Morten Z

Admins
 • Content count

  3670
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by Morten Z

 1. FAQ - Ernæring

  Hvis du har et grundlæggende spørgsmål til ernæring, så er der god sandsynlighed for at du kan finde svaret i en af de fremragende FAQ-tråde som er skabt af medlemmerne. Kylhydrat FAQ Fedt FAQ Protein FAQ Kreatin FAQ
 2. Nej - jeg havde prøvet cyklen først og var meget begejstret for den. Derfor tilbød jeg at anmelde den,
 3. Welcome to Pages

  Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the IPS Community Suite. View our Pages documentation
 4. Jeg skulle egentlig til at slette dit indlæg, fordi det er ikke ok bare at poste links til ens egen Youtube-kanal. Men så så jeg videoen og den synes jeg ikke de andre medlemmer skal snydes for
 5. Jeg elsker gadgets, men er faktisk lidt skuffet over Apples nye ur. Specielt kan jeg slet slet SLET ikke holde ud at skærmen er slukket hele tiden. 10 grunde til at Apple Watch IKKE bliver din næste fitness-gadget
 6. Skal man køre bænkpres når man er alene?

  Nu er Matias markeret som spammer. Han har en række sites der er lavet til at ligne webshops, men som reelt kun links-sider med reklamer fra Partner-ads.com. Det er oplagt at kontakte Partner-ads og sekundært kontakte de annoncører der bruger netværket. Spammere er scum of the earth.
 7. Det meste valleprotein uden smag smager helt vildt grimt, men jeg har ikke smagt andre typer uden tilsætning. Har I nogen erfaringer med det? F.eks. ægge-, okse-, kasein, ris-, eller andet?
 8. Ok - tak for input. Man må nok bare eksperimentere sig lidt frem. Jeg er i gang med at lave den perfekte måltidserstatning, men jeg gider ikke at det skal smage af sød vammel milkshake eller indeholde tilsætningsstoffer som jeg ikke er herre over.
 9. Du skal ikke forstå det sådan at minutvolumen er den eneste faktor der kan forbedres, men sådan at minutvolumen (Q) i sidste ende er den primære flaskehals - og som regel den variabel der udgør den største del af forbedringer i VO2. De tal du viser der er på utrænede og de har ganske rigtigt en betydelig forbedring i iltekstraktionen, men der er jo en meget destinkt grænses for hvor meget ilt der kan hives ud (100%) og fortsatte forbedringer må nødvendigvis komme fra Q. Endvidere har forsøg med et-bens træning vist at musklerne sagtens kan forbruge meget mere ilt, hvis blot det bliver leveret til dem, men når der arbejdes med flere store muskelgrupper kan hjertet ganske enkelt ikke fodre dem alle med den mængde de faktisk kunne forbruge og derved er Q den væsentligste begrænsende faktor. Også selv om forbedringer sker på andre parametre.
 10. Hvor meget kan man tabe sig om ugen?

  Det er ok Nikolaj. Jeg laver fis med dig, Men pointen er den samme - man må ikke bruge forummet til at reklamere for sin personlige virksomhed.
 11. Hvor meget kan man tabe sig om ugen?

  Hej Niko Du må godt reklamere for din personlige virksomhed her på Motion-online og jeg regner selvfølgelig med at du er klar over at det koster penge. Vi plejer at fakturere ikke-aftalt reklame i forummet med 5.000 kr. ekskl. moms. Jeg sender fakturaen en af de nærmeste dage med 8 dages betalingsfrist. Da du har accepteret betingelserne ved din indmeldelse vil fakturaen være bindende for dit vedkommende. Er den ikke betalt inden for 30 dage sender vi videre til inkasso (det er ikke første gang og vi får altid pengene).
 12. Hjææælp! spørgeskema til skoleopgave

  Hvilken uddannelse er du på? PS - aldrig - ALDRIG lave dobbelt-posts.
 13. Et eller andet sted skal man jo kunne læse hvordan det faktisk hænger sammen: BodyAge-testen har intet med alder at gøre
 14. Hjælp - hovedopgave - sundhed - spørgeskema

  Jeg har lige nogle spørgsmål til dit spørgeskema: 1) Indkomst årligt - slutter ved 275.000 og derover. Hvorfor er du kun interesseret i segmentering på lavindkomster? 2) "Lider du af laktose intolerance el. kender du nogle der gør?"Det giver dig meget lidt kvantitativ indsigt at spørge til "kender du nogen ...". Hvorfor gør du det? 3) "Hvor ofte spiser du kød?"Skulle første svarmulighed ikke være "Dagligt" i stedet for "Til hvert måltid"? De færreste spiser kød til morgenmad. 4) "Hvorfor køber du ikke helse produkter?"Hvorfor antager du at der ikke købes helseprodukter? 5) Er spørgeskemaet en form for forberedende markedsføring til et firma du reelt har tænkt dig at starte?
 15. Promo Video tilbydes se eksempel

  Jeg synes ikke den video er særlig god. Den er alt for lang.De enkelte klip er alt for lange.Musikken er rædselsfuld.Der er anvendt samme dybdeskarphed på alle klip.Den anvendte dybdeskarphed er hverken tilstrækkelig sløret eller skarp.Indholdet i klippene virker temmelig ordinært.
 16. Vi søger 10 mænd til at deltage i et videnskabeligt studie, som skal undersøge om man kan modvirke negative effekter af at sidde for meget stille med et minimum af fysisk aktivitet. Der udbetales økonomisk godtgørelse i forbindelse med deltagelse i projektet (4.000 kroner). Du kan deltage i dette forsøg hvis du: · Er mand og mellem 20 og 55 år gammel · Har et Body Mass Index (BMI) på mellem 20 og 35 · Har et stillesiddende arbejde eller studium · Ikke cykler eller går langt dagligt (f.eks. til og fra arbejde/studium) · Ikke går til sport eller fitness Under studiet skal du møde op på vores laboratorium til én forundersøgelse og fire forsøgsgange. Til forundersøgelsen vil du få foretaget diverse undersøgelser, bl.a. test af kondition, test af sukkertolerance, bestemmelse af energiforbrug under hvile og gang samt bestemmelse af din muskel- og fedtmængde. På de fire forsøgsdag skal du: 1) Sidde stille i længere tid 2) Veksle mellem at sidde og stå op, 3) Gå en rask tur på løbebånd og derefter sidde stille i længere tid. 4) Gå en rask tur på løbebånd og derefter veksle mellem at sidde og stå op. Undervejs vil du få serveret måltider på faste tidspunkter og vi vil jævnligt tage blodprøver. Hver forsøgsgang tager 27 timer, hvorfor du skal overnatte i vores laboratorium. På alle fire forsøgsdage har du rig mulighed for at læse eller arbejde på din egen computer. Undersøgelserne foregår på Center for Aktiv Sundhed (CFAS), Rigshospitalet, afsnit 7641, Ole Maaløesvej 24, 2200 Kbh. N. Vil du høre nærmere, så skriv venligst til Katja Kofoed på e-mail: [email protected] PS - send venligst vedhæftede opslag til dine utrænede venner, som måske kunne tænke sig nogle effektive studiedage, hvor de samtidigt tjener penge
 17. Cirkeltræning

  Jeg vil ikke anbefale dig at køre cirkeltræning på den måde 6 gange om ugen. Så kører du bare sur i det. Fortsæt med det du plejer 3 gange pr. uge, men læg noget andet i stedet for løbetræningen. F.eks. noget Tabata-style cardio rettet træning. Øvelser som firefighters, burpees, sprællemand, reaktionsøvelser, knæløft sjipning etc.
 18. I er nødt til lige at tjekke denne her (og like den på FB): Elvie - superlækker vaginaltræner med Bluetooth og tilhørende app
 19. Københavnere! Hjælp til survey - hvordan træner du?

  Jeg vil give Thorhauge ret. På bachelorniveau bør et spørgeskema have højere kvalitet. Som minimum bør din vejleder godkende det inden du tager det online. Du bør også lidt mere seriøst forklare modtagerne, hvad deres besvarelse skal bruges til. Umiddelbart giver det ingen mening for mig, at en bacheloropgave har formålet "at lave en masse fede træningsmuligheder"
 20. Test af LG G Watch R

  Test af LG G Watch R Den korte konklusion er, at det er et super fedt ur for "early adopters". Du kan bruge det til mange ting når du er fysisk aktiv, men du må for alt i verden ikke købe det for pulsmålingsfunktionen. Den er - ligesom på andre smartwatches - stadig kun en salgs-gimmick.
 21. Studier har vist at at smidighed har en del med smerteopfattelse at gøre. Så som du selv skriver, så kan der være en de-sensibiliserende effekt ved at tilføre en anden smerte (ala din hovepine forsvinder kortvarigt når du sparker lilletåen ind i en dørkarm. Derudover er smidighedsmålingen jo ikke særlig objektivt. Ham 120 kg manden der udfører det, bestemmer jo stort set selv hvor langt han vil skubbe benet. Minder mig lidt om noget bull-shit demo jeg har set af z-health principper, hvor samme person som "sælger" konceptet viser hvordan styrken i en muskelgruppe øges efter at der er lavet en lille hokus-pokus bevægelse.
 22. Kender du Juice Plus+?

  Lotte - det var en joke, fordi jeg er så træt af spammere - men jeg tror at du har fanget pointen nu.
 23. Kender du Juice Plus+?

  Lotte - jeg sender dig en faktura på 5.000 kr. ex. moms for uaftalt reklame. Regner med at det er ok. Plejer altid at få pengene hjem via inkasso.
 24. Selvklæbende bh / brysttape

  Jeg ventede på hvornår "Maria.Berg" ville kaste sig ud i helt utilsløret spam. Men respekt for en spammer der gør sig den umage langsomt at bygge en profil op. Registranten på det domæne der henvises til er et hollandsk firma, som har en masse crap-sites. Registrant: Bruger-id: HB13143-DK Navn: Hostnet BV Adresse: De Ruyterkade 6 Postnr. & By: 1013 AA Amsterdam Land: Netherlands Telefonnummer: +31 207500811 Emailadressen er en tydelig fake-gmail: [email protected] IP'en der er postet fra peger på en Thailandsk internetudbyder: http://3bb.co.th/ Så jeg gætter på en dansk mand i tyverne, som har læst "The 4 hour work week" ;-)
 25. Nogen der har erfaringer med 5/2 "diæten"?

  motionfan - jeg gætter på at dit indlæg handler om linkbuilding og har derfor fjernet linket.