Thorhauge

Medlemmer
 • Content count

  7318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Thorhauge last won the day on July 21 2015

Thorhauge had the most liked content!

About Thorhauge

 • Rank
  Lang og slap
 • Birthday 10/11/85

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Østerbro
 • Interesser
  Basketball og træning

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke Og Masse

Recent Profile Visitors

7400 profile views
 1. Hver dag er hver dag!

  Du er stærk og flot!
 2. Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring

  Har næsten ikke set nogen bedring med mine arme siden sidst, så i dag tog jeg til lægen. Hun sagde at jeg lige skulle prøve at give det en måned mere. Jeg hader mit liv lol.
 3. Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring

  Var hos fys i dag. Han sagde (som forventet) at jeg har pådraget mig to golf-albuer. Jeg har fået nogle forskellige øvelser jeg skal lave for dels at styrke senerne og få noget blod ud i vævet. Udover det har jeg fået den klassiske besked om at jeg må klatre indtil punktet lige før det gør ondt. Så jeg vil forsøge mig med nogle sessions hvor jeg dels klatrer kortere tid og på nogle lettere ruter end jeg normalt ville. Så kan jeg langsomt bygge op til noget vildere over en måneds tid. Lidt surt da det helt klart betyder at jeg misser årets sidste CB Fun Cup den 26. November.
 4. Bent press og turkish get up?

  Er der nogen der har en holdning til bent press og turkish get ups i et træningsprogram? Er det overflødigt 'lir' eller har de rent faktisk en funktion? Jeg klatrer og i den forbindelse ser jeg dem som et muligt redskab til at styrke kropsstammen i lidt andre bevægelser end den normale 2-dimensionale retning som crunches, HLR osv rammer. yay or nay?
 5. Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring

  Har haft nogle vedvarende problemer med smerte i begge albuer der stammer fra nogle tilhæftninger på både den mediale og laterale epicondyl. De er i midlertid ikke blevet bedre så i morgen tager jeg til fys og får ham til at kigge på det.
 6. Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring

  Så kom jeg endelig afsted. Det var en sløj omgang med ondt i hovedet, maven og halsen samt ondt i muskler og led. Gennem hele ugen har jeg haft sådan en mærkelig 'kronisk' smerte i mine albuer. Sikkert nogle muskeltilhæftninger der er inflammerede. Med det in mente tog jeg en helt stille og rolig tur i Copenhagen Boulders. Kørte en grundig opvarmning af hele kroppen og fulgte det op med at klatre alle de gule problemer. Der var kommet et par nye, men de var alle ret nemme (hvilket de også helst skulle være). Planen er at komme ned og klatre igen fredag, men jeg skal lige lytte til kroppen og høre hvad den har at sige.
 7. Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring

  Jeg har været lidt småsyg her de sidste 3-4 dage. Er vist en eller anden småirriterende virus som jeg har pådraget mig. Jeg har ikke været hverken i FW eller CB. Håber på at det går væk så jeg kan komme lidt videre i mit liv i weekenden...
 8. Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring

  BP 1x5x27,5kg 1x5x32,5kg 1x3x40kg 1x5x42,5kg 1x5x50kg 1x10x57,5kg Squat 1x5x32,5kg 1x5x40kg 1x3x47,5kg 1x5x52,5kg 1x5x60kg 1x9x70kg - Fik et lille riv i inderlåret på den sidste gentagelse. Lader til ikke at være noget slemt, men jeg skal også huske at passe lidt på. Jeg er jo ikke helt ung længere...
 9. Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring

  I aftes kom kæresten og jeg lidt sent ud af døren til klatring. Det ramlede sammen med at der var 'Late Night Boulder' i CB. Det betød at der var omkring 200 mennesker mere end normalt, DJ, drinks og øl. Ikke umiddelbart noget man tænker ville være fordrende for en veludført og struktureret træning, men det var faktisk ikke så dårligt. Jeg har i hvert tilfælde ikke været så gennem-kneppet efter en træning i lang tid. Jeg er åbenbart bedre til at tvinge mig selv på muren når jeg ved at jeg skal holde mig til for at få muligheden for at komme til. Der var ikke nogen fremskridt på nogen af mine blå ruter, men jeg fik også klatret alt muligt fra gul, til orange henover blå. Mange nye ruter og nogle gamle jeg har klaret før. Det gik lige i fingrene. Skønt. Her til aften skal jeg forsøge at komme ud af døren og sparke min næste omgang wendler 531 i gang. ZeZ!
 10. Hver dag er hver dag!

