Oksen fra Århus N

Medlemmer
 • Content count

  12728
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  108

Everything posted by Oksen fra Århus N

 1. Langt pokker i MOL

  Ja, jeg skriver tekster til den side. På længere sigt skal jeg nok også redigere på siden. Endnu er der ikke vildt mange timer i det. Men i disse tider skal man være glad, bare man kan komme i job. Jeg regner med, at kontrakten falder på plads snarest.
 2. Langt pokker i MOL

  Tillad mig at gøre en smule reklame for cykler.dk. Alle ordrer over 299 kr. sender vi fragtfrit. I øjeblikket er problemet faktisk, at det næsten ikke er til at få nogen nye stålheste til landet. Jeg blev endda spurgt, om jeg ville leje min kondicykel ud, for 300 pr. md. Men jeg kan ikke selv undvære den.
 3. Langt pokker i MOL

  Her kan du se den båd, vi gerne vil have. Den i Korsør sprang vi fra, fordi der var mange motor-kyndige personer, som sagde, at den 5-cyl. VW var kendt for at have nogle alvorlige issues med topstykket. Vi vil jo helst ikke have en motor, som vi efterfølgende skal til at ofre store summer på. Så vi kontakter nok Thomas fra Tempo Både i Ishøj. Han har vist en demo-model liggende, med en masse udstyr i. Så håber vi, at han vil tage vores gamle båd i bytte.
 4. Langt pokker i MOL

  Vi gav et bud på båden. Sælger siger 240. Vi siger 200. Så håber vi at kunne mødes et sted der imellem. Jeg skal i øvrigt hen til en cykel-pusher i morgen, for at snakke om, at jeg måske skal være hjemmeside-mand hos ham. Så kan jeg vel få et par billige cykelshorts osv.
 5. Langt pokker i MOL

  Nu må I endelig sørge for at holde broen åben på onsdag, for jeg skal til Korsør og kigge på skiw! Gider jeg have en 5-cylindret VW tdi på 150 HK? Det tror jeg NOK, jeg gør! Men prisen skal også være rigtig. Ellers beholder vi den båd, vi har.
 6. Langt pokker i MOL

  Jeg var inde og høre James Rasmussen (tidligere medlem af Four Jacks) i går. Selv om hans stemme har mistet lidt af ungdommens power, så kan han stadig både synge og fortælle historier. Hans bog er i øvrigt også værd at læse.
 7. Langt pokker i MOL

  Nej. Men jeg har også selv været med til at køre uden om Kassel-bakkerne. Der var kun to spor ved Kassel dengang, og det var døden at komme til at ligge bag en østeuropæisk lastbil. Man drejede fra ved Fulda, og kørte et stykke langs med grænsen til DDR, hvorefter man vendte tilbage til A7 motorvejen efter Kassel. Med tre spor, og med moderne TDI-biler, går det som en leg over Kassel. Da videoen blev optaget, var der tydeligvis ikke motorvej over Brennerpasset. Der har jeg engang siddet ude på kørebanen og spist frokost, da vi holdt i kø i flere timer. Næsten samme sted havde jeg den oplevelse at se et dyr, som jeg ikke anede, hvad var. I mange år kaldte jeg den bare for en bjergged. Så, for 2-3 år siden, sad min far og jeg og så et naturprogram, og pludselig sagde vi i munden på hinanden: Dér er den! Det viste sig så, at det var en stenbuk. Meget smukt dyr, og et fantastisk landskab ved Brenner.
 8. Langt pokker i MOL

  Når du får tid, så prøv lige at se denne her:
 9. Langt pokker i MOL

  Her var der sol, men iskold nordvesten kuling.
 10. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Og du føler dig fortsat rask, Spin?
 11. Langt pokker i MOL

  Det er noget svineri, at sådan en østeuropæisk avekat skal rende rundt og forsøge at afspore dine kolleger! Godt, at han blev taget af de sorte lakajer,
 12. Så slap vi da for at have Trump rendende.

 13. RIP Ole Stephensen fra bl.a. Op på fars hat!

 14. Okse-loggen!

  Ved ik, om jeg skulle oprette en log eller hvad. Mine præstationer bliver aldrig i top i forhold til, hvad mange herinde kan præstere, men måske ville det være ok for nogen at se, at man godt kan træne, selv om man har et fysisk handicap.
 15. Okse-loggen!

  Tak. Ja, Hegel er bare fantastisk.
 16. Okse-loggen!

