MaxPower

Medlemmer
 • Content count

  22104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

MaxPower last won the day on June 28 2016

MaxPower had the most liked content!

About MaxPower

 • Rank
  Girevik
 • Birthday 01/01/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=58628&view=getnewpost

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Rødovre

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Stærk, eksplosiv, smidighed, udholdenhed

Recent Profile Visitors

8054 profile views
 1. Dødløft

  Det er lidt svært at forholde sig til de anbefalinger og det modsatte du har fået, når de ikke er begrundet på nogen måde. salts råd er ikke forkerte, men realistisk set er det ikke alle der køber flere par sko til forskellige former for styrketræning/fitness. Indendørs træningssko med en relativt hård sål vil normalt egne sig fint til det du laver i en træningscenter. Har du ambitioner indenfor squat eller vægtløftning (det man ser til OL) kommer du ikke udenom at skulle have et specialiseret sæt sko, f.eks. disse http://www.adidas.dk/powerlift.3-sko/AQ3330.html
 2. Kettlebells - hvori består forskellen?

  Denne artikel kan give dig et indblik i hvilke kvalitetskriterier der er for kettlebells, og hvor de billigste skærer hjørner. http://www.garage-gyms.com/kettlebell-review-shopping-guide-buy/ Jeg har ikke det store sammenligningsgrundlag men kan sige at støbejernskugler fra http://www.kettlebellshop.dk/kettlebells.html er ganske udmærkede, men næppe heller de billigste. Det væsentligste du risikerer ved at købe de billige kugler er at håndtaget ikke er slebet godt nok og river huden på dine hænder i stykker, at håndtaget er for glat og/eller tykt til at holde i længere tid. Sidstnævnte mest relevant hvis du også har tænkt dig at lave swings, snatch, clean og den slags øvelser hvor der kommer fart i kuglen.
 3. Gratis dækslæde (total crossfit)

  Nu er det vel ikke så relevant længere, men hvor meget vægt ville du gerne læsse i den? Dækslæde trukket på asfalt behøver ikke mange kg for at være rigelig hårdt. Mindes ikke jeg har trukket den med mere end 20/40kg eller noget i den størrelse. Det er et rimelig stort dæk med meget friktion. Konstruktionen var et stykke bordplade skåret til og boltet fast. Det var fysisk umuligt for pladen at falde ud.
 4. Gratis dækslæde (total crossfit)

  For sent desværre. Den eksisterer ikke længere. Jeg byggede den således: https://thierrysanchez.com/sled-dragging/ Nappede et dæk på genbrugspladsen, diverse bolte og møtrikker hos Bauhaus og reb fandt jeg vist i Spejdersport.
 5. GRATIS DÆKSLÆDE Dette prægtige stykke træningsudstyr kan hermed blive dit for ganske gratis. Eneste det kræver er at du kan hente det snarest muligt i hvidovre. Godt for lungerne, såvidt jeg husker. Reb, håndtag, karabinhage medfølger.
 6. Køb af racercykel igen igen

  Hehe, ja er det en cross cykel du har kigget på giver det lidt bedre mening. Jeg tror nu folk herinde er meget pragmatiske omkring mærker og sådan, men ok, hvis du kun havde tvivl om bremsesystem, så er det selvfølgelig fair nok at holde spørgsmålet begrænset hertil.
 7. Køb af racercykel igen igen

  Måske du kunne konkretisere lidt hvad du har kig på, budget og sådan? Hvor i landet du befinder dig kunne også være relevant ift at anbefale konkrete butikker. Jeg forstår ikke helt din snak om skrivebremser og racercykel. Racercykler har fælgbremser cirka uden undtagelse. Det største spørgsmål er nok om det skal være en "normal" racer ala denne eller en decideret tri-cykel, et eksempel?
 8. :::::VÆDDEMÅL:::::

  Ved det måske er en stor mundfuld at starte med i sit første indlæg, men forummet har sådan en fin poll-funktion indbygget, så hvorfor ikke bruge den. Jeg har tilladt mig at putte den på.
 9. dianabol

  Hvilken uhyrlig vigtig info her 6 år senere. "lovligt" - hehe
 10. Bodyweight / Kettlebells / alternativ træning

  Du fandt lige tilfældigvis et indlæg på din egen blog med affiliate-links. Du har læst forumreglerne ikke, f.eks. nedenstående?
 11. Pistol progressions tips

  Lær fra mesteren. http://www.bodybuilding.com/fun/legpower.htm Jeg har set eksempler på folk der havde styrken men manglede balancen og smidigheden til at få tyngdepunktet langt nok frem. Det blev løst ved at holde 2-5kg skive/db i strakte arme foran kroppen. Så kan pistols i det mindste laves, og man ved der skal arbejdes på smidighed.
 12. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

  Blackice var hurtig. Her er link - klik på "world" for en bedre oversigt. http://www.powerlifting-ipf.com/44.html
 13. Turkish get up

  Kort svar: ja. Hvilken vægt bruger du? Er den også hård hvis du laver den uden kettlebell, men bare med armen i vejret? Hvor længe har du øvet den? Jeg ser det sådan at TGU repræsenterer den basale færdighed at rejse sig fra liggende til stående, gjort en smule sværere ved at du kun må bruge den ene arm og tilføjer lidt ekstern vægt til ligningen. Motorikken for at bevæge sig effektivt i TGU tager selvfølgelig lidt tid at lære, hvilket alle bare en smule komplekse bevægelsesmønstre gør, men hvis det er hårdt selv med minimal vægt, så mener jeg man vil have utrolig meget glæde af den. Jeg kan selvfølgelig heller ikke afskrive muligheden for at din kæreste er en dårlig instruktør. Er vægten for tung, så skaler ned indtil det ikke er vægten der er problemet, om nødvendigt så du bare holder en liter mælk eller ½ liter flaske eller ingenting. Få lavet 100-200 gentagelser i løbet af en uge eller to, og overvej imens hvor lille en arbejdsindsats dette egentlig er ift så meget andet træning. F.eks. hvis man styrketræner kan én træning nemt være på 200 gentagelser i alt.
 14. Hvilken betydning har cykelgear?

  Ift så simpelt som du stiller det op, så vil du forbrænde mest ved at køre så langt som muligt, så hurtigt som muligt, hvad end for et gear der så tillader det. Som Gregers er inde på vil du have en præference for en given kadence, og gearet er egentlig blot til for at du uanset vind og hældning på cykelstien kan holde din foretrukne kadence. Det konkrete tal er ikke vigtigt, og det kan også være omstændigt at måle uden specielt udstyr (en cykelcomputer med kadancemåler).
 15. Max Powers logbog - Crossfit (og KB) reboot

  "Indsæt flere dårlige undskyldninger for manglende aktivitet her" Butchers Garage har mailet at de savner mig... Igang igen hjemmesmåting onsdag 06-08-2014 Pushups på paralletter (=dybere end almindelig) 2x10 - men stadig utrolig slap i pattøjet Tucked L-sit på paralletter med kontrolleret swing frem og tilbage 2x5 cirka - meget spas og kan mærkes i mavsen i dag (bilder jeg mig selv ind) KB clean (1 hånds) [email protected] - dvs 10 pr side pr sæt KB Goblet squat [email protected] Senere i dag - mere træning