  Jeg kan ikke huske om jeg har læst det nogen steder i loggen. Er der nogen planer for at stille op i fremtiden? I det ene eller det andet?
 11. Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring

  Gårsdagen stod på en omgang bouldering i CB. Tog derned tidligt, så havde næsten stedet for mig selv. Det gik godt og dårligt. Havde en fest på de vertikale ruter hvor jeg klarede 4 af de blå (PR). På overhang og slab derimod fik jeg ikke et ben til jorden. Det betyder nok at jeg må revurdere hvordan jeg angriber min bouldering træning. Så fremover skal jeg mere på overhang og slab og hver gang jeg ikke klarer en rute på en given farve (fx blå) skal jeg klare den nærmeste rute der er et niveau nemmere. Det burde give en god blanding af både intensitet (tunge, svære bevægelser) og volumen (tid på væggen, time under tension-ish). Her til morgen tog jeg den sidste deload i min første 531 i denne omgang: Stræk, SMR og Welness til ben og røv efterfulgt af: DL 1x5x42,5kg 1x5x55kg 1x5x65kg Squat 5x10x37,5kg Efterfulgt af noget L-Sit træning og sideplanker. Jeg har besluttet mig for at beholde mit FW medlemsskab og gå over til at køre 531 to gange om ugen. Så jeg laver et max i BP/SQ og MP/DL på de to dage. Så kører jeg noget ekstra arbejde til core og trækstyrke ved siden af. Så ser vi hvordan det går og revurderer efter en måneds tid.
 12. Hver dag er hver dag!

  Hvilke tanker ligger bag din overgang til sumo DL? Er du ikke bodybuildings-mand?
 13. Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring

  Gårsdagen stod på en smule deload og let overkrop. Det blev til en grundig opvarmning med lidt smr for erector og scapula. Mine albuer piber lidt, håber ikke at det er noget alvorligt. MP 1x5x20kg 1x5x22,5kg 1x5x25kg BP 5x10x32,5kg Kørte også en meget let omgang ring rows, chins og eg pullups bare lige for at aktivere ryggen lidt. Overvejer om jeg skal opsige mit FW medlemskab og gå fra de fire ugentlige 531 træninger og 2-3 klatringer til to ugentlige FB KB træninger i klatrehallen og 3-4 omgange klatring. Det er klatringen der er det sjove, men måske er det bedre at fokusere på styrken...
 14. Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring

  Så blev det til en let omgang squat og DL. Grundig opvarmning, stræk og SMR af hele understellet. Dejligt! Squat 1x5x30kg 1x5x37,5kg 1x5x45kg DL 5x10x55kg Supersættet med hhv '3-point' og 'kayakers' til maven. Hurtigt ind, hurtigt ud.
 15. Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring

  Dagen i dag blev brugt i selskab med kæresten i CB. Jeg havde planlagt at give mig i kast med de blå ruter (niveau 4). Det startede ikke så godt ud for nogen af os. Ud af de første 5-6 blå problemer jeg prøvede kunne jeg lukke 0. Gode råd var dyre og motivationen var helt i bund... Heldigvis holdt jeg ved og det endte med at jeg fik lukket tre problemer ud af de cirka ti blå problemer jeg havde fat i. Der var yderligere et par stykker jeg kom godt igang med. Der er noget at bygge videre. Det er gode tegn, for jeg skal helt sikkert klatre blå+ for ikke at blive helt til grin i konkurrencerne! I morgen står den på let squat.