[email protected]

Medlemmer
 • Content count

  990
 • Joined

 • Last visited

About [email protected]

 • Rank
  All Clean BB works for me!
 • Birthday 06/15/79

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Brønshøj (træner i Fitnessworld)

Previous Fields

 • Træningsformål:
  BB
 1. Det er godt nok lang tid siden jeg har været på MOL. Stadig spændende :)

 2. Nå det er her hunden ligger begravet. Tak for svarene allesammen! :4thumbup:
 3. Hej, Jeg har tidligere haft stor succes med at bruge Glucosamin til ledsmerter. Efter at have brugt det 8-10 måneder plejer smerterne at forsvinde helt. Nu er der så opstået noget et nyt led-problem og jeg gik derfor på jagt efter Glucosamin. Jeg klikkede lidt rundt på mine normale pusher sites (ingen nævnt ingen glemt), men har kunne konstatere at produktet ikke længere kan opspores hos mine stam-pushere. Det er derimod blevet erstattet af nogle nye produkter med nogle meget flotte amerikanske navne De henviser derimod til deres søstersites i udlandet (Zum risiken und nebenvirkungen fragen sie Ihren Artz oder Apokter) Er det blevet ulovliggjort (igen) Er der kommet noget bedre med nogle afsindigt farverige navne? Hvis ja, hvad hedder det virkemiddel man skal kigge efter, så man kan se lidt udenom de der KAPOW BEST POWER BONES EVER DRUG! /S
 4. DOMS er godt, ja DOMS er sundt, derfor har vi det året rundt Jeg oplever ofte at få doms hvis musklen har været under stræk, så hvis du f.eks. altid kører flyes i din brysttræning, så kan det være en forklaring.
 5. For mit vedkomne handler det om at have nogle mål. Jeg har også trænet HST i mange år efterhånden, men jeg kan stadig finde motivation i det - det handler om, at jeg f.eks. i næste cyklus f.eks. vil reppe 10x100kg i bænk, tabe 2 kg., udligne noget af den forskel, der er på mit højre versus venstre ben. Hvis man så konstant måler det, kan man se, at det går fremad og det giver blod på tanden. Jeg tror, at træner man bare et hvilket som helst program hovedløst uden mål, så bliver det netop bare rutine.
 6. Kan der være andre ting du har ændret på sammen med din diæt? Har du skruet ned for kaffe, the, cola? Jeg får rigtig ondt i hovedet, hvis jeg skærer kraftigt i mit koffein indtag - går som regel væk efter et par dage.
 7. Long Tall Sally-log

  Træner faktisk også mest dernede om morgenen, kan ikke rumme det efter jeg har været på jobs. Bandit-embedet sætter sine spor efterhånden
 8. Long Tall Sally-log

  Haha, jeg kan godt lide alle dine flotte illustrationer. Har lige siddet og grint lidt af din log :D Har også lige vedhæftet et billede af mig på job.
 9. Hoosier's log II

  Angående din nervøsitet til konkurrencer; har du nogensinde læst lidt om sportspsykologi? Jeg læste nogle rigtigt spændende artikler på et tidspunkt omkring dette og om hvordan man kan psyke sig op til konkurrencer, præsentationer, forhandlinger etc. det var utroligt spændende og noget som jeg stadigvæk bruger indimellem. Jeg har lige søgt lidt rundt men kan ikke helt finde de artikler, jeg læste dengang, men du kan jo google lidt rundt. Der er utroligt mange amerikanske "hvis-du-vil-være-verdens-bedste-har-jeg-løsningen-for-kun-100$" sites. Men her er en lille appetizer: LINK - det er dog tennis, der er casen her... Anyways bare en tanke jeg fik
 10. LungBrush

  Hej Lungbrush, Jeg har lige siddet og pløjet de sidste par sider igennem af din log og vil også lige komme med en "godt-gået-knægt-klap-dig-selv-på skulderen". Det er en meget velovervejet beslutning og den har uden tvivl krævet mere mod end bare at have kørt på indtil DM Super form i øvrigt - den er der ingen, der kan tage fra dig :4flex:
 11. Jeg sad også med følelsen af den sammenhæng de fandt var lidt tynd. Hvad er sandsynligheden for, at en hvilken som helst fodboldspiller på topplan har været skadet og har fået en eller anden form for smertestillende indenfor det sidste år? Man kunne jo også konkludere at alle spillerene havde fodboldstøvler på da ulykken skete Men til trods for det, så er det et vigtigt emne at få belyst, da andre studier påpeger en tvivl omkring farligheden af produkterne.
 12. cardio ?

  Cardio er en betegnelse for kredsløbstræning, såsom løb, cykling, roning osv. (men brug søgefunktionen, der er mange der har siddet med de samme spørgsmål som dig)
 13. Vis os dine kosttilskud

  Jeg er på linje med Elvirus. Man kan snart ikke anbefale en øvelse eller komme andre typer træningspostulater uden at blive afkrævet klar dokumentation hvorfor det virker. Hvorfor gælder det ikke med kosttilskud? En almindelig sund skepsis synes jeg kun er på sin plads - det andet bliver vi ikke klogere af.
 14. Arme og skulder spiller MAKS! Sådan nogle arme skal jeg også have til sommer! :) Centret ser meget cool ud
 15. Nej jeg er ikke stegt noget synderligt i styrke, så jeg sidder lidt fast i et plateu. Den primære grund skal nok findes i at jeg nogen gange har noget rejseaktivitet i mit job osv., så jeg ikke får trænet i en hel uge. Men jeg burde nok give den gas med meget mere volumen, men jeg træner ofte om morgenen og så er der maks. en time at træne i.