Pumba

Medlemmer
 • Content count

  352
 • Joined

 • Last visited

 1. poll: hvilken muskelgruppe kan du allerbedst lide?

  hahaha....havde også stemt hænder hvis det havde været en mulighed, de er alt for rad
 2. poll: hvilken muskelgruppe kan du allerbedst lide?

  Biceps selvfølgelig....hva ellers??....hehehe
 3. hva skal man drikke????

  JEG vil sige vand, energidrikke (i hvert fald dem der er baseret på sukker) giver hurtigt energi men man crasher lige så hurtigt bagefter så det vil kræve at man drikker det jævnligt under træningen. Hvis man er lidt sløv inden træningen er en cola light eller en red bull langt bedre (og så selvfølgelig masser af vand under træningen).
 4. Bestilling fra udlandet

  Hvis du bestiller fra USA skal du regne med at der kommer told+moms af både prisen på varen samt fragtprisen. T+M er ca 41% af værdien. Du kan tjekke de produkter du overvejer at købe hos doping.dk inden du bestiller, men de er MEGET langsomme om at svare (en måned er ikke unormalt). Generelt kan du være sikker på at alle varer som indeholder enten prohormoner eller efedrin (ephedra) bliveer tager.
 5. Hvor mange bruger guarana?

  Fandt lige det her inde på fødevaredirektoratets hjemmeside....
 6. Hvor mange bruger guarana?

  Hustler er fyldt med sukker så det er ikke ligefrem det man skal bruge hvis man ønsker at tabeb sig. Er du sikker på det med de 100 mg?, for hustler kan også købes i DK og så vidt jeg ved er det ikke tilladt at sælge læskedrikke med et koffein indhold der er højere end det der er i cola her i DK.
 7. Hvor mange bruger guarana?

  MOL's sponser www.raspower.dk har fx guarana til 99 kr for 100 stk. Jeg køber selv syntetisk koffein af en bekendt som får det fra USA af.
 8. Hvor mange bruger guarana?

  Ice>> 1 gram er temmelig meget, 200 mg plejer at være nok til mig. B-Ice>> mener de guarane koster ca 100 kr for 100 stk, men mon ikke det var bedre at finde ud af HVORFOR du er træt hele tiden?
 9. kreatin blandet med...

  bland kreatinen med druewsukker i en tom flaske og fyld så op med vand når det skal bruges. Nemt, billigt og så behøver du ikke spekulere på om kreatinen bliver nedbrudt af at ligge i væske.
 10. Hvor mange bruger guarana?

  Danlab laver guarana caps som svarer til 100 mg koffein så vidt jeg husker, har dog aldrig prøvet dem så jeg kan ikke sige hvor gode de er. Men hvorfor dog ikke bestille rigtige koffeinpiller fra udlandet, det er fuldt ud lovligt og noget bedre end at det guarana halløj....
 11. Nemme proteinkilder- uden tilberedning?

  jeg mener der er ca 60 g protein og 30 g fedt i, så det er faktisk ikke værre end 10-12% hakket oksekød (20 g protein og 10 g fedt) ....men det er selvfølgelig ikke ligefrem det man skal bygge sin kost omkring ;)
 12. Nemme proteinkilder- uden tilberedning?

  tjae der er masser at vælge imellem: Ost (fx hytteost) cheasy youghurt (dem der ikke er sødet med sukker) Fromage Frais (smager super med proteinpulver) Fromage Frais +tun +majs = nem tunsalat med masser af protein og ikke ret meget fedt Makrel i tomat Æg (hårdkogt, blødkogt, spejlet, kastet efter naboen's kat etc etc) Torskerogn Kold kylling (eller andet kød) Proteinbar Flæskesvær
 13. S: digital kamera

  350 kr...
 14. Johnny Bravo

  BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAA..........
 15. Johnny Bravo

  Infested>> Lige et par spørgsmål.....er problemet ved de manglende links noget som lige er kommet her inden for de sidste par dage og et det kun enkelte steder at problemet er (fx alle links i en log efter en specifik dato)? Hvis dette er tilfældet kunne det godt tyde på at du har fået den nye link-ædende virus som netop er begyndt at ramme computere i denne uge. I starten vil det kun være links enkelte steder, men det vil efterhånden sprede sig til endnu flere steder og kan endda i senere stadier gå ind og indsætte andre links end de som oprindeligt var der. Et andet problem med denne virus er at den kan videresende sig selv til alle på din adresseliste, både i hotmail og Outlook. Det vil derfor være en godt ide at sende en advarsel til alle du har stående om at de måske vil modtage den linkædene virus fra dig. For at fjerne virussen bør du hente dette antivirus program, det er så vidt jeg det eneste som endnu er i stand til at opdage og fjerne denne virus: Nexus>> Hva er der galt med at skide på sit eget gulvtæppe?? :confused2: