Sucker4Chocolate Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Nogen der kan fortælle mig hvor man kan købe lindt 99% chokolade. Har lige forelsket mig i Lindt 90% jeg fandt i irma, så nu vil jeg virkelig gerne prøve den på 99!!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christian B Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Lol kan du virkelig lide det??? det smager jo af lort. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cmailla Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 jeg elsker lindt chokolade, men lige den der er hæslig, så kan man ligeså godt spise ren kakao. Men google er din ven, du kan købe den online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucker4Chocolate Posted October 28, 2009 Author Report Share Posted October 28, 2009 Christian - Ja men det måske det du synes om dem, men JEG elsker mørkt chokolade, og ELSKER!!!! lindt 90% derfor kunne jeg godt tænke mig at smage den med 99%Cmailla - ok tak for info, er stadig lidt interesseret i at prøve, blev meget overrasket over 90%, Ja har googlet den og kunne se den kunne bestilles hjem, men fandt også en gammel tråd herinde, med nogle som sagde de have købt den i Danmark, så det synes jeg ville være lidt nemmere. Derfor håbede jeg lige at der var nogen der kom forbi der lige vidste det.mvh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melisen Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 85% kræver tilvænning. 99% er stampet fedtfrit cacaopulver. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oksen fra Århus N Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 (edited) 85%Kan jeg æde 200 gram af anytime! Hvis jeg havde noget af den der 99%, ville jeg prøve at lave varm chokolade, med mælk og rørsukker. Det skulle smage perverst godt. Edited November 4, 2009 by Oksen fra Århus N Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melisen Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Det er temmeligt sikkert at 99% chokolade intet specielt gør for varm chokolade. Og det er egentlig også ærgeligt at alt der fokuseres på med chokolade er cacaoindholdet. Man bruger jo heller ikke alkoholindholdet som eneste indikation på en vins kvalitet.Lige nu har jeg tre poser chokolade, en 64%, en 66% og en 70%. De har alle sammen hver deres smagsnuancer, men meget mere nuanceret smag end nogen 85% jeg har smagt. Min erfaring er at går man meget over 70%, så forsvinder smagsnuancerne en for en. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oksen fra Århus N Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 (edited) deleted Edited November 5, 2009 by Oksen fra Århus N Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MamboMads Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Man bruger jo heller ikke alkoholindholdet som eneste indikation på en vins kvalitet.Når man er 14. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALo Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Jeg har ikke rigtig lyst til at spise det, men faldt over en 100% kakoa chokolade, da jeg kiggede på noget andet:http://www.alun.dk/shop/prima-materia-oeko...-chokolade.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wopper Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Det er temmeligt sikkert at 99% chokolade intet specielt gør for varm chokolade. Og det er egentlig også ærgeligt at alt der fokuseres på med chokolade er cacaoindholdet. Man bruger jo heller ikke alkoholindholdet som eneste indikation på en vins kvalitet.Lige nu har jeg tre poser chokolade, en 64%, en 66% og en 70%. De har alle sammen hver deres smagsnuancer, men meget mere nuanceret smag end nogen 85% jeg har smagt. Min erfaring er at går man meget over 70%, så forsvinder smagsnuancerne en for en.Fuldstændig enig.Og æder man chokolade med et kakaoindhold på over 90 % pga. kakaobønnens sundhedsgavnlige effekter, så kan man lige så godt drikke noget kakaomælk lavet på vand, kakaopulver og sødemiddel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjr Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Man bruger jo heller ikke alkoholindholdet som eneste indikation på en vins kvalitet.Argh, det er nu ikke helt rigtigt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnumIs Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Lol kan du virkelig lide det??? det smager jo af lort.Det kan være det er sådan det virker LOLChristian, hvordan sammenlignede du egentlig? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christian B Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Det kan være det er sådan det virker LOLChristian, hvordan sammenlignede du egentlig?Jeg kyssede din mor efter hun havde slikket mig i røven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnumIs Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Jeg kyssede din mor efter hun havde slikket mig i røven Min mor - så forstår jeg den dårlige smag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.