  Kære alle For at gøre en kort historie lang: Jeg er flyttet hjem til Lemvig, hvor jeg har fået en god lejlighed, med udsigt helt ud til Thyborøn. Der skete ikke noget rigtig slemt i Århus. Jeg er ikke blevet smidt ud fra mit daværende job, eller sådan noget. Men jeg gik og var ked af det en stor del af tiden, så jeg valgte at sige farvel med et brag af en fest. Mht. job, så viste det sig desværre, at ham, der havde lovet mig ansættelse, var en total psyko-svindler, som løb fra alle aftaler, med mig såvel som med det lokale jobcenter. Men man har jo heller ikke lyst til at arbejde for en så ustabil person. Så fuck ham. Men nu laver jeg noget bogholderi et par dage om ugen. På sigt får jeg nok hjemme-arbejdsplads. Så må det gå med det, så længe det kan, og så kommer der nok mere til efterhånden. Mht. træning, så har jeg et par kettlebells, som jeg bruger en del, og så er jeg også begyndt at bruge kondicyklen igen. Det skal nok komme! Tiden og energien har ikke været til center-træning i det sidste års tid, pga. mine ret vilde arbejdstider på AU. Lejligheden er på 66 kvm. Det passer mig fint. Jeg har købt en god laptop og et 49´´ TV, og så har jeg lavet sådan, at jeg kan koble Hegel-forstærkeren på, når jeg ser film. Og kæft, hvor betyder det meget for lyden, at der er gipsplader på væggene! Det er jo lidt af en omvæltning at flytte til en mindre by. Men jeg har en købmand og en grill lige om hjørnet, og under 10 minutters crosser-kørsel ned i byen. Nu bliver der da tid til at fiske, år forårs-sæsonen begynder. Det glæder jeg mig til.
 17. Okse-loggen!

  Om ikke andet, så kom jeg da op på 3 styrke-pas i den forgangne uge. I går brugte jeg de 12-kilos kettlebells mere, end jeg nogen sinde før har gjort. Så det må da gå fremad. Ellers ikke så meget at fortælle.
 18. Okse-loggen!

  Tak, Bjergtrold. Ja, jeg tror, det lykkedes at give folk en oplevelse. Når man hører nogle af sekretærerne sige, at de nok aldrig mere kommer til at smage sådan en champagne, så har jeg vel ramt rigtigt med noget. Min tale holdt jeg på engelsk. Jeg forsøgte at finde en balance mellem de alvorlige og de humoristiske elementer. Afslutningsvis fortalte jeg en anekdote på vestjysk, for det havde flere sagt, at de gerne ville høre. Min gode ven Mathias Clasen holdt tale på vegne af instituttet, og det gjorde han godt. En helt igennem vellykket dag. Hvis nogen følte, at det var lige ekstravagant nok, så kan jeg kun sige, at hvis pral havde været formålet, så havde vi fået Dom Perignon i stedet for. Den lyserøde Deutz var dog udsøgt. Ingen grund til at købe dyrere.
 19. Løbebånd jordforbindelse eller ej?

  Jeg er ikke installatør, men jeg ville så afgjort være mest tryg ved at have jord på. En adapter kan formentlig gøre det.
 20. Okse-loggen!

  I går fik jeg et udmærket styrke-pas. Fik brugt både håndvægte og kettlebells, samt lavet diverse maskin-øvelser. Det var helt fint. gnerelt følte jeg mig fint stærk. Har et teknisk problem med kondicyklen, så det varer lidt, før jeg kommer til at cykle igen. men det går nok. Ellers har der jo været en del fest på det sidste. Kæft, hvor var receptionen god! Og det er der mange, der har sagt.
 21. Okse-loggen!

  I går cyklede jeg 15 km. Det var såmænd fint nok. De 3 lovede styrke-pas fik jeg også i løbet af den forgangne uge. I morgen skal jeg til fys, hvilket sikkert er ved at være tiltrængt. Har nu også arbejdet alt for mange timer på det seneste. men det er jo efterhånden mere reglen end undtagelsen.
 22. Okse-loggen!

  Egentlig ville jeg ønske, at jeg havde lidt mere at fortælle. Men omvendt er jeg også blevet mere kritisk med, hvad jeg fortæller om på MOL. I sidste uge havde jeg to styrke-pas. I går var jeg en smule træt, men tvang mig selv til at cykle 12 km. Og det gik da også udmærket. Lige om lidt kører jeg ned og træner. Håber på 3 styrke-pas i den netop påbegyndte uge. På jobbet keder jeg mig en smule. Men det gør jeg jo så tit. Som nævnt i opturs-tråden, så havde min far godt held med krabbefiskeriet. Han skal ud at røgte garnet igen i morgen. Hvis det giver lige så godt, venter han nok lidt med at sætte igen. Vi håber at kunne servere krabbesalat til min fødselsdag. Den bliver nok først holdt sidst i September, for nogle af gæsterne er ude at rejse på det tidspunkt, hvor jeg fylder år.
 23. Langt pokker i MOL

  Vi har før snakket om mærkelige sprog, hvor man kan sige skøre ting: Èn af mine venner fra AU studerer yiddisch. Han har lige været i Jerusalem, hvor han mødte sin ven Nathan (ganske normalt jødisk drenge-navn). Det sjove var så bare, at han kunne fortælle, at på yiddisch skal dette navn udtales `Nossen´.
 24. Okse-loggen!

  I går cyklede jeg 15 km. Lidt hårdt, men det var OK. Det drev i hvert fald sveden frem. To styrke-pas er det også blevet til i den forgangne uge. Endvidere har jeg lagt en COC gripper (no. 1) ned på kontoret, og så tager jeg nogle reps med den hver dag. Har også udsendt invites til min reception. d. 8/9. Det bliver SÅ awesome!
 25. Walking on a dream...IM CPH 21.8.22

  Hvor er du blevet af, smukke Bjergtrold?