No6bach

Medlemmer
 • Content count

  6338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

No6bach last won the day on March 24 2017

No6bach had the most liked content!

About No6bach

 • Rank
  Count Camillo
 • Birthday 01/23/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand

Previous Fields

 • Træningsformål:
  En sund og veltrænet Adonis krop

Recent Profile Visitors

5333 profile views
 1. Preworkout, virker der og hvorfor?

  Det er vel lidt som at drikke alkohol før man tager i byen? Jeg kunne godt lide pre-workout produkter, især dem med den der amf lignende effekt (Craze ) De hjalp mig, helt uden tvivl, med at holde træningen god og stabil, især i perioder med skiftende arbejdstider og lidt for meget fest. I have taken more out of pre-workouts than pre-workouts have taken out of me Jeg kan berolige med, at jeg er kommet ud af mit misbrug, og har det godt her på den anden side, hvor jeg ikke har taget noget i 2 års tid. Det eneste det krævede var kroniske smerter og en opgivelse af alle styrke- og træningsmæssige mål.
 2. 31

  Nå, der troede i nok lige at der ville være en ny træning, hva? Tilfældet er dog imidlertid, at jeg har strikket et nyt træningsmix sammen, og det hører sig jo ligesom til at det skal postes i loggen Gymmix 11 Det starter med house og tech og bevæger sig i retning mod progressivt for at slutte med god, gammeldags trance lol. Hvad ellers? Jeg træner 3 gange om ugen, og det går helt ok. Ikke så meget spændende der.
 3. 31

  Det var lige der optrinnet fandt sted. Et fortræffeligt område af København, må jeg lige tilføje. Har i været i Hooha, friends? Det er et par dejlige butikker Hvorom alting er.. I dag er det Søndag, hvilket som oftest betyder at jeg har fri. Således også i dag, og det fejrede jeg ved at blive i sengen til omkring 15 tiden. Så skyllede jeg en shake ned og luskede ud i den blege sol og ned til FitnessWorld på Vester Farimagsgade. Kender i historien om Farimagsgaderne? Ellers skulle i tage at google det. Det er god, Københavnsk historie på sådan en Søndag. Træning! Cykel 10 min stigende intensitet C2 300 m 300 m 300 m Opvarmningstingest Cat/Camels Glute Bridges Band Pullaparts Sjip x3 En anden slags tingest Step-Up med spjæt Armbøjninger x3 Yoga En lille smule DB Curl 10x14 kg 10x14 kg 10x14 kg 10x14 kg 10x14 kg Face Pull 10x20 10x20 10x20 Cable Front Raise 10x5 10x5 Det var vist det.. God fornemmelse i kroppen, forår i luften Jeg tror, at jeg vil bage et eller andet nu her, så jeg skal en tur i Brugsen. Det er en dejlig butik, hvis man tror at økologi er anderledes end alt mulig andet.
 4. 31

