Hvem træner hvor?


mdk
 Share

Recommended Posts

MDK: Jeg træner også i Squash og Fitness.

Hvis du træner mandag, onsdag eller fredag så har du sikkert set mig. Jeg er den eneste i centeret der træner dødløft. Har ihvertfald ikke set andre gøre det i de 5 måneder jeg har været der.

Jeg er ikke ret imponeret over det, alt for mange maskiner og alt for lidt plads til at rode med frie vægte, man skal altid sparke rundt med alt muligt lort for at få plads.

Men hvis man kan lige at trække i et kabel er det da fint, for dem er der rigtigt mange af....

De søde receptionist piger er nu heller ikke så søde i mine øjne. De gider stort ikke at lave en skid, vil hellere bare stå og snakke med hinanden. Når centeret skal lukke skal de nok sige det til de tilbageværende kunder på en grim måde, vel og mærket før de tider der står på deres skilt. Man kan heller ikke bestille en Squash bane et kvarter før lukketid, for så er computerne blevet lukket ned ????

Desuden er der aldrig nogle instruktører til rette på folk, så man ser nogle kæmpe sig vej til diverse skader, ved at udfører diverse maskin øvelser forkert eller uhensigtsmæssigt.

Ville gerne prøve at træne i OBBC istedet, men gider ikke cykle endnu længere i frostvejr :(

Link to comment
Share on other sites

Mike <<< OK, jeg har været der fast om fredagen og en del gange om onsdagen. Typisk henad 16-tiden. Kig efter ham den karseklippede - dem er der jo ikk så mange af ;)

Enig med hensyn til det med plads. Det er lidt irriterende. Jeg lå og bænkede en dag, en eller anden makker skulle stå med røven op i hovedet på mig og kigge ned på squash banerne. :(

Jeg har snakket med en insturktør ang. det med at give folk tips. Ham, jeg spurgte, sagde, at han bevidst ikke retter på folk. Man ved ikke, hvordan de vil reagere på en venligt ment henvendelse. Nu er han sådan set selv den type, der står sammen med sine muskel-venner og gør sig lystig over typisk midaldrende kvinder, som jo ikke svinger SÅ mange kilo igen. Kort sagt: God idé han ikke henvender sig. Jeg ved heller ikke selv, om jeg ville rettes på. Så hellere få tips her.

Ang. receptionister - du har lidt ret. Der var især en krampe, som slet ikke var til at snakke med og vrissede ad én. Men jeg synes nu de fleste er søde. Der er dem, der ikke ved et klap om noget som helst. De er bare ligegyldige. Men nogle af dem er sgu OK - i det begrænsede omfang, jeg har med dem at gøre. Og så er der jo hende den blonde, der altid har meget stramme t-shirts på B)

Jeg kender en, der træner i OBBC. Jeg tror, atmosfæren derude er HELT anderledes. Ved ikke, om det ville være noget for en mere alm. fyr som mig. De går sgu nok for meget bavian og "hvis er størst?" i den derude.

Link to comment
Share on other sites

-> mdk, uden at vide hvordan tingene foregår i herrernes omklædningsrum i OBBC (jeg kan jo ikke love, at folk ikke holder "hvis er størst"-konkurrencer derude :hehe: ) vil jeg påstå, at langt de fleste, der bruger vægttræningsrummene i OBBC er mere alm. fyre :) Der er både muligheder for disse og så dem, der holder træningen som en livsstil, hvilket gør OBBC til det mest alsidige center, jeg har trænet i. Folk virker søde, på trods af at der er mange og at jeg kun har været der en 7-8 gange, hilser dem der genkender mig. Og så er der self. et større MOL-possé deroppe...

Der findes iøvrigt ikke noget værre end receptionister, der vrisser hvis man bruger centret til normal lukketid <_<

Link to comment
Share on other sites

Armoured <<<< Det er jo relativt, hvad "mere alm. fyre er". Ham, jeg kender, har overarme som mine lår, og mine lår er ikke tynde ;)

Nej, seriøst: S+F afspejler hele familien Danmark. Der er gamle koner og små drenge, der er søde tøser og tykker piger og drenge, der er indvandrere, trænede og mindre trænede. Det etr totalt spredt og det er det fede. Jeg har hørt, at spinning som jeg dyrker i S+F) ikke er så fedt i OBBC. Det er vist lidt let if orhold til niveauet i S+F.

Link to comment
Share on other sites

Så må jeg være i dårlig form, for jeg var ved at dø sidst jeg var til spinning :lol:

Arj, spinning er jo også hvad man gør det til selv - men jo mere instruktøren kan motivere, jo bedre. De instruktører, jeg har kørt med indtil nu, har en tilbøjelighed til at køre tungt og isoleret, hvilket ikke passer mig. Så jeg kører mit eget kondiræs nede bagved :rolleyes:

I aften skal jeg prøve med en Spinning 3 :dead:

S+F afspejler hele familien Danmark. Der er gamle koner og små drenge, der er søde tøser og tykker piger og drenge, der er indvandrere, trænede og mindre trænede. Det etr totalt spredt og det er det fede.

Der er nok ikke helt den samme alsidighed i OBBC - på de tidspunkter, hvor jeg træner er klientellet primært yngre mænd i alle størrelser og kulører, men traditionelt er der sjældent tykke piger og gamle koner i vægttræningsafdelingen. Jeg tror de gemmer sig i aerobicsalen, hvor jeg hidtil ikke har turdet vise mig :chicken:

Link to comment
Share on other sites

Jeg træner i lifestile fitness and Gym (Skodnavn iøvrigt :lol: )

Det er et ganske udemærket center, med næsten alt hvad man skal bruge i udstyr!

Man skal dog regne med at det nok er det center i Odense med fleste AS-brugere, da der f.eks. ikke testes ligesom i OBBC.

Edited by Onkel Troels
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share