The Bear

Medlemmer
 • Content count

  924
 • Joined

 • Last visited

About The Bear

 • Rank
  FREESTYLER

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Hjemmegym

  Hej Spock Jeg ville købe det her. Bænk - justerbar og squat rack, samt kilo: Mit link Justerbare håndvægte: Mit link Gummibelægning til gulv: Mit link Samlet pris under 10 k Vh Kasper
 2. Joakims Crossfit Madness

  Hej Champ For en god ordens skyld så var jeg ikke ude på at hate - tværtimod. Som jeg også skrev så synes jeg dine cuts er super gode. Det eneste jeg stillede mig en smule undrende overfor, var om man kunne spise lidt proteinpulver ved siden af, da mange jo får en del af deres proteiner fra mejerprodukter, som jo ikke er paleo style. :)
 3. Joakims Crossfit Madness

  Hej Joakim Tak for svaret. Det lyder virkelig spændende, men jeg synes stadig det ser ud som om der ikke er meget protein i den kost. Hvad med proteinpulver og kreatin? ER det bandlyst. Det græsk youghurt du spiser er vel ikke helt tilladt? Tørret frugt er vel heller ikke godt - det er jo nærmest rent sukker. Men en blanding af masser af kød, æg og grøntsager samt nødder kan jeg sagtens sætte mig ind i, og så ingen kulhydrater minus det man får fra frugt og grøntsager - det lyder all good! :)
 4. Joakims Crossfit Madness

  Hej Joakim Nu har hjeg tjekket nettet omkring the paleo diet, og jeg kan se at det handler om at spise som en "hulemand", altså nødder, kød, grøntsager, - ikke forarbejdet mad, men kan du ikke konktretisere det ved at skrive lidt om hvad du spiser og ikke spiser, når du følger diæten :) Paleo: kød, æg, grøntsager, nødder - æd det du kan jage eller plukke Ikke paleo: Mejeriprodukter, forarbejdet mad, sukker, pasta, ris, osv Men hvad med proteinpulver, og hvad med alt det gode ikke - paleo mad, fx. fromage freis, havregrød, hytteost, fuldkorns rugbrød, og den slags som virker for tusinder af folk som bodybuilder, styrketræner, hyggetræner, osv?
 5. Joakims Crossfit Madness

  Jeg ville forresten virkelig gerne se: 1. Most muscular 2. Dobbel biceps 3. Ryg Dobbelt biceps Alle taget lige fra, og ikke taget fra siden :) - Tror det bliver gode billeder.
 6. Joakims Crossfit Madness

  Joakim: Super flot - det er klart det mest CUT jeg nogensinde har set dig. Hvad siger vægten? Dine abs er for vilde på det sidste billede og generelt er arme, skuldre og maven super flot. Virkelig en "flotmandsform"! Det er efter min ærlige mening, den bedste form jeg har set dig i. Crossfitt Rocks!
 7. Joakims Crossfit Madness

  Hej champ, træls med anklen, men det er da også det glade vanvid at løbe en dag som idag. Herude var der ihvertfald ekstremt meget sne! Tak, er ok tilfreds med formen, dog vil jeg gerne være en del mere ripped til sommer. Jeg har kørt kcal overskud i ca. 4 måneder, dog med udsving, da jeg som bekendt er ektremt fedtforskrækket, så hvergang vægten steg lidt for meget slog jeg bremsen i mht til mit kcal indtag - desværre... Tak igen. Jeg er også ok tilfreds, dog synes jeg mine traps er meget små... Hmm, der var en del andre nede i centeret, og jeg synes det var lidt pinligt/mærkeligt at stå og filme alt for meget, derfor den lidt pludelige slutning. Næste gang tager jeg tid til at lave flere film, også med benene - (ohh the horror).... :) Vægten ligger på 67 som morgenvægt, så tung er jeg ikke ligefrem ;) Vh kasper
 8. Joakims Crossfit Madness

  http://www.youtube.com/watch?v=94-o6KbR_PQ Altså, der mangler jo overall masse for vildt, men jeg tror det snyder en smule, fordi videoen ligesom er filmet nedefra, men der SKAL noget mere masse på rammen.... :)
 9. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Hold da kæft en super flot debut! To vundne og et meget knebent nederlag, og så en bronzemedalje til dit første stævne, det er da vildt flot! Respekt!
 10. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Hej Troels. HEld og lykke med stævnet. Jeg synes, det er super fedt med din transformation fra styrkeløfter til kampsportsudøver og jeg glæder mig virkelig til at høre, hvordan det går til stævnet.. Lige et spørgsmål. Nu er jeg jo ikke ret godt inde i kampsport, så det stævne du skal til er det fuldkontakt, hvor I må slå, sparke og brydes på gulvet, eller er der helt specifikke regler, som at man fx ikke må slå 1 der ligger ned eller lignende?
 11. Joakims Crossfit Madness

  Hej Joakim, det ville være en fryd at se dig på scenen engang! Lifetime clean, men med masser af motivation. :) Jeg træner en del cardio. Da jeg trænede 6 dage om ugen, cyklede jeg 20 minutter på kondicyklen hver aften, men nu hvor jeg kun træner 3 dage FB om ugen, tror jeg, at jeg vil sætte mit cardio op, så jeg på nogle af min off dage cykler noget mere :) Jeg tror btw at Crossfit ville være noget for mig, da jeg elsker den slags alsidig træning, desuden tror jeg min lave kropsvægt ville være en stor fordel i de mange bodyweigt øvelser :) Hvis det er ok med dig, kan jeg evt. lave en film af min nuværende form og smide den her i din log en af dagene, så kan du se og kommentere lidt, og så sletter jeg den igen efterfølgende :) Vh Kasper :)
 12. Joakims Crossfit Madness

  Hej Champ Det lyder super fedt med det crossfit! Jeg kunne saggtens se dig på scenen, du har helt klart den rette indstilling, men jeg tænker på om det er realistisk, når man som os ikke snyder med steorider eller andet ulovligt - her tænker jeg mest på BB, bodyfitness er nok ikke så slemt, da deltagerne alt andet lige er noget mindre. JEg ved godt, at der er folk som Crawdaddy, som mig bekendt ikke har snydt, men hånden på hjertet, så er det meste af feltet sgu nok mere eller mindre "dopede" ? JEg træner selv på livet løs, de sidste to måneder 6 gange om ugen udfra et 3 split. Det er super fedt og jeg er gået frem i styrken, bl.a tager jeg 3 x 10 x 40 kilo i db press, og 1 x 10 x 42,5. JEG har også squattet 3 x 5 x 100, hvilket er ret meget for mig, som jo er epic weak i benerne ;) JEg er dog lige skiftet til et 3 gange fullbody om ugen, simpelthen for at afveksle min træning, og det føles allerede super godt, med gode doms og god motivation... JEg mener virkelig at begge træningsformer har sine fordele: splittet er fedt, fordi du træner så ofte, relativt kort tid af gangen og kan lave mange øvelser pr muskelgruppe... FB er fedt, fordi du rammer de store øvelser til hver træning, og hver træning er vandvittig hård! Men jeg tror det allerbedste er at veksle imellem de to, for at udfordre kroppen mest muligt... :) Vh Kasper Bliver spændende at følge dig CF eventyr!
 13. Joakims Crossfit Madness

  Hej Champ Godt at se, at du er vel hjemme i DK igen! Crossfit lyder utrolig spændende, jeg synes, det er meget tiltalenede med en træning, hvor man hver gang laver noget nyt, træner på hold og konkurrerer mod hinanden, og samtidig laver hårde/gode øvelser for hele kroppen. har du tænkt dig at lave crossfit som primær træning og så kun supplere med vægtene, eller bliver det mere 50/50? Hvad er fremtidsplanerne med træningen, er det stadig scenen engang, eller bare god allround form, som jeg selv praler af at have? ;) Vh Kasper
 14. Styrkeløft på fynsk

  hej Henning Tak for svaret. Jeg glæder mig til at komme igang med HST igen, det er et fedt program! Jeg vil træne det således: mandag: hvile tirsdag: HST onsdag: cardio Torsdag: cardio Fredag: HST Lørdag: Hvile Søndag: HST Samtidig vil jeg køre noget carb cyling, hvor HST dagene bliver high carb, cardio dagene bliver medium carbs og hvile dagene bliver no carbs. Her er carbs = stivelse. Jeg er meget spændt på dette program vh Kasper
 15. Styrkeløft på fynsk

  Hej Henning Jeg har lige et HST spørgsmål, som du helt sikkert er manden for at svare på :) Jeg går nu fra et program og vil til at træne HST, derfor skal jeg tage en træningspause inden jeg begynder på HST. Tager du alle de 9 dage, som HST programmet foreslår, eller vil 5 - 7 dage være nok? Er det ok at lave cardio i mens man holder træningspause? Vh Kasper