Morten Z

Admins
 • Content count

  3670
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Morten Z last won the day on July 29 2015

Morten Z had the most liked content!

About Morten Z

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 07/26/65

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.motion-online.dk

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  København

Recent Profile Visitors

20964 profile views
 1. Hello Morten,
  I need a sponsored blog post on your website: motion-online.dk

  How much do you charge per post? 

  Thanks.

  Contact me at:  [email protected]

 2. Nej - jeg havde prøvet cyklen først og var meget begejstret for den. Derfor tilbød jeg at anmelde den,
 3. Welcome to Pages

  Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the IPS Community Suite. View our Pages documentation
 4. Jeg skulle egentlig til at slette dit indlæg, fordi det er ikke ok bare at poste links til ens egen Youtube-kanal. Men så så jeg videoen og den synes jeg ikke de andre medlemmer skal snydes for
 5. Jeg elsker gadgets, men er faktisk lidt skuffet over Apples nye ur. Specielt kan jeg slet slet SLET ikke holde ud at skærmen er slukket hele tiden. 10 grunde til at Apple Watch IKKE bliver din næste fitness-gadget
 6. Skal man køre bænkpres når man er alene?

  Nu er Matias markeret som spammer. Han har en række sites der er lavet til at ligne webshops, men som reelt kun links-sider med reklamer fra Partner-ads.com. Det er oplagt at kontakte Partner-ads og sekundært kontakte de annoncører der bruger netværket. Spammere er scum of the earth.
 7. Ok - tak for input. Man må nok bare eksperimentere sig lidt frem. Jeg er i gang med at lave den perfekte måltidserstatning, men jeg gider ikke at det skal smage af sød vammel milkshake eller indeholde tilsætningsstoffer som jeg ikke er herre over.
 8. Det meste valleprotein uden smag smager helt vildt grimt, men jeg har ikke smagt andre typer uden tilsætning. Har I nogen erfaringer med det? F.eks. ægge-, okse-, kasein, ris-, eller andet?
 9. Du skal ikke forstå det sådan at minutvolumen er den eneste faktor der kan forbedres, men sådan at minutvolumen (Q) i sidste ende er den primære flaskehals - og som regel den variabel der udgør den største del af forbedringer i VO2. De tal du viser der er på utrænede og de har ganske rigtigt en betydelig forbedring i iltekstraktionen, men der er jo en meget destinkt grænses for hvor meget ilt der kan hives ud (100%) og fortsatte forbedringer må nødvendigvis komme fra Q. Endvidere har forsøg med et-bens træning vist at musklerne sagtens kan forbruge meget mere ilt, hvis blot det bliver leveret til dem, men når der arbejdes med flere store muskelgrupper kan hjertet ganske enkelt ikke fodre dem alle med den mængde de faktisk kunne forbruge og derved er Q den væsentligste begrænsende faktor. Også selv om forbedringer sker på andre parametre.
 10. Hvor meget kan man tabe sig om ugen?

  Det er ok Nikolaj. Jeg laver fis med dig, Men pointen er den samme - man må ikke bruge forummet til at reklamere for sin personlige virksomhed.
 11. Hvor meget kan man tabe sig om ugen?

  Hej Niko Du må godt reklamere for din personlige virksomhed her på Motion-online og jeg regner selvfølgelig med at du er klar over at det koster penge. Vi plejer at fakturere ikke-aftalt reklame i forummet med 5.000 kr. ekskl. moms. Jeg sender fakturaen en af de nærmeste dage med 8 dages betalingsfrist. Da du har accepteret betingelserne ved din indmeldelse vil fakturaen være bindende for dit vedkommende. Er den ikke betalt inden for 30 dage sender vi videre til inkasso (det er ikke første gang og vi får altid pengene).
 12. Hjææælp! spørgeskema til skoleopgave

  Hvilken uddannelse er du på? PS - aldrig - ALDRIG lave dobbelt-posts.
 13. Hjælp - hovedopgave - sundhed - spørgeskema

  Jeg har lige nogle spørgsmål til dit spørgeskema: 1) Indkomst årligt - slutter ved 275.000 og derover. Hvorfor er du kun interesseret i segmentering på lavindkomster? 2) "Lider du af laktose intolerance el. kender du nogle der gør?"Det giver dig meget lidt kvantitativ indsigt at spørge til "kender du nogen ...". Hvorfor gør du det? 3) "Hvor ofte spiser du kød?"Skulle første svarmulighed ikke være "Dagligt" i stedet for "Til hvert måltid"? De færreste spiser kød til morgenmad. 4) "Hvorfor køber du ikke helse produkter?"Hvorfor antager du at der ikke købes helseprodukter? 5) Er spørgeskemaet en form for forberedende markedsføring til et firma du reelt har tænkt dig at starte?
 14. Et eller andet sted skal man jo kunne læse hvordan det faktisk hænger sammen: BodyAge-testen har intet med alder at gøre
 15. Promo Video tilbydes se eksempel

  Jeg synes ikke den video er særlig god. Den er alt for lang.De enkelte klip er alt for lange.Musikken er rædselsfuld.Der er anvendt samme dybdeskarphed på alle klip.Den anvendte dybdeskarphed er hverken tilstrækkelig sløret eller skarp.Indholdet i klippene virker temmelig ordinært.