cj8000

Medlemmer
 • Content count

  1306
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by cj8000


 1. Hey MOL :)

  Jeg har pådraget en rimelig genstridig fibersprængning i højre baglår, formegentlig m. biceps femoris, i forb. med sprint. Har døjet med den i ca. 2 måneder nu, og der virker ikke til at være den helt store bedring i den. Jeg vil derfor høre om der er nogen der har gode erfaringer med en fysioterapeut til behandling af muskelskader i Århus?

  Alt godt /Thomas!

  Fysio træning på vesterbro torv - Anders. Dygtig ung fys. :superman: :4thumbup:


 2. Pumpe og styrketræning er jo ikke det samme! Du kan jo godtstyrketræne uden der sker noget, men hvis du begynder at pumpe, skal du bruge meget mere protein. Det er jo nok derfor bodybuildere, spiser kød, tun, fisk, æg og sådan noget med meget protein, f.eks proteinpulver eller proteinbarer. Hvis ikke man får nok protein, hvis man pumper så mister man den protein man skulle have brugt til at vokse i højden.Når man pumper, få gentagelser mange kilo. Når man styrketræner, mange gentagelser, få kilo.

  Drengen med drømmen kan derfor godt styrketræne (få kilo mange gentagelser) hans ben lidt, samtidig med han løber intervaller og måske får anskaffet sig en stige.

  Det er mit bedste bud på hurtighed?

  OMG :laugh:


 3. Hele den her tråd minder lidt om din måde at besvare din opgave på - Lidt for arogant og bedrevidende...

  Hvad er det du ønsker at få ud af opgaven og ud af denne tråd?

  99% af dem der har skrevet i tråden har jo skrevet, at de forstår din lærer og at du skal passe på med at virke aorgant/bedrevidende og perfekt i dine besvarelser.

  Ang. min post, så vælger du at pointe 2 små ting ud, men fravælger at tag højde fra resten (Deruover tager jeg højde for din pågældende dag når jeg kommentere på grønt. frugt, fedt osv.). Det samme gør sig gældende med de undersøgelser du finder frem. Du finder det der passer ind i din verden og glemmer at se på de utallige andre undersøgelser der er lavet, som modbeviser dine svar. Du bliver nød til at se lidt bredere på tingene, hvis du vil se på den videnskabelige evidens og ikke blot leve efter erfaringer og myter inden for denne verden.

  /CJ


 4. Ahh pis den slettede min post - Prøver kort igen...

  Det er jo den evige diskussion imellem videnskabelig evidens og mange års myte baseret erfaring. Jeg var forleden til en forelæsning med en Phd. proff. omkring kost. Han fortalte at videnskaben viste at 6g protein og 6g Melto efter træning var optimalt. Det ved jeg mange ikke anbefalder herinde, såvel som på andre sider. Jeg ved også at mange bruger væsentlig mere, incl. mig selv. Man skal nok altid se ekstra godt på de videnskabelige undersøgelser og de anbefaldinger man hører på diverse sites, fra producenter osv. Hvem der har det korrekt svar er jeg ikke sikker på...

  Jeg vil dog mene at din lærer har ret i nogen af hans antagelser ang. din kost. Jeg mener heller ikke den er optimalt eller specielt gennemtænkt. Hvor er det sunde fedt? Hvor er grøntsagerne? Hvor er frugten? Hvor er den sunde variation?

  Jeg synes man/I glemmer mange ting, som nævnt, og stortset lever af gryn, kylling og supps. Som "prof" sportsmand har man sku brug for mere korrekt næring, fibre, vitaminer, mineraler, fedtsyrer osv.

  Edit: Man må os formode at i op til opgaven har læst noget litt. som opgaven skal tag udgangspunkt i? Nogen anbefaldinger, undersøgelser osv. Du vælger jo 100% at se bort fra dette og tag udgangspunkt i din egen, på forhåndsbestemte, korrekte viden.


