Lassefar

Medlemmer
 • Content count

  1154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Lassefar last won the day on November 4 2011

Lassefar had the most liked content!

About Lassefar

 • Rank
  Call it friendo..
 • Birthday 09/21/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  2400
 1. Albueskade

  Jeg ville benytte mig af henvisningen og tage fat i en rigtig god fysioterapeut, eksempelvis Kauf herindefra. Der kan du få rådgivning på det rette plan omkring hvad det kan være, hvad der er af muligheder for yderligere undersøgelser (MR/røngten) samt behandlingsmuligheder. På den måde ruster du dig selv bedst muligt med gode argumenter i din kamp videre i systemet, for det er det, det er.
 2. Dumbell Split Squat

  Tak, men det skal ikke være bulgarian, men almindelige dumbell split squats. Nogen der kan hjælpe?
 3. Dumbell Split Squat

  Jeg leder med lys og lygte efter et videoklip af dumbell split squat med god teknik. Det eneste jeg har kunne finde på youtube er med temelig kritisabel teknik. Nogen der kan hjælpe med et link?
 4. Hvorfor tager jeg på?

  Hvad med forbedring af proteinsyntesen? - Det vil jeg (med min beskedne viden) vurdere som værende det stærkeste argument for at indtage et måltid hver 3. til 4. time (selvom jeg kan læse mig til, at mange mener det er et stærkt overdrevet argument). Er du/andre uenig(e) i dette?
 5. Rasmus fra Randers

  Tværtimod!
 6. Rasmus fra Randers

  Denne log er ved at udvikle sig til en farce.
 7. Ny bog: Mælk ødelægger dit helbred

  Enig. Anekdoter er og bliver den bedste form for evidens vi har.
 8. Farmers hideout.

  Hey Kauf, Jeg ved ikke om du kan huske mig, men vi har mødt hinanden et par gange i FitDk, Nørrebro for lang tid siden. SimonHP anbefalede dig da jeg efterlyste en god fys. Er det korrekt at du holder til på Rådhustorvet i Farum (Farum Fysioterapi)? Jeg kan ikke finde deres hjemmeside, det eneste jeg kan finde er noget med en Ole Jensen. Jeg har forsøgt at sende dig en PM, men den kom retur. /Lasse
 9. Five fingers etc

  Hov. Nu var jeg lige begyndt at gå og kigge efter nogle FF'ere, og så finder jeg dette: http://www.dr.dk/DR1/hadetgodt/Indslag/Anmeldelser/2007/0821140525.htm "Ortopæd Bjarne Møller Madsen var ikke imponeret over Fivefingers. Skoenes udformning er ikke gavnlig for muskulaturen, til gengæld er den manglende hælkappe og den manglende svangstøtte dårlige for fødderne" Her er der altså noget fagkundskab som modsiger påstanden om at det skulle være sundere med FF.
 10. Five fingers etc

  Tak for svarene.
 11. Five fingers etc

  Spørgsmål til jer der går i FF: Nu ser jeg efterhånden flere og flere der går i disse sko og er derfor blevet nysgerrig. Præcis hvorfor er dette et fornuftigt alternativ til almineligt fordtøj? Jeg har søgt på nettet, men syntes det meste info har karakter af "salgsgas" uden konkrete dokumenterede årsager til at tilvælge FF. Kan i ikke hjælpe mig her? Jeg forestiller mig, at i bliver spurgt tit om hvorfor i går i disse sko så i må have gode svar på rede hånd :-) Pft.
 12. QuantanaMORON!

  Du har altså handlet med Tonni Bonde..
 13. Shit det ser voldsomt ud Simon. Håber i får hurtigt styr på det hele igen. Må jeg i øvrigt foreslå et Grand Re-Opening Party når baren er oppe at køre igen. Målsætningen skal selvfølgelig være at indhente de tre ugers tabte omsætning på én enkelt weekend!! Jeg er sikker på, at der vil være god opbakning til det :4thumbup:
 14. jeg vil tabe mig 30 kg

  alun.dk?! Tør man anbefale følgende: Søg din viden mere lødige steder Vær gerne lidt kritisk når du browser the interwebz Så vil du finde ud af, at aspartam er en ganske ufarlig fødevare.