kahlua-kalv

Medlemmer
  • Posts

    4,246
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    81

kahlua-kalv last won the day on February 20

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

  • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

  • MSN
    Kahlua-kalv
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Køn
    Mand
  • Sted
    Sjælland

Previous Fields

  • Træningsformål:
    Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

9,077 profile views

kahlua-kalv's Achievements

Medlem

Medlem (6/7)

838

Reputation

  1. Vildt nok i ikke må høre radio... er der en god begrundelse eller er det bare en nævenyttig chef som teoretiserer over noget jura?
  2. Du spørger bare ;) Tre uger i skinne. Har aldrig haft rigtig gips på noget brækket, så tror skinne og bevikling er noget mere behagelig og med lidt bevægelighed, men stadig fikseret solidt omkring albuen.
  3. Ja, den røg i parløb. Et skifte med ny makker, lidt tungere end bror og lidt stor tempoforskel. Den er syet på igen... Det var senen i albueledet. Godt at høre du er tilbage med din!!!! Glæder mig allerede til genoptræning og muligheden for at køre igen :)
  4. Fik revet bicepssenen over til banetræning i går. Sidder og venter på OP pt. Træls... Hvad er status egentlig på din?
  5. Fair og det er jo selvfølgelig forskelligt med smag og behag desangående. Jeg synes den er pænere med brede sutsko og i en matchende farve. Vigtigst er det selvfølgelig at det giver dig køreglæde!!! og overvej en 52 - Du træder jo ikke så mange watt længere ;) Skal det være lidt billigere kan du jo lige slide kæde/klinge op før du skifter dit drivetrain.
  6. Så 2-3000 kr på at gøre cyklen grimmere og langsommere... Den disposition forstår jeg ikke rigtig. Måske hvis du skal køre Måtten og har brug for noget letvægtsgear
  7. Jeg har også lidt svært ved at se teknologien skulle kunne levere noget særligt nyttigt, som puls og watt ikke allerede giver. Måske hvis man oplever at normale FTP test giver trænings zoner der ligger langt fra hvad man kan træde. I zone to ligger du med en relativ lav steady state puls og kan sagtens følge med undervejs. Det selvfølgelig sværere/umuligt på korte intensive intervaller, men da de ofte er tæt på all out (relativt til tiden) så afslører watt jo om man ligger rigtigt.
  8. Altså hvis man stiller op i flere sæsoner og mange løb, så ender det med at være ret billigt. Nogle af de store motionsløb koster over 1000 nu. Det satme dyrt for at cykle en tur med lidt flagvagter og depot. Der giver DGI og DCU tilbud noget mere for pengene imo. Man behøver jo ikke bruge mere end 10kilo for at have noget ret godt gear, som er konkurencedygtigt. Hvilken klasse vil du stille op i?
  9. Det er rigtigt at det ikke er nemt, men vi har trods alt vilje og mulighed for at ændre på livsvilkår. Langt hen ad vejen, så handler det trods alt om gode vaner. Der var stort set ingen fede børn før 1980 og nu er der virkelig mange. Det er jo ikke genetikken som har ændret sig i den periode.
  10. Jeg ved ikke om det relaterer til muskelfibertyper, men umiddelbart vil jeg gætte nej. Alle der er nogenlunde på landevej må også have relativt mange type 1 uanset, for ellers kunne de ikke arbejde effektivt særligt længe. Derfor kan restitutionsproces godt være individuel, ligesom oplevelsen er forskellig. Der er jo også nogle der bliver ramt at DOMS selvom de er vant til at lave en bestemt bevægelse, hvor de fleste oplever det ved uvante bevægelser. Jeg hælder mere til at det er meget monotomt hvis i kører i én zone. Det må både opleves begrænsende mentalt, men måske også 'låse' kørestilling uhensigtsmæssigt. Summasummarum så tænker jeg også du bare skal hygge på nogle af de lange ture og være ligeglad med om du svinger lidt mellem zonerne.
  11. Det giver mening med zone 2 i relation til 'noget' i specifikke sammenhænge, men hvis træningsmål ikke er defineret, så bliver det straks sværere at retfærdiggøre. Du træner alligevel en del og vil gerne kunne køre lidt længere ture til sommer, så jeg tænker stimulation af fedtforbrænding/udholdenhed og restitutionstræning giver mening for dig. Jeg kører det sjældent selv, da jeg træner for lidt og hellere vil hilde intensiteten høj. Det koster så på udholdenhed, men er ok for Vo2 maks...
  12. Måske lidt småsyg? Lyder til der er noget det driller det gamle skrog mere end sædvanligt ;) og så tror jeg ikke du behøver vaske badebukser før brug, men det er selvfølgelig en temperamentssag... Håber du får en god weekend!!!