Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

"Stadig også lidt skræmt ved udsigten til at holde styr på 2 hjem "

Uden at kende noget som helst til dine muligheder, vil jeg lige gøre opmærksom på, at en del firmaer har aftaler med hoteller.

Typisk noget med 4 overnatninger om ugen, over en vis periode.

Prisen er en helt anden end listeprisen.

Det er upersonligt, men nemt.

 

Ellers som Henrik skriver. Lugte kan påvirke dybt ind i ens følelser.

Link to comment
Share on other sites

Lille kaffejunkie. :laugh: :heartpump:

Du lød ellers flyvende med kaffen i sidste uge - og tænkte at det var dig vel undt med disse omstændigheder. Oh well.... nu håber jeg bare at rehab foregår uden ryste- og svedeture. :clown2:

Men uanset at du starter forfra med at tælle, så er 100 dage uden kaffe stadig hundrede dage uden kaffe. 

Link to comment
Share on other sites

På 30/3/2020 at 06:28 , Henrik S. skrev:

Det er helt vildt, hvordan en bestemt lugt kan 'overrule' alt andet. Min 'næse' er ikke særlig sart længere, da det generelt går ned ad bakke med sanserne med alderen, men der er stadig bestemte lugte og duftindtryk, der bare sender en tilbage i tiden eller ud til et bestemt sted, man har været ferie eller lignende.

Da jeg kørte cykelløb i tidernes morgen, foregik det tidligt om morgenen, hvor det ofte var iskoldt, og så smurte man benene ind i noget varmesalve, der hed Thermal. Når man søvndrukkent ankom til den gymnastiksal i Randers eller Vejle, eller hvor omklædningen nu skulle foregå, så sagde det bare pling!, når den der duft af Thermal rev i næsen. Så vidste man, at der skule køres væddeløb.

:cheer: Enig tænker, at det må være lidt ligesom ved startområdet ved Københavns marathon i sin tid. Hæ hæ og så meget som du løber og fræser rundt på cykel, så må der absolut være grænser for, hvor meget alderen kan trykke :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

På 30/3/2020 at 14:36 , vestjyden skrev:

"Stadig også lidt skræmt ved udsigten til at holde styr på 2 hjem "

Uden at kende noget som helst til dine muligheder, vil jeg lige gøre opmærksom på, at en del firmaer har aftaler med hoteller.

Typisk noget med 4 overnatninger om ugen, over en vis periode.

Prisen er en helt anden end listeprisen.

Det er upersonligt, men nemt.

 

Ellers som Henrik skriver. Lugte kan påvirke dybt ind i ens følelser.

God pointe Vestjyde og det med hotel er en af en de ting, som jeg vil prøve at undersøge. Når "firmaet" er offentligt sygehus væsen, så har jeg dog en fornemmelse af, at tilbuddet var de ret lurvede lægeboliger, som jeg har haft valgt fra en gang.

For at gøre en lang historie kort, så har jeg også droppet plan om ekstra bolig. Kan simpelthen ikke overskue det og må konstatere, at det var i mine unge dage, at jeg syntes, at det var fint og lidt camping agtigt med en luftmadras og en lille kasserolle, som fx da jeg kom tilbage til Århus ovenpå et forlist forhold for mere end 15 år siden. Og ja helt enig mht lugte og kobling til følelser :hippy: 

På 30/3/2020 at 15:08 , Spinderella skrev:

Lille kaffejunkie. :laugh: :heartpump:

Du lød ellers flyvende med kaffen i sidste uge - og tænkte at det var dig vel undt med disse omstændigheder. Oh well.... nu håber jeg bare at rehab foregår uden ryste- og svedeture. :clown2:

Men uanset at du starter forfra med at tælle, så er 100 dage uden kaffe stadig hundrede dage uden kaffe

Tak søde og ja jeg er og bliver afhængig + at det absolut sætter tankerne i turbo :wootdance: men også nattesøvnen ned til for lidt og maven helt ud af trit, så rehab it is = nu dag 8 :hippy: men ja de mere end 120 dage var mere end 120 dage og det er heldigvis efterhånden meget lettere hurtigt at komme tilbage på sporet igen. Første dag uden, sov jeg nærmest hele formiddagen væk og var ultra slow men ikke abstinenser som i knaldende hovedpine med kvalme, som jeg tidligere har haft oplevet det. 

Ellers ikke meget træning at berette om udover powerwalk til og fra rutebilstationen/banegården, ca 2 x 2 km dagligt. Den ene morgen havde jeg sovet over mig og der joggede jeg de 2 km = meget bedre end ingenting og forvarsel om, at jeg burde kunne jogge ud til, hvor ekspres bussen kommer forbi ved Brabrand, eller til Hørning st, hvis togdriften bliver normal igen på et tidspunkt, eller snuppe en tur på hjemvejen.

I går blev det dog til knapt 16 vidunderlige km i min elskede Marselisborg skov t/rt til Moesgaard = noget der virkelig har haft slået mig i hele den her bolig job, overvejelses periode, nemlig, at jeg snart har boet her i 20 år og at jeg ikke har lyst til at bo/leve andre steder. Igen noget, som jeg i mine yngre dage (og også på det seneste) har haft troet, at jeg da måske kunne tilpasse mig til. But I think not. Ja og pludselig værdsætter jeg x 1000 steder og ting, som jeg måske lidt havde vænnet mig til at tage for givet. Nu ved jeg, at det er det liv, som jeg skal kæmpe for og værne om og ikke alt muligt andet = det giver en dejlig ro. 

I dag 45 minutters dejlig Vinyesa yoga med Soham på YogaStream og så det meste af supercoach J's Bodyfit program inkl med lidt tungere vægt på bænkpres og dødløft. 

Ellers har jeg tilberedt madbokse med spidskålssalat, bagt boller og hvis jeg orkede det, så ville det også være godt at tilberede havregrynskuglerne. Dog ikke sikker på, at jeg når det. 

Pas nu fortsat rigtig godt på Jer selv derude :hippy: 

 

Link to comment
Share on other sites

Well lidt træning at opdatere :hippy: 

Træning d 7.4

Løb

7.3 k fra morgenstunden med rygsæk ud til Ekspresbussens sidste stoppested inden Silkeborg. Smuk stille morgen med nærmest fuldmåne og langsomt tiltagende lys på himlen. Silkeborgvej ud igennem Åbyhøj noget trafikeret men meget stille med fuglefløjt og forårsfornemmelse ude på den anden side = ægte hverdagseventyr og en ny måde at opleve byen på. Fascinerende når nu, at jeg har haft boet her i så mange år. Mange gange, at jeg har haft taget tilløb til at gøre det og så lykkedes det jo heldigvis. Fra på tirsdag kører i hvert fald nogle af togene igen og morgen løb vil så være 12 k = behov for at komme tidligere afsted og også ret kuperet = hårdt med rygsæk på. Håber, at det kunne lykkes alligevel for giver en dejlig ro til dagen og må bare erkende, at det er svært at finde overskuddet ovenpå nuværende intense arbejdsdage. Selv i onsdags, hvor jeg var på hotel, dvs ikke lang transport eftermiddag, ja der var jeg for træt og havde brug for at ordne en del ting med mails osv. Torsdag også lang arbejdsdag og 0 træning. 

Træning d 10.4

Løb

16 k Moesgaard t/rt, løb faktisk lige lidt længere for at lande på de 8 k hver vej og stykket efter Moesgaard mindede mig om gode lange søndagsture under IM træningen før Nice for nogle år siden. Dengang var de 16 k frem og tilbage til Moesgaard de korte dage og ja det var en anden tid og en anden form. 

Well til gengæld (og nu gentager jeg mig selv) så er jeg nok nu 1000 x mere taknemmelig for overhovedet at kunne løbe sådan en tur, sammenlignet med hvad jeg tidligere var. Havet nedenfor de stejle skrænter fuldstændigt turkist skiftende over i dybblåt/sort, der hvor vandet hurtigt bliver dybt. 

Mødte også en god ven, kollega og rejsekammerat L igennem mange mange år og for de omkringstående må det have set sjovt ud, at vi egentlig lagde an til gensynskram og så pludselig huskede, at det var en dårlig ide = nærmest tilbagesteppede. Well som sundhedspersonale skal jeg selvfølgelig rette ind og jeg lever jo ekstremt isoleret men lige i øjeblikket tænkte jeg honestly, at et enkelt kram ville have været sundt af mange andre grunde. 

Forhåbentligt både tid til noget hjemme yoga og hjemme styrke i de her dage men først noget tiltrængt "shopping". 

Tanker om en dejlig påske til boardet :hippy: 

 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, Bjergtrold skrev:

Mødte også en god ven, kollega og rejsekammerat L igennem mange mange år og for de omkringstående må det have set sjovt ud, at vi egentlig lagde an til gensynskram og så pludselig huskede, at det var en dårlig ide = nærmest tilbagesteppede.

Ha, haaa, ja, der opstår nogle lidt akavede situationer for tiden :raisebrow:

Link to comment
Share on other sites

14 timer siden, Henrik S. skrev:

Ha, haaa, ja, der opstår nogle lidt akavede situationer for tiden :raisebrow:

:hippy: Ja tak Henrik og  rigtig god påske til dig :strat:

Træning d 11.4

Styrke

Bodyfit program i homegym. Dog var det efterhånden blevet lidt sent på dagen og jeg var sulten, så skippede sidste mave sæt, nå skulle lige til at shame med :poking:men skal jo i stedet huske at fejre og high five mentalt mht hvad jeg nåede, i forhold til at bidrage til, at det på sigt kunne blive en god vane :cheer::cheer:

Også positivt, at jeg ovenpå god aftensmad uden efterfølgende chokolade fråds, faktisk var i stand til at smide mig på yoga måtten for fantastiskt dejligt Vinyasa pas. Det giver håb i forhold til, at jeg godt kan komme sulten hjem, spise og så alligevel nå lidt yoga. 

Yoga 

1 time Vinyasa advanced med Bianca Guidi via Yo studios U tube kanal. Har meldt mig ind i Yo igen for at støtte og de har lagt mange fine videoer ud. Det er lidt (meget) dyrere end Yoga Vivo og stream og selvfølgelig med færre videoer, men til gengæld så er det jo lokalt = Århus forankret og jeg har altid haft den allerstørste respekt for Malenes talent både for at danse, undervise og for at samle folk, unge som gamle. Og når jeg var allermest fjumset til ballet klasserne, så havde hun stadig evnen til at få mig til at føle mig som en rock star :strat: Igen apropos det med lysten og motivationen til at få lyst til at komme igen. 

Inspireret af den skønne Spinderella er jeg nu også hoppet på puslespils bølgen, dvs at jeg har købt et stk med 1000 brikker og et enhjørning motiv + meget impressionistisk inspireret med åkander, bregner, løv, bjerge og glimmer. Bare i forsøget på at samle rammen har jeg opdaget, at der er mange nuancer af grøn og detaljer, som både kan være fra toppen og bunden og selvom, at det egentlig skulle være zen agtigt, så har jeg allerede nået at være sikker på, at nogle brikker er blevet kidnappet. Ja for hvorfor skulle det ellers være så svært. Plus at skrivebordet somehow vipper endnu mere end før = meget irriterende. Tror at jeg skal flytte til spisebord. Trods alt en meget hyggelig aktivitet og langt fra skærme = absolut meget væsentligt. 

Nå husalfeaktiviteter coming up men samtidigt er her så utroligt dejligt stille, at jeg ikke nænner at støvsuge.. vinduespudsning og oprydning = mere stille.

Senere mere træning og helt sikkert yoga, men om det skal være udendørs løb i det dejlige vejr, eller mere styrke, ja det har jeg ikke rigtig besluttet endnu.

Fortsat dejlig påske til boardet :hippy: 

 

 

Link to comment
Share on other sites

På 12/4/2020 at 09:50 , Gregers TF skrev:

Hæ - jeg sidder og klukker højt af dine puslespils-betragtninger. Hihi.....
God påske - hvad der er tilbage af den.

 

På 15/4/2020 at 11:21 , Spinderella skrev:

Så hyggeligt med puslespil. Og kender kun alt for godt at nogle brikker mangler - nå ja, og den oprigtige undren når de så pludselig dukker op alligevel. :bigsmile::laugh:

Mange tak begge :hippy: og ja jeg har faktisk tænkt, at det kan være sådan en slags psykisk tortur instrument at sætte folk til at samle puslespil, hvor enkelte brikker mangler, eller er skiftet ud. Og var virkelig ved at gå i spåner da en af kant brikkerne tilsyneladende manglede. På en eller anden måde havde jeg fået den fedtet ind på den ene side, som så også havde en brik mere end den modsidige. Finder dog mest ro og opslugthed og umådelig tilfredsstillelse når det hele pludselig falder på plads og der kan virkelig gå meget sport i, ud fra de andre brikker at forestille mig, hvordan en given brik ser ud. Efterhånden kender jeg også motivet (motiverne) bedre og bedre og det betyder også, at jeg pludselig kan falde over en brik og så nøjagtigt vide, hvor i det samlede billede, at den passer ind. Som sagt et meget impressionistisk billede med skiftende nuancer = 50 shades of pastelfarver, der glider over i hinanden i bjerge, vandfald, blomster, sommerfugle, fugle mv mv.

Søndag ca 11 kilometers løb ud til Blommehaven t/rt og i Meny bagefter, mandag dejlig hjemme ashtanga yoga og det lykkedes også i går torsdag = ekstremt dejligt i min lille nu meget ryddede hjemmeshala/stue. Det vippende skrive bord fik jeg skilt ad og smidt delvist ned i kælderen. 

Ja så ikke meget træning i denne ekstremt travle uge med meget lange dage. Startede tilgengæld ekstremt sundt og fornuftigt ud fra land tirsdag med selleri stænger ingen chokolade etc etc. Følte mig samtidig lidt tung i hovedet, ikke obs COVID men er alligevel ekstremt på vagt overfor symptomer. En god veninde gjorde mig opmærksom på, at det kunne være alle toksinerne der forlod kroppen = symptomer på min genfundne sundhed, så jeg følte straks trang til i går at snuppe en kop automat kaffe i, inkl for at "kompensere" for tiltagende søvnunderskud. I dag gik jeg så endnu mere planken ud med Latte fra 7-11 da jeg ankom til Herning + croissant. Jamen hvor smagte det godt. Vil holde fast i ikke at have kaffe herhjemme og skal ikke have det hver dag men bare en gang imellem, så er det bare så lækkert. Sov i toget hjem både i går og i dag, så mere speedet var jeg ikke. 

I denne uge har der slet ikke været overskud til at tænke i gear til transport løb + cykling men ville virkelig gerne prøve det snart. Og har også tænkt, at det nok skal være helt lowkey. Det behøver ikke at være cykling fra Silkeborg, Skanderborg kunne være fint til en start og jeg kunne også prøve bare at jogge 20 min herhjemme. Det behøver ikke at være 10 eller 16 km hver gang.

Nå rigtig dejlig weekend til boardet :hippy: 

NB min begestring for Peaky Blinders og Cillian Murphy fik mig til at se/gense Christopher Nolans fabelagtige Batman trilogi og kan godt se, at næste skridt er at få set Inception, som det aldrig tidligere er lykkedes mig at få set = manglende led i min opdragelse. 

 

IMG_1511 kopi.jpg

Link to comment
Share on other sites

18 timer siden, Bjergtrold skrev:

NB min begestring for Peaky Blinders og Cillian Murphy fik mig til at se/gense Christopher Nolans fabelagtige Batman trilogi og kan godt se, at næste skridt er at få set Inception, som det aldrig tidligere er lykkedes mig at få set = manglende led i min opdragelse. 

Se også Danni Boyles zombiefilm 28 Days Later fra 2002 med en meget ung Cillian Murphy (selv om dens tema måske er lige lovlig aktuelt i de her dage).
 

 

Link to comment
Share on other sites

21 timer siden, Henrik S. skrev:

Se også Danni Boyles zombiefilm 28 Days Later fra 2002 med en meget ung Cillian Murphy (selv om dens tema måske er lige lovlig aktuelt i de her dage).
 

 

Mange tak kære Henrik. Den ser både uhyggelig og uhyggeligt aktuel ud :-)

Jeg skal også have set Ken Loach´s "The wind that shakes the barley" = Guldpalmevinder fra 2006

Alene sproget er jo en oplevelse i sig selv og Cillian Murhpy ligner allerede en ung Thomas Shelby (Peaky Blinders) med hat, jakkesæt og pistol... 

Nå de sidste aftener haft for travlt med puslespil til at se film og tror faktisk, at det er sundere for nervesystemet og søvnen end flimrende billeder.

I går lang gå tur med god yoga veninde ud til Moesgaard og retur inkl dejlig pause i solen på bænk derude og en fantastisk opgraderet udgave af dadelkugler med både peanuts og peanutbutter + overtræk af mørk chokolade.

Træning d 19.4

Løb

Under halvtræt morgen scrollen (kan ikke udelukke koffeinabstinenser) blev jeg opmærksom på "Danmark Løber sammen - hver for sig" og mentalt var det jo en god challenge at tilmelde mig halvmarathon distancen. Løb dog ud en time før startskuddet og fik ikke printet start nr. Det fortrød jeg lidt for mange havde jo gjort som mig, dvs løbet før tid og hilste hjerteligt på hinanden.

