mdk

Medlemmer
 • Content count

  1705
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by mdk

 1. Hey. Jeg tænkte at starte en træningslog her for at holde mig selv lidt i ørerne og ikke blive helt konkav. I dag.... Coronahjemmetræning. Lagde hårdt ud med at åbne en pose skumkoalaer (tror jeg, det er). Derefter 5x6 chinups hængende i min nye døråbningschinupbar, jeg med sikkerhed river ned på et tidspunkt og bliver en fail video på YouTube. Dernæst. Skumkoalaer efterfulgt af 10 gange op og ned ad min trappe. Så sofasquats (det et en ting nu!) til MØ på YouTube. Har lige opdaget hendes herlige, surmulende, skrævet-frem bratpop. Hun bliver kendt en dag! Er der ikke noget med, MØ er fra Morud ved Odense eller noget. Hjallelse måske? Nu har vi H. C. Andersen, MØ og Trine Dyrholm. Det går fremad, Odense! Og så lidt mave på min nye, svampede yogamåtte. Mand, jeg er færdig!
 2. MOL er blevet stille......

  1. Oksen fra Århus N

   Oksen fra Århus N

   Ja, det er en skam. Men vi er alle blevet ældre, og mange af de markante personligheder er ikke længere aktive på MOL.

  2. DaDane

   DaDane

   Det er vist ikke nogen overdrivelse.

 3. Blast from the past!

 4. Snart skal det gøre godt med et afsnit af Barnaby på tv og dertil et glas portvin og lidt kransekage

  1. Show previous comments  13 more
  2. mdk

   mdk

   Man kunne også bare være stået op, ik?

  3. Cirkeline

   Cirkeline

   Det er nemlig ham Stig! 22 min holdt han vejret.

  4. mdk

   mdk

   Han er ikke skabt af det samme stof, vi andre er lavet af!

 5. Har I set Jesper Skibbys mig-mig-mig-dopingprogram på DR?

  1. Show previous comments  6 more
  2. mdk

   mdk

   Oksen << Det kender jeg ikke. Har kun set de grådkvalte bekendelser foran pressen fra ex-topsportlere. Det her var anderledes.

  3. Cirkeline

   Cirkeline

   Troede også det var noget dybdegående om doping, men det er bare selvpiveri

  4. mdk

   mdk

   Jeg synes, der var interessante ting i programmet. Men det blev ofte drejet hen imod Skibby selv.

 6. Nu har jeg set alt: en chihuahua i badedragt! I Kerteminde!

  1. Show previous comments  4 more
  2. Oksen fra Århus N

   Oksen fra Århus N

   Køb en pelikan. De spiser chihuahuaer, vis de kan komme til det.

  3. mdk

   mdk

   Jeg synes, de er søde, de små, dumme kræ. Den stod og mimrede mod vinden, som den lænede sig frem mod for ikke at blive blæst ud over vandet. Kært!

  4. mdk

   mdk

   Jeg kommer ikke så fine steder.

 7. Når Dorthe ælter dej, så bliver der rigtigt æltet dej

  1. Show previous comments  5 more
  2. mdk

   mdk

   Og når Dorhe ælter dej er hele Dorthe med.

   Jo, Dorthes store krop kan ælte dej.

   Albuer og knæ.

   Fødder og lår.

   Hænder og ben.

   Hele Dorthe ælter dej.

   For Dorthe kan lide dej Og Dorthe kan lide at ælte dej.

  3. JernHenrik

   JernHenrik

   Når Sussie skærer ost

  4. mdk

   mdk

   Mogens Fausk!

 8. Hej svømmere. Jeg har brug for et tip ang. valg af svømmehætte. Jeg har lidt problemer med irritation af øregangen grundet hyppige ture til de klukkende klorinbølger i svømmehallen. Hvilken badehætte (eller andre forholdsregler) kan man tage, for at undgå "svømmerøre"? Jeg har købt en almindelig Speedo svømmehætte og supplerer med vandskyende vat. Men Efter få hundrede meters svømning, så trænger der alligevel vand igennem.
 9. Svømmehætte - virkeligt tætsiddende

  Tak for tippet! Pandebånd? Så skal jeg bare finde et par matchende knævarmere, så er jeg firserfestklar :-)
 10. Doping test i Squash og Fitness (Odense)

  Ja gu kender jeg ham da ... altså sådan på afstand. Jeg har tit og ofte brokket over, at han og hans slæng burde smides på røven ud af døren. At jeg så ik lige ved, om de nye toner i SF ændrer noget på dopingbrugen, er en helt anden sag ... Overarmen << Du behøver ikke blive forarget og gå i baglås. Der er bare en stribe indlæg her, som ik rigtigt har noget med forholdene i SF at gøre.
 11. Doping test i Squash og Fitness (Odense)

  Razor << Fed nyhed :4thumbup: Mon medicinskabet skifter center så? Kæft, en masse OBBC-noise ....
 12. Blackmoores log- del 2

  Hej Petter, stort tillykke med den lille ny. Jeg er sikker på, du er/blir en rigtig go bamsefar
 13. Mili-challenge

  100 KG 5 reps jsc 4 reps mvp. 80 KG 8 reps larsbo 6 reps Onkel Troels 5 reps Krea 2 reps Damn 60 KG 8 reps Milton (prøver med 80 snart) 8 reps Bruno J 5x5 MDK 1 rep Enkæmpesmed (69kg) 1 rep Niklas (80kg) 1 rep (Forhåbentlig, prøver tirsdag ) Playboy Moos simoh
 14. Hej molboer! Jeg påtænker at træne dødløft på en ny måde. Har hidtil kørt et 10-sæt/3-4-5 rep/1 pas program. Men det bliver efterhånden for hårdt for ryggen med den ekstreme samlede vægt løftet, det giver. Jeg vil gerne høre fra jer, som har prøvet TJs single cyklus program, om jeres erfaringer med programmet. Jeg har hentet xls-filen med prigrammet, men jeg undrer mig lidt over at der køres med så lav belastning. 85 pct af 1rm er vist det højeste, man kommer op på. Er det virkelig osse nok med kun 1 ugentligt pas dødløft som i dette program?
 15. Jeg har msn-chattet med Onkel Troels om det samme, og han var vist enig med dig. Det er netop i bunden, jeg har den største udfordring.
 16. Det går nok, mon ikke? ------- Værdifuld kommentar. Det er sådan nogle tips, jeg er meget interesseret i.
 17. Ah, NU forstår jeg bedre, hvordan skemaet skal læses Men hvorfor fik du ik noget ud af det, SAB?
 18. Godt, så er det ikke kun mig, der klør mig tænksomt i panden.... Det xls jeg har set, er et 11 ugers program med 1 pas pr uge.
 19. Optimalt ant. træningsdage?

  Jeg mindes at have ført en samtale med kemikeren og nobelprismodtageren Incognito, i hvilken forbindelse han sagde noget med, at det jo alt sammen er et spørgsmål om tilvænning. Konditionering er vist det korrekte ord.
 20. Dosering af proteinpuler

  JA! men om optaget er muligt, er ikke det smarte spm her...: Jeg tror der er mange der har misforstået hvordan optimale proteinindtag hænger sammen. Det er fint nok at blive enig med sig selv om at man skal have 1½-2g/kh kropvægt hver dag....men det er altså ikke ensbetydende med at det skal indenbords på èn gang. Nøglen til muskelvækst (og at passe på dem man allerede har), er at være i nitrogenoverskud hele tiden....dvs lidt af gangen og ofte. Hvis du mener, du skal have 70g protein via pulver hver dag, og iøvrigt spiser varieret og over hele dagen, er det smarte, at dele din shake op....over hele dagen. Respekt! :4thumbup: Men så er vi vel ude i, man skal protte den hver dag, også på træningsfri? For at være sikker.
 21. Dosering af proteinpuler

  Nu siger Michael 20-30 gram. Hvis man nu beregner at skulle have lad os sige 70 gram pulver om dagen for at nå det passende daglige proteinindtag på træningsdage, kan kroppen så overhovedet optage det på en gang, når man kyler så stor en shake ned?
 22. Vishnitsky dødløfter 400kg

  Nej, mest min, lille numsetrold :4mewantfood: <{POST_SNAPBACK}> Er der nogen, der ligger inde med hans telefonnummer?
 23. Dronning Rivejern III

  Nej hvor er det forfærdeligt med ham der døde, jeg fatter ikke I kan holde til det, der står med ansvar og krav om beslutninger i den slags situationer.... Det værste jeg skal på mit job, er at sætte plaster på et knæ, redde et pindsvin op fra et hul eller ordne et stoppet lokum.....
 24. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Det' GAS for hulen da ... Jeg dikker dig da bare under dobbelthagerne med mine små sprøde bogstaver på din cumputerskærm. Jeg er sikker på, en fremvisning af westernklassikeren "Once Upon A Time In The West" på din allernådigste røv vil tilføje helt nye aspekter af skønhed til de bjergtagende technicolor-scener fra det vilde vestens arrede locations.
 25. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Bette røv? Har ellers hørt Odense Film Festival planlægger at vise film på hans wide screen ass. :4thumbup: :moon: I øvrigt, siden hvornår har manglende malethed og møblerethed forhindret tørstige i at drikke en sjus? Er faktisk lidt vild med den her smily: Den ligner mig om ikke så længe