  I dag har jeg været til træning! Curls for the girls, en masse stræk og lidt cardio. Rødspætte som PWO. Fint fint. Nej.. det jeg egentlig vovede mig ind i min log for, var at fortælle en lille historie fra mit liv, der fandt sted i dag. Jeg sætter lige stemningen først.. Det er ved at være 8 dage siden jeg havde en fridag, og med en god, tung weekend i bagagen var jeg, for nu at bruge et godt jysk udtryk, dødtræt da uret ringede 9.30 i morges. Fik kæmpet mig ud af fjerene, og tog tidligt hjemmefra for at have tid til en stor latte på arbejde, inden jeg skulle i gang med dagens dont. Jeg får tændt maskinen, og laver nogle småting mens den varmer. Efter 20 min tid kværner jeg bønner og den dejlige kaffeduft angriber mine næsebord.. det skal nok gå det hele.. stamper kaffen, lukker filteret tæt, tænder for trykket og... ingenting. Maskinen er ikke blevet fyldt op med vand. Min arbejdsdag om Mandagen er skemalagt ret tæt, så jeg er nødt til at smutte ned til vaskeriet for at sætte viskestykkerne over, hvis jeg ikke skal blive forsinket senere i løbet af dagen... Vasketøjet over skulderen, ingen kaffe, semi BOB, meget træt, går jeg ned af Elmegade. Er i med venner? Kan i sætte jer ind i situationen? Ind af døren i vaskeriet, nåede lige at konstatere, at de maskiner jeg plejer at bruge er ledige.. god start, skal bare have gang i den her dag. Og så BAM! ligger der tre mænd inde i vaskeriet. En på foldebordet, en under og en tredje lænet op ad tørretumblerne. Normalvis er dette jo ikke et særsyn, men i dette tilfælde var den tredje mand sølet ind i blod. Hans ansigt ligner et trafikuheld af størknet blod, hans bukser er sjasket ind og der er en god pøl ved siden af ham. Desuden ligger han i en helt underlig stilling. Det er umuligt at se hvor blodet kommer fra.. der er bare en del af det. Det føltes nærmest som at åbne døren til et nyt rum i et skummelt computerspil. Jeg konstaterer at de trækker vejret, pærer lidt til dem uden held og ringer derefter 112. Får forklaret situationen og 5 min efter er der blå blink og sirener udover det hele. Politiet ankommer først og får heldigvis, på lidt mere hårdhændet facon, rusket liv i manden og kan konstatere, at han bare har brækket næsen og at alt blodet kommer derfra. Redderne fortæller at manden er en gammel kending, og at han bliver sat på færgen til Polen en gang hver 14. dag. Ok De to betjente håndterer situationen med manden og hans fordrukne kammerater til ug. Det var en kæmpe fornøjelse at opleve betjente i den funktion fremfor i gang med at visitere folk på Staden eller giver bøder til cyklister, der kører til højre for rødt. Jeg sætter vasketøjet over og køber blomster inden jeg sætter mig i baren, nu totalt forsinket, og drikker en dobbelt latte i ro og fred.
 5. 31

  Godt spørgsmål. Det er oplagt at sammenligne den med Wolverines 1000mile Courtland. Det er den eneste af de to jeg har haft på fødderne, så jeg er ikke helt med på beatet. Generelt set lader der dog til at være enighed om at 403 er en mere robust, tungere og knap sa "dressy" støvle. Så vidt jeg kan forstå på det hele, har Wolverine ikke (længere?) fabrik i USA, men får deres 1000mile lavet hos Allen Edmonds. Folk lader til at foretrække 403. Jeg kan godt lide ideen om at eje et par af den slags støvler (403, 1000mile, Iron Ranger) men hver gang jeg har prøvet et par, så er det ligesom at de ikke rigtig.. passer. Jeg ved ikke hvad det er, men indtil videre slår de ikke mine gamle, udleverede kampstøvler.
 6. 31

  Der sker ikke så meget i loggen, hva venner? MEN.. sikke da en dejlig dag! Vågnede ved 10 tiden og cyklede ud på Nørrebro i den dejlige sol. Snakkede lidt med en af mine chefer og så en tur i Inco og handle nogle småting + highroller granola til mig selv. Vendte også forbi HV Larsen.. det er en af mine yndlingsbutikker. Hjem på baren med tingene og drikke en dobbelt espresso inden jeg cyklede ind til Fit World ved Vesterport. Følgende foregik: Trænings! Cykel 5 min C2 3x300m Jeg har udviklet et nyt koncept, som jeg kalder LIIT. Kan i gætte hvad det betyder? Bøj og stræk 20-25 min Lidt af hvert.. Statiske stræk af baller, nedre ryg, skuldre. Cat/Camels, Band Pull a Parts, Pushups i ringe, et bens glute bridges.. Lidt af hvert DB Skulderpres 10x20 kg 10x20 kg 10x20 kg Og så fik jeg sådan en følelse af, at alting gik lidt for godt og stoppede derfor Jeg så lidt bleg ud i min tank-top, så jeg kørte lige forbi solariet på vej hjem. Skal jeg vaske tøj nu, spørger i sikkert? Ja. Ja, jeg skal.
 7. 31

  Hej venner Ja.. I dag har jeg været nede i det gamle FreshFitness i Købmagergade - jeg er nemlig flyttet til K, skal jeg fortæller jer. Det var noget frygteligt lort, men mon ikke det bliver bedre? Ingen ved det. Siden sidst er jeg fyldt 30, har startet en pensionsordning og lige spist en plade mørk chokolade
 8. 31

  Kroppen har det godt, forstået på den måde, at jeg meget sjældent har smerter. Dagsformen er lidt en anden sag.. UD2 . Jeg kan ikke rigtig sige noget endegyldigt, da jeg aldrig blev færdig med et forløb. En indledende tanke omkring det ville være, at det er en fin approach, der kræver en lille smule i løbet af ugen, men også giver plads i weekenden. Jeg ville godt prøve det igen. Ellers yogaer jeg bare derudaf, venner. Sommetider går det godt, og sommetider er jeg stiv som et bræt
 9. 31

  Dagens Træning Tog en hel dag på arbejde i går, og sov til kl. 14.45 i dag. Det er helt sikkert sundt. Startede med at gå en tur ned på Gl. Kongevej for at lede efter en fødselsdagsgave til min yndige søster. Lav successrate. Fortsatte derefter til et par krydderiforrretninger for at finde nogle småting til en træning på Torsdag. Ekstremt lav successrate. I stedet tog jeg hjem og gjorde ovnen ren og spiste havregryn med rosiner og hasselnødder fra Piemonte. Kæmpe successrate! Så tog jeg til træning.. Chins 9 stk Så var det ikke sjovt længere Diverse dynamiske stræk, sjip, bands, bla bla Cykel 12 min Lidt statiske stræk Cable Pushdown 12x20 10x25 10x25 6xx30 6x30 DB Curl 8x16 kg 8x16 kg Slut. Kroppen har det godt, og jeg føler mig mobil og frisk
 10. 31

  Som jeg lige husker det, så var det en mellemstor success. Hold på hat og briller, fwiends. Jeg har været til trænings igen Først vil jeg dog lige indskyde, at jeg stadig har rimelig optur over Piemonte. De mennesker har det så pisse vildt over de ting de producerer til at putte ned i maven - og det med god, fucking grund! For fire dage siden, havde jeg aldrig smagt hvid trøffel og min forståelse for druerne (Dolcetto, Barbera og selvfølgelig Nebbiolo, der bliver til både Nebbiolo Langhe, Barbaresco og Barolo) kunne egentlig ligge på et småt sted. Nu er en pastaret med trøffel på en top 3 over de bedste retter jeg har spist i mit liv, og jeg har smagt på et sted mellem 60-70 nye vine. Dertil kommer mange forskellige slags grappaer, oste, hasselnødder, brød, pasta, spreads og hvad fanden ved jeg.. Simpelthen bare så godt! Det hele bliver naturligvis kun bedre af at området ligner noget, der er revet direkte ud af et eventyr med sine tågefyldte dale og små, charmerende byer. Hvis man har bare et minimum af interesse for hvad man spiser, så skal man bare se at komme afsted! Træningen i dag var igen rimelig begivenhedsløs. En chins trappe, lidt flere kropsvægtøvelser, tabata på cyklen og gode, dybe stræk. På den igen i morgen.
 11. 31

  Jeg synes den er fucking nice! Der er jo også Campari i Det var faktisk fint nok, at du ikke kom.. selvom det kunne have rart at se dit skæggede ansigt, så blev vi angrebet hårdt af Madklubben og var i deep shit hele aftenen. Sådan er der så meget.. I dag har jeg været på arbejde til kl. ikke så længe sidden, men kom afsted og fik lavet lidt cardio og forskellige stræk. Fint. Imens lyttede jeg til mit nye mix Gymmix 10 Ellers ikke så meget.. i morgen skal jeg til yoga
 12. 31

  Først og fremmest, mange tak for jeres svar og tilkendegivelser. Det er påskønnet, at i gider bruge lidt tid på det - virkelig. Siden sidst har jeg ikke været hos min læge for at bede om en scanning, men til gengæld har jeg lavet en masse stræk, taget yogatimer og cyklet afsted uden at komme ud af stedet Jeg ved ikke helt om det fører mig nærmere en konklusion over noget som helst, men faktum er i hvert fald, at jeg har været 90% smertefri siden vi snakkede sidst, kære venner. Dette er på en måde både godt og skidt. Godt af den åbenlyse årsag, at jeg ikke har ondt, jeg har nemmere ved at udføre mit arbejde og ikke mindst, så er det en indikation af, at mine smerter (hovedsageligt) er fremkaldt af noget jeg selv meget nemt kan styre, nemlig min træning. Skidt af den grund, at jeg jo egentlig gerne bare ville kunne fortsætte med at træne som jeg plejede. (Well.. allerhelst ville jeg gerne køre VL to gange om ugen, BB med tung dødløft en gang, Bikram to gange og fodbold i weekenden) Jeg vælger dog at se overvejende positivt på det hele.. Det er dejligt med yogaen og det lader til, at jeg lærer min krop bedre og bedre at kende. F. eks. virker det til, at det primært er stræk af glutes, hammies og lysken/hofte, der giver smertelindring efter 1-2 timer af udførsel. Dybe, lange lunges kunne blive en fremtidig favorit til stængerne. Alt i alt har jeg det egentlig helt ok med min træningssituation I dag har jeg haft fri, sådan helt fri, og det er noget jeg har set frem til længe! Jeg har ikke købt nyt tøj i lang tid, så i dag fik jeg min shopper på og købte hvide Stan Smiths, sorte jeans fra han, en tung denimskjorte fra Won Hundred, t-shirt fra Knowledge og friske, hvide undertrøjer fra Resteröds. Derudover nogle ting til køkkenet, så jeg kan komme tilbage i rytmen med at bage om Søndagen. Det er sgu nice at købe nogle ting til sig selv af og til Arbejde går også meget godt.. vi har lige sendt en ny "tavle" på banen. Tavlen en typisk 4-5 nye drinks, der kører i en periode på omkring en måned. Det har været sjovt at arbejde på denne her, og i al beskedenhed synes jeg, at det er en af de bedste vi har fået banket sammen Som i nok kan se, så er temaet BBQ. Kom ned og smag den! Until next time..
 13. 31

  Jeg er slet ikke i tvivl om at Jacob er dygtig, og han hjælper helt sikkert mange af sine kunder. Jeg har bare prøvet en hel del allerede.. Fysser, Manuel Terapi, Sportsmassage, Akupunktur.. Fælles for dem alle, er at de har hjulpet en kort periode, og så er jeg, på trods af fulgte anvisninger, røget tilbage til start igen. Jeg har nok mistet troen på at noget eksternt kan hjælpe på de fysiske smerter. Med det sagt, så lyder det linkede kursus interessant - og ikke andet så for at forstå kroppen lidt bedre - jeg tænker over det. Tak Jeg har snakket med en læge omkring det, og hun sagde at scanninger blev lavet med henblik på operation. Der synes jeg måske ikke helt jeg er endnu.. jeg kan trods alt gå på arbejde og fungere normalt. Jeg kan (måske) bare ikke løfte vægte på den måde jeg gerne vil. For nu at være helt ærlig, så tror jeg sgu mest af alt, at jeg har trukket en nitte fra fødslen. Min far har ødelagte knæ, fingre og ryg, begge mine brødre døjer med lyskenskader, ondt i knæ/ankler/albuer og min søster har så stærke periodiske smerter i fødderne, at hun ikke kan gå fra sengen i hele dage. Sådan har det været lige så længe jeg kan huske tilbage.. At se hvordan min far har det, er en ret stor medvirkende faktor i forhold til at passe bedre på min krop.
 14. 31

