QueenPearls Toughness Training


QueenPearl
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Det er så en cardio form jeg ikke tager efter :crazy:

:tongue:

Lød ellers evil, englehop er forfærderligt!

Enhver "ejer" kan bruges - Fruen var bare et tilfældigt offer!! :cool::laugh:

Ja det er evil. Det er utrolig hvor nemt 5 englehop bliver fuldstændig uoverskueligt at lave.

Link to comment
Share on other sites

Søndag

Fredag fik jeg trænet lidt SW - noget stående teknik og lidt sparring til sidst. Skulderen brokkede sig under anden omgang sparring, så det blev kun til det. Lørdag skulle jeg undervise konkurrencetimen og havde selv planer om at være med - men glemte men gi derhjemme!! (stres og diæthjerne?). Æv æv - men skulderen havde nok godt af en dags pause. Resten af dagen gik med en tur på Bakken med lillebroren - super hyggeligt - og lidt ekstra mad - tror jeg endte på ca. 2100kcal i går men følte virkelig min krop havde brug for lidt ekstra.

Tog nede på The Gym i dag efter lidt shopping sammen med kæresten :wub: , som jeg har smidt på Sheiko. :smile:

Der var en del friends og MOL'er nede på The Gym. :smile: Fruen var som altid klar med de hårde og opmuntrende ord. :wink:

Dødløft

50kg, 5

70kg, 5

80kg, 3

80kg, 3

80kg, 10 :crazy:

80kg, 5

80kg, 5

Kunne mærkes jeg ikke har kørt alm. DL i laang tid...plus min uduelig finger nedsætter grebsstyrken på venstre side med rigtig meget... ja, piv piv og dårlige undskyldninger!!

Ass. chin-ups

bw, 7

bw, 8

bw, 9

DB rows

23,5"kg", 5/5

33,g"kg", 15/15

26"kg", 3x3 h/v legede lidt med ROM

21"kg", 35/35

ja...det er vel "kg", jeg læst på ptpouls log at det åbenbart ikke er rigtige kg'er!

Circuit træningstamtam

DB clean&press, 11"kg", 5/5 x2

BB stang split jerk, 10

10 englehop

Kabel slå-skråt ting, 10/10

...for 3 runder, 1 min pause i mellem. Ret hårdt, specielt godt syrede omkring skuldrene.

Afsluttede med 5-10min "walk the dog" dødscardio i gården. :smile:

Hjem til 300g Quorn + grøntsager, som jeg dog ikke kunne kæmpe mig igennem. Mangel på søvn og hvile har gjort at diæten ikke har kørt optimalt den sidste uges tid - kan ikke finde ud af hvor meget af det er væske jeg binder og hvor meget er bare at jeg ikke har smidt mig...kører ikke mega hårdt diæt, har tid nok til ikke at kunne være helt sindssyg omkring det, og jeg har ikke tid eller energi til at køre det hårdt. Prøver at spise så lidt som jeg kan, tæller kcal de fleste dage men ikke alle, ender mell 1700-1900 de fleste dage. Tæller proteiner og prøver at nå over 150g om dagen, og ved når jeg er deromkring så plejer jeg nemt at kunne holde carbs og fedt nede uden at være sulten.

Har også ændret lidt strategi - spiser lidt carbs om morgen (smootie med bær) istedet for omelet - gør at jeg holder mig mæt til frokost og ingen cravings. Spiser nogenlunde normal men ikke stor frokost på arbejde, og om eftermiddagen inden træning guffer jeg 400g Skyr + lidt bær og nødder inden træning.

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag

