Hver dag er hver dag!


salt
 Share

Recommended Posts

Bodybuilding:

Hold kæft en fesen log. Jeg kørte 5 træninger i streg i sidste uge, uden at logge en eneste af dem. I går holdt jeg helt og aldeles fri, hvilket kunne mærkes i dag. Massere af styrke og energi. Jeg vil også prøve at holde piveriet omkring skader nede.

Squat:

5 x 3 @ 170 kg

Bænkpres:

7 @ 140 kg, 2 x 6 @ 140 kg, 5 @ 140 kg

Hack squat:

3 x 10 @ 40 kg

Leg curls:

3 x 8 @ 49,9

Inc. db presses:

3 x 6 @ 40 kg

GHR:

3 x 6 @ bw

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Det er ikke meget der er blevet trænet de seneste to ugers tid. Til gengæld har jeg været på ferie i staterne. Det blev til hele 2 træninger. 1 træning på et hotel i Las Vegas og 1 træning i World Gym San Diego. World Gym i San Diego var utroligt BB. Ikke noget man bliver stor af, men man får da lige rørt sig.

Anygays - Vi havde bestilt en bil til at køre rundt i. En Nissan Altima, Ford Fusion eller lignende. Da vi ved udlejningsstedet besluttede os for at tilkøbe GPS og at den skulle være indbygget i bilen, blev vi opgraderet til en Nissan Maxima SV. 3,5 liter V6 med 300 heste. Den var der sadanedme godt ryk i. Især når den blev sat i sportmode, så blev der altså overhalet nogle pickuptrucks på de amerikanske highways, rødnakkerne anede ikke hvad der ramte dem. GPS'en i den imponerede ikke, men da vi for det meste befandt os på en eller to-sporede highways i Nevada, Arizona eller Utah var det ikke rigtigt et problem. Vi truck'ede videre med klampen i bund, classic rock på anlægget og højt humør.

Jeg holdte løbende øje med vejrudsigten for de forskellige steder i vores rejseplan. Uheldigvis kom der et voldsomt uvejr indover Californien efter første uge, hvilket fik os til at køre direkte fra Death Valley ned til Joshua Tree. Turen var nok den mest udfordrende på hele rejsen, med voldsom bjergkørsel, kørsel i skyer med meget lidt sigtbarhed (måske kun 30 meter) og kørsel i regnvejr efter solnedgang. Vi måtte også ud i et mellemstop i en lille by ved navn Ridgecrest, hvor vi fik aftensmad og morgenmad på en lille familie diner, der var så amerikansk at jeg kunne høre ørneskrig og star spangled banner på min indre film.

Fra Joshua Tree var planen oprindeligt at vi skulle direkte til LA, men uvejret over Cali, havde givet os et par ekstra dage at gøre godt med, så vi vendte Maximaen mod San Diego. Lidt udenfor Palm Springs kørte vi af motorvejen for at fylde bilen op med selvdøde dinosaur safter. På motorvejsafkørslen begyndt bilen af sige nogle underlige lyde når jeg bremsede. Jeg tænkte ikke at det var alvorligt, men da vi kom ud fra tankstationen, så kunne vi se at undersiden af frontspoileren havde revet sig løs og lå på jorden. Det kunne vi sgu ikke køre rundt med, så en midlertidig løsning blev at strippe den fast, med nogle strips vi fik af nogle flinke håndværkere.

Afsted mod det nærmeste biludlejningssted, hvilket viste sig at være 8 miles væk i Palm Springs lufthavn. Her var der absolut ingen problemer med at få bilen skiftet ud. Lige så snart den første hørte om vores problem så var svaret "ok, we'll make a switch". Problemet kom dog med at finde den rigtige bil. Vi blev opgraderet endnu engang og blev tilbudt enten en Mustang Cabriolet eller en Camaro Cabriolet, men ingen af de 2 havde indbygget GPS. Efter noget tids undersøgelse af hvad de havde til rådighed, fandt den flinke servicedame et sæt BMW-nøgler frem fra de allerdybeste gemmer. Som et lille barn dansede jeg ud på parkeringspladsen for at finde ud af hvilken BMW vi havde fået stillet til rådighed. En 430i hardtop convertible med læderkabine og hele molevitten. Så var vi sgu godt kørende den sidste uge.

BMW blev også aftestet i de berømte canyons nord for LA, som en af de sidste ting, inden turen gik mod DK.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ØV, hvor ærgerligt. Både med skaderne naturligvis, men du bliver jo nok hel og stærk og flotmands snart igen.
Men også at vi ikke længere kan få glæde af din kost- og træningsmæssigt viden, der utvivlsomt er større end hos os andre.

Men forståeligt nok, for Carstens sidste reklame”optimering” har slået læse og skrivelysten HELT ihjel - efter den lille opblomstring for nogle uger siden.

Hey, hey, hey! Be carefull out there....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
1 minut siden, kahlua-kalv skrev:

Jeg tænker du har fået kæreste og kontorkrop og med rette skammes over DIN deroute som fyrdenaf-stærkmandsflotfyr? 

Eller var der noget at logge:weight_lift:

Det var vist en blanding af mols derute (ingen aktivitet og sitet er nærmest umuligt at bruge) og et springerknæ jeg stadig døjer med. Pt. er vi ude i  PR-territorie i bænk. Og dødløften kører også nogenlunde.

Lavede en 5er på 147,5 i patpressen i onsdags.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share