cilius

Medlemmer
 • Content count

  3227
 • Joined

 • Last visited

About cilius

 • Rank
  stadig her
 • Birthday 10/11/77

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  København
 • Interesser
  Træning
  Kost
  Have

Recent Profile Visitors

2525 profile views
 1. BBLOG! Bloody Beautiful Large Organ Guy!

  Var det bare så vel... vågnede op med holdet fra i tirsdags multipliceret til det ukendelige... kunne kigge lige ud, om end jeg måtte passe på ikke at dreje øjnene for meget... Men den er fin nu Ryger ned og trækker lidt snatch dl inden undervisning og lidt ryg og MEGET GUNZ. Ses i morgen tidlig :)
 2. BBLOG! Bloody Beautiful Large Organ Guy!

  Don't worry, jeg er 100% samme sted... er lige på vej ned i Valby og lave en lille depletion WO... og den står på maks cardio de næste par dage! FUCK! Nå, men vægten falder garanteret
 3. BBLOG! Bloody Beautiful Large Organ Guy!

  3 crazy very low calorie days tilbage... så er der sku føde til folket :4mewantfood: Godt holdt i min ven
 4. BBLOG! Bloody Beautiful Large Organ Guy!

  Nu husker du dine kcal? Ikke noget med at cutte ned til 700 om dagen
 5. BBLOG! Bloody Beautiful Large Organ Guy!

  Det bliver fandme EPIC!
 6. BBLOG! Bloody Beautiful Large Organ Guy!

  Vi skal helt sikkert have trykt de wifebeaters.... EPIC! Og hey, syntes du glemmer fortællingerne om, hvordan jeg owner dig i de tunge øvelser... men når jeg misser en træning grundet extreeeeeme diæt så bliver den bogført... tsk tks Og vi træner fandme nøgne i morgen!
 7. HST Program, (TVIVL)

  Forslag, keep it simple :) Squat Dødløft Low incline pres (gerne dumbells) Pullups/pulldowns Rows Laterals Rear laterals Liggende triceps ext. Barbell curls Tag 2 sæt af dem allesammen... start på 50% af den vægt du mener at kunne løfte 5 gange (den har du garanteret løftet for nyligt - det behøves ikke at være 100% præcist), og øg med en lille smule fra gang til gang... start med 15'erne i et par uger - det er en rigtig god idé. Ovenstående vil tage cirka en time at køre igennem (45 minutter hvis du supersætter øvelserne).
 8. BBLOG! Bloody Beautiful Large Organ Guy!

  spændende... :moon:
 9. BBLOG! Bloody Beautiful Large Organ Guy!

  Talen er til os min ven! Tilbage på dag til dag kamp! Bør høres dagligt for at holde os på sporet
 10. Cilius' morgentræning

  Hvis alt glipper i maj måned... så er det sku den her som kommer til at virke for mig
 11. BBLOG! Bloody Beautiful Large Organ Guy!

  Ehh, havde godt på fornemmelsen jeg lige skulle se hvad du skrev... Du ownede mig en lille smule på triceps... men det var jo bare et supersæt Sku stærk træning i dag! Er nervøs for jeg slet ikke taber mig med alt det muskelmasse min krop pakker de næste 3 uger!
 12. Cilius' morgentræning

  Smuk men hård træning i dag: Incline bænkpres 10x3x100 Overhead lockouts 6x6x80 Overhead rope ext. 6x20x31 Kabelcross Kabel laterals 4x8x10 (supersæt) Scarecrows 4x8x10,5 (supersæt) Mine triceps bliver monster ristet af overhead'en... damn
 13. Cilius' morgentræning

  Fantastisk træning i dag - fart over feltet: Front Squat til box 10x3x60 Pullups 10x3xBW Unilateral rows 6x6x37 (supersæt) Stiff-arm pulldown 6x20x13 (supersæt) Incline biceps curl 4x8x20 Etbens lægpres 4x8x160 (eccentrisk) Fremragende speed træning - utroligt hvad en lille uges træningsfri gør ved kroppen. Testosteronen er oppe at ringe igen, så der kommer rigtig gode takter på træningen de næste 3-4 uger Vejning på fredag - bliver mere end spændende.
 14. Cilius' morgentræning

  Tjuhejsa, der har været lidt krise... vi har haft deload uge, og er BACK på mandag...
 15. Cilius' morgentræning

  I fortsætter bare debatten - det er derfor vi er her