Så 21.1 k og dvs et godt stykke forbi Moesgaard og så tilbage igen. Alierede mig med et dejligt Delerium remix og både musik og omgivelser mindede mig om IM træningen. Benene var jo friske da jeg ikke har løbet hele ugen. Det er ikke sådan, at jeg normalt ville anbefale folk at træne men dejligt dejligt at være ude i naturen i det fantastiske vejr og hvor elsker jeg dog bare naturen rundt Århus så meget. Plus at de 12 k til Hørning station ikke bør skræmme mig længere og heller ikke selvom, at det er kl halvfem om morgenen. 

Nå bliver nok ikke lige i morgen, at det bliver.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/aerlig-dagbog-fra-personalet-i-dansk-corona-epicenter-jeg-er-bange-vi-drukner-1

Ved ikke om jeg selv når at se det men det er jo fra mit arbejdshood, hvor sundhedspersonalet falder som fluer.

Både på turen hjem fra Banegården fredag og også på turen i går, så jeg rigtig mange, som tydeligvis var helt indstillede på at leve helt ligesom før. Jeg kan jo i sagens natur ikke vide, hvad der kommer til at ske men frygten er da absolut, at epidemien blusser voldsomt op igen, hvis folk glemmer at holde afstand mv mv.

Fortsat dejlig solskinssøndag til boardet :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Set fra arbejdet kan jeg frygte det værste. Vi er ikke helt tilbage til “normal” opførsel men meget, MEGET langt fra de gode takter, kort efter vi lukkede ned. Masser af folk der slikker sol ude på Nordhavn. Masser af spil på fodboldbanerne. Folk der maser sig frem i 7-11. De klumper sig i den ene ende af toget i stedet for at bruge alle vogne...
Det bliver spændende hvor meget det vil påvirke antallet af smittede og indlagte. Jeg håber at jeg er sortseer .....

Link to comment
Share on other sites

11 timer siden, Gregers TF skrev:

Set fra arbejdet kan jeg frygte det værste. Vi er ikke helt tilbage til “normal” opførsel men meget, MEGET langt fra de gode takter, kort efter vi lukkede ned. Masser af folk der slikker sol ude på Nordhavn. Masser af spil på fodboldbanerne. Folk der maser sig frem i 7-11. De klumper sig i den ene ende af toget i stedet for at bruge alle vogne...
Det bliver spændende hvor meget det vil påvirke antallet af smittede og indlagte. Jeg håber at jeg er sortseer .....

Der er slet ikke nogen tvivl om, at antallet af smittede vil stige om 1, 2, 3 uger og dermed også antal indlagte osv. Spørgsmålet er hvor meget.

Link to comment
Share on other sites

På 19/4/2020 at 19:31 , Gregers TF skrev:

Set fra arbejdet kan jeg frygte det værste. Vi er ikke helt tilbage til “normal” opførsel men meget, MEGET langt fra de gode takter, kort efter vi lukkede ned. Masser af folk der slikker sol ude på Nordhavn. Masser af spil på fodboldbanerne. Folk der maser sig frem i 7-11. De klumper sig i den ene ende af toget i stedet for at bruge alle vogne...
Det bliver spændende hvor meget det vil påvirke antallet af smittede og indlagte. Jeg håber at jeg er sortseer .....

Ja ditto her fra. Så ekstremt mange mennesker alle steder i dag og lad os håbe, at vores negative forestillinger bliver gjort til skamme. 

13 timer siden, Henrik S. skrev:

Der er slet ikke nogen tvivl om, at antallet af smittede vil stige om 1, 2, 3 uger og dermed også antal indlagte osv. Spørgsmålet er hvor meget.

Indeed + gentager mig selv.

Ikke nogen træning i dag men meget tidlig og ret træt opvågning ovenpå dejlig weekend med masser af lys, luft, bevægelse og godt selskab :hippy: 

Allerede i går havde jeg besluttet mig for at danse faretruende tæt med kaffe djævlen og endda brugt det lidt som udfordring mht at komme tidligt ud af døren og nå i 7-11 inden tog. Well men den åbnede så først kl 6 og små sov derfor i toget, inden det endelig på Herning lykkedes mig at trække "lille" latte :wub: Fik dog spildt det meste ud i plasticpose på cykel til arbejde det sidste stykke, men det jeg fik, var så lækkert. So far, har mave haft det godt, så nok meget et spørgsmål om at mikrodosere. Ved ikke om det kan lykkes for mig men har absolut haft følt mig lidt mere lykkelig i dag. Og også fået langt mere fra hånden på en god måde. Yes på kemi men hvis det er det der skal til... Vi får se. Skal stadig ikke have noget indenfor husets 4 vægge. 

Nå skal lige nå at rydde køkkenet og få bagt en ovnfuld boller. 

Søde drømme til boardet :hippy: 

 

Link to comment
Share on other sites

Ikke noget træning at berette om men 7-11 manden forslog mig at købe et 5 klips kaffe kort = current state of "rehab" :4jumpy::4oops::strat:

Det "mærkelige"  at benene faktisk egentlig føles som om, at de har godt af at komme sig lidt ovenpå i søndags... lidt overkrops træning eller yoga havde jo så nok alligevel næppe skadet mig. 

Nå tanker om endnu en dejlig solskinsdag til boardet :hippy: 

 

Link to comment
Share on other sites

"men 7-11 manden forslog mig at købe et 5 klips kaffe kort "

He he, han kan sælge. Dine kaffetanker smitter lidt, da jeg er på min. 2 kander dagligt. Det kunne være jeg skulle prøve en "kold tyrk" bare for at se hvad der sker.

"Så 21.1 k og dvs et godt stykke forbi Moesgaard og så tilbage igen."

Lige at banke sådan en tur af en halv træt morgen er altså ok grundform!

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, vestjyden skrev:

"men 7-11 manden forslog mig at købe et 5 klips kaffe kort "

He he, han kan sælge. Dine kaffetanker smitter lidt, da jeg er på min. 2 kander dagligt. Det kunne være jeg skulle prøve en "kold tyrk" bare for at se hvad der sker.

"Så 21.1 k og dvs et godt stykke forbi Moesgaard og så tilbage igen."

Lige at banke sådan en tur af en halv træt morgen er altså ok grundform!

Hav lige en stak Panodiler klar! Tror det er ret kendt at pludselig stop for stort koffein indtag kan give hovedpine.

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Spinderella skrev:

Hav lige en stak Panodiler klar! Tror det er ret kendt at pludselig stop for stort koffein indtag kan give hovedpine.

Jeps, den er god nok. På 2.-3. dagen får man en solid hovedpine. Min gik så over forholdsvis hurtigt igen, da jeg engang prøvede at droppe kaffen helt. Men det var ganske tankevækkende.

Link to comment
Share on other sites

På 23/4/2020 at 15:35 , vestjyden skrev:

"men 7-11 manden forslog mig at købe et 5 klips kaffe kort "

He he, han kan sælge. Dine kaffetanker smitter lidt, da jeg er på min. 2 kander dagligt. Det kunne være jeg skulle prøve en "kold tyrk" bare for at se hvad der sker.

"Så 21.1 k og dvs et godt stykke forbi Moesgaard og så tilbage igen."

Lige at banke sådan en tur af en halv træt morgen er altså ok grundform!

Mange tak Vestjyde, grundform hænger vist i tynd tråd, hvis ikke jeg snart får speedet op. 

Og super hvis mit giga relaps kan inspirere til lidt rehab rundt omkring :clown2: Men helt enig med både Spinderella og Henrik. Med et forbrug på 2 kander dagligt, så kommer det at gøre ondt. Jeg får faktisk ondt i hovedet bare ved tanken og mindes en sommer, hvor jeg arbejdede på medicinsk afdeling Viborg sygehus og seriøst var faldet i kaffetønden på lange aften natte vagter. Og da jeg så gik clean fra den ene dag til den anden. Ja så gjorde simpelthen bare det at tænke en tanke ondt i knolden og jeg husker, at jeg flød rundt som en anden vagabond og faldt i søvn på en bænk på stationen mens jeg ventede på toget. 

Sidenhen har jeg altid haft været bevæbnet med fast indtag af panodiler og iprener den første lille uge af kaffestop, som jeg jo har haft været igennem en del gange :innocent: Så det vil jeg klart anbefale, hvis du kaster dig ud i det. Men omvendt hvis du ingen gener har til kaffen, så kunne du jo måske bare nyde lidt mindre. 

I virkeligheden så burde 7-11 manden jo ud fra min målrettede marcheren mod kaffemaskinen kæmpende både med sprit og plastichandske, simpelthen have indset, at jeg var mere end parat til at give fuld pris for det sorte guld og aktuelt er der ikke lige andre steder, der sælger kaffe kl halv seks om morgenen. 

Overvejede dog om jeg skulle konsultere en af de andre 7-11'r for på ægte misbrugsvis ligesom at sprede aktiviteterne lidt men så var det heldigvis en ny mand i går. 

Havde jo aftalt med mig selv, at det ikke skulle indenfor dørene og har i tidens løb haft kasseret en del espresso og bistro kander + eksklusive bønner. Well og så blev jeg jo alligevel lidt bekymret for min lørdag morgen, hvor det var rart ikke at skulle kaste mig i 7-11 i nattøj. Ja så fra toget gennemskuede jeg, at jeg lige kunne nå at kaste mig ind i "Hans og Grethe" på Banegårdspladsen, hvor jeg fik købt en 1 kops espresso kande. Kiggede også på den med 3 kopper men må erkende, at det før i tiden har haft accellereret mit forbrug. I denne uge har jeg haft det godt både med søvn og mave, så det er virkelig en balance. Havde lige tilpas let hovedpine da jeg vågnede i morges tydende på, at jeg får udskilt det jeg indtager. Til andre tidspunkter har abstinenserne først haft indfundet sig efter 4-5 dage og jeg kan godt se, at det går galt, når jeg så hele tiden adder på,  langsomt forgifter mig selv. Anyhow så gik hovedpinen bort på 2 x brygning af 1 lille kop inkl med dejlig opvarmet mælk. 

Ellers ikke meget træning. Torsdag dog halvanden times fabelagtig dejlig ashtanga yoga via Yo Youtube kanalen. Ihhhh det var skønt. I går dog alt alt for træt. 

Nu er træerne i haven sprunget ud på, hvad der føles som, en eftermiddag. Selvom, at jeg har haft oplevet det før, så føles det som et mirakel. Eller måske kontrasten mellem den våde mørke vinter og at vi nu har haft sol i mange dage. 

Håber både på noget yoga, løb og styrke i løbet af weekenden men har ikke rigtig tilrettelagt det endnu. 

Dejlig solskinsweekend til boardet :hippy: 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 25.4

Løb

11 k Blommehaven t/rt med indkøb i Meny på hjemvejen. Havde pakket lidt saft og snacks i løberygsækken for potentielt at kunne løbe langt igen. Kunne bare alligevel mærke, at det kunne være godt ikke at være helt smadret i forhold til at få taget hul på lidt transport træning i den kommende uge. 

Det er bare somehow en lavthængende frugt men kræver, at jeg lige skal se mig selv ud over logistik hurdle, hvadenten det bliver morgen eller eftermiddagsløb til Hørning, eller cykling hjem fra Skander/Silkeborg. Som alternativ har jeg haft overvejet at investere i løbebånd. Ja og det er en potentiel mulighed. Husker dog tydeligt fra i sin tid med spinningcyklen, at det absolut ikke var en garanti for træning. Og det er jo heller ikke fordi, at jeg slider helt vildt på det nuværende homegym.

Vi får se. Læste også en artikel om, at fitnesscentrene meldte sig klar til at åbne, men der er siden forsvundet fra mediestrømmen, så who knows. 

Super coach J har meldt ud, at han forventer, at jeg er klar til at skubbe 80 kg på prowler og ja det er nok noget af det tætteste på mordforsøg, som jeg har haft været længe.

Ellers sushi/film aften hos god ven i går, der heldigvis var helt med på at se Inception 

Og det var jo superlækkert at se på 55 tommers skærm i super billed kvalitet med surround sound etc etc

Historien og skuespilpræstationerne var alligevel så fantastisk(e), at jeg sagtens kan finde på at se den igen. Også selvom at oplevelsen her på Mac jo unægteligt bliver lidt anderledes :blush:

Igen må Leonardo de Caprio bare siges at gøre det helt utroligt godt. Har nogle gange syntes, at han var en lidt opreklameret flødebolle (forgive me..) men han kan virkelig noget. Og selvom, at det er i mindre roller, så er jeg igen imponeret af både Cillian Murphy og Tom Hardy = fantastisk kemi i Peaky Blinders. 

Nå har fået tilberedt ugens spidskålssalat bokse og må hellere videre med at bage en portion boller. I bedste fald også nå julekuglerne og så har jeg lovet træner at få rørt vægtene bare lidt. Har ellers i dag meldt ud, at jeg følte mig som 80 % vand og 20 % koffein, som respons på statementet, at det snart til tid til at vise, hvad jeg er lavet af.... ok ok lidt Lindt chokolade med karamel består jeg nok også lidt af.

Dejlig søndag til boardet herfra :hippy: 

 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

"Som alternativ har jeg haft overvejet at investere i løbebånd."

Nogle løbebånd "rumler" en del, Så hvis du har underbo, er det en ide at undersøge lyd/vibrations niveauet først.

"Med et forbrug på 2 kander dagligt, så kommer det at gøre ondt. Jeg får faktisk ondt i hovedet bare ved tanken "

Nu er jeg simpelthen nød til at prøve! Bare for at se hvordan kroppen reagere. Tror ikke jeg er særlig følsom overfor kaffe, men det meste drikker jeg bare fordi det er der. Hvilket jeg syntes er lidt dumt.

 

 

Link to comment
Share on other sites

På 29/4/2020 at 11:40 , vestjyden skrev:

"Som alternativ har jeg haft overvejet at investere i løbebånd."

Nogle løbebånd "rumler" en del, Så hvis du har underbo, er det en ide at undersøge lyd/vibrations niveauet først.

"Med et forbrug på 2 kander dagligt, så kommer det at gøre ondt. Jeg får faktisk ondt i hovedet bare ved tanken "

Nu er jeg simpelthen nød til at prøve! Bare for at se hvordan kroppen reagere. Tror ikke jeg er særlig følsom overfor kaffe, men det meste drikker jeg bare fordi det er der. Hvilket jeg syntes er lidt dumt.

 

 

God pointe med underboen kære Vestjyde. Dog vil jeg sige, at med det støjniveau som jeg tolererer fra underboen, så må de tage det med og jeg er jo ellers ekstremt stille.

Og jeg er meget spændt på at læse om din rehab. Det vil også for en stund flytte fokus fra mit forbrug, som eskalerer.. er nu oppe på 2 x espressokande bryg (1 kom) og de to sidste morgener har jeg haft suppleret med 7-11 kaffe :strat: men så har det også været stoppet. Mave har mærkeligt nok haft det fint men da jeg først var vågen i nat ved 3 - 4 tiden, ja der faldt jeg ikke i søvn igen. Men ellers i ganske godt humør. Dog ville det være godt at kunne skrue lidt ned. 

Søndag den mest vidunderlige ashtanga yoga på 64 min, masser af god ømhed bagefter. Nogle gange er det fordelen ved ikke at tonsetræne = at der faktisk kommer nogle smidigere led og muskler ud af det. Siden dog slet ikke haft overskuddet til nogen form for træning og det skal jeg finde en måde til at ændre på. Det kan gå i en uge, eller nogle dage men det bliver for surt på sigt. Hvordan jeg så skal ændre på det... har ikke tænkt det færdigt og håber nok inderst inde, at det kunne blive lidt bedre vejr = mere mod på løb/cykling. 

I morgen hjemmearbejdsdag, dvs mere håb for regelret træning men selvfølgelig også meget at nå :hippy: 

Snart dejlig 1. maj til boardet og en sang der har bidt sig fast i min hjerne 

 

Link to comment
Share on other sites

På 1/5/2020 at 08:34 , Henrik S. skrev:

 

Det kan jeg godt forstå. Leon Bridges er generelt bare super god og værd at tjekke ud ...

Ihhh hvor sjovt, at du kendte ham super cykeltrold Henrik og ja fandt en samling på Spotify og det holder absolut hele vejen + flere koncert anmeldelser her fra DK. Gad vide om vi nogensinde får mulighed for den form for oplevelser igen???

Træning d 2.5

Yoga

90 minutters fabelagtig ashtanga via Yo Studios you tube kanal, den første halve serie = ekstremt dejligt inkl hovedstand

Løb

10 smukke kilometer Blommehaven t/rt med helt nyudsprungen bøgeskov, hav og lidt regn

Ellers så bliver jeg nu virkelig nødt til at vedligeholde et rimeligt koffein niveau forbrug da jeg har investeret både i kaffe bønne kværn,  3 koppers espresso kande + en dims til rigtigt at komprimere de fint malede bønner. Det gik op for mig, at jeg i sin tid havde en 6 koppers kande og der er jo stadig et stykke vej endnu. Også selvom, at det eskalerer. Sov dog stadig totalt som en sten i nat og mave har det også godt. 

Er begyndt at læse bogen "Never split the difference, negotiating as if your life depended on it" = super fascinerende, hvad det her med retorik + psykologi kan i interaktioner mellem mennesker. 

https://www.saxo.com/dk/never-split-the-difference_chris-voss-tahl-raz_hardback_9780062407801?gclid=Cj0KCQjwtLT1BRD9ARIsAMH3BtWBKHFfaDkhqFedaInwRnGO_Btj881etYDSlZDKUYzqha1wBN8TP5waAoL4EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Lige førend, at jeg tror, at den vinder over puslespil og film i aften...

Søde drømme til boardet :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share