Rasmus G

Medlemmer
 • Content count

  3747
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Rasmus G last won the day on March 9 2017

Rasmus G had the most liked content!

About Rasmus G

 • Rank
  Hello - is it me you're looking for?
 • Birthday 10/22/87

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  København
 • Interesser
  Well, hvad interesserer en normal teenager sig mon for? :D

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke!

Recent Profile Visitors

15931 profile views
 1. Hep! Jeg søger bolig / værelse i KBH fra d. 1/3 eller tidligere. Hvis der er nogen, der kender nogen, så er jeg meget interesseret.

  .. Alternativt et værelse i Korsbæk.

 2. Rasmus fra Randers

  Min generelle fysiske tilstand har ikke været bedre i mange år - det er udelukkende mit knæ, der brokker sig. Hvis jeg ikke kan dunke inden, jeg er 30, så lover jeg at give op
 3. Rasmus fra Randers

  I forhold til at mit knæ har holdt mig på sidelinien i snart to måneder - nej. Jeg satser på, at jeg kan starte basket igen slut september eller start oktober.
 4. Rasmus fra Randers

  I dag trænede jeg. Bænkpres med pause [email protected] [email protected] [email protected],5kg Lying DB Row [email protected] [email protected] Military Press [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Facepulls [email protected] [email protected] DB Hammercurl [email protected] + Mave Jeg brugte aftenen på at se Sin City 2 i biffen. Tjo, tja, 1'eren er en af mine yndlingsfilm, men jeg havde grundet dårlige anmeldelser absolut ingen forventninger til 2'eren, så jeg var positivt overrasket. Eva Green er modbydeligt god. 3½/6.
 5. Rasmus fra Randers

  At tænke sig, i går aftes trænede jeg også. DB Inc Bænk [email protected] Kropshævninger [email protected] - OH [email protected] - UH [email protected] - OH Cable Row [email protected] [email protected] + Skulder og mave Jojo.
 6. Rasmus fra Randers

  Træning i dag på en bund af fire timers afbrudt søvn og en Matilde Sport. Mit knæ er føles stadig sært summende og ustabilt, jeg er sgu bange for, at der er problemer med et ledbånd - fucking pis. Nu har jeg bestilt tid ved lægen. Bænkpres m. pause [email protected] [email protected] [email protected],5kg DB Lying Row [email protected] [email protected] KH UH [email protected] Military Press [email protected] [email protected],5kg DB Hammercurl [email protected] Træt og sur på mit knæ.
 7. Rasmus fra Randers

  Mit knæ volder stadig problemer. Det er jævnt frustrerende. Det gør ikke ondt, men det føles bare ustabilt. Æv. DB Inc Bænk [email protected] [email protected] - Nemt Towel Chins [email protected] [email protected] - Uden håndklæde Cable Rows [email protected] [email protected] DB Seated Lateral Raise [email protected] Core + udstræk + lal Jeg er begyndt at køre ret strict, som både Payam og Salt tidligere har foreslået mig. Det er sgu ok.
 8. Rasmus fra Randers

  Nå, jeg vil til at logge igen. Basketsæsonen starter den 1. september, og jeg har været kåd og meldt mig på letøvet. Uh, spændende. I den forbindelse har jeg brugt sommerferien på plyometrisk træning og spurttræning, som gik virkelig fint, indtil jeg smadrede mit knæ for et par uger siden. Jeg satser på, at det snart er i orden. Jeg har shredded cirka fem kilo siden nytår og ligger mere eller mindre fast omkring 80 kilo. Bænkpres m. pause [email protected] [email protected] [email protected] - Let! Military Press [email protected] [email protected] [email protected] Dødløft [email protected] - Knæet brokkede sig ikke, men det gør ryggen nok i morgen DB Lying Row [email protected] DB Incline Seated Hammercurl [email protected] Jeg så i øvrigt min kommende hustru i centeret i dag. 175 cm, mørkhåret, slank og smuk. Desværre trænede hun med sin kæreste - hvad fanden bilder han sig ind.
 9. Rasmus fra Randers

  Ja, det giver umiddelbart ikke så meget mening. Pointen var dog at jeg spillede eminent.
 10. Rasmus fra Randers

  Jeg er fuld nu. Jeg spillede basket i dag. God er jeg måske ikke, men jeg blæste forbi min direkte modstander fem gange i træk, så jeg gearede om. Min første step er hurtigt. Vi vandt 11-5. Jeg stemplede ud med 14 point, 2 assists og 2 blocks. DAMNS SON EHRE SOT OSDI
 11. Rasmus fra Randers

  Jeg spillede basket i aftes og ryggen brokkede sig kun mod slutningen af træningen. Til gengæld satte min ene albue fuldstændig ud, og nu kan jeg ikke engang flexe min venstre gun. For fanden.
 12. Rasmus fra Randers

  Skulle have spillet JÆN MOD JÆN mod Thorhauge i morges. Men udover at jeg sov enormt ringe, så vågnede jeg op med ondt i den lænd, som efterhånden har drillet i mange år. Men bare vent, vi skal nok finde en ny dag, hvor Air Randers kan vise sine uhyggelige moves.
 13. Rasmus fra Randers

  Nå, skulle jeg aldrig logge igen? I dag stod den på 1½ times basketball. Det var hårdt. Dagens højdepunkt var da jeg lavede en smuk fadeaway i posten, der blev efterfulgt af en lige så smuk air ball i næste angreb.