Kermit

Medlemmer
 • Content count

  6079
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

Kermit last won the day on June 30

Kermit had the most liked content!

About Kermit

 • Rank
  Med-lem
 • Birthday 09/06/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Kgs. Lyngby
 • Interesser
  Cykling, musik, biler

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Motion og konkurrence

Recent Profile Visitors

22873 profile views
 1. Got legs?

  Stilstand i loggen, men vi har også været et smut på Mallorca i 7 dage. Det var helt igennem fantastisk, og tiltrængt. Vores sidste rejse var tilbage i marts 2019, så batterierne var ved at være lidt lave på den front. Ingen cykel med, men hvis vi kommer afsted næste år, tror jeg næsten at jeg bliver nødt til at have den med. Det der med at leje cykler er jeg ikke så meget for. Jeg kan godt lide tanken, men jeg er så emsig med min position, at det bare er nemmere at have sin egen cykel med. Jeg er så småt begyndt at gøre vintercyklen klar til sæsonen, og den fik lidt kærlighed i løbet af weekenden. Satser på at køre videre med samme kæde og kassette som sidste år, da det trods alt var begrænset hvor ofte den blev luftet. Samtidig har jeg rykket min wattmåler over på den, fordi jeg samtidig har købt en ny Power2Max wattmåler til sommercyklen. Sommercyklen blev i går også gjort klar til lidt efterårskørsel. Vintercyklen er egentlig fin nok, men den ruller jo slet ikke som en sommercykel, og jeg skal også lige have nogle småjusteringer på den. Men på røg mine Hed Belgium hjul som fik et sæt nye Pirelli 4S dæk på. Det er første gang jeg kører med dem, og glæder mig til at se hvordan de klarer sig. De burde rulle ret fint, og stadig have en god punkteringsresistens og greb. Samtidig fik jeg sat Continental 4Season dæk på min vinterracer, og hold nu op hvor jeg inderligt hader visse hjulsæt til tubeless. Jeg kan simpelthen ikke få dækket på uden brug af dækjern, og det kostede så samtidig 2 slanger i processen. De Mavic Cosmic Elite hjul er tæt på umulige at få dæk på, og jeg lurer egentlig om jeg skal sælge dem, og finde et par mere traditionelle hjul. Ellers er der blevet shoppet lidt ekstra nyt til cyklen. Foruden de nye dæk til S-Works'en, røg der som sagt også lige en wattmåler i kurven fra Power2Max. Til tonerne af 290 euro var det næsten for godt til at kunne sige nej. Der er også blevet købt et par bibs og en trøje fra Chaise Cycliste, et par shorts fra Rapha som bliver første gang jeg kaster mig ud i et produkt fra dem. Jeg har kun hørt godt om det, men har altid været lidt tilbageholdende fordi de i en lang periode var hvad PNS er i dag. Jeg fandt dog en fed jersey da vi var på Mallorca (måtte op i en XL for at kunne få mine arme igennem), og fandt så et godt tilbud på et par af deres bibs i en mørkelilla farve som jeg syntes var mega fed. Derudover fandt jeg en brugt langærmet jersey fra Rapha på FB som burde lande i løbet af ugen. Så holdt Nike også lige lidt udsalg, som gjorde at jeg fik hevet et par Romaleos 4 SE sko i kurven. Det er en vægtløftersko, og jeg håber på at den kan være med til at bringe lidt mere stabilitet til min squat.
 2. Got legs?

  Haha, så skulle du prøve Strandvejen :D Nærmere reglen end undtagelsen :D
 3. Got legs?

  Sådan her har jeg set ud de sidste par uger https://ibb.co/MGhCKwp
 4. Got legs?

  Jeg hører nok langt mere til hiviz segmentet :D
 5. Got legs?

  Ah, ja den var lidt lakrids. Var ude i tirsdags, og skulle så ind på den lidt smalle fra fra Auderød og ind mod Fredtoften. Der kommer så en varevogn kørende imod mig, og vejen er virkelig ikke bred nok til at man kan komme forbi hinanden, med mindre bilen trækker godt ud til siden. Det gjorde han bare ikke, og han havde tydeligvis heller ikke øjnene på mig. Jeg trækker derfor så langt ud til højre som muligt, og håber at jeg på en eller anden måde kan komme forbi, og ender med at måtte køre igennem noget buskads der ragede ud på kørebanen, rammer hans sidespejl med min venstre skulder, men kommer heldigvis hele vejen forbi mens jeg bliver på cyklen. Han stoppede op og var egentlig venlig nok og sagde at han slet ikke havde set mig. Jeg slap vidst ret billigt, taget i betragtning af hvor galt det kunne være endt. Havde egentlig bare regnet med at jeg havde fået et kæmpe blåt mærke, men da jeg kom hjem kunne jeg godt se at der var blod på min trøje, og jeg havde fået et par gode afskrabninger. Imponerende nok er det ikke noget der har gjort ondt, så har faktisk ikke været generet af det.
 6. Got legs?

  Det var faktisk ikke en siddebums, men bare lidt siddesår. Efter at have brugt buksefedt i et par uger, droppede jeg det, og har ikke mærket noget til det siden :) Så det hele blev klaret med tilvænning. Jeps, skal lige se om jeg kan få det gjort i weekenden :)
 7. Got legs?

  Lidt opdatering efter en måneds fravær. Der er selvfølgelig blevet trænet lidt on/off. Fik første skud med Moderna i løbet af juli, og da den havde sat sig i systemet efter 48 timer, lagde jeg mig i 5 dage med forkølelse. På 6. dagen var jeg frisk igen, og vi drønede til Vejle for at holde lidt ferie. Et besøg i Legoland og noget der hedder Wow Park, og så ellers retur. Generelt har ferien bare stået på afslapning, lidt træning og så bare hygge. I søndags fik jeg pludselig ret ondt i knæet. Det kom efter en 100 km tur, hvor jeg dagen forinden havde kørt noget tung styrketræning efterfulgt af 1,6 km løb. Det gjorde pænt naller, og jeg havde svært ved at gå på venstre ben pga. det, men efter et par timer blev det mindre og mindre. Jeg har trænet en anelse siden, med fokus på at knæet ikke skulle brokke sig for meget, og det har det heller ikke gjort. Magtede heller ikke lige en ny omgang skadeværk :D
 8. Got legs?

  Weekenden bød på en tur til Dronningmølle, ind mod Helsingør og så af Strandvejen hjem. Lige omkring de 110 km i ensom majestæt, og det var sgu egentlig bare fedt at være ude på en lidt længere tur. Kroppen tog det egentlig ret pænt, om end jeg var lidt stivbenet da jeg gik rundt i timerne efter :D Jeg havde håbet lidt på at blive hentet af en gruppe på Strandvejen hjem, men det skete bare slet ikke. I går stod den på en omgang styrketræning, og så en eftermiddagstur til Farum og retur igen.
 9. Got legs?

  Normalt ville det være et tegn på for høj sadel. I mit tilfælde har jeg valgt at bruge lidt buksefedt her i starten, for at se om det bare lige er opstarten.
 10. Got legs?

  Lidt opdatering herfra. Bikefittet gik rigtig fint, og nu gælder det om at få vænnet sig til at køre i den nye position. Det var små ændringer der skulle til, men vi snakker at sadlen kom lidt op, vinklet en smule nedad, styret drejet lidt opad, og grebene lidt ned, og så en justering af den ene klampe. That's it. Her efter en 5-6 ture med den nye position er jeg endnu ikke helt overbevist. Synes at jeg har haft lidt udfordringer med "siddesår", eller i virkeligheden bare irritation i den ene side, og så får jeg stadig prikken i fingrene og venstre side generelt når jeg kører. Jeg har dog besluttet mig for at køre et par ture endnu, for lige at se om det bare er tilvænning. Så ingen grund til at male fanden på væggen endnu. I går var jeg for første gang i et års tid ude og køre med Ordrup. Det var sgu et lækkert gensyn, også selvom det ikke var en kæmpe stor gruppe. Turen gik af lidt alternative veje til Åsebakken, hvor vi skulle køre op i tungt gear. Så over til en lille rundstrækning hvor vi skulle køre en omgang i grupper af 5-6 ryttere, anden omgang skulle så være 15 sekunder hurtigere end første. Herefter hen til Åsebakken og køre 3 gange op i tungt gear, inden vi så skulle køre to omgange igen. Første omgang skulle være den hurtigste tid fra før, og anden omgang så lige 15 sekunder hurtigere igen. Den sidste omgang var led, og i en føring kiggede jeg på et tidspunkt ned og så jeg kørte 500 watt :D Herfra hjem af Strandvejen hvor der som altid blev kørt lidt cykelløb. Lige efter Strandmøllen stak Simon afsted i den lomme der er ved bakken, og jeg gik udenom gruppen og kørte op til ham. Der kom dog hurtigt følgeskab af alle de andre. Rune fra AimHigh prøvede et angreb, som dog også blev lukket ned af de andre, og så var vi ved at nærme os Klampenborg skiltet. Der blev kørt fuld skrald, og så blev der givet op, og Simon så sit snit til at prøve et angreb igen, som jeg dog heldigvis kom med på. Han endte med at fungere som leadout for mig, og med en pæn bid vej til skiltet besluttede jeg mig bare for at åbne. Det blev sådan en rigtig Petacchi sprint - ikke et særlig højt peak, men bare mange watt i lang tid. Med en 50 meter til skiltet kiggede jeg mig bagud og kunne se at jeg havde et gigantisk hul ned til de næste, så satte mig ned og kørte relativt stille og roligt det sidste stykke. Generelt bare fedt at mærke den stemning igen, og ikke mindst få en ordentlig sprint. Herfra var det bare opad Klampenborgvej, og hjemad.
 11. Got legs?

  Lige præcis nakkeknækket er jeg heller ikke fan af - som i slet ikke :D
 12. Got legs?

  Mads Christensen er faktisk uddannet kropsterapeut, som vidst er lidt henad Body SDS, så håber også at han kan finde frem til noget.
 13. Got legs?

  Niks, desværre ikke.
 14. Got legs?

  En statusopdatering den første rigtige dag i sommeren. Det hele fra Rogue er landet, så nu er det hele klart i kælderen. Stativet er klasser bedre end det jeg havde før, og det er altså bare lækkert at have noget ordentligt kvalitet når man træner så relativt ofte som jeg gør. En af de ting jeg bl.a. købte i denne omgang var nogle låse til vægtstangen. Jeg har tidligere bare brugt almindelige clips, men de her låse skiven langt mere fast på stangen, og det gør bare en kæmpe forskel. Ift. cyklingen har det været en blandet fornøjelse. Nogle dage har der været stjernestænger, andre dage har de været helt væk. Henover de seneste par uger er det dog som om mine problemer omkring ballen er taget til. Nogle dage har det været virkelig slemt og hvor jeg har haft mærkbare smerter når jeg ikke har trænet. Hvad det skyldes kan jeg ikke sætte min finger på, da der trods alt kan være en række forskellige faktorer: er det cyklen der er indstillet forkert? Er det min teknik i styrketræningen der laver ballade? Under alle omstændigheder undersøgte jeg først om Velofit havde nogle ledige tider her inden sommerferien, men desværre var det ikke tilfældet. Så havde egentlig droppet tanken om at få lavet et bikefit, indtil jeg kom i tanke om Mads Christensen og Cyclo Position. Han er uddannet kropsterapeut og har lavet bikefits siden 2013 som jeg lige husker det. For mig er det super vigtigt at det er en person der har noget basal viden omkring fysiologi, da det er konkrete udfordringer jeg døjer med. Heldigvis havde han en tid på onsdag i næste uge kl. 17.45 - så jeg drøner afsted efter arbejde til Vejle, og får forhåbentlig lidt ekstra indsigt i problemerne. Har også haft fat i min sundhedsforsikring for at høre hvad vi kan gøre. De anbefalede at snakke med min egen læge igen, og evt. få en henvisning til noget scanning, bare for at sikre at der ikke er noget galt. Som hun så smukt sagde - en fra 1985 der ellers træner og er fornuftig bør ikke have den slags problemer, og jeg må jo være enig. Så næste skridt er at få fat i min egen læge, og få en tid. Under alle omstændigheder er det virkelig irriterende. Generelt kan det beskrives som en smerte i venstre side omkring gluteus medius og TFL. Det stråler op i den nedre del af ryggen, og ned i benet. Det trækker i IT båndet hele vejen ned til min ankel. Ikke yderligere behageligt.
 15. Got legs?

  Smadrer - https://www.winspace.cc/blog/the-hype-is-real