Eruption

Medlemmer
 • Content count

  1792
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Eruption got a reaction from Thorhauge in Muskeltab ønskes   
  Du kan også bare blive hipster, det er sjældent man ser en hipster der ikke er tynd og ranglet.

 2. Like
  Eruption reacted to christianspoer in Muskeltab ønskes   
  Få influenza. Gerne med en halsbetændelse oven i. Så er du meget syg og har svært ved at spise.
 3. Like
  Eruption reacted to incognito in En fysiologisk forklaring? man-tirs-tors-fre overlegent en man-ons-fre   
  jeg er totalt på Sina's side her.
  Hvis man er seriøs, så diskuterer man ikke om man skal træne 3 eller 4 gange per uge og om det skal ligge på den ene eller anden dag, så diskuterer man nærmere om man skal træne 10 eller 14 gange per uge og om man skal 2 eller tre gange i weekenden.
  Hvis der er en forskel, på disse to setups, så er mit gæt at den er så lille at effekten alligevel drukner i støjen fra alle mulige andre aspekter af ens indsats. Hvordan nogen som helst i denne tråd bare kan overveje andet er faktisk lidt et mysterie...
  Iøvrigt, fordi Pavel eller en anden guru har en mening om noget, betyder det ikke at det er noget der kan underbygges fra et formelt fagligt perspektiv, eller for den sags skyld at de overhovedet har ret. Det er bedre branding at have en mening om ting end ikke at have en mening om dem, ligemeget hvor ligegyldigt den aktuelle ting er og det er så afgjort min overbevisning at det er det der er tale om her.... Det er iøvrigt dét der er forklaringen på hvorfor der er så fucking mange der micromanager ting lang tid før de har styr på deres macromanagement - fordi betydningen af gimmicks bliver inflateret på grund af at guruer skal profilere sig på dem.
 4. Like
  Eruption got a reaction from MaxPower in Romansk dødløft og stivbenet   
  http://www.bodyrecomposition.com/training/rdl-vs-sldl.html