VM 2010


rhodos
 Share

Recommended Posts

Kan diskuteres. Den slags sker jo desværre.

Tror blot simon poulsen var lidt forvirret over thomas sørensens skovtur.

Men er da fuldt fortjent, at Holland vinder da danskerne er færdige for kræfter. Men har bestemt set mange danske lyspunkter, som Simon Poulsen(ser vi bort fra selvmålet), RommeDahl, Martin Jørgensen og Simon kjær.

2-0 vandt holland.

Jeg synes, at Kjær bærer en stor del af skylden for mål 2. Det er for dårligt og sløset forsvarsspil. Han taber sin markering, som scorer et let mål. Udover det så den danske defensiv faktisk stærk ud.

Ellers er jeg meget enig i dine betragtninger :smile:

Link to comment
Share on other sites

enig, Sørensen gjorde det godt. Jeg hører DK spillede bedste i 1 halvleg, men jeg så kun de første 1min af 1. så det vil jeg ikke gøre mig for klog på. Jeg synes dog det var en fesen 2. halvleg.

Taktisk synes jeg dog M. Olsen gjorde det rigtig godt.

Måske lidt flere skud på mål (ude fra) i 2. halvleg.

Link to comment
Share on other sites

enig, Sørensen gjorde det godt. Jeg hører DK spillede bedste i 1 halvleg, men jeg så kun de første 1min af 1. så det vil jeg ikke gøre mig for klog på. Jeg synes dog det var en fesen 2. halvleg.

Danmark spillede faktisk godt i første halvleg og det lykkedes dem at presse Holland og tilmed skabe gode chancer.

Historien var dog en hel anden i anden halvleg, hvor Danmark blev kørt trætte og ikke rigtigt kunne følge med. Især forsvaret lavede en eller to fejl, der var tæt på at koste mål.

Derudover kom Poulsen(?) til at heade bolden ind på ryggen af en anden dansk forsvarsspiller - bolden endte desværre i mål. Jeg undrede mig lidt over, om Sørensen ikke havde tid til at reagere på den.

Edited by Nick_BB
Link to comment
Share on other sites

Tror bestemt ikke DK ryger ud.

synes ikke Cameroun ser særligt godt organiseret ud mod japanerne.

Får danskerne nogle høje folk ind i feltet mod japan, så ser jeg bestemt en mulighed for, at vi kan sænke japan.

Cameroun har jeg svært ved at blive klog på :blink:

Edited by BGBG
Link to comment
Share on other sites

1-0 vandt japan over Cameroun.

Som de tyske kommentatorer siger, så får japan næppe point mod holland, og mod danmark skal de bestemt hellere ikke forvente nogle.

Cameroun er helt hen i hampen og spiller bare kick and rush.

Jeg håber at Cameroun stiller med samme keeper, som de stillede med idag for han kunne aldrig holde bolden.

Jeg har aldrig set en målmand miste bolden så mange gange :unhappy:

Edited by BGBG
Link to comment
Share on other sites

Det nemme svar er jo så simpelt, at ingen spillere endnu har fået kontrol over bolden. En katastrofe, at Adidas laver en bold, hvor verdens bedste spillere ikke har kontrol over bolden selv efter flere ugeres træning. Simpelthen for dumt, og det skal have konsekvenser for Adidas.

Og ja, jeg tror det er rigtigt, at bolden er så svær at kontrollere, at de fleste bare prøver at ramme målet og så håbe på det bedste af drops og ligende, snarere end de prøver at føle bolden som de plejer.

Simpelthen pisseirriterende at bolden er så ekstrem svær at styre. Aflevering over 20 m er nærmest umulige og dumper en enkelt ud af 10 ned korrekt over 30 m, så er man mere heldig end dygtig.

Der er selvfølgelig svært at udtale sig om uden selv at have prøvet bolden, men min fornemmelse går nu mere på, at kritikken af bolden er overdrevet. Det er især spillere, der har spillet dårlige kampe eller lavet fejl, der kritiserer den efterfølgende. Derudover burde man vel se færre lange bolde, og selv Holland (der såvidt jeg husker normalt ikke bruger lange bolde) forsøgte sig faktisk flere gange med lange bolde i går, og man har generelt set en del lange (og vellykkede!) sideskift, så jeg er i hvert fald uenig i, at afleveringer over 20m er "nærmest umulige". Det stemmer ikke overens med det generelle billede i kampene so far.

Og det er jo heller ikke alle spillere, som bolden er helt ny for, da de flere steder har brugt den dagligt et godt stykke tid efterhånden.

Link to comment
Share on other sites

Angående bolden Blanco så tror jeg det med de 20 meter er ment som at bolden tager utrolig fart/højde når den rammer græsset hvilket jeg godt kunne se et par situationer igår der underbygger. Men HEEY... bolden er ens for alle hold..

Angående kampen igår så syntes jeg det er fantastisk at de danske ambitioner strækker sig så vidt at vi alle skal sidde og klappe hinanden på ryggen og sige "vi kan sgu godt være tilfreds med vores indsats igår,,, hvis det nu ikke liiiige var for det selvmål så havde kampen set heeeeelt anderledes ud"

(!) Jeg HADER den slags klicheer! Det kan også være Holland havde skruet tempoet endnu mere op i anden halvvej hvis de ikke havde fået en tidlig føring og dermed havde vundet 2,3,4 - 0. Det kan også være at Holland havde banket den ind på reposten. Det kan også være Danmark var blevet trætte alligevel og havde tabt 1-0.. altså come on.. Vi havde 45 minutter til at lave 1-2 kasse®. Dette formår vi ikke. Vi er ikke engang tæt på. Første halvvej spiller vi ok defensivt men ringe offensivt. Anden halvvej var elendigt.

Cameroun failede mod Japan. Dog syntes jeg at både Japan og Cameroun spillede bedre end Danmark gjorde. Nu spillede Danmark så også mod Gruppens bedste hold så lad og sige det var grunden..

Men Portugal - Elfenbenskysten i aften. Didier Drogba er klar og Portugal har på papiret et godt hold. Se det er de kampe man glæder sig til :superman:

Link to comment
Share on other sites

Forventede startopstillinger:

Elfenbenskysten (4-4-2)

Boubacar Barry - Emmanuel Eboue, Kolo Toure, Souleymane Bamba, Siaka Tiene - Gervais Kouassi, Didier Zokora, Yaya Toure, Cheik Tiote - Salomon Kalou, Seydou Doumbia

Portugal (4-3-3)

Eduardo - Paulo Ferreira, Bruno Alves, Ricardo Carvalho, Fabio Coentrao - Pedro Mendes, Raul Meireles, Deco - Cristiano Ronaldo, Simao Sabrosa, Liedson

Det nogle rigtig dygtige spillere mange af dem der er listet der... Jeg tror det bliver dagens kamp.

Link to comment
Share on other sites

Kiggede lige på kamp-planen for DK - og der er 5 dage mellem hver kamp?! Hvad er det for en flok wankers/prinsesser?! Ved håndbold-VM f.eks. spiller de typisk hver anden dag.

Nu tror jeg at håndbold er fysisk hårdere for diverse ledbånd, korsbånd og den slags pga de hårde taklinger.

Men løbemæssigt tror jeg næppe en håndboldspiller kommer op og løbe 11-14km pr kamp, så derfor er der nok den længere pause :smile:

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror (og håber) det bliver en rigtig seværdig kamp!

Jeg sidder klar foran fjerneren med æbleskiver og kaffe :4mewantfood: (jeg ved godt selv det ingen mening giver i denne sommer varme :laugh: )

Har store forventninger til den kamp! Øl til kampene igår - kaffe til kampene idag. Syntes nu det lyder fornuftigt.. Der er jo alligevel 67 kampe så det er med at dele øl druk ud på udvalgte kampe hvis det ikke skal gå helt ud over kampformen :tongue:

Link to comment
Share on other sites

ÆV og jeg som troede Drogba var klar :unhappy:

Nå håber de giver Ronaldo nogle hårde taklinger :tongue:

Ja rygterne har åbenbart svirret lidt frem og tilbage. Han har i hvert fald fået godkendt hans skinne af FIFA og kommer Elfenbenskysten i problemer skal han skal nok få anden halvvej. Det er jo den vildeste pulje.. De kan ikke tillade sig at tabe en eneste kamp

Edit: Og nej selvfølgelig håber du ikke at de sætter en dygtig fodboldspiller ud af spillet ved at skade ham/ødelægge hans spil. Der er sgu da ikke noget bedre end en dygtig fodboldspiller der får lov til at udfolde sig. HADER fodbold hold hvis eneste taktik er at sparke modstanderens dygtige spillere ned. Jeg mener helt seriøst dommeren bør forsøge at beskytte disse spillere hvad enten vi så snakker Messi, Ronaldo, Ronaldinho, Robben, Henry osv.

Edited by rhodos
Link to comment
Share on other sites

Kan godt værre at taklinger betyder noget andet i din ordbog i forhold til min, men jeg taler ikke om svinestreger.

Er fuldstændig ligeglad med hvor god ronaldo er, han er jo endnu værre til skuespil end nogen andre i historien.

Gider bare ikke se på børn der tuder hvor gang de får en takling.

Edited by BGBG
Link to comment
Share on other sites

Jeg mener helt seriøst dommeren bør forsøge at beskytte disse spillere hvad enten vi så snakker Messi, Ronaldo, Ronaldinho, Robben, Henry osv.

Det skal efter min mening snarer være hårdere at lave svinestreger. Hvis dommeren ikke ser det er det noget der skal tages hånd om efter kampen i højere grad end der bliver nu.

Jeg er nok lidt mere på linje med kommentatoren fra TV2. Ronaldo laver nogle virkelig fede ting en gang i mellem, men imellem dem er han en tudeprinsesse af værste skuffe.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share