Yod Manut

Medlemmer
 • Content count

  2534
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Yod Manut last won the day on February 2 2011

Yod Manut had the most liked content!

About Yod Manut

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 02/08/78

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Skyggen
 • Interesser
  7/4/03

Previous Fields

 • Træningsformål:
  xxx
 1. A long and winding road...

  Torsdag d. 10 okt - Firma Gym - Ryg træning Stenet rygtræning. Ikke rigtigt værd at skrive så meget om. Fik dog lidt pump i lats og jeg fik trænet på en dag hvor der var megen arbejde og sociale forpligtigelser. ------------------------- Fredag til Søndag: SYG ------------------------- Tirsdag d. 15 okt - Pseudo Invictus - plus lidt BBænk - Trykkeriet. Kom i gang ca. 10 over 17 - med meldingen om at de lukkede kl 18 pga af det såkaldte konkurrencehold. Det er sgu egentligt lidt sløjt og lidt for foreningsagtigt til min kop the. Nå.... Helse blev skippet pga tiden og så direkte ud i følgende: Herefter: Blok A Bænkpres [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Blok B AMRAP på 15 min af: Shoulder to over head [email protected] KB Swings 10 reps @ 24 kgPush Ups 10 reps Atomic Swings 10 reps = 7 runder --------------------- Ikke noget nævneværdigt. Men i gang igen oven på en mindre spændende forkølelse. Altid godt bare at komme i gang. Havde tænkt mig at spise carbs efter træningen, men det droppede jeg. Dels synes jeg ikke rigtigt at jeg havde fortjent dem og dernæst så har jeg været et carbolade-dyr medens jeg har været syg. Kønt har det ikke været. Pr. i morges er vi tilbage på vandvognen og det er såmænd nok ganske godt også.
 2. A long and winding road...

  Tirsdag d. 08 okt - CF Værkstedet - Invictus Først en halv time hos Fys Andreas. Jeg håber vi snart er ved at have en brugbar træningsplan til mig, så jeg kan komme helhjertet igang med optræning. Synes det går liiidt langsomt. Han ville gerne have en kigger på mit BB-program, for at redigere i forhold til skuldermobilitet. Det er jeg ikke så vild med. Snart kan jeg sikkert hverken træen CF/SL/BB og har kun træk i elastikker tilbage og en C2’er. Ak ak ak. Herefter: Blok A Halve TGU’er. Menuen var TGU’er. Jeg lavede den halve pga knæet og reppede lidt mere. Håber det giver go’e abs. Blok B Complete as 5 rounds of: KB Swings 20 reps @ 24 kgWall Balls 20 reps @ Sort bold (minus squat) C2 500 Meter = 21:45 minutter --------------------- Lidt for lidt mad i løbet af dagen. Tredje træningsdag i rap. Det kunne også mærkes. Men jeg fik sved på panden og fik lavet en anstændig mængde. Kunne nok godt have presset mere undervejs, men jeg var nu alligevel helt færdig efter 5. runde. I morgen er det pausedag og på torsdag er det træning med mr Dagsform - hvis ellers tingene lige kan falde i hak.
 3. A long and winding road...

  Mandag d. 07 okt - CF Værkstedet - Invictus lidt opvarming og udstræk af skulder og bryst Blok A Four rounds of: KB Rumænere x 8/8/8/12 @ 2x28 kg Chins x 8/6+2/4+2+2/2+2+2+1+1 reps @ BW Hollow Rock Holds 2 sæt a 30 sec / 2 sæt atomic situps a 15 reps Rest 60 seconds between rounds Blok B Complete as many rounds and reps as possible in 10 minutes of: C2 250 Meter Mountain Climbers 10 repsMan Makers 5 reps @ 8+8 kg = 4 runder --------------------- Træt og øm. Megen arbejde og først i boxen omkring kl 20. Lidt for sent. Træningen gik ok, men jeg kunne ikke rigtigt ramme de høje omdrejninger. Herudover så var Man-makers ikke særligt rare ovenpå gårsdagens gedigne pectoralis træning. Så kan man lære det.... Måske skal træningen i stedet tilrettelægges så det her CF-CF-BB. ALtså BB på tredjedagen.... Nå. Jeg fik trænet i dag. Og spist rigtigt - om end for lidt. I lyset af alt arbejdet, så er det godkendt.
 4. A long and winding road...

  Well. Jeg er enig langt henad vejen. Jeg er i hvert så småt ved at blive motiveret til at benytten fys til en masse corrective træning, om man vil. Og CF Wods har jo netop en vis mængde opvarmning også. Jeg synes faktisk jeg er blevet bedre. Men helt god nok er jeg ikke. Nu hvor jeg ikke kan CFC hold wod’e så meget pt., ku det godt være jeg skulle gå på nogle mobility hold i stedet....hmmm....
 5. A long and winding road...

  Ja, man sku tro det var løgn. Jeg kan ikke sige mere end at jeg har meldt mig ind. At jeg skulle være krydset over - eller konverteret - det mener jeg nu alligevel ikke. Jeg er for meget BB og for lidt Hipster. Men jeg har sgu har nogle fede og sjove træningspas med CF på det seneste :-)
 6. A long and winding road...

  Søndag d. 06 okt - FitnessWorld - Bjerghunden - Pecs/Delts 1/12 Skulder og Knæ rehab-øvelser, herefter i gang med forretningerne: Dumbell Twist Press [email protected] [email protected] [email protected] Dual Plate Incline par opvarmingsets Pyramide af 8’ere over 5 sæt - sluttede på [email protected] Stretch pushups 3 gode sæt - skulle have været 20’ere. Men det ku jeg langt fra. Dumbell bent over laterals [email protected] [email protected] [email protected] ...avs Barbell front raise [email protected],5 Dumbell side lateral partial raises [email protected] [email protected] [email protected] Laterals - a la Charles Glass [email protected] Partials sku have været 3 sæt med 30 og de fik ikke i kassen, derfor tænkte jeg lige at supplere med lidt ekstra. Men side delts var helt færdige.... ------------- Ville egentligt kun have haft en enkel hviledag, men i stedet blev der plads til megen arbejde, fødselsdage og lidt over tre timers stabling af 8 rummeter brænde. Livet kom på tværs. Fint nok. I forhold til min træning og hvordan jeg skal gribe den an så har jeg været lidt i tænkeboks de seneste dage. Bedst som jeg havde sat mig et dristigt mål, nemlig at kunne udføre en King Kong Wod, så er knæet jo desværre begyndt at drille. Det er lidt irriterende, men ikke mere at jeg er ved godt mod og fokuserer på rehab vha af fysioterapi. Nu gør jeg så i stedet det at jeg blander BB og CF. Planen er den at jeg kører et BB pas (mountaindog) efterfulgt af to dage med CF træning (Invictus) en dags pause og så igen BB+CF+CF. Skiftesvis Bryst/Skulder og Ryg. Ind i dette flettes så en masse rehab. Kosten bliver også ændret lidt. Stopper med Carb Nite og laver en hybrid af Mountaindog Diet (BB-dage) og så noget LCHF/Paleo/Green Faces på CF og hviledage. BB-dagene bliver nu ikke så meget anderledes end de andre dage. Forskellen er kun den af jeg kører carbs ind i og omkring træningen. Herved er der altså en lille carb cycle, med kvali carbs hver fjerde dag. Det skal nok blive godt. Jeg ville ikke stresse så meget på at vægten skal nedad. Det vil den åbenbart heller ikke rigtigt alligevel. Kropskompositionen skal bare løbende blive bedre og bedre.
 7. A long and winding road...

  Onsdag d. 02 okt - CF Værkstedet - Invictus lidt opvarming og Skulder og Knæ rehab-øvelser Blok A Four rounds of: DB Rumænere x 8 @ 2x50 kg Bænkpres x 8/8/6/6 reps @ 100 kg 1 minut med sjippetorv Rest 60 seconds between rounds Blok B Complete as many rounds and reps as possible in 12 minutes of: Dips 5 reps KB Swings 15 reps @ 24kg C2 200 Meter = 6 runder + 9 Dips --------------------- Træt i dag. Faldt i søvn siddende i sofaen efter jobs. De to seneste dage med træning kombineret med middelmådig til dårlig nattesøvn pga diæten lader sig ikke fornægte. Derfor var der lidt længere ned til gymmet end vanligt. Men konen tilskyndende med til det og det samme gjorde min personlige træningsguru og afsted kom jeg så. Nu skal der steges steaks og laves en stor skål salat :4mewantfood:
 8. The Log of Fame.

  4 reps med 85 i skulderpres/mili - det er fandme habilt
 9. A long and winding road...

  Hej Kauf :-) Nej, ikke rigtigt. Jeg skal nok forbi med DBM og lege med Airdyne og hvad de nu ellers har af legetøj. De røde skiver er jeg ikke så god til pt, må jeg sige. Men det var sgu hyggeligt med turen til Valby Langgade :4mewantfood: Jeg ku ellers godt have brugt dine fys ekspertiser. Nu lever jeg med CFC og så håber jeg det kan rykke lidt i problemerne
 10. A long and winding road...

  Tirsdag d. 01 okt - CF Trykkeriet - Invictus meget lidt opvarming - herefter Blok A Four rounds of: Military x 8 @ 50 kg Dumbbell Alternating Reverse Lunge x 10 reps each leg (2x10 kg) Side Planks x 30-45 seconds each side Rest 45 seconds between rounds Blok B Complete as many rounds and reps as possible in 12 minutes of: Push-Ups x 10 reps KB Snatch 5 reps højre - 5 reps venstre @ 24kg C2 200 Meter = 6 runder Herefter en time hos fyssen ved Trykkeriet med fokus på det dårlige knæ og skuldermobilitet. --------------------- Stille og roligt. Knap så hårdt som i går. Måtte erstatte 100 meter løb med C2 og KB snatches. 100 meter løb/sprint havde nok været en helt anden fest, som havde ændret min opfattelse af dagens wod til det knap så rolige. Men det går desværre ikke pt. pga knæet.
 11. A long and winding road...

  Mandag d. 30 sep - CF Værkstedet - Invictus Lidt opvarming - herefter Blok 1 Fire runder af: Sumo Deadlift x 5-8 reps @ 140 kg Push Ups x 15 reps Kettlebell Swings x 20 reps @ 24 kg Atomic Situs x 15 reps Rest 3 minutes between rounds Blok 2 Three runder på tid af: 500 Meter Row Shoulder to overhead 5 reps @ 70kg Atomic Situps x 10 reps Mountain Climbers x 10 reps Tid = no clue --------------------- God træning. Var lidt nervøs for knæet i forhold DL. Prøvede med frem med Sumo fremfor alm DL og det virkede til at være en god ide. Burpees blev ændret til atomic situps+mountain climbers og det gik også fint. God start på Invictus WOD. Invictus er nyt for mig og det kunne jeg godt forestille mig at jeg ville lege lidt mere med. Det tiltaler mig at jeg selv har lidt indflydelse i forhold til hvor meget vægt der skal på stangen - eksempelvis DL med 140 kg i dag. Det er måske både godt og skidt, da det jo heller ikke skal blive power lifting, eller alt for meget ego over teknik.... Anyways - fin træning i dag.
 12. A long and winding road...

  Det ska måske lige nuanceres lidt. Mine skuldreproblemer er VL-relaterede - og ikke som sådan noget jeg mærker i BB-sammenhæng. Det smidigheden i forhold til VL front rack og fx OH squat der mangler. Det skyldes måske også lats, pecs og triceps. Og når det så er sagt, så var det slet ikke en tung 1’er. Jeg fulgte bare makkeren i vægt og top en relativt nem 1’er og holdte mig til det - velvidende at den efterfølgende wod ville have en masse pres over hovedet også. Tak for input i øvrigt :)
 13. A long and winding road...

  Hej Rall (aka. Hakkemusen ) Velkommen i loggen - og i lige måde. Har lige set at du også har opdateret. Man kan da vist roligt sige, at du stadig holder en habil form.
 14. A long and winding road...

  Lørdag d. 28 sep - CF Trykkeriet Military 5’ere op til 65 3 på 70 1 på 75 ....mener det var sådan det var BOR Løst .... WOD fra Crossfit Invictus For time: Row 1000 Meters and then, 5 rounds of: 70 kg Shoulder to Overhead x 5 reps Pull-Ups x 15 reps (skaleret m. lilla elastik) Tid: 21:18 ------------ Casual og dejlig chilled træningspas med den brutale maskine. Måske endda for rolig, men så kom der tilgengæld mere fart på da det var tid til runde af med Wod’en. De 70 kg var tunge at danse med og pullups var også hårde. Jeg mått i tiltagende grad - elastikken til trods - bryde de 15 pullups op i mindre og mindre sæt. Men tilgengæld kom igennem jeg uden at skalere på Shoulder to overhead og tiden, ja, den var hvad den nu var. Sålænge svedet drypper sidst i september, så må der være lidt pres på. I aften har jeg min første carb nite efter 9,5 dag uden carbs. Lige nu spiser jeg dog et mere paleo-lignede PWO-meal. Svinehjerter i paprika. Stenalder-sikre gains.
 15. A long and winding road...

  Onsdag d. 25 sep - CF Værkstedet WOD "Backsquat" 5-5-5-5-5 "Amrap 12" * 10 Hand release pushups * 10 Ring rows * 10 Toes 2 bar (skaleret til knee raises) Efter lidt opvarming var det tid til 20 minutter med squat. Jeg blev parret med en regulær begynder. Han krøllede teknisk totalt sammen under 40 kg. Jeg tror jeg nåede op på et sæt med 130. Men det bliev noget lal. Jeg er stadig CF begynder og deltager gladeligt i wods, men at squatte med en noob var nu alligevel lidt for fjollet i praksis. Dog fik jeg afprøvet mine helt nye Adidas power perfect VL-sko og det var en meget positiv oplevelse. Malurten er så at mit venstre knæ er skidt kørende pt. Var hævet forleden og jeg taler med en fys om det nu. Herefter Amrap. Det gik fint - aner dog ikke hvor mange runder jeg fik. Torsdag d. 26 sep - Fitness World Humøret var mere til CF, men knæet er desværre stift og øm. Det blev til en omgang fitness disko i stedet. Pullups 4-5 sæt af ca 7 til 4 reps Dips Enkelt sæt Skrå DB løse sæt med 36, 42 og 50 kg Cybex Dual plate rows 3 sæt med 40 kg Cybex Bench Press 2 sæt med 40 kg Cirkel - wod - KB 24 kg KB Snatch 5 med hver hånd af KB C&J 5 m. hver hånd C2 500 m KB Snatch 5 med hver hånd af KB C&J 5 m. hver hånd C2 500 m KB Swings ca 50 C2 500 m KB Snatch 5 med hver hånd af KB C&J 5 m. hver hånd C2 500 m Face pulls og laterals som en god afrunding. ------------------- Har meldt mig ind i CF Copenhagen har trænet der lidt over en måned nu. Det har været sjovt og godt - og virkeligt hårdt for en gut som mig. Men formen skrider fremad og det kan bl.a. mærke når jeg til en afveksling tager i fitnessworld. Jeg har smidt en del kg siden mit forrige post. Vejede ind på 101,3 kg i morges. Det kan ses - ikke mindst i ansigtet. 100 kg er en milepæl som jeg har ventet noget tid på at krydse. Synes jeg har været tæt på længe, men det kommer nok på et tidspunkt. Hvis jeg skal ned på 90 - eller deromkring - så skal jeg i hvert fald under 100 først. Styrkemæssigt så kan jeg sige at jeg blevet slap. Heldigvis ikke så slap at jeg også er slap i gængs CF forstand. Lige i det miljø hænger jeg vist stadig ok i. Diætmæssigt så har jeg prøvet lidt forskelligt henover Shelby, MountainDog (som jeg synes virkelig godt om) og nu Carb Nite. Low carb fungerer bare rigtigt godt for mig. Ind i mellem har der været en del udsving og et par dejligt lange ferie i Thailand, der begge har trukket den anden vej. Men når jeg nu sidder og kigger et år tilbage, så kan jeg da konstatere at der er sket en del. Skadesmæssigt er det ikke for godt pt. Jeg har været til fys pga knæ og skuldre. Mit gamle fodboldknæ volder mig besvær og lige pt er det desværre kulmineret. Irriterende. Men det håber jeg at få bedre styr på vha fyssen. Mine skuldre har det meget svært med forskellige crossfit/VL øvelser, så der er også rigtigt meget at arbejde med. SÅ er der også andet ved siden af, så det bliver et projekt i sig selv at rette op på disse ting.