Fru Erik

Medlemmer
  • Posts

    1,182
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fru Erik

  1. Mener aldrig jeg har udtalt mig om hvor stærk jeg er med en stang på ryggen.

    Ligesom jeg ikke har udtalt, at jeg skulle være god til at bryde. Den betydelige forskel er dog, at du har trænet squat konsistent :smile:

    Baseline i dødløft på 200 kg er vel hæderligt, så ustruktureret og lystbetonet som jeg træner.

    Jeg squattede 115 kg første gang jeg prøvede at styrketræne med vægtstænger.

    At du træner ustruktureret og lystbetonet er som altid uinteressant og ikke et forsvar for dit lave styrkeniveau. Når henvisningen gang på gang er til "resultater", jf. din Hulk-retorik og logbogens undertitel, og dine resultater er meget få, hvad er pointen så?

    "Hej :smile: Mit navn er Jacob. Jeg er stærkere end jer - jeg kan godt nok ikke løfte ligeså meget, men jeg træner også kun lystbetonet".

    Et 200 kg dødløft er ikke hæderligt med almindelige forudsætninger :smile: Såfremt, du squattede 115 kg stort set første gang du prøvede, indikerer det, at din styrketræning har været katastrofekurs lige siden :smile:

  2. Ekstra bonus:

    Hvis der er nogen der er interesserede i at finde ud af hvor stærke/slappe de er, er jeg evigt og altid klar på en venskabelig styrkedemonstration i KBH.

    Mine 81 kg, 5,1 % BF, hakket i granit året rundt, 135 kg backsquat 1 RM mod jeres whatever. Gå ikke glip af muligheden.

    Jeg har endnu ikke prøvet af bryde med nogen der kan løfte f.eks. 150 x 15 reps, der føles som andet end gele, når de ikke havde deres stang på nakken :smile:

    Dette "argument", eller hvad man ville vælge at kalde det, går jo så begge veje, idet du ville være som gele, hvis du skulle løfte 150 x 15 :smile:

    Man må også studse over, at du vælger brydning som platform for at sammenligne/teste styrke, da det påfaldende ved brydning netop er, at det i høj grad handler om teknik, samt at positionere og bevæge sig så man udnytter mekanik optimalt. Ydermere, som du selv nævner overfor SørenFriend, har du, omend i en kort periode, trænet bjj.

    Faktum er, at du ikke kan præstere noget tilnærmelsesvist hæderligt i nogen almindeligt-udøvet øvelse, hvor formålet er, at flytte en vægt - tung som mindre tung - fra punkt A til punkt B - én gang eller flere gange. Faktum er også, at almindelige vægttræningsøvelser er en langt mere objektiv test af styrke - og her kan du præstere meget lidt :smile:

    Ellers en fremragende stråmand, friend :smile:

  3. Who are you to judge??

    Det er ikke et spørgsmål om mening, men om facts :smile:

    Fordi vi ikke har trænet det :smile:

    Jeg skal lige være med :smile: Du skriver, at Jacob ikke har squattet konsistent i en længere periode? Hvis det oprigtigt er det, du mener, giver dit ny-religiøse vanvid lige pludselig mening, og jeg kan hermed trække mig fra tråden velvidende, at du er skingerragende sindssyg med enhver kobling til virkeligheden annihileret :smile:

    Meget simpelt - som mennesker :smile: Hvis I allerede ved, hvad der er at vide, så er der jo ikke brug for videre udvikling. Jeg troede den positivistiske opfattelse om, at der kun er én sandhed var død. Men nej. Erik og Simon tror, de har sandheden, og at alt udenfor, som de ikke begriber kan være muligt, er noget vrøvl. Og det fortæller de gerne alle, de møder på deres vej: \"Du gør dit og dat forkert, du har misforstået det hele, du har spildt din tid det sidste lange stykke tid, har du tænkt dig at prøve noget nyt??? Du kan lige så godt lade være, for det virker helt sikkert ikke\".

    I dare you, find ét indlæg, nej, én sætning, jeg har skrevet, hvor jeg kategorisk afviser ideer :smile: Jeg har læst to (2) af Poliquins bøger og har implementeret adskillige dele i min egen træning. Hihihi, det havde du ikke regnet med, hva friend? :smile:

    Desuden, ved jeg, at Simon var belæst i Poliquin litteratur før Guarden som Ærkeenglen Gabriel forkyndte den guddommelige sandhed for dig :smile:

    Erik, hold dog for fanden op med at lege dommer og fluekneppe alt du falder over and go get laid!!! Stakkels pige dog, for hun vil sikkert efterfølgende få en sang om, hvad hun gjorde forkert.

