clayman

Medlemmer
 • Content count

  718
 • Joined

 • Last visited

About clayman

 • Rank
  In-der-Welt-sein

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Kbh V.
 1. ÆVL & KÆVL & SL

  Det er virkeligt imponerende løftet! Du lever for alvor op til dit navn herinde Den rekord bliver din inden længe. Håndtegn og streetrespect herfra.
 2. Fys til hælspore (plantar fascitis)

  Nu har jeg aldrig fået behandling for pågældende lidelse, men jeg har fået anden behandling af bl.a. Anders Madsen i Sportsfyssen, der ligger på Østerbrogade, samt af Christian Neergaard ved IFI på Nørre Allé (du får rabat hvis du er medlem af USG). Begge kan på det varmeste anbefales herfra.
 3. ÆVL & KÆVL & SL

  Jeg skynder mig lige at lette på hatten. Det er saftsuseme godt trukket Det bliver spændende at se, hvad du kan vride ud af rygstykkerne ved et maxforsøg Thumbs up herfra.
 4. Analysering

  Understanding your Tanita Printout
 5. ÆVL & KÆVL & SL

  Der er vist et generelt problem for veltrænede personer (som i stor muskelmasse) at impedansmålere er way, waaaay off. Af selvsamme grund har nogle målere også en atlet-indstilling og vupti: fedtprocenten er reduceret med 1/3. Udfra billedmaterialet her i loggen synes jeg bestemt ikke du har noget at bekymre dig om
 6. Jeg vil foreslå følgende, som jeg selv benytter mig af når jeg træner hjemme: Ribbe (såvidt jeg kan forstå, har du allerede sådan en): http://www.traevarer.dk/page127.aspx?recordid127=1469 Ringe: http://www.traevarer.dk/page127.aspx?recordid127=571 Kettlebell og evt. en Swissball Udover at ribben giver dig mulighed for at lave diverse pull up variationer og maveøvelser som knees to elbows, så kan du også hænge ringene op i ribben og lave øvelser som ring rows, ring dips og ring push ups. Dette er øvelser der er hårde og super effektive. I kombination med en kettlebell har du pludselig et super low budget hjemmegym med et væld af øvelsesmuligheder, og vil ikke have problemer med at kunne træne hele kroppen igennem. Jeg vil mene du kan opbygge en ret solid grundform med de få midler. Skulle du have lyst til input omkring øvelsesvalg, programmer m.m. udfra ovenstående, giver jeg gerne mit besyv med.
 7. Tinapigens log!

  Du er saftsuseme sej! (skal siges med hvislen på s'erne) Det er der ikke mange der kan gøre dig efter. Hat tip herfra. Ah..Kullaberg er nok min yndlings udflugtsmål til en en-dags tur. Jeg får faktisk helt lyst til at kravle rundt i Landonia igen. Var der nogen der sagde Blå Sommer på syre? Men godt I ikke havde valgt lørdagen til at tage turen på - det kunne have været grimt at være vidne til, hvis man var så uheldig at være i nærheden
 8. Måske brude jeg alligevel lave triathlon igen...

  F**k hvor ser det blæret ud, når der hænger en adventure racer i et tov ud over klinten :4thumbup: Det må have været kanon skægt.
 9. Min krop er mit tempel - og jeg vanhelliger det dagligt!

 10. Omvendte resultater af motion

  Godtnok er tråden oprettet for mere end et halvt år siden, men der er mange der oplever vægtforøgning ved træningsstart, og det er ikke muskelmasse. Følgende artikel kunne nok kaste lidt lys over sagen: Samspillet mellem motion og vægttab
 11. Hos Endurance Sport på Gl. Kongevej kan du også få foretaget en løbestilsanalyse og få kompetent vejledning. De er selv løbeentusiaster og vist nogle Spartagutter hvis jeg husker rigtigt. Jeg fik selv engang foretaget en analyse dér, og fik at vide, at der ikke var nogen pointe i at købe nye sko, da mine sagtens kunne holde en sæson mere. Der røg de lige et trin op på troværdighedsstigen i min bog. Ellers kan jeg kun anbefale at lægge vejen forbi Christian Neergaard omkring alt løberelateret. Du er så nødt til at hive dankortet frem (hvis du er medlem af USG får du rabat), men jeg tror virkeligt ikke man finde nogen større kapacitet på området herhjemme.
 12. Den store kampsportstråd

  Oh hell f**king yeah! :4thumbup: Strikeforce HW-turnering er en kendsgerning Endelig sker der noget på sværvægtsfronten, efter hvad der synes som endeløse forhandlinger. Fedor vs. Big Foot Kharitonov vs. Arlovski Werdum vs. Overeem Barnett vs. Rogers De to første kampe finder sted d. 12. februar. Det bliver spændende at se Kharitonov tilbage - selvom jeg frygter han i den grad er over the hill. Arlovski har brug for en sejr efter en stribe af nederlag - har ikke vundet siden han blev KO'et mid-air af Fedor. Det bliver som altid fedt at se Fedor, og jeg forventer han hiver sejren hjem relativt sikkert, selvom Silva ikke just er en walkover. Jeez, har I set den mand? Er der nogen der kan svare på, om Barnett er clearet til at kæmpe i USA efter han blev nappet med fingrene i kagedåsen?
 13. Stativ til kropshævning og evt. dips?

  Du kan også bare købe en ganske almindelig træribbe á la: http://www.traevarer.dk/page127.aspx?recordid127=1469 Jeg har selv en magen til og med 4 skruer og rawplugs klarer den uden problemer +100 kg. Med et sæt ringe fastgjort til ribben kan du også lave ringdips (som er en f.... hård øvelse) http://www.traevarer.dk/page127.aspx?recordid127=571 Man kan sagtens blive ond på et lille budget
 14. S: Iron door gym

  Hvor bor du henne?
 15. Cirkeltræning online

  Jeg synes også rigtig, rigtig fed idé Jeg synes i det hele taget at konceptet med træningsvideoer er smart, da du får det hele "serveret" og bare skal følge videoen. Det gør det også sværere at skære hjørner når øvelser og pauser er lagt ind. Tør man håbe på flere videoer af denne slags i fremtiden? Evt. hvor enkelte hjælpemidler er inddraget såsom en håndvægt, ribbe og swissball. Det kunne være blæret med et lille bibliotek af cirkeltræningsvideoer.