mr_nasty

Pulverkur og træning

Recommended Posts

Jeg overvejer at lave en kombineret træning-pulverkur-mad diæt. Hvad I måtte mene om dette er egenligt irrellevant, men jeg er rigtigt interesseret i at få nogle erfaringer fra nogle som har gjort noget lign. Måske ikke præcist, men nogenlunde.

Over tid vil jeg indfase træningspas 4-5 gange om ugen, mandag til fredag, når krop og form er til det. Det bliver alm. styrktræning med fokus på områder som jeg synes er små eller slappe og så naturligvis, vægttab da mine coronakilo er blevet til mere efter corona.

Er der nogle som vil komme med nogle ideer og erfaringer?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg gætter på at du ikke får svar. Her er næsten ingen brugere mere og vi skriver mest kun i vores logbøger - resten er levn fra “de go´e gamle dage”. F eks. var den tråd du skrev i går fra 2005. Hvad jeg ved af, er der ingen af os der er tilbage, der har været på pulvermad og har derfor ikke noget erfaring at byde ind med.

Hvis bodybuilding.dk stadig findes og har et forum, så prøv evt der. Eller noget Femina, Alt for Damerne - “ish”. Der er nok flere i det segment, som har erfaring med pulverkure - jeg tror ikke det er mange der styrketræner for alvor, der er over i den afdeling hvad kosten angår, andet end som proteintilskud men jo så KUN som tilskud.

Det nærmeste jeg personligt kan komme har været, at skifte få måltider ud med NUPO men det har aldrig fungeret for mig og har droppet det efter et par dage. 

Edited by Gregers TF

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg er lige præcis IKKE det segment du søger.


Men min beskedne viden siger mig, at pulverkure er kendetegnet ved massive kalorie underskud, hviilket ikke er et fænnomenalt udgangspunkt at køre styrketræning/muske opbygning på.

Selvfølgelig kan det lade sig gøre, men det er kontra produktivt 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now