    Det vil jeg til gengæld ikke afvise :smile:

    Din mening er så ligegyldig, fordi du ikke formår at bringe kritikken på et højere niveau, du når kun til at påpege andres \"fejl\" og så når du ikke længere. Tror, du har misforstået det der med at forholde sig kritisk til tingene. Det betyder nemlig, at man kan reflektere. Det kan jeg ikke se tegn på. Så hold dog op med at stille ligegyldige spørgsmål i min log!!!!!!!

    Anna, kan JEG ikke reflektere? :smile: Jeg kan nærmest ikke andet.

    Hvad med om du tog og reflekterede over din miserable træningshistorik? :smile:

  4. Jeg har løftet 135 som max, og det var med verdens dårligste form med et hav af skavanker til følge. At 120 kg ryger op uden sticking points og grinds, med fuldt opspænd, ser jeg da helt klart som en fremgang.

    At løfte 15 kilo mindre på en pænere måde, vil jeg næppe kalde fremgang :smile:

    Har du ondt i røven over, at vi betalte en god sjat penge for at opleve Poliquin i en coaching situation? Jeg betaler jævnligt til forskellige coaches og behandlere for at sparre, få et kig ind i deres verden og udvide min egen horisont. Jeg ser nemlig ikke verden i sort og hvidt, men er åben over for alle tilgange. Så kan jeg evaluere dem efterfølgende, tage hvad jeg kan bruge og lade resten være.

    Sikke et idiotisk spørgsmål :smile: Jeg er fløjtende ligeglad med jeres privatøkonomi. Ellers en opfindsom måde at undgå spørgsmålet :smile:

    Tillad en gentagelse :smile:: Hvorfor er styrkeresultaterne udeblevet? :smile:

    Ift. Jacobs squat - så ved du nok, at træner kun dét han synes er sjovt. Og når han synes Smolov er sjovt, træner han det, når han synes sandsæk træning er sjovt, så træner han det. What's the big deal??

    Intet nyt under solen, at Jacob ynder en udpræget grad af instinktiv træning, hvorfor jeg i tidligere indlæg har gjort opmærksom på den (relativt) konsistente squat træning, denne lagde for dagen, og de dertilhørende strength gains som er udeblevet :smile:

    Jeg har selv ikke trænet tung squat i flere måneder, og min krop har aldrig haft det bedre. Har du hørt om ordet "variation"?

    Nu skal du ikke være fjollet, Anna :smile: Du burde vide, at jeg i høj grad har varieret min træning og min fysiske aktivitet. Det samme gælder, for dem jeg træner :smile:

    Som jeg svarede til Erik- så betaler jeg gerne for en læring og en oplevelse. Jeg kunne også vælge at tro, at jeg ved det hele, lukke øjnene og stagnere - men det er jo jeres domæne.

    Hvorledes er det, du mener "vi" stagnerer? :smile:

  5. Jeg lever i min bobbel med Anna samt andre spændende mennesker jeg kan udvikle mig sammen med.

    Du lever i din bobbel med 14 årige drenge :wink: , og jeg tror desværre det er der skoene trykker.

    Kan du have det godt :bigsmile:

    Albert er kun 11 :smile:

    PS: Den opmærksomme læser vil bemærke, at Jacob/Guarden undlod at svare på det ellers meget simple og direkte spørgsmål :smile: Hvad kan vi udlede af det? :smile:

  6. Er du stadig ked af at jeg blev træt af at lege med dig???

    Sønderknust :smile:

    Du lever i din egen lille boble. Det er dog glædeligt, at du har fået selskab af Anna :smile:

    Men jeg var nu seriøs mht. mine tidligere kommentarer, og det er hverken ment nedladende eller som en provokation :smile: Hvordan kan det være, - jf. de forrygende stats Anna har postet på dine vegne samt det faktum, at De Vise Træningssten ligger for dine fødder - at du ikke har opnået et højere styrkeniveau, end hvad du hidtil har demonstreret, når det tydeligvis har været en del af din fokus?

