Lauridsen

Medlemmer
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Lauridsen

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 10/28/77

Contact Methods

Profile Information

 • Sted
  Odense c
 • Interesser
  Hård træning... Er der andet?????? ;0)

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke... med bodybuilding tendens.....
 1. Sælges Kasein proteinpulver

  Hej KKL Ja har det stadig, så er du intereseret kan du sende en PM, så kan vi finde ud af det med afhentning.
 2. Løbetræning

  Ellers kan jeg anbefale: Løb og Fitness Rosenbæktorv 1 5000 Odense C Her fik jeg selv lavet en test på grund af smerter fra mit knæ efter de lange ture. De har et løbebånd stående i lokalet som man løber på og bagefter kan man se løbestilen i meget langsom gengivelse. Derved kan man se hvordan foden arbejder under løb. Jeg fik selv opklaret, at jeg mod min egen forventning, havde en kraftig overpronering når jeg løb. De fandt så en løbesko der passede specielt til min situation og har ikke mærket noget væsentlig til mit knæ siden. Så det kan varmt anbefales.
 3. Sælges Kasein proteinpulver

  Nej man kan ikke sende pr. efterkrav mere så den løsning er ikke mulig. Ellers kunne jeg da godt have sendt det til dig hvis du selv ville betale portoen.. Syntes det er blevet så dyrt at sende... 90 kr for en alm. postpakke koster det nu til dags...
 4. Sælges Kasein proteinpulver

  Det har du sikkert ret i. Har ikke forstand på hvad der gør hvad. Det er bare hvad bodylab skriver på deres hjemmeside om typen. De skriver "En af egenskaberne ved micellar kasein, produktets primære proteinkilde, er at det danner ’klumper’ i maven hvilket hæmmer optagelsen. Det gør, at blodbanen tilføres en jævn strøm af aminosyrer over tid. Undersøgelser viser, at når du indtager micellar kasein, så når du en maksimal proteinsyntese og aminosyrekoncentrationen i blodbanen efter 3-4 timer. Den totale frigivelse, af aminosyrer til blodbanen, kan imidlertid vare op til 7 timer efter indtagelse af micellar kasein" Har bare erfaret at kasein har en anden konsistens end alm. valle protein også når man indtager det.
 5. Sælges Kasein proteinpulver

  Hej Payam Det er med chokoladesmag og smager ok. Men Kasein protein er mere grynet end almindelig protein. Der er nettop det at det "klumper" lidt der gør det langsomt optageligt og som gør det til det bedste protein om natten, eller andre tidspunkter hvor man har gavn af at det bliver lidt længere i maven så man for et jævnt indtag. Det var ikke meningen jeg ville til at sende det og prisen er ikke indregnet dette. Min tanke var at der måske var nogle i Odense eller omegn der ville være interesseret i det til afhentning :)
 6. Chokolade Kasein proteinpulver sælges . Pris Kr 550,00. Har købt flere poser pga. fragt omk. fra England. Jeg ønsker at sælge en af dem. Uåbnet Holdbar til 08/2009 Fabrikat Myprotein.co.uk Indhold 5 kg Til afhentning i Odense C Dem der ikke kender Kasein protein kan søge på google og se hvad det er. Man vil også her opdage hvad det koster i Dk og se hvorfor jeg har købt det i UK.
 7. tips til mental træning til maraton ønskes

  Hej Mikkels Jeg kan desværre ikke hjælpe dig men lytter også med her. Skal som dig også have min marathon debut her til copenhagen marathon. Så alle tips kan bruges.. Håber på en tid på den gode side af 4 timer men er spændt på om det lykkes... Det er jo en distance der i mit vedkommende ligger noget over hvad man har prøvet før...
 8. Puls ur

  hej fynolt. begyndte selv at løbetræne i sommers efter 3-4 styrketræning. er godt nok blevet bidt af det efterhånden. kan tydelig mærke hvordan mit energi niveau er steget efter at have fået forbedret kondition. mit mål er nu som minimum at løbe storbæltsløbet til maj (½ marathon) eller hvis alt går vel så en af sommerens helmarathon. købte selv for næsten 3 måneder siden et garmin forerunner305 løbeur. i dette ur har du både pulsur og gps modtager hvilket betyder du kan se hvor, hvorhenne, hastighed med mere under løb. derudover har den et væld af andre funktioner. kan kun anbefale dette ur hvis du er villig til at betale de omkring 2000 kr du skriver. Du kan læse en masse om uret på garmins hjemmeside.
 9. sælges: 10 stk "Muscle & fitness" magasiner fra 2006/2007 og 2 stk "Musclemag" 2005/2006. i alt 12 magasiner om træning, ernæring osv. sælges for i alt 100 kr. kan afhentes i Odense C..... Bladende er på engelsk....
 10. Sælges: sann vault for 200 kr og en 3 kg maltodextrin (kulhydrat) 100kr. begge dele uåbnet. kan afhentes i odense c.
 11. Protein konsisten whey/milk

  har lige købt en spand micellar casein fra en af de danske producenter. den er godt nok også tyk. syntes ikke den er decideret klumpet men meget tyk i konsistensen. bruger det kun til før sengetid så overlever det nok... men jo, whey smager noget bedre.
 12. Sælges: Garmin Forerunner 305

  Tror ikke det rigtig kan betale sig da det kan købes på nettet herhjemme for under 2500. så hvis du skal give 1777 + told og moms er der vist ikke meget fidus i det... dertil vil du nok også få et problem i forhold til garanti på produktet. ellers godt initiativ, er selv på udkig efter dette ur
 13. tun

  Det er forskellige arter af tun.. der er "skipjack" ( den billigste) "yellowfin" (lidt dyre) Tongol (endnu lidt dyre) osv.. de dyre er lidt lysere i kødet og lidt støre stykker... Tror ikke der er den store forskel på ernæringsværdien i dem.. det er mere smagen og konsistensen.... Meen ikke noget jeg er absolut sikker på, altså næringsindholdet.... :4mewantfood:
 14. fullbody - lidt hjælp

  Eftersom du har trænings erfaring og er kommet i gang kan jeg anbefale" THE 20 REP BREATHING SQUAT ROUTINE" skrevet af TJ på http://www.getbig.dk/vis_artikel.php?id=116 Har selv rigtig god erfaring med dette program hvis man har "energien" til det. det hjælpe med at pakke muskelmasse på, selv om man ikke har så nemt ved det er min erfaring....Som han også skriver i artiklen river den sku lidt tænder ud... især de 20 rep squat.. Meeeen man kan vel li det ;0)