Sign in to follow this  
Torben F.

Anbefaling af fysioterapeut

Recommended Posts

Jeg har altid haft nogle uhensigtsmæssigheder i squatten, som umiddelbart skyldes ankelmobilitet i venstre side. Men jeg har dog erfaret, at forskellige strækøvelser der ikke umiddelbart er relateret til anklen, har god effekt. Eksempelvis synes jeg at psoas stretch gør en forskel.

Men det er svært at få nailet 100%, så i stedet for at jeg famler mig frem, skal jeg have en fysioterapuet til at se på det.

Kan i anbefale en i København og omegn? En, der er dygtig til at se sammenhænge og samtidig ved lidt om styrkeløftsdisiplinerne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej Torben

Du er velkommen til at skrive til mig, så skal jeg gerne hjælpe dig videre - hvis ikke hos mig, så kan jeg anbefale dig hvem du skal kontakte :)

Fame Boy: tak for de søde ord ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
På 7/30/2017 at 21:47 , Fame Boy skrev:

Du skal have fat i Jacob Beermann fra Maxer.dk. Han er ikke fys, men det er kun en god ting. Danmarks klart bedste styrkeløft-coach.

Torben, jeg vil blot understrege at dette er den HELT rigtige fremgangsmåde.

Efter 10år+ træning, tog jeg et enkelt år under Jacobs vinger. Det eneste jeg bitterligt fortryder er at jeg ikke gjorte dette langt tidligere. På det år, ramte jeg mit all time greatest i de tre store, og blev komfortabel med mit squat som jeg ellers aldrig havde været. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this