AndersL

Medlemmer
 • Content count

  5354
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by AndersL

 1. PHAT TRAINING

  Tillykke med PRen, men noget af det fedeste ved din squatvideo er altså, at Youtube åbenlyst spotter dig! Den første "related video" er med en pige på 56kg der squatter 135kg betydeligt dybere og betydeligt lettere.
 2. Nice and clean power building

  What would Jesus do?
 3. Billige nødder!

  Odds 1:100, hvis Fitman IKKE skriver fra samme IP som AmandaKvist! Gentlemen, place your bets!
 4. Hvad gør man, når man efter snart 10 års træning (15 års træning, for Cilius' vedkommende) bliver stillet følgende spørgsmål af dagens morgenbollepige aka The Gymbitch aka Tihi-fnis-fnis: "Skal i ikke snart have en personlig træner?" Den naturlige førstereaktion er selvfølgelig at springe over disken og for evigt tage smilets gave fra tøsen, men Cilius og jeg blev så lammede af ordene, at selvindsigt nåede at slå rod i vores tanker! Var vi virkelig sunket så dybt? Var vores indsats virkelig så ringe? Vi trænede jo HST og det virker! Det siger Brian Haycock selv! …Siger Cilius… Vi træner efter en træningsprotokol der er lavet af en mand der hedder Brian! Ikke bare Brian, men Brian HØ-PIK! Jeg vendte mig mod Cilius og sagde: "Der skal nye boller på pikken!" Og det kom der!!! Vi konditionerede på en diskoreformeret Sheiko: SheikoUltraDisko™! Det var på tide at vende tilbage til de gamle guder og de gamle guder velsignede os rigt! Cilius indså endelig at det at bukke sig dybt fremover og tage stangen til roden, giver tifold igen! Jeg rejste mig endnu engang som biskop for min kirke og salvede Cilius! En hoybbybuilder var født af smertens sæd!!! Erh… Nå… Til pointen! Stats pr. 04/01/10 Vægt: 106,5kg Fedtprocent: 21% Brystmål: 128 cm Biceps strakt: 43,5 cm Biceps flexed: 46,5 cm Livvidde: 105 cm Lår: 69 cm Mål Vægt: don't care Fedtprocent: <6% Tidshorisont As long as it takes
 5. Nice and clean power building

  Lækkert hjemmesetup! :4thumbup:
 6. Søvnproblemer på low carb/calorie diet?

  Nopes. Link? Ps. Jeg vil også kalde alle for bitches, når jeg får startet en log igen.
 7. Søvnproblemer på low carb/calorie diet?

  7957,8 kcal er rimelig tæt på, plus at jeg ikke tæller frugt og andre småsnacks med i løbet af dagen, holder mig til det store billede. Det egentlig mål er cirka 1600g carbs før træningen lørdag eftermiddag (I denne omgang er jeg dog generelt gået over det mål, bare for spas). Jeg foretrækker bare at ligge størstedelen om fredagen, så jeg slipper for at tænke på mad om lørdagen.
 8. Søvnproblemer på low carb/calorie diet?

  I starten bliver jeg rimelig sløv, faktisk har jeg ramt carb-coma et par gange, hvor jeg nærmest narkoleptisk bare falder i søvn! Det er svært at nå op på så mange kalorier, hvorfor fredag er den eneste dag, hvor jeg som oftest logfører min mad. Jeg fandt lige en dag, hvor jeg har logget næsten alt. Der er er sikkert et par bananer og æbler på som jeg ikke har gidet at nedfælde. Det er Lyle McDonalds UD2 diæt som jeg løbende har tweaket på så den passer mig bedst. Jeg vil i det hele taget anbefale at gennemlæse hele hans artikel sektion, han kan sit kram. Især er artiklerne om kalorie partitionering spændende og det bliver uddybet noget mere i bogen. Mandag og tirsdag træner jeg cirka 1 time både morgen og aften. Onsdag og torsdag cirka 1/2 time morgen og aften. Fredag morgen - før carbload - en mellemtung træning og lørdag eftermiddag har jeg en tuuung dødsdræber træning. Søndag laver jeg eventuelt 1 times cardio om aftenen, hvis jeg gider. Jeg er max klar til at indtage hele verden mandag til torsdag-omkring-kl-14. Jeg er mest død i bærret fredag aften og nogengange har det føltes som om jeg vågner op ned tømmermænd lørdag morgen. Det er dog hvis jeg har kastet for meget sukker i bærret (Læs = slik). Så i forhold til ovenstående fredag, har jeg skåret ned på slik og sorbet og satset mere på pandekager med ahornsirup. Jeg vil prøve at starte en logbog op igen her til maj, da jeg faktisk føler jeg har noget at dele med MOL igen. Har modificeret UD2 på en måde der snildt kan køres hele året (Og næppe kan kaldes UD2 længere) og resultaterne har været mildest talt fremragende. Men mere om det til maj. Runder lige diætten af med 12 dages low carb og mine tanker mildest talt ikke sammenhængende ligenu.
 9. Søvnproblemer på low carb/calorie diet?

  Nopes. Jeg low carber fra mandag til torsdag. Fredag ligger jeg omkring 8000 kcal, lørdag omkring 4000 kcal og søndag omkring 3000 kcal. Der ryger rimelig konsistent lige under et 1kg af om ugen, mens mullerne bliver hvor de skal være.
 10. Søvnproblemer på low carb/calorie diet?

  Jeg har selv haft samme problem på low carb, løsningen har været at skrue op for fedtindtaget. Pt. ligger jeg omkring ~190g prots / ~30g carbs / ~60g fedt og jeg sover som en lille hundehvalp hver aften. Btw. vægten siger ~90kg. EDIT: Såvidt jeg husker er problemet cortisolniveauet der stiger og stimulere nervesystemet.
 11. Nice and clean power building

  Jeg måler og vejer ingenting. Da jeg allerede på forhånd ved, hvor meget jeg skal have/har brug for. Det handler bare om at planlægge lidt. …og hvis man så samtidig har mere overskud til sin familie og arbejde, så må det da være win-win. Jeg har ikke mistet nogen styrke, fordi jeg ikke har mistet noget muskelmasse og fordi min træning er planlagt så jeg har progression hver gang. Hvordan så det? Partitionering! Læs her og her. Faktisk er jeg lidt stærkere end før diætten. Lavede [email protected] reverse band bænkpres forleden, før diæt var min bedste [email protected]
 12. Nice and clean power building

  Hehehe… Hvis du nu havde lyttet til mig, da jeg prøvede at give dig nogen fifs. På de sidste 6 uger har jeg tabt cirka 5kg og min styrke er ikke faldet det mindste og der er masser af overskud alle dage undtagen torsdag. Dog ser jeg generelt fesen ud, undtagen lørdag aften og tirsdag aften, men det er mere pga et nær-konstant overlap af mobiliseret fedt og bloat.
 13. I mit træningscenter findes....

  Awesome-dude Han er flottere end alle andre, proportionerne er acet og mavsen er hakket. Han træner hårdt og koncentreret og bryder sig ikke om at blive forstyrret. Han hører tung techno eller industrial når han træner og stønner ganske givet meget højt og sexet. Han kigger muligvis liiidt for meget på sig selv i spejlene, men man kan ikke rigtig bebrejde ham nå nu han er så fucking awesome. Han træner sjovt nok altid når jeg er i centeret.
 14. Good point. De få gange jeg har trænet uden at være pakket ind i en tæt bobbel af lyd, var det helt forfærdeligt.
 15. Anbefaling: Kom ind og kig på FitnessWorld i Vester Farimagsgade. Efter ombygningen er det blevet det, jeg vil kalde for det bedste træningscenter jeg nogensinde har trænet i i KBH.
 16. 31

  Hvis det er, hvad man kan forvente fra din side, så er det vidst på tide jeg starter en log op igen!
 17. 31

  Yo BRObach Jeg synes at kunne erindre at du er begejstret for Under Amour undertøj? I så fald vil jeg lige dele en deal jeg faldt over igår: 7 par Under Armour for ~900kr mit alles
 18. For store arme (tab af muskelmasse)

  Bliv veganer og dyrk yoga fremfor vægttræning. Ovenstående er skrevet i dybeste alvor.
 19. 31

  Det gør spansk lettere at udføre.
 20. 31

  Flot fyr approved!
 21. Manager log!

  Hahaha… Underholdende at der ikke var nogen snak om "Bitches i 24hour Fitness", når det var Amber der sad med kameraet!
 22. Manager log!

  Det er fa'me iorden med videolog! Det er Sidney Lee med 200% på substansen! :4thumbup:
 23. Nice and clean power building

  Fordelingen er vejlendende og ligeså er kalorieindtaget, du kan sagtens køre det på gefühl og ramme begge dele +- en hvis procent. Spørgsmålet er bare om du er så vandt til at diætere at du KAN gøre det på gefühl? Humlen ligger begravet i partitionering, Jeg vil anbefale dig at læse alle de artikler der er på Lyle MacDonalds website angående fedttab. Han er utrolig pragmatisk og det er overordnet nemt at forstå.
 24. Nice and clean power building

  Fordi så kan uge deles op. Du har to dage, hvor målet ikke er at smide fedt, men at opbygge/bevare styrke og de resterende dage kan så bruges på at smide fedt. Onsdag morgen er der flere kalorier som recovery fra tirsdagens træning og søndag aften er der ekstra carbs for at have mere energi til mandagens træning. På ME dagene ville jeg køre suportøvelserne tungt - 5x5 eksempelvis - og på DE dagen let - 3x15 eksempelvis. Fordelingen er rimelig vital. Det handler om at få den næring du har brug for, når du har brug for den, med færrest mulige kalorier.
 25. Nice and clean power building

  Så er du præcis, hvor jeg havde regnet med! Og bestemt det kan modificeres: Mandag ME Squat 3500 kcal 40/40/20 fordeling Tirsdag ME Bænk 3500 kcal 40/40/20 fordeling Onsdag 1-2 timer low impact cardio. 2500 kcal 40/40/20 fordeling Torsdag 1-2 timer low impact cardio 1700 kcal 50/10/40 fordeling Fredag DE Squat + DE Bænkpres 1700 kcal 50/10/40 fordeling Lørdag 1-2 timer low impact cardio 1700 kcal 50/10/40 fordeling Søndag 1-2 timer low impact cardio 2500 kcal 30/60/10 fordeling (Mini carbload om aftenen så du har energi til ME Squat dagen efter)