Gammelsmølf giver den gas...


Ralle
 Share

Recommended Posts

Lidt let stærkmandstræning i dag.

Yoke 300 kg 2x7 meter, den skulle flyttes da den stod foran farmerklodserne.

Aksel 10x35 kg

træstamme 10x65 kg

5x95 kg

Farmer 120kgx7 meter langsom gang

140kgx7 meter langsom gang

Farmer statisk med 160 kg ca 10 sekunder

5 rep med min 100 kg gummikugle op til ca 160-170 cm

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Lørdag d. 20 september

Trænede lidt stærmandsøvelser + dødløft

Der blev varmet lidt op da jeg trænede sammen med andre.

Dødløft 3x170 kg

3x210 kg

4x285 kg skulle have haft 5, men de var supertunge den dag, muligvis fordi jeg havde fået noget dybdegående massage dagen før

Træstamme vend

3x70 kg

3x100 kg + 1 pres

1x130 kg + 1 pres ( men albuebind og rimeligt nemt)

Db vend og pres

3x45 kg

1x65 kg fik den kun lige presset op, der tænkte jeg at der rimeligt langt til 80 kg

1x65 kg fik justeret teknikken og nu var den nem

3x65 kg supernemme lige pludselig og der er håb forude :)

Farmerwalk

Jeg trænede stærkmand sidste weekend i svendborg og gik alt for meget farmerwalk og mine knæ er stadigt lidt belastet, så jeg gik bare langsomt for at skåne knæene.

100 kg x 30 m med en vending

115 kg x 30 m med en vending

130 kg x 15 m

Så forsøgte vi med lidt runde sten, men det gik helt i fisk, kunne slet ikke få ordentligt greb på stenene. fik dog lappet en 130 kg sten med en diameter på 60 cm.

I dag

Squat 5x195 kg

Bænkpres 1x140 kg spasser tung :(

military 5x107,5 kg

EZ-curl 5x82,5 kg

triceps pres 5x77,5 kg

Laterals (foran, til siden og bagpå) 10x15 kg

let læg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Din log er savnet. Godt kæmpet i dag. Tydeligt at se hvor du har dine forcer :)

Takker :)

Det var en god men hård dag :)

Jeg laver en lille beretning her til dig og andre interesserede, fra dagen ud fra mine egne præstationer og men lidt efterrationaliseringer også.

Spændingsniveauet var anderledes end det plejer at være på grund af det store setup med tv og mange tilskuere, men det var fedt og godt at der kommer lidt gang i medieinteressen igen, man kan jo se at interessen er til stede hos danskerne.

Første øvelse 4 stk 130 kg sandsæk, som skulle bæres 10 meter og derefter læsses på en 120 cm høj platform. for fint første sæk op, men mister grebet halvvejs og må lige finde grebet igen og kommer lidt bagefter min direkte modstander Ole torp, men indhenter ham igen på anden sæk. På tredje sæk er jeg foran, men kan godt mærke at der er ved at være udsolgt for ilt.

Jeg vurdere at jeg nok ikke kan nå at for sidste sæk op på podiet og at jeg er nok er hurtigst af dem der har læsset 3 sække, så jeg lader den stå.

Jeg burde nok have forsøgt at få den på skulderen, for når man løber med den i favnen, trykker den på mave og brystkasse, hvilket besværliggør vejrtræning, men lidt bedre vejrtrækningsteknik med små korte indåndinger ville også have hjulpet, men glemte det i kampens hede.

En øvelse der tog hårdt på de fleste atleter og kunne mærkes i de næste 2 øvelser.

Øvelse 2 Træstammeløft 130 for reps. Det gik faktisk fint, selv om jeg var mærket efter sækkene. fik 2 rep. presset var nemt, stammen var utrolig glat og havde problemer med vendet. Nicolai Holstein havde selv lavet de 2 stammer, de er utroligt flotte, men ikke helt centrede, i hvert fald ikke den jeg løftede på.