 5. Hey Linis :bigsmile:

  Rigtig fedt med billeder i loggen og nogen ganske fine full body af slagsen :cool:

  Jeg synes symmetrien er ganske fornuftig, dog er dine ben noget overlegen i forhold til overkroppen, men det ændre sig ret sikkert jo længere du cutter ned, da der sidder meget spæk på benene :bigsmile: Så hvis over/under krop begynder at spille bedre sammen ser det fornuftigt ud :superman:

  Dog forstår jeg slet ikke dine tanker omkring at stille op i BB frem for BF. Jeg synes slet ikke du har overall massen til BB, men derimod er ganske fint bygget til BF rækkerne. Så det ville jeg da lige overveje en ekstra gang, og vende med din vejleder :smile:

  /Casper


 6. Hej Linis

  Spændende læsning med din vejledning. Jeg glæder mig til at følge med :smile:

  Dog forstår jeg ikke, at du skriver du kan li "80´er diæterne". Har du netop ik kørt High fat, Low carb, igennem mange diæter det sidste år? Og beskrevet hvor godt du netop synes om den form for diæt? Måske bare mig der er forvirret :laugh:

  Hvilke konkurrence er der tale om?

  /Casper


 7. Jeg håber på at en stor del af det er væske, jeg drikker en del Pepsi light når jeg er hjemme og normalt sveder jeg ca. 5 L ud ved træning om dagen.

  En stor del af diæt for mig er ikke at spise slik og junk food, ofte er jeg oppe et ½ kg slik om dagen, en pose chips og noget junk mad, jeg har overvejet at begynde at lave et kalc. regnskab, så jeg får et overblik over hvad jeg indtager.

  Væske my ass. Typisk taber man sig jo netop når man er syg og derfor er 2.8kg+ virke en voldsom stigning. Sådan en stigning vil netop kun komme af et kalorieoverskud ugen igennem. Endda et stort et.

  Ang. usund mad, så spiser du jo stadigvæk eks. kebab mindst 3-4 dage om ugen. Eftersom jeg os ved du er fodboldfan, betyder den startende sæson på søndag nok heller ikke at der ryger færre kcal. indenbors. Hvis du vil tabe dig, så bestem dig for det og gør det 100%. Så er det ingen problem med alt det cardio du laver pt.


 8. Mandag 23-02-2009 98,9 kg + 2,4 kg

  Fredag 27-02-2009 99,3 kg + 1,4 kg

  1 uges sygdom med kun 1 gangs træning har kostet 2,8 kg på vægten og jeg har ikke spist ret meget, i går fik jeg 4 gulerods boller med ost, 1 kylling sandwich og 125 g kage.

  Det passer jo tydeligvis ikke. At tage 2.8kg på på en sygdomsuge kræver en del kalorier.

  Jeg forstår virkelig ikke din fremgangsmåde med 2-3 timers cardio træning om dagen kombineret med så elendig kost (som du endda påstår er "diæt"). Med så meget cardio om dagen kan du snildt ligge højt i kalorier (sundt mad) og stadig tabe dig 1-2kg om ugen.


 9. Jeg har et par helt nye Adidas Ironwork III 2008 til salg. De er stadig i kassen og har aldrig været på en fod.

  Jeg træner selv i et par magen til jeg fik for 14 dage siden og er ufattelig glad for dem

  Prisen i DK er på 1200-1500. Jeg sælger mine til 1000kr. Det er størrelse 8 (42).

  PM eller skriv her

  post-9814-1231959979.jpg


 10. Legcurls:

  Kører dem spændt ud mellem sædet og tværliggeren på pulldowns og bruger så en stang til at holde balancen når jeg repper. Målet er at køre reps helt uden stang!

  10 x mig

  9 x mig

  10 x mig

  7 x mig

  Skulle lige finde den rette modstand og mærke bevægelsen ordentligt i baglåret!

  Fed du har åbnet loggen!

  Det er en yderst kreativ måde at beskrive Glute Ham Raise på LOL :laugh:

  Vi snaks mester :bigsmile:


 11. Hmm det kan du selvfølgelig have ret i det du siger der.

  Men jeg tror jeg vil lade være det op til Tanja(min vejleder) og så må vi se på det. Hvis jeg så skulle gå hen og cutte imens jeg går på højskole, så tror jeg nu også godt at det kan lade sig gøre. :bigsmile:

  Glæder mig også super meget. Er sikker på jeg får en rigtig fed tid deroppe.

  Maria

  Det er jeg os sikker på hun har taget med i sine overvejelser :bigsmile:

  Godt nytår herfra :cool:


 12. Hej cj8000.

  Rart at se at der faktisk er nogen der synes min log er interessant nok til at følge med på sidelininen. :bigsmile:

  Jeg skal ikke være på diæt når jeg går på skolen i Aalborg. Jeg skal derimod følge en kost plan hvilket som det ser ud med deres kost og køkken muligheder ikke skulle blive noget problem.

  Opholdet i Aalborg varer kun 5 måneder, og det vil sige at det slutter fire måneder før jeg skal på scenen til Body Fitness 2009, og jeg regner stærkt med at de fire måneder er nok til min diæt.

  Ha' et rigtig godt nytår!

  Maria

  Det vil sige du starter diæt 1 juni og skal stå klar den 6 september. (14 uger)

  Efter min mening får du rigtig rigtig travlt som første års atlet så (Alt efter din form på det tidspunkt). Men det er jo op til din vejleder at afgøre :-)

  Glæd dig til højskole. Det er den fedeste tid jeg har haft!

  /Casper


 13. Har vist ikke rigtig fået skrevet så meget de sidste par dage pga. jeg har været et smut i Jylland og sige hej til familien. I går og i dag står den på arbejde, og ja det træning det blev til var lidt cykling frem og tilbage på arbejde(ca. 5 km. hver vej), og lidt hjemme træning med håndvægte.

  Dog er det nok heller ikke helt dumt at holde en lille pause, da jeg jo starter på højskolen lige om lidt(d. 4 januar) og skal give den gas med træning hver dag deroppe.

  Regner med at køre lidt fullbody resten af denne uge, og så lige nyde de sidste dage jeg har i KBH.

  Hvis jeg sådan skulle revurdere december trænings og kost mæssigt, har det sådan set været fint. Jeg har fået trænet en del og kosten har været nogenlunde. Det har været ret svært ikke at spise lidt julemad engang imellem, men jeg har heldigvis holdt vægten og end da også gået lidt ned her på det sidste, så mon ikke det går det hele.

  Rigtg godt nytår til alle!! :bigsmile:

  Hej Maria.

  Jeg har fuldt din log et stykke tid og det ser jo spædnende ud med DM09.

  Men hvordan vil du køre diæt når du går på skolen i Ålborg?


 14. Takker! :cool: Må prøve og se om jeg ikke kan trække de 100 snart... :bigsmile:

  Jo, ryggen rammes tre dage, men det er på en måde lidt misvisende, siden jeg i den oversigt ikke har uddybet eksakt hvad for nogen rygøvelser der er med de enkelte dage :smile:

  På dag 1 trænes ryggen med chins og latstræk/bamse

  På dag 3 med high rows og pull ups

  På dag 4 med dødløft og DB rows

  Så det bliver på lidt forskellige måder de forskellige dage. Min weak point er mine lats... :unhappy: Øvelser som chins, pull ups og bamse er de øvelser jeg synes at jeg har fået mest "latitude" :hehe: af. Dødløft og high rows er hvad som griller mine traps mest effektivt, samt pin pulls.

  OKay på den måde :bigsmile:

  Hvordan ligger rep-range og progression over ugerne?


 15. Træningsplan for uge 1-4

  De næste 4 uger kommer at bestå af følgende split:

  Dag 1

  Triceps

  Skuldre

  Ryg

  Dag 2

  Ben

  Mave

  Lænd

  Dag 3

  Bryst

  Ryg

  Biceps

  Dag 4

  Baglår

  Ryg

  Lænd

  Sammensat af ptpoul :cool: og med en hel del øvelser som ikke hør til min rutine, så det kan nok være godt for mig. Glæder mig til de DOMS nye øvelser plejer give :bigsmile:

  Er det korrekt at ryggen rammes 3 dage?

  Og er det korrekt at der ingen basis ryg øvelser trænes på rygdagene (som i dag)?

  Gode DL forleden ellers :cool: