udstråling. Hvis du nu arbejder lidt på din udstråling og væremåde, ku det være du ville møde nogle nye, som ku vise sig ikke at være overfladiske. Generelt set er det jo også "overfladisk" i byen. Desuden er det svært at lære nogensomhelst at kende i byen, udover de smarte bemærkninger osv.

<{POST_SNAPBACK}>

Nej, sådan hænger verden ikke helt sammen. Almindelig samtale om vind og vejr fortæller udtroligt meget om den anden - og en selv.

Din egen karekterisering af dig og din omgangskreds som Übermennesker, samt din generelt nedladende karekteristik af kvinders inteligens og føelser siger vist mere om dig og din omgangskreds end den kvindelige del af befolkningen.

[fjernet af mod]

Hvis dit syn på det modsatte køn virkligt er som du giver udtryk for, må du nok hellere indstille dig på et liv i ensomhed. [fjernet af mod]

<{POST_SNAPBACK}>

Jamen rolig nu. Jeg har gang på skrevet, at det ikke er en generel objektiv dekleration om alle piger. Jeg siger, at det er mine erfaringer. Intet andet.

Du behøver ikke gå i angrebsmode bare fordi jeg er ærlig og skriver noget om mine erfainger. Det er hverken et angreb på dig, piger eller nogen som helst. Det er blot en afdækning af hvordan jeg ser på tingene fordi nogen har spurgt ind til det. :smile:

Edited by jarvig13
Link to comment
Share on other sites

Jeg har to billeder af Jarvig i mit hoved, ét hvor han aldrig har haft en kæreste eller oplevet kønslig omgang med tøser, og så ét hvor han er den syge scorekarl. Hvad for et er det sande? (Jeg har ikke energi eller tid til at læse alle indlæg du har skrevet i tidens løb desværre)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har to billeder af Jarvig i mit hoved, ét hvor han aldrig har haft en kæreste eller oplevet kønslig omgang med tøser, og så ét hvor han er den syge scorekarl. Hvad for et er det sande? (Jeg har ikke energi eller tid til at læse alle indlæg du har skrevet i tidens løb desværre)

<{POST_SNAPBACK}>

Jamen, jeg skal da gerne svarer dig - hvis du gider læse. :smile:

Jeg har ikke fået noget på "den dumme" :wink: i lang tid. Jeg er bestemt ikke scorekarl. Men det kræver selvfølgelig en uddybning.

Som sagt, så var jeg håbløs til at score indtil for ca. et år siden. Jeg kunne simpelthen ikke fatte hvorfor. Jeg var sådan et kærligt, venligt, udadvendt, begavet, interesseret, lidenskabeligt, dannet menneske, som endog så medium godt ud. Men pigerne flygtede som bare fanden bare jeg kiggede på dem.

Det gjorde mig meget ked af det - for at sige det mildt. Ikke kun det naturlige behov for kærlighed og sex blev slet ikke tilfredsstillet - aldrig. Nej, ligeså slemt var det at føle sig som en freak - en som modsat alle andre simpelthen var så "bizar" at han ikke kunne finde en eneste pige som kunne lide mig.

Det var et mysterie. Det passede slet ikke til min egen opfattelse af mig selv. Jeg måtte da være noget nær perfekt som kæreste for ufatteligt mange piger. Hvis man lyttede efter hvad piger brokkede sig over ved deres kærester eller mænd generelt, så kunne jeg smile og tænke "hey, alt det du efterlyser det har jeg i ti-fold".

Det var altså pænt mærkeligt.

Endnu mere mystisk var det, at jeg havde en genial vennekreds, der på samme tid syntes at jeg var fantastisk og hvor de selv faktisk var ret gode til det med pigerne. Det hang ikke sammen - de var jo på rigtigt mange måder ligesom jeg - hvorfor var de så gode til at score og jeg ikke?

Well, den som har læst med i denne log ved jo havd der skete. Jeg læste helt tilfældigt en bog af David DeAngelo - den eneste bog i verden (urtroligt nok) der systematisk og detaljeret forklarede hvorfor nogen var bedre til at score end andre. Og som bogen pointerer, så er de ting som er allermest betydende for ens udstråling/tiltrækningsniveau sjovt nok ting som 100 % er under ens egen kontrol - det er ikke særligt meget ting som generelt ligger udenfor vores kontrol, såsom udseende, højede, hvor mange penge man har, om man er en celeb osv.

Det var essentiel forståelse. En forståelse som mange der er gode til at score sikkert slet ikke tænker over, for det er gennem erfaring og tilfælde bare noget de har tillært sig ubevidst. Og for dem som ikke er så god til at score, de vil oftest slet ikke have den fjerneste ide om, hvorfor de er så dårlig til det - ligesom jeg ikke havde den fjerneste ide om det.

Nu er DeAngelos bog ikke en "sådan-og-sådan-gør-du-manual". Well, jo det er det faktisk - men det er kun eksempler. Langt vigtigere er det at fatte, at scoringssucces afhænger af en helt anden indstilling til verden. Det er den overordnede indstilling og de deraf afledte måder at gøre ting på, sige ting på og opfatte ting på som er vigtigt.

Well, siger DeAngelo så at man skal se ned på piger og at man skal have "storhedsvandvid"? :laugh: På en måde ja. :laugh:

Men bare ikke sådan som i tolker mine indlæg i denne tråd. Der er nemlig to helt adskilte elementer i dette

- hvad DeAngelo foreslår og som jo bare er nogen råd

- en helt adskilt måde, hvorpå jeg (specielt) og næsten ligeså meget mine venner ser verden på

De to ting må adskilles.

Først DeAngelo.

Da jeg havde læst bogen og fortalte mine venner om indholdet, så grinte en af dem specielt meget. Han er simpelthen verdens mest fantastiske scorekarl. Han har vel en succesrate på 50 % med at tage den mest lækre pige i enhver situation/bar/fest osv med hjem og ordne. Og nu grinte han. Han sagde "Jamen, Jan, er det ikke stort set det samme som jeg har sagt til dig i årevis?". Og jo, det var det faktisk. Hjerner virker mystisk. Selvom min bedste ven igennem årevis havde fortalt mig, hvad jeg skulle gøre anderledes, så kunne jeg først forstå det, da jeg læste det "i en skide amerikansk nonsensbog" som min ven meget rammende omtalte den som. :laugh:

Så nu var verden anderledes. Der var en masse ting, som pludselig faldt i hak og som blev befriende.

1. Jeg kunne endelig elske mig selv som jeg fortjente. Jeg havde følt det som en failure af mega-størrelsesorden at jeg var usædvanligt elendig ringe til noget, som betyder så uendeligt meget for næsten alle mennesker - nemlig kærlighed og sex. Når jeg var elendig til dette, så måtte jeg være værdiløs, var den simple analyse. Men nu forstod jeg, at kunne score bare var simple "teknikker", simple "gud det virker sq når man bare gør sådan og sådan". Om man var god til at score piger fortalte kort sagt intet om ens værdi som menneske. Hvilken befrielse. Skønt endelig at tro på/forstå, at man var det geniale menneske som man hele tiden havde ment man var, men som man alligevel alvorligt frygtede man ikke var.

2. Befriende var det også pludselig at blive rimeligt god til at kunne kommunikere med piger, altså dem man "var interesseret i" og altså ikke bare f.eks. kollegaen som man overhovedet ikke var interesseret i. Det var faktisk rystende så hurtigt og nemt man kunne tillære sig en andfærd/tankegang, hvor piger lige pludselig syntes man var interessant - piger som bare en måned tidligere ville have sagt skrid, hvis man listede hen til dem. :laugh:

OK, det med at få noget på den dumme, det var stadig lidt svært. Men mest af alt fordi, at jeg faktisk begyndte at føre normale samtaler (i DeAngelo forklædning :laugh: ) med piger - og de til min store overraskelse viste sig at være gabende kedsommelige at være sammen med. Den følelse havde jeg også haft før "omvendelsen". Det var jo ikke fordi at jeg slet ikke kunne tale med piger. Jeg var vel rimeligt normalt snakkende med mange piger - det var bare når jeg mødte en som jeg fandt "lækker", at jeg var håbløs til at snakke med hende. Men alle mulige "uinteressante" piger snakkede jeg da helt normalt med. Og faktisk syntes jeg at piger var gabende kedsommelige - af alle de grunde som jeg har skrevet ovenfor. Men jeg håbede da at dette ændrede sig, når man faldt i snak med en man "tændte på". At når man først fik åbnet for et pigebarn, der syntes man var interessant/lækker, at så ville man få mere ud af dem. Men niks nej, jeg blev skuffet. Jesus hvor var også disse piger uinteressante.

Så jeg tabte/taber hurtigt interessen og så gider man sq ikke lige gøre det sidste for at få hende med hjem i kanen.

Så nej, jeg er ikke scorekarl. Men det betyder ikke, at jeg er håbløs til piger. Jeg er blot dybt skuffet over, at de piger jeg gennem 15 år har løbet med tungen ud af munden efter, at de når man endelig får mulighed for "at komme dem tæt ind på livet", slet ikke er så spændende som man gik og troede.

Jo, jeg savner da en rigtig dejlig pige. Og jo, jeg savner faktisk også noget plain sex. Men jeg må indrømme, at jeg efter mit seneste års erfaringer med boring-girls, så er jeg slet ikke "så trængende" som jeg gik og troede. Nu kan jeg i ro og mag gå at vente på, at der rent faktisk dukker en spændende pige op - og så kan jeg jo imellemtiden morer mig pænt meget over de resterendes håbløse piger. :laugh:

Edited by jarvig13
Link to comment
Share on other sites

Hmm - jeg tror du må have mødt de forkerte, for jeg har da f.eks. mødt masser af super interessante piger, som ovenikøbet var super intelligente samtidig med at de så godt ud :bigsmile:

Det er rigtigt, at man møder masser af tilsyneladende intetsigende, intetfattende piger, men der er altså også mange guldklumper iblandt (tilsvarende kan man stensikkert sige om fyre, det er bare ikke mit interesse-område :blush: ).

Så opgiv ikke håbet, de ER derude, tro mig! :innocent:

Link to comment
Share on other sites

- iøvrigt er du jo purung endnu, så der er masser af piger derude tilbage.

Tænk på os andre "gamle" - det vrimler ikke ligefrem med lækre piger i min alder, som ikke har været/er gift eller har fået børn... (naturligt nok).

Så på med vanten, spild ikke din tid, det kan du gøre når du bliver gammel og har tiden til den slags...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share