Øvelse 3 dødløft for max, 3 forsøg til hver. Jeg fik kæmpet min dragt på, men den var for stram til at jeg turde løfte i den, så jeg løftede i halv dragt. Så jeg startede lavt på 300 kg og det var et totalt uforkuseret lorteløft. andet løft 320 kg nemt. tredje løft 335 kg nemt. Kunne have løftet mere, men havde ikke regnet med at nicolai kunne løfte 340 efter at have set hans løft på 320, men det kunne han så :). Det betød dog ikke noget for den samlede stilling i sidste ende. Rigtig fin øvelse, med mange løft på den gode side af de 300 kg.

En tiltrængt pause på 30 min

Øvelse 4 Farmerwalk 150 kg 2x20 meter med vending.

Klodserne havde et greb der var utroligt hårdt ved hænderne.

De første 20 meter gik supergodt og tror måske jeg var hurtigere en Nicolai, som vandt øvelsen, på de første 20 meter + vending, men det var igen luften det kneb med nåede vist 36 meter, som var nok til andenpladsen i øvelse. Så igen skal have trænet noget mere cardio og åndedrætsteknik.

Øvelse 5 80 kg Dumbell for reps. meget tykt håndtag, men meget lidt plads på den anden led, ca en håndbredde og det gjorde at vægte grave sig ind i min arm lige under håndledet og jeg har en ordentlig bule på armen i dag. ikke min stærke side og fik 0 reps, men havde muligvis fået den hvis jeg havde taget noget beskyttelse på armen.

Øvelse 6 Atlassten 110 kg til 160 cm, 130 kg til 150 cm, 150 kg til 140 cm, 160 kg til 130 cm og 180 kg til 120 cm.

De første 3 sten føltes lette, men efter tredje sten fik jeg krampe i maven og i den ene mørbrad på ryggen. Måtte stå lidt og prøve og strække ud, men svære stede at strække ud specielt samtidigt. Det blev lidt ok igen og jeg forsøgte på 4 sten, men krampen kom igen, da jeg lappede den. Jeg tror ikke jeg fik drukket nok, det var meget varmt og fugtigt i hallen, så det er også en lærestreg til hvis der skal løftes indendørs igen.

Alt i alt er jeg tilfreds, dem der var foran mig var bedre.

De erfaringer jeg fik må være at dyrke mere cardio, hvilket ikke er svært, da jeg ikke dyrker noget. Øve vejrtrækningsteknik, huske at drikke rigeligt og blive bedre til dumbell :)

Link to comment
Share on other sites

Fedt med lidt indsigt Ralf

Uden at skulle gøre mig til "Strong man Ekspert", så virker du også som en lidt anen profil end flere af de andre løftere. Jeg synes du klarede det imponerende godt.

Som tilskuer (live stream, som virkede lidt op og ned desværre), virkede det til at sværhedsgraden virkede til at være i den absolut høje ende, også internationalt set. Ingen tvivl om at Mikkel er landets bedste pt, men omvendt klarede Nikolai det sindsygt godt når man tænker på alder, og sygdoms forløb.

Link to comment
Share on other sites

Du er vild, Ralf.

Løb med 150kg i hver hånd er bare sindsygt..

Og med fare for at gentage mig selv, var det ret imponerende at se, at flere af deltagerne ved Giants Live i UK, havde problemer ved overhovedt at samle den op og gå med dem. Det blev til ganske få meter for flere deltagere. Og de skulle "bare" gå lige ud med dem

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Krigeren LarsBesand taler rigtigt godt om dig. Kan ikke lige huske hvornår i klippet så du bliver nød til at hører det hele :-D

Han havde godt skrevet til mig at han havde nævnt mig og nu har jeg også fået det hørt.

Lars er en super fyr, der med sin drive, intensitet og kampvilje, vil bringe stærkmandssporten op på et højere niveau i Danmark.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share