  Så går den ikke længere, friends Lige umiddelbart efter min sidste update gik jeg hen og blev syg. Det var selvfølgelig træls (især fordi jeg var nødt til at arbejde imens) som sådan noget nu er, i den uges tid det varede. Af en eller anden årsag fik jeg så også en medfølgende gave af forværrede smerter i ryggen, der stadig ikke har fortaget sig helt. For nu at sige det som det er, så er jeg simpelthen nødt til, permanent, at ændre den måde jeg træner på. Dette er først og fremmest noget, der skal starte i hovedet på mig selv, hvor jeg er nødt til at ligge forhåbninger om smertefri vægttræning på hylden - i hvert fald på den mellemlange bane. Når jeg tænker over det, så er det jo ikke første gang dette sker. Jeg har haft smerter i ankler, knæ, lysken, skuldre og håndled faktisk hele mit liv, og i forskellige stadier har det sat en stopper for fodbold, badminton, crossfit og vægtløftning. Der er selvfølgelig også masser af øvelser jeg ikke laver under "almindelig" styrketræning, men jeg har altid kunnet træne omkring det eller finde en øvelse, der virkede. Min ryg, eller lænd nærmere betegnet, er dog helt klart mit livs værste skade og eftersom det er noget konstant tilbagevendende, er det noget jeg er nødt til at forholde mig til og reagere på. Derfor ryger jeg nu på en kost af yoga, cardio og måske lidt til guns af og til - sådan er det.. Arbejdet kører på fuld damp, og jeg glæder mig helt overdrevet meget til en miniferie i Piermonte med holdet fra Barololand. Vi har udset os lidt forskellige restauranter, vinproducenter og trøffeljægere vi skal besøge. Det bliver høj, høj klasse
 15. 31

  Jeg har været nedlagt af noget betændelse under/på et ribben. Eller hvad ved jeg? Jeg er ikke læge, jo. Ondt gjorde i hvert fald, og jeg har hverken kunne træne eller få min Søndagscigaret. Hårde tider, venner.. Udover det, så er min ene chef lige gået på barsel, hvilket overlader de fleste af hans arbejdsopgaver til mig. Det er helt fint og meget udviklende men samtidig også.. well, anderledes. Helt lavpraktisk har det betydet, at jeg har brugt meget mere tid på arbejde, specielt før og efter mine vagter. Dette går udover træningen. Hårde tider, venner.. Vi har imidlertid haft en god snak omkring mine ansvarsområder, hvilket har resulteret i en, for mig, genfunden glæde ved det daglige arbejde. Dejligt Det her ville jo trods alt være en lidt tynd update, hvis der ikke var en træning med, så her kommer den, fwiends FØRST er der dog et billede (Sådan som vi plejer) I dag er det dog ikke en flot fyr eller en sød pige, men i stedet et billede af min morgenmad - i hvert fald sådan mere eller mindre. Jeg er meget glad for Müsli og jeg spiser det 9/10 dage. Efter en lang periode med eksperimenter, er jeg kommet frem til min favoritblanding: Det er bare 25% af hver ned i en stor krukke og bland. En shake med skummet og så er der morgenmad. Ja tak. Cykel 10 min fartleg Hypers 10 10x10 kg 10x10 kg Skulderpres i maskine 12x40 10x50 10x50 10x50 Leg Extension 15x40 12x50 15x40 CG Bænk 12x60 kg 6x80 kg 6x80 kg Nej.. Push Down 15x20 10x25