eatsam

Medlemmer
 • Content count

  365
 • Joined

 • Last visited

About eatsam

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/04/79

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  DK
 1. :wub: :wub: :wub: Det var tider ...
 2. Underarms øvelse.

  Fedt at du vil træne underarme, det er også et rigtig spændende område. Du skal i hvert fald ikke lytte til kloge hoveder her i tråden, der siger at underarme ikke kan blive stærke. Dyrk f.eks. personer som: http://www.adamtglass.com/ http://twitter.com/#!/JeddJohnson og http://en.wikipedia.org/wiki/Grip_strength
 3. Fiverfingers

  Jeg har købt fra http://www.lovethoseshoes.com/mens-fivefingers/ De sender fra England og handlen gik fint. Jeg har ikke sammenlignet nøjagtig pris, men der er også et pænt stort udvalg af andre minimalsko. Kan kun anbefale at komme i gang med forfodsløb. Største fordel er efter min mening, at det simpelthen er sjovere end de store klodser man normalt løber med
 4. How I built a strong, stable and functional body

  Spændende... Og hvordan med træningen, du skal vel i gang med det samme?
 5. Jeg tror det vigtigste er, at du netop IKKE laver et specielt træningsprogram for kvinder. Meningen er jo du skal være lige så hård som mændene. Lad være med at nedskalere træninger. Og det er ikke en dag for tidligt at gå i gang. Bare klø på :)
 6. Løb på bare fødder

  Der er vist en der arbejder i løbesko-butik ?
 7. Pentatletens Adventure log

  Fed log og flotte tider du præsterer. Ku være spændende at se dig i et AR ! MTB'en ser cool ud. Jeg følger med her.
 8. Styrketræningsklub i København?

  Hej jauvert Olympiske løft laver man i sporten vægtløftning, så det må være det du leder efter og ikke decideret styrketræning. Jeg foreslår en google-søgning for at finde den geografisk nærmeste klub for dig.
 9. Køb af mountainbike

  Enig i dette forslag. Et rigtig, rigtig godt køb til prisen.
 10. Ud fra dine maveproblemer kunne det lyde som om du simpelthen er syg. Har du været til lægen? En lav fedtprocent som din har en sammenhæng med et lidt svagere immunforsvar. Som løsninger kunne du kigge på kosten. Hvad spiser du?
 11. Prøv at vaske dine hænder og tør dem og derefter benyt lockgrip. Så kan jeg ikke se hvordan den skulle glide ud, hvis du har et ok greb som du siger.
 12. købes: gymnasik ringe

  Du kan få billige ca 100-200 kr. mener jeg træringe hos Trævarefabrikernes handel. Der ligger en på Vesterbrogade og Østerbrogade. Google det.
 13. Crossfit

  Det er ikke lige smukt hos alle, men man må også gå ud fra flere af dem kommer lige fra gaden og næppe har lavet hverken front squats eller thrusters før, og set i det lys er det vel bedre end at sætte sig ned og køre concentration curls og trampe stepmaskine.
 14. Overhead pressing information.

  Overhead-styrke er vel en del af en generelt god form efter min mening. Det ville være meget misproportioneret ikke at kunne presse noget vertikalt, men kun horisontalt. Overheadtræning udfordrer jo hele kroppen fra tå til hoved og er ikke blot et udtryk for kraftudledningen i skuldrene. Posterior og core har jo enorm gavn af overhead-arbejde.
 15. Overhead pressing information.

  Bill Star skriver i artiklen "Overhead is Rising" (fra CrossFit Journal) bl.a. : Altså kort sagt kan man vel blive enig om, at der er en risiko i alle øvelser. Når man ser på alle de gavnlige ting, der er i overhead er det da helt absurd at sidde og overanalysere en teoretisk risiko for at blive skadet, der alligevel er i samtlige ting man kan foretage med sin krop.