KåreS

Medlemmer
 • Content count

  2829
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by KåreS

 1. Øvre mavemuskler HOW THE F***? ;)

  Amds90: Hvis du ikke synes at du får aktiveret dine øvre mavemuskler ordentligt, så kan det være at du skal kigge lidt på din teknik. Aktiverer du for eksempel dine hoftebøjere til at udføre øvelsen i stedet for dine mavemuskler? Ellers prøv evil wheel... med den vil du med næsten statsgaranti mærke forskel.
 2. overtræning allerede?

  Det er ganske normalt at man ikke mærker noget mens man er i gang! Kroppen giver dig et signal om, at du kører den for hårdt. Du skal trykke på fornufts-knappen og se lidt på dit program i forhold til din pause uden træning. Kan dine tidligere problemer også sættes i sammenhæng med pauser eller programmer, hvor du sætter frekvens eller workload voldsomt i vejret? Sørger du for at spise - nok og rigtigt?
 3. Træning af nakke - håndvægte?

  Styrketræning af musklerne i ryg, skuldre og nakkeregionen kan da i den grad gøre at man undgår problemer!
 4. Træner I ved muskelømhed/stivhed?

  Der sker intet ved at træne, hvis der er tale om almindelig muskelømhed! Man bliver ikke mere stiv i musklerne. I langt de fleste tilfælde vil træning begrænse både ømhed og stivhed i højere grad, end hvis man ligger hjemme på sofaen og koger!
 5. træt og nedgang i træning..

  Du skal justere dit kalorieindtag og spise noget mere! Når du er meget aktiv og samtidig ligger i et kalorieunderskud på ~900 kalorier, så begynder det at gøre ondt! Det er i øvrigt ganske normalt at der forsvinder lidt styrke når man ligger i kalorieunderskud og kommer ned i vægt. For mig har det fungeret at have en dag om ugen med væsentligt højere kalorieindtag eller højere indtag af kulhydrater på dage på cardiodage.
 6. Valg af cykel

  Du må ud at prøve cyklerne af. Stelvinkler, stellets længde og dermed afstanden mellem for eksempel sadel og styr varierer, selv om cyklerne umiddelbart ligner hinanden. Lån cyklerne og tag en prøvetur, hvor du kører op ad en lang bakke. Bakker er fremragende til at finde ud af om cyklen passer i størrelse, gearing, stelvinkler mv.
 7. Tour de France 2013

  Det eksploderer, når sitet kommer op at køre igen! Enig... "full retard" er godt!
 8. Tour de France 2013

  På udenlandske sites har manden i gult i nogen tid gået under tilnavnet Vroom og skybot! Funny shit!
 9. Træning med trykket ribben

  Nu er trykkede ribben et ret vidt begreb! Men prøv at starte med en let omgang og lad være med at tage smertestillende midler, for så mister du nemt fornemmelsen af hvor langt du kan gå!
 10. Tour de France 2013

  Hvis vi ser bort fra Froome, så har der meget sjældent været så få sekunder mellem de første 12-13 ryttere på dette tidspunkt i løbet. Fra Valverde (2) til Martin (13) er der 2 min og 30 sek. Fuglsang (12) har et halvt minut op til ottendepladsen og et minut at give af til 14. pladsen (Evans) Det kan blive nogle meget spændende etaper i Alperne!
 11. Tour de France 2013

  Stærkeste mand i bjergene og næsthurtigst på en flad enkeltstart... jo, Froome og Sky træner helt sikkert mere effektivt end de andre!
 12. Tour de France 2013

  Hvor finder du de tal?
 13. Tour de France 2013

  Jørgen Leth er dum at høre på, når emnet er doping!
 14. Tour de France 2013

  Astana og Fuglsang er på røven. Efter at Brajkovic er udgået, er der vel til gengæld ikke længere tvivl om hvem holdet skal køre for!
 15. Til alle eksrygere

  Pulsure er heller ikke særlig præcise... just say'in :-) I stedet for at fokusere på vægten kan du i stedet bruge et målebånd og måle på nogle faste målepunkter, f.eks. overarme, bryst, liv, hofter og lår. Eller alternativt få foretaget en måling med tang, f.eks. hver anden måned. Selv om vægten ikke rokker sig det store, vil jeg skyde på at der alligevel langsomt sker ændringer med din krop, som målebånd og/eller tang vil kunne spore langt bedre end en vægt! Jeg tror ikke at 1400 kcal er for meget...
 16. Til alle eksrygere

  Jeg er tidligere ryger, og tog selv nogle kilo på efter jeg stoppede! Vægttab er ikke særlig indviklet, for der er kun én vej; ned med indtaget af kalorier i form af mindre mad, og evt. øge forbrændingen ved træning/motion. Prøv at kigge kritisk på dit indtag af mad/kalorier i løbet af en dag/uge. Notér alt ned undervejs.... hermed menes ALT, også frugt, smoothies, pastiller, vin, spirtus mv. som ofte glemmes i den sammenhæng. Du indtager med garanti mere end du lige regner med. Alternativet er at du kraftigt overvurderer din forbrænding i forbindelse med træning (hvis du altså træner), hvilket også er en meget almindelig fejlkilde!
 17. Brede hofter - dreng 15 år

  Du kan ikke gøre noget ved bredden af dine hofter, når det ikke er fedtpolstring, der er problemet! En vægt på 56 kilo til 174 centimeters højde indikerer IKKE at du har et vægtproblem! Begynd med styrketræning - problemet er ikke dine hofter, men at overkroppen proportionsmæssigt ikke passer sammen med din hoftebredde. Sådan er det for mange mænd, især i pubertetsårene. Når du i løbet af nogle år får bygget noget muskelmasse på overkroppen, vil dine proportioner passe sammen igen. Find et ordentligt program og træn kontinuerligt, så vil du begynde at kunne se din krop ændre sig i løbet af et års tid!
 18. Til alle eksrygere

  Så vidt jeg ved påvirker nikotin stofskiftet med 5-10 procent, så 200 kcal ved en pakke om dagen er ikke helt forkert! Jeg vil umiddelbart sige at en så stor forøgelse af stofskiftet er "ret markant" (som var det helt præcise udtryk jeg brugte)
 19. Til alle eksrygere

  Det er ikke korrekt! Rygning (nikotin) påvirker stofskiftet ret markant i opadgående retning! Til gengæld bør man maks. tage tre-fire kilo på som følge af ændringen i stofskiftet efter rygestop. Resten af en vægtforøgelse skyldes at man trøstespiser eller erstatter cigaretten med slik, sodavand eller lignende. Eksrygeren: Du må i gang med at se lidt på din kost og eventuelt din træning! Det er ikke overhovedet ikke umuligt at komme af med de ekstra kilo! Se det som en proces der tager tid!
 20. Træningsprogram til opstramning af hud?

  Tjek: http://www.motion-online.dk/styrketraening/styrke_-_oevelser/styrketraeningsprogram_til_fitnesscenteret/ Enig med Retchen. Du kan ikke træne huden stram. Hvor hurtigt og hvor meget din hud strammer sig op efter et stort vægttab kommer an på blandt andet genetik og levevis/kost! Men styrketræning er alligevel en meget god ide!
 21. Squat program til kvinder

  Squat, lunges og split squat er gode øvelser! Brug vægte og kør så tungt du kan (dvs. med vægte). Kør øvelserne hver anden dag.
 22. Hvordan finder I tiden?

  Man skal ikke finde tiden, man skal tage den! Desuden hjælper det at slukke for flimmerkassen, lade være med at falde om i sofaen efter aftensmaden og lade være med at udsætte træningen fordi der skal vaskes, støvsuges, klippes græs og alle mulige andre undskyldninger og selvpålagte, dødssyge rutiner!
 23. Fullbody

  Umiddelbart ser dit program ud til at komme udmærket rundt. Vær opmærksom på at du i forbindelse med progression, hvor der typisk er hurtigere fremgang i nogle øvelser end i andre, fortsat kører lige mange sæt for forside og bagside (trække og skubbe) Du kan i princippet køre dit program til du er 75 år. Flertallet af øvelserne i dit program kan varieres så du vil have nye muligheder for progression og nye ting at sætte dig ind i. Alene squat kan udføres på mindst seks forskellige måder + tweaks. Chinups kan varieres med pullups og smalt greb, bredt greb osv., osv. Desuden kan du variere antal sæt og gentagelser, så du behøver ikke at løbe tør i muligheder foreløbigt.
 24. Hvis du har været stillesiddende og ikke har motioneret igennem længere tid er dit projekt med tre gange 10 kilometers løb efter min mening det forkerte sted at starte! Læg ud med to-tre kilometer nogle gange om ugen og læg maks ti procent på den samlede distance hver 14 dag. På den måde sikrer du at dine led og muskler stille og roligt vænner sig til en stigende belastning. Virkelig mange løbere får skader i løbet af de første måneder efter opstart. Det skyldes som hovedregel at de øger distance og hastighed for hurtigt + at de løber på hårde underlag. Lad være med at lave den samme fejl som alle de andre! Det er demotiverende at være kommet i gang med at træne, for derefter at måtte holde en lang pause på grund af fjollede skader. Stod jeg i din situation ville jeg kombinere sundere spisevaner med styrketræning/cirkeltræning/crossfit og lægge konditionstræning ind efter tid og lyst. Læs: http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=42685 Der er generelt et lavere kalorieindhold i alkoholfri øl end i almindelig øl.
 25. Crosstraining + vægttabsfrustrationer..please hjælp!

  Hvad er det helt præcist der har værdi på den side? Almen viden forklædt som "ekspertudsagn" på en personlig træners hjemmeside der har som formål at hyre kunder, har ikke stor relevans i denne tråd!Venlig hilsen Din ven