Årgang82

Medlemmer
 • Content count

  324
 • Joined

 • Last visited

About Årgang82

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Træning efter brok operation?

  Selv tak. I tiden der fulgte efter operationen kunne det til tider godt nive lidt hvis jeg kom til at strække mig, hoste, løfte noget tungt, osv. men det var vist også det. Men udover det, så er det bedste råd jeg kan give dig at du ikke skal spise for store portioner mad. Lidt mindre, men hyppigere måltider gør at presset på det mesh der bliver syet ind ikke er så stort. Du kan føle dig frem, men jeg spiste betydeligt mindre måltider et godt stykke tid efter og jeg var ikke overvægtig. Vejede omkring de 75kg og var 185cm da jeg blev opereret.
 2. Træning efter brok operation?

  Jeg blev i 2004 som 22årig opereret for indirekte brok i lysken. På det tidspunkt trænede jeg ikke men havde et arbejde der indbefattede at jeg løftede rigtigt mange kilo i løbet af en arbejdsdag. Operationen blev foretaget på et privathospital i Charlottenlund af ham der laver flest af den slags operationer i DK hvilket måske også kan have lidt med hele forløbet at gøre. Men forløbet så mere eller mindre ud som følger. Dag 1. Operationsdag - Hjem samme dag og havde ondt, jeg havde fået et morfinpreparat og nogle aspiriner som smertestillende. Spiste dog kun aspirinerne og det fungerede fint. Dag 2-6. Sindssygt ondt i stingene der nev og trak i huden, men stadigvæk intet stærkere end panodiler for smerten. Dag 7. Stingene fjernet. Hvilket gjorde at jeg indså at de smerter jeg havde haft hovedsageligt stammede fra dem. Dag 8-9. Sidste heling af såret. Dag 10. Tilbage på arbejdet. Næsten så go som ny men der kom dog lidt pus fra såret på mine underbukser. Der gik jo selvfølgelig lidt tid før jeg følte mig 100% ugeneret af operationen, men den almindelige dagligdag burde kunne genoptages efter 9-10dage. Som du selv skriver er alder nok en stor faktor med hensyn til helingsprocessen, men du skal ikke være bekymret. Du skal nok bare være forberedt på at gå foroverbøjet i en uges tid så stingene ikke trækker og på at undgå at grine. Jeg var selv i fakta og blockbuster på 2. eller 3. dagen men gik nok lidt spøjst og mener også at der faldt lidt sympatisex af fra kæresten omkring dag 4. mvh Ulrich
 3. Will Smith, Michael Clark Duncan?

  Jeg må indrømme, at jeg er mere imponeret af Wills golfsving end jeg er af hans fysik i den film. Han virker IMO en del større i I,Robot.
 4. Min daglige dosis kosttilskud?

  Der kan man bare se. Den var jeg åbenbart ikke kvik nok til selv at finde. Derudover mente jeg bare det var lidt mærkeligt at han både kaldte sig "læge Flytlie" og "Dr. Flytlie", men han har vist papirerne i orden ser det ud til.
 5. Min daglige dosis kosttilskud?

  Syns ikke jeg kunne se hvilken uddannelse han har.
 6. BB billeder!!

  Der står da 2006 på det sidste billede. (tror jeg )
 7. Måleske til kreatin.

  Mange tak... Det var også lidt det jeg havde på fornemmelsen. Desværre har jeg så ligget lige lavt nok i loading-fasen med kun 16g...
 8. Måleske til kreatin.

  Jeg har lige fundet mit kreatin frem for gemmerne og nu er problemet at jeg ikke kan huske, hvor meget der kan være i min måleske. Jeg har ikke nogen vægt så jeg er lidt på den. Jeg tror måske den fulgte med til noget Viking-kreatin, jeg købte i sin tid. Håber der er en der kan genkende den.
 9. Er jeg en fusker?

  Dejlig lille historie. :4thumbup: :4thumbup: Simpelthen utroligt man kan gå i så små sko. Tænk man tror man kan drive forretning på den måde. Hvorfor sker sådan noget aldrig for mig. Det er skønt når folk hopper lige direkte med begge fødder ud i spinaten.
 10. T-Nation - The Beast Rants, You Learn

  Go læsning. "...the worst program in the world performed pedal to the metal will bring on more results than the best possible program done half-assed."
 11. Lee' bænkpres...

  Første rep ser eddermaneme easy-peasy ud for ham! Impressive!!!
 12. Opskriften til chilien hos kebabmanden

  Tak for hjælpen. Men der er ikke rigtigt nogen 100% opskrift i tråden. Så løsningen må være at jeg køber et lille bæger hos kebabmanden i ny og næ.
 13. Opskriften til chilien hos kebabmanden

  Hehe. Sjovt nok. :4thumbup: Men jeg er bare ret overbevist om at den er hjemmelavet de fleste steder. Den smager ret forskelligt fra sted til sted og fra gang til gang. Men det er muligt du her ret. Har bare ikke adgang til metro. Skal man ikke have et konto/medlemkort eller noget i den dur.
 14. Jeg spiser ret meget chili, for det meste sambal oelek af enten det ene eller mærke. Men når man så en sjælden(hmmm) gang i mellem får sat tænderne i en kebab, så er det bedste af det hele den chili der hører til. Men det er komplet umuligt at få opskriften ud af ejerne. Har googlet emnet og fandt en tilsvarende tråd på et ANDET FORUM men blev jeg ikke så meget klogere af. Er der nogen der kan hjælpe med blandingsforhold, olietypen og alle de små detaljer der giver den perfekte chili?
 15. Bænkpress

  Super! Mange tak. Jeg prøver mig frem og ser om det giver bonus!