muffedis

Medlemmer
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by muffedis

 1. Nutella til morgenmad

  Mht. om det er bedre at spise nutelle and sund olie så NEJ :) Jeg tror primært rytterne vælger nutellaen for kulhydraterne frem for fedtet. Fedtet i nutella er mættet fedt- ikke særlig sundt for kroppen..
 2. Nutella til morgenmad

  En tour de france rytter spiser ca. 4000-5000 kcal på en tour dag, og hvis de skal nå og spise alt den mad må de nødvendigvis vælge noget der er proppet med energi (kulhydrat) Det er enorme mængder mad de skal indtage så des mere energi de kan indtage i en fødevare des bedre. De er jo også på vejen det meste af dagen, så hvis de skal nå at apise alt det...
 3. Fedtindtag

  Jeg er på diæt og indtager enten 10g, 15g eller 20g fedt pr dag (afhængig af mit kalorieindtag den dag) som jeg udover kosten får gennem tidselolie. Udover mit kalorieindtag, altså udover det fedt jeg skal indtage (10-20g) tager jeg 2 spsk. udo's. Er det ok til at smide fedt på?
 4. Miss Fitness

  Vi er 6 fitness freaks der skal ind og se DET HELE, så vi starter med forbedømmelserne kl. 14:00 ;) Det bliver kanon- der er rigtig mange nye atleter i år, og vist kun 3 der har været med før
 5. Udo's Choice

  Hej derude! Hvad er jeres erfaringer med holdbarhed af Udo's Choice? Jeg har brugt en halv flaske på ca 1 måned, så frøs jeg det ned i 14 dage mens jeg var på ferie, og nu har den stået i køleskabet i 14 dage. Den lugter stadig som da den var ny, men kan den være for gammel?
 6. Udo's Choice

  Ja den står altid i køleskabet :) Så hvis jeg holder den 14 dage mere eller er det for meget? Kender i et sted hvor det er billigt?
 7. Bærbar computer købes

  Hejsa! Jeg skal bruge en bærbar computer der bare lige kan de mest basale ting, samt har cd-rom drev! Jeg skal kun bruge den til kostplanlægning. Jeg vil max give 2500kr. Håber i kan hjælpe :)
 8. Til jer som powerwalker !

  Der er også Keiser Sport på Frederikssundsvej (lige efter Brønshøj torv). De laver gratis løbeanalyse (eller måske ganganalyse ) De er utrolig dygtige, og de tager den tid det tager at hjælpe dig. Desuden kan de også lave indlæg til dine sko hvis det er din fodstilling den er gal med. Dog skal du nok regne med at skulle lægge 1000kr. for et par sko, men er det ikke også det værd hvis du slipper for smerter???
 9. Træning i Thailand

  Jeg er så heldig at skulle 14 dage til Thailand, nærmere betegnet Koh Samui, i august. Det er selvfølgelig super lækkert, men nu har jeg lige læst artiklen på forsiden omkring pause i træningen (hypertrofi/atrofi). Jeg styrketræner fast min. 3-4 gange om ugen og konditionstræner min. 5-6 gange ugentligt. Jeg holder kun pauser hvis jeg er syg eller har skader, hvilket sjældent sker! Hvad vil i anbefale mig at jeg gør? Skal jeg finde et center på ferien, eller kan jeg godt slappe af i 14 dage og give kroppen en ordenlig ferie? Jeg er selvfølgelig ikke interesseret i at miste muskelmasse, er godt klar over at det ikke kan undgås at tage lidt på, men så må jeg bare på den igen med diæten når jeg kommer hjem
 10. Træning i Thailand

  Ikke noget ordentlig mad i Thailand?? Mener du at det forholdsvis er sund mad de serverer?
 11. Træning i Thailand

  Cilius, jeg ville gerne bare kunne fede den i 14 dage, men jeg er altså lidt nervøs for hvor meget jeg mister på det. Nu har jeg kørt diæt i 2 mdr og det kører bare derud med træning og kost. Jeg er super glad for de resultater jeg har opnået, og vil derfor helst ikke skulle starte HELT forfra når jeg vender hjem fra ferie... Dog er jeg klar over at det vil påvirke kroppen uanset hvad!
 12. Kostplan til pige!

  Hov mit indlæg blev vist placeret lidt for langt henne i diskussionen...
 13. Kostplan til pige!

  Jeg vil give ovenstående fuldstændig ret! Frugt er ikke en særlig mættende spise.. De fleste vil opleve at de meget hurtigt bliver sultne igen hvorimod en god gang havregrød/gryn vil skabe en længere mæthedsfornemmelse, og det er vel værd at stræbe efter hvis man gerne vil tabe sig! Såkan man altid pynte grynene med frugt for en god smag samt vitaminer m.m Frugt er en god vitaminkilde, men indeholder ikke specielt meget næring.
 14. Træning i Thailand

  Jeg har set på kortet over øen at der rent faktisk er et world gym på Koh Samui!! Men at træne i 40 graders varme er kun noget jeg vil gøre hvis det er højst nødvendigt. Tak for svaret Søren, desværre er jeg ved en computer der kun kan gå ind på udvalgte hjemmesider og intranet, men jeg vil tjekke linket ud når jeg kommer til en anden computer :)
 15. Hvornår skal jeg spise???

  Det er jo heller ikke sikkert det er ALT hvad din x-træner siger der er forkert! Men jeg vil ikke udtale mig yderligere om dit behov for kulhydret eller protein når jeg ikke kender mere til din træning eller hvilken ntensitet du dyrker konditionstræning ved. Men hvis du føler du restituerer godt nok så er der vel heller ingen problemer! Jeg vil dog sige at hvis du spiser efter træning så nedsætter det altså ikke din forbrænding
 16. Personlig-træner-fælden

  Du kan sikkert ikke se din six pack pågrund af fedt på maven (som du vist også selv har nævnt) Det burde kunne lade sig gøre med en diæt med det rette kalorieunderskud og den rette fordeling mellem kulhydrat, fedt og protein. Jeg har haft stor succes med at undgå gluten,sukker og laktose (brød (alt med mel) samt mælkeprodukter). Har du tabt dig på den kost du kører?
 17. Hvornår skal jeg spise???

  En ting er i hvert fald løgn: Efterforbrændingen starter ikke først efter du har spist.. Din krop går selvfølgelig i gang med at forbrænde den mad du spiser efter du har spist den, men efterforbrænding i træningshenseende starter lige efter træning. Jeg kunne godt tænke mig at vide i hvilket center du har haft den træner!!? Hvis du har lavet HÅRD konditionstræning i ca. 1t. vil jeg anbefale dig at spise en banan og evt. få lidt protein bagefter til restitutionen, men det kommer også an på hvor lang tid før din træning du har spist
 18. Personlig-træner-fælden

  Jeg synes dog stadig du skal kontakte ledelsen i centeret.. Hvad sagde træneren da du konfronterede ham med din utilfredshed??? Har du været på diæt- altså seriøs diæt? Det kan skabe six pack selv hos de mest tvivlsomme!!
 19. Hvornår skal jeg spise???

  Hvis du har lavet hård konditionstræning, f.eks. intervaltræning oppe i det anaerobe område så kan det være en fordel at spise et lille måltid efter træningen for at fylde de tømte depoter (kulhydrat) for at fremme restitutionen, så du hurtigt kan træne igen. Har du lavet konditionstræning ved middelhård intensitet har du ikke tæret så meget på depoterne at det er nødvendigt at spise lige efter..
 20. Personlig-træner-fælden

  Jeg er selv personlig træner og den historie du fortæller danner et billede af en meget uprofessionel personlig træner.. :o Hvis jeg var dig ville jeg gå til centerets leder, eller den der har ansvaret for de personlige trænere og forklare forløbet. Selvfølgelig kan det være dit ord mod den personlige træners, men det er vigtigt at lederen i centeret er klar over at de har en træner, som i den grad ikke lever op til det personlig træning indeholder! Spurgte han på intet tidspunkt til dine kostvaner eller gav dig noget kostvejledning?
 21. For store ben!!!?

  Det er aldirg dårligt med et pat expertmeninger, så nu vil jeg prøve lykken :) Jeg træner frem mod miss fitness 2004 og er startet på ditæ nu for at smide noget fedt- hvilket gør det nemmere at se hvor der mangler muskelmasse. Mit problem er mine ben.. Jeg har selvfølgelig noget fedt der skal væk, og det er også godt på vej- men min muskulatur på forsiden er for kraftig. Min "træner" siger at det er det aerobic og spinning jeg har lavet der er skyld i det. Jeg underviser nu 2t. aerobic om ugen, styrketræner 3-4 gange og powerwalker min. 1t. 5 gange om ugen. Jeg skal fra august kun have 1t. aerobic per uge og jeg stopper fuldstændig med aerobic i december måned. Hvad kan jeg evt. gøre for at hjælpe benene lidt på vej?
 22. For store ben!!!?

  Du har nok ret! Og da der er 1 år til så skal det nok nås :) Det er bare lidt deprimerende at man smider fedt på overkroppen og det går sååååå langsomt med benene!! Men det er åbenbart mit ømme punkt! Nogen gode råd mht. forhindringsbane? Det skal lige siges at jeg er en mega kylling så jeg skal i gang i god tid, da der er en masse frygt der skal overvindes :( Hvor kan man øve sig og hvordan er det bedst at starte m.m?
 23. For store ben!!!?

  Jeg kører stivbenet dødløft og gluteus, men jeg vil prøve i en periode helt at gå bort fra squat og leg extension- og ellers holde mig til min powerwalk! Hvad mener i om aerobic, spinning med henblik på miss fitness?
 24. For store ben!!!?

  Så vil jeg jo miste masse på overkroppen!! Og det er jo ikke meningen... :angry:
 25. For store ben!!!?

  Jeg er i fuld sving med at træne dødløft :) Jeg kører 10 reps. i den , 15 reps. i leg extension og 15 rep.s i glute- det er min bentræning. Jeg tvivler på det er em god ide bare at stoppe med at træne benene. Mit håb er at køre lidt af massen af ved powerwalking og de mange reps. men jeg ved ikke om det kan lade sig gøre....