  7. Jeg kan ikke udtale mig om Guardens erfaringer med hans squatperformance, men så vidt jeg ved, ligger den ikke i top 5 af hans træningsmål. Jeg ved til gengæld, at ved at lave om på sin kost, søvn og supplementering, er han gået fra en fedt% på 8.8 til 5.1, men en samtidig vægtøgning på 2 kg, på ca. 3 måneder, hans energiniveau er through the roof, og hans klatring har aldrig været bedre (hvilket er, hvad han fokuserer på i øjeblikket).

    Jeg kan også sige, at jeg er gået fra en fedt% på 19.5 til 16.4 på 4 måneder samtidigt med, at jeg har haft en nogenlunde den samme vægt hele tiden. Og dette er uden den anale kaloriefiksering. Og ja, mit dødløft er gået op uden at jeg har trænet det. Og alle mine andre løft.

    Men jeg kan ikke helt se, hvilken pointe din sammenligning tjener i den her kontekst, hvis jeg skal være helt ærlig :smile:

    Se, det undrer mig, at du siger det :smile: Jeg husker nemlig, da dig og Guarden havde købt en privattime hos Poliquin under/efter hans kursus. Hvis squat ikke har været/er hans fokus, hvorfor så vælge den øvelse under en meget pebret privattime? Det var bl.a. Peterson Step-ups, der blev Jacob anbefalet, husker jeg :smile:

    Ydermere, har Jacob da hygget sig med smolov i en periode. Hvorfor køre smolov, hvis man ikke prioterer squat?

    Hvordan kan du sige, at din dødløft er gået op, når du i tidernes morgen dødløftede 140? :smile:

    Selvfølgelig kan du ikke se pointen :smile: Men det er jeg sikker på, at der er flere af læserne der kan :smile:

  8. Tillad mig at lave en sammenligning ud af det blå :smile:

    Din kæreste Guarden/Jacob er en fuldvoksen mand uden synlige defekter; vejer ca. 80 kilo med en relativt solid, varieret træningserfaring; min erfaring er, - og ret mig endelig såfremt jeg tager fejl - at han har trænet squat konsistent i over et år; ikke at glemme: han/I har, tilsyneladende - hvis man tager Jeres ord for gode varer - fundet Den Hellige Gral mht. træning, kost(tilskud) etc..

    Så langt så godt :smile:

    Hvordan vil I forklare, - nu da i har fundet Den Hellige Gral - at én af de drenge jeg træner i olympisk vægtløftning, Pietro, som forresten kun er 14 år med en kropsvægt på sølle 68,5 kilo, og hvis træner - undertegnede - da absolut ikke har set lyset - formentlig, front squatter det samme, hvis ikke mere, end Jacob/Guarden back squatter?

    Før I skriger op om det uacceptablelt feje i at sammenligne en specialiseret vægtløfter med en motionssquatter vil jeg gøre opmærksom på, at Pietro ikke har squattet mere end to (2) gange ugentligt de sidste seks (6) måneder. Nå ja, og han har heller ikke fået hår under armene :smile:

    :smile:

  9. Benene havde klaret 20km cykling (som de er slet ikke vant til) inden,

    En sand genistreg at cykle 20 kilometer inden dødløftstræning :smile:

    Back Squat

    20kg,

    40g, 5, 2 sæt

    45kg, 5, 2 sæt

    50kg, 3

    40kg, 8

    Det glæder mig, at din squat styrke er steget i så eksplosiv en grad, som det er tilfældet :smile: Det minder mig om tidligere samtaler i IK, hvor du ytrede forventning om en specifik squat serie i 2009, som sammenlignet med ovenstående serie nærmest fremstår astronomisk i forskel.

  10. Ang overtræning... Det har jeg før været slem til, men sørger nu for, som regl, kun at træne hver anden dag. Jeg kører normalt fullbody, men hvis jeg kan mærke at en del af kroppen har brug for ekstra hvile, prøver jeg at efterleve det.

    Har stor respekt for skader, da jeg pga langdistance løb længe har gået med en i ballen.

    Det er en god tommelfingerregel. Jeg kender mange, som er brændt ud på at træne to dage i træk i perioder :smile::devil:

  11. Idag til træning, henvendte jeg mig til, den eneste, hårdttrænende atletikudøver på Stadion - en kvinde i midt 30erne - og forhørte mig hvorvidt jeg måtte slå hende med mine staps fra tid til anden. Hun så det, naturligvis, ikke som et problem, som mange ellers, uforståeligt, ville.

    Imorgen skal jeg, numse, træne med min ven numse. Efter træningen vil jeg kontrast bade min numse i vand og sæbe.

    Dr. M., du er en maskine :smile: