Rasmus G

Medlemmer
 • Content count

  3747
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Reputation Activity

 1. Like
  Rasmus G got a reaction from Thorhauge in Rasmus fra Randers   
  Min generelle fysiske tilstand har ikke været bedre i mange år - det er udelukkende mit knæ, der brokker sig. Hvis jeg ikke kan dunke inden, jeg er 30, så lover jeg at give op
 2. Like
  Rasmus G reacted to No6bach in 31   
  I dag har været en af de der helt gode dage!

  Vågnede kl. 9.30, spiste min skyr og læste lidt nyheder. Var i klar over, at Pape er homo, venner? Well.. så ved det.
  Kl. 10 smuttede jeg på posthuset og hentede drugs.
  Kl. 11.00 kom min frisør forbi og klippede krøllerne af mig. Helt lynhurtig og skarp!
  Kl. 12.00 Gik jeg over og hentede mit M.O.D jakkesæt, så nu er jeg klar til bryllup i Skotland senere på måneden. Derefter hjem på cyklen og ned efter mine han jeans, der havde været en tur hos doktormanden (Det var i øvrigt uden beregning.. søde han ) Mens jeg var der, fortalte ekspedienten mig, at den helt knaldsorte version af den tapered model jeg lige havde fået fikset endeligt var blevet produceret og landet i butikken. Dem skal jeg have i næste måned..
  Kl. 13.30 cyklede jeg ud på Nørrebro og gik en tur. Kiggede ned i Hoohas sneakerafdeling og fandt et par helt fly, sorte Nike sneaks. Nye sneaks
  Kl. 15.00 tog jeg mig en morfar
  Kl. 17.00 ringede jeg og ønskede min storebror tillykke med fødselsdagen, mens jeg kunne høre hans dreng pludre i baggrunden
  Kl. 19.30 satte jeg et rugbrød til hævning og smuttede til træning. Den stod på cardio, benpres, DB krøl og lidt skuldre i dag
  Kl. 21.00 smed jeg to æg og to skefulde vaniljesukker ned i en halv liter kærnemælk og drak med stort velbehag. Smed samtidig rugbrøddet i ovnen.
  Kl. 22.00 (Det er nu, venner) gav jeg mig til at skrive min dag ned her i min log mens rugbrøddet køler. Jeg skal have fiskefilletter med remo lige om snart.
  Det er ærgeligt, at der ikke lige kommer en numsepige forbi nu her, men man kan jo ikke få det hele hver gang.
 3. Like
  Rasmus G reacted to No6bach in 31   
  Hej friends
  Det er nu en god uge siden jeg landede i Kastrup efter en måneds ferie/rejse i Argentina. Det har selvfølgelig været sådan lidt underligt at komme tilbage i rytmen, men egentlig meget rart. På et tidspunkt bliver det for meget med konstant flydende tidsplaner, dasen rundt, druk og afslapning. Det har imidlertid været lige hvad jeg havde håbet det ville være. primært af to grunde:
  1. Jeg lever et meget trygt og roligt liv i København og har til hverdag ikke de store udfordringer. Jeg passer et arbejde som jeg elsker og bruger meget tid på, har mange gode venner, ingen økonomiske "problemer", og generelt ingen bekymringer. At rejse alene har rusket lidt op i mig, og har helt sikkert udvidet min komfortzone i forhold til hvor meget jeg føler, at jeg er i stand til - specielt alene. Dertil kommer, at Argentina ikke er helt som Danmark - specielt udenfor de store byer. Det er Italien og lidt Spanien, der bare er ganget med to, både positivt og negativt
  2. Jeg var dejligt med ferie. Jeg har ikke haft en længere periode fri i 2013, så det var bare dejligt at komme væk fra Danmark og chille med sol på næsen.
  Jeg tog afsted fra København d. 3 februar og landede i BA dagen efter. Jeg havde booket et hostel i forvejen, men jeg vidste ikke helt hvor længe jeg ville blive der. Jeg har aldrig rejst med rygsæk før, så alt det med at komme ind på et hostel, finde sit værelse hvor 7 andre mennesker bor, osv, var lidt en sjov oplevelse. Jeg endte med at bruge fem dage i dejlige, dejlige Buenos Aires. Det er en by, der minder lidt om Barcelona men med et udpræget Italiensk twist. De forskellige nabolag har alle deres særpræg men charmen hænger overalt. Jeg vidste godt hjemmefra, at jeg nok ikke ville komme til at føre lange, flydende samtaler med de lokale men jeg må sige, at det overraskede mig lidt, at langt størstedelen af befolkningen ikke taler et ord engelsk. De første indkøb/madbestillinger var lidt op ad bakke
  Mødte en gruppe Nordmænd på mit hostel, som jeg faldt godt i hak med, og det var sgu lidt fristende at tage med dem videre efter de fem dage. Jeg takkede heldigvis nej og fortsatte alene sydpå.

  (900 g Entrecote på La Cabrera)
  Efter en god 24 timers bustur ankom jeg til Bariloche, der ligger et stenkast fra Andesbjergen i Los Lagos regionen. Det var meget facinerende at se hvordan landskabet langsomt ændrede sig for øjnene af mig på køreturen. Det var også her, at det nok for alvor gik op for mig hvor kæmpestort og omskifteligt et land jeg befandt mig i.
  Hovedbyen i området, Bariloche minder mest af alt om en lille by i de Østrigske alper. Bindingsværkhuse, altankasser og bakker overalt. Naturen her var virkelig smuk og fik mig for første gang helt ned på jorden og helt ned i tempo.

  På restauranten "Alto el Fuego" fik jeg her mit livs til dato bedste måltid bestående af af oksefilet, blandet salat, chokoladekage + malbec og kaffe. Jeg kan næsten stadig smage kødet.
  På trods af den smukke natur, så er Bariloche et ret fredeligt sted og efter nogle dage begyndte jeg at savne mennesker, der ikke var på alder med mine forældre. Oprindeligt ville jeg gerne have været helt ned til Tierra del Fuego og se verdens ende, men det blev desværre for dyrt og tidskrævende, så jeg måtte opgive det. I stedet kørte jeg tilbage med nord og op til Mendoza.
  På mange måder var opholdet i Mendoza nok den bedste del af turen. Ikke pga stedet i sig selv - det er et fattigt, halvråt og ikke specielt pænt område, men mere fordi jeg mødte nogle fede mennesker og drak en masse vin og Fernet.
  Næste stop var Cordoba hvor jeg blev et par dage og fyrede den lidt af. Cordoba er lidt at sammenligne med Århus i den forstand at det er den næststørste by og markant domineret af universiteter og unge mennesker.
  Herfra gik turen til Puerto Iguazu, der er byen op til Iguazu vandfaldene på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Et ganske frygteligt sted, men vandfaldene hører sig ligesom til og det var virkelig en cool oplevelse. Faldene i sig selv er meget panoramiske og smukke og Garganta del Diablo eller Devil's Throat er noget af det mest kraffulde natur jeg har oplevet

  Som rosinen i pølseenden tog jeg tilbage til BA og tilbragte et par dage der inden det gik hjemover. Højdepunktet var helt sikkert at opleve en fodboldkamp på Velez Sarsfield stadion med Boca Juniors. Passionen er helt overdrevet!

  Det var i grove træk hvad jeg brugte min februar måned på
  Det er naturligvis 1000 ting, der ikke er blevet nævnt. Masser af god mad, litervis af kvalitetsvin, fester, tanker, filosoferen, arkitektur, numsepiger, tango, natur, mistede kreditkort og en masse andet. Jeg kan ikke engang huske det hele selv.
  Bottom line:
  Rejs for helvede! Og gør det alene.. mærk at du er i live.
 4. Like
  Rasmus G got a reaction from Thorhauge in Rasmus fra Randers   
  Nå, skulle jeg aldrig logge igen?
  I dag stod den på 1½ times basketball. Det var hårdt. Dagens højdepunkt var da jeg lavede en smuk fadeaway i posten, der blev efterfulgt af en lige så smuk air ball i næste angreb.

 5. Like
  Rasmus G got a reaction from Thorhauge in Rasmus fra Randers   
  Det kan du tro!
 6. Like
  Rasmus G reacted to MamboMads in Rasmus fra Randers   
 7. Like
  Rasmus G reacted to Lagoon in Rasmus fra Randers   
  Og jeg har efterhaanden ogsaa faaet mange variationer af "Han poundede mig engang," retur.
 8. Like
  Rasmus G got a reaction from No6bach in Rasmus fra Randers   
  Jep. Min morgenvægt er steget cirka 1½ kilo den sidste måned, og mine arme er næsten vokset en centimeter
 9. Like
  Rasmus G reacted to No6bach in Rasmus fra Randers   
  Jeg har lavet mange variationer af svaret til spørgsmålet: "Hvor kender du egentlig Simon fra?"
 10. Like
  Rasmus G got a reaction from Arcus in Rasmus fra Randers   
  http://www.dr.dk/tv/se/han-far-for-lidt/han-far-for-lidt-1-bud-pa-hvorfor-4-1#!/

 11. Like
  Rasmus G got a reaction from Payam in Rasmus fra Randers   
  Hey, hva' så? Skal vi fyre den af eller hvad?


  I dag begynder træningen frem mod Roskilde 2013. Pow, pow, pow, pow, pow!
 12. Like
  Rasmus G reacted to MamboMads in i wanna be better than myself   
  Saltebob for satan, jeg har ellers så dejligt høje tanker om dig! Du ved i hvert fald mere end mig mht. mange træningsting! Men at påstå at et BMI på 20 er "meget lavt" kan du ikke mene oprigtigt!
  mais, jeg synes din kost virker fornuftig, så længe dine kød+grøntsagsmængder er tilstrækkelige i de måltider du spiser det.
  Nu skriver du at du drikker en protein-shake efter træning, jeg vil blot råde dig til at tilføje en god mængde af din daglige mængde kulhydrat i denne shake, det er på dette tidspunkt af dagen (efter træning) at din krop har mest brug for kulhydrat - og da du ikke får så meget kulhydrat i løbet af dagen er det vigtigt at få spist det på de rette tidspunkter.
 13. Like
  Rasmus G reacted to MamboMads in EQUILIBRIUM   
  Inklusiv gåtur synes jeg du skal sjippe 30 minutter om dagen hver dag. Sjipning er awesome. Man bliver tynd og awesome og ripped af sjipning.
  Eventuelt i stedet for at starte med 30 min om dagen, så start med 30.
 14. Like
  Rasmus G reacted to Quantanamo in QuantanaMORON!   
  ERECTION TRAINING!
  Det er, når man træner erectoren!
  Dagens træning stod nemlig på bagkæde. Der har sneget sig to utiltænkte fridage ind over weekenden, og det er noget pis, men jeg var fuglemand og gad ikke træne med tømmermænd.
  Jeg har modtaget en masse positivt feedback på min lille historie om The Winter Soldier i forrige træningsopdatering - helt præcist er der INGEN! (undtagen MC), der har sagt, at det var rigtig fedt og om, der ikke kommer mere af den slags. Så det gør der! Jeg lovede Viking Morten aka. Big Boi aka. The Schlong at fortælle noget om hans yndlingssupergruppe The Fantastic Four i dag - Vikingen tror godt nok, at det skal handle om Fab Five, som er hans yndlingssupergruppe, men han må blive klogere.

  Dette er et billede af De Fantastiske Fire, som vi kender fra Marvel-universet. Superheltegruppen var den første kreation i det, der kaldes Marvels Golden Age, som tog sin begyndelse, da Stan Lee fik til opgave at finde på en titel, der kunne konkurrere med det konkurrerende forlag DC Comics' supetheltesucceser. Marvel havde tidligere udgivet superheltetitler og figurer som Captain America & Bucky (det var ham vintersoldaten), Prince Namor og den originale Human Torch havde haft bærende roller under anden verdenskrig, hvor de gav Hitler og hans kumpaner i form af superduperskurke som The Red Scull og Baron Zemo en Amagerhat eller to.
  De fleste kender Fantastic Four fra de relativt lamme film, som kom frem i nullerne, men de rigtige Fantastic Four er heldigvis noget sejere. Det, der primært er sejt ved dem er faktisk ikke noget, der er sejt ved dem, men sejt ved de historier de er med i. I Marvel Univserset er der således fire hovedlinier: Spider-Man, X-Men, Avengers og Fantastic Four. Hver af disse hovedlinier har givet afkast til et væld af figurer og historier og Fantastic Four har givet afkast til den linie, der kaldes den kosmiske. Her går hele galakser under og slemme fyre som Titaneren Thanos forsøger med jævne mellemrum at udslette universet.
  Hvad fanden har det at gøre med noget som helst, spørger du nu? Ikke en skid! Men her er et billede af Fab 5:


  Dødløft:
  10 @ 70
  10 @ 90
  10 @ 110
  5 @ 130
  5 @ 140
  5 @ 150
  I betragning af, at jeg ikke har dødløftet tungt længe og dropper dødløft hver anden uge var det helt hæderligt. Ingen problemer med lænden umiddelbart, men den blev lidt træt at den uvante hiven i tunge ting, så jeg stoppede der. Håber det fortsætter.
  Rumænsk dødløft:
  10 @ 110
  10 @ 110
  10 @ 110
  10 @ 110
  DB hammie dødløft:
  10 @ 85
  10 @ 90
  10 @ 90
  10 @ 90
  Glute ham raises:
  5
  4
  3
  Avs - den er jeg epic svag i.
  Hypers:
  15
  12 @ 10
  12 @ 20
  Karim Calf:
  8 sæt med nogle drops og lidt tjuhej!
  Der var masser af muntre svende i Gym. The Juice havde nye tights og sko og bluse. Vikingens albue er i bedring. Og jeg var der også!
 15. Like
  Rasmus G reacted to Sina in Rasmus fra Randers   
  Hej Rasmus G. Her er dine muligheder:
  1. Du lader være med at svare og ignorerer hende. Det vil i starten få hende til at tro, at din telefon ikke virker, at du ikke har fået beskeden, eller at du måske er indlagt på hospitalet og ikke kan kontakte hende, selv om du gerne ville. Senere vil hun så skrive igen, og så er du tilbage, hvor du startede
  2. Du svarer kort og kontant, at du ikke er interesseret i at ses igen. Det vil få hende til at synes, at mænd er nogle svin, som kun er ude efter en ting, og derfor vil hun drikke sig fuld med sine veninder og på vej i seng vil hun så i sin brandert skrive til dig igen, og så er du tilbage, hvor du startede
  3. Du svarer lidt vævende, at du har travlt for tiden, så det kan ikke være lige nu. Det vil få hende til at blive irriteret over, at mænd ikke bare kan melde klar ud hvad de mener. Hun vil afvente et stykke tid, og så vil hun kræve at du tager stilling og ikke leger med hendes følelser og holder hende hen, så hun sender en ny sms, og så er du tilbage, hvor du startede.
  4. Du bider i det sure æble, siger ja til at ses, ender sammen med hende igen og modtager dagen efter endnu en sms. Du er i den grad tilbage, hvor du startede.
  Du sidder med andre ord i saksen, og du skal i øvrigt være glad, hvis hun ikke er nigerianer og har givet dig både hiv og 17 unger (har jeg lige læst i en anden tråd).
 16. Like
  Rasmus G got a reaction from Fame Boy in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
  Ben er ligegyldigt. Hvornår har du nogensinde taget bukserne af på Zef?
 17. Like
  Rasmus G got a reaction from Fame Boy in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
  Ben er ligegyldigt. Hvornår har du nogensinde taget bukserne af på Zef?
 18. Like
  Rasmus G reacted to MamboMads in EQUILIBRIUM   
  Han lyder som en idiot.
 19. Like
  Rasmus G got a reaction from LaMotta in Rasmus G - 2011   
  Jeg fik trænet i torsdags, der var dog ikke de store overraskelser. I weekenden var jeg fuld og awesome og i aften, ja MOL, så skal jeg træne igen!
 20. Like
  Rasmus G reacted to LaMotta in Rasmus G - 2011   
 21. Like
  Rasmus G got a reaction from No6bach in The Århus Chronicles   
  Jeg havde en lorte træning i går, da min ryg går i stykker efter få sæt bryst. Flot.
  Til gengæld fik jeg fjas om aftenen, og det skal man ikke kimse af.

 22. Like
  Rasmus G got a reaction from No6bach in The Århus Chronicles   
  Jeg havde en lorte træning i går, da min ryg går i stykker efter få sæt bryst. Flot.
  Til gengæld fik jeg fjas om aftenen, og det skal man ikke kimse af.

 23. Like
  Rasmus G got a reaction from No6bach in The Århus Chronicles   
  Jeg havde en lorte træning i går, da min ryg går i stykker efter få sæt bryst. Flot.
  Til gengæld fik jeg fjas om aftenen, og det skal man ikke kimse af.

 24. Like
  Rasmus G got a reaction from Krumborg in The Århus Chronicles   
  Crap - jeg er ved at blive syg. Jeg har ikke været syg i årevis, men sidder nu med ondt i halsen og en lille smule feber Måske var det ikke så smart at løbe rundt i kulden i nat uden så meget tøj på
  Blev i øvrigt frontet i Randers i nat af en ung knøs, der kommer op til mig, da jeg står og venter på en ven foran en bar. "Hey! Var det ikke dig, der meldte min ven til politiet?". Jeg flækker i et kæmpe grin, da jeg straks fik associationer til PROL-tråden. I min brandert får jeg dog sagt, "Jeg tror ikke, du er stor nok til at true mig" - set i henhold til de 55kg han maximalt har vejet. Han fatter åbenbart hentydningen og går tilbage til sin prol-kost, som står midt ude på vejen, da hun åbenbart ikke er gammel nok til at komme ind nogen steder.
 25. Like
  Rasmus G got a reaction from Krumborg in The Århus Chronicles   
  RANDERS TRIBUTE TRAINING SESSION!

  Boom! Jeg købte mine sidste julegaver i Randers i dag i et inferno af Canadian Goose og Nike Shox - home sweet home! Dette skulle selvfølgelig fejres med en fransk + cocio fra Pølsehuset, som er et af de finere spisesteder i Randers Midtby. Da jeg havde straffet dunken måtte det være passende med en kort spadseretur hen til FitDk Randers, som er et af i hvert fald 8(!) forskellige centre i Randers.
  Allerede da jeg kom ind mærkede jeg den gode stemning, da de to unge skanks bag disken (ca. 20 somre) snakkede om, at kælke ikke er, som de var engang, og at de fik ondt i armene af at trække deres små poder, som vist hed Magnus og Lukas. Good fun. De syntes mit medlemskort så sjovt ud, og jeg forklarede dem, at jeg kom fra Århus. Her faldt stemningen mærkbart, og jeg følte, at de var truede af det overlegne intellekt, jeg måtte besidde, da jeg faktisk havde fundet en vej ud af Randers (Bus 118).
  Nå, men for at holde mig til de lokale skikke (og spare min meget, meget ømme lænd), blev det en sand Randers Tribute Træning!
  DB Inc Bænk :
  [email protected]
  [email protected]
  Dips :
  [email protected]
  Leg Extensions :
  [email protected] - Jeg spiller jo os' fo'bold, ikke..
  Læg i avantgarde maskine :
  [email protected]
  [email protected]
  Chinups :
  [email protected] - Hvis jeg bliver for bred, så kan jeg ikke passe min Ed Hardy tee!
  Cable Row :
  [email protected] - Lænden sagde av, og ryggen ser folk jo heller ikke!
  DB Lateral :
  [email protected]
  Jeg følte lidt, at min træning blev for avantgarde, og så er der kun en udvej..
  Gun-attack-Randers-style!
  Seated Inc Hammercurl :
  [email protected]
  Cable Curl :
  [email protected]
  .. og selvfølgelig
  BB Curl i Squatrack :
  [email protected]
  Der var en masse gamle kendinge dernede, som var med til at holde min gejst oppe! Og nu skal der bare hygges de næste dage, selvom jeg i morgen aften skal være julemand for mine små nevøer og min niece - oh god.