Sign in to follow this  
Gregers TF

At undgå spinningsko bliver til kemisk krigsførelse

Recommended Posts

Umiddelbart burde jeg nu været gået over til at udvide de normale spinningtimer. Problemet er at mine spinningsko ikke er til at komme i nærheden af når de er tørret, efter meget over en times spinning.

Som evt. hjælp kan jeg fortælle at jeg ikke har problemet i mine andre sko men kun efter at svedt så meget at jeg svupper i spinningskoene.

Jeg går altid i bad umiddelbart inden spinning, så jeg burde stikke rene fødder i skoene inden timen.

Jeg har prøvet med bagepulver og det tager ganske vist det allerværste men der er langt til et tilfredsstillende resultet og det sviner forfærdeligt.

Nogen der ved hvordan man:

1: holder det nede i hverdagen

2: slipper af med den "opsparede" hørm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har ikke selv prøvet rådet, men Rodalon skulle være godt mod stinkesko. Man sprøjter det simpelthen ned i skoen med en forstøver, så tager det den dårlige lugt. Kan også bruges til dit spinnetøj som nok heller ikke lugter for spændende, tøj man har glemt i vaskemaskinen så det lugter indelukket og mange andre ting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du må opdele dine tiltag i 2 dele: behandling og forebyggelse.

Du er nødt til at slippe helt af med lugten før det nytter noget at forebygge den. De ovenævnte råd er udemærkede, lidt afhængigt af hvor hårhændet du vil være bekendt at gå til værks overfor dine spiningsko, så kan clorin også anvendes (men det bleger og nedsætter levetiden) Skoene kan også puttes i en plastpose og fryses (egne erfaringer er lidt blandede men 12 timer ikke er nok) - eller de kan koges...hvis du tør. Der findes en del info på nettet om behandling af sure sko, herunder også forskelleige blandinger til forebyggelse

Hvad forebyggelse angår så har jeg haft rimelig succes med umiddelbart efter spinning kort at skylle skoene - mine sko kan jo alligevel stort set ikke blive mere våde end de allerede er. Evt skyllles/vaskes de lidt i hånden med sæbe. Herefter udtagning af indesålerne så skoene kan tørre hurtigst og bedst muligt. Min erfaring siger, at det at indersålerne fjernes har en væsentlig effekt! Tiden efter spinning hvor skoene er fugtige skal være så kort som overhovedet mulig.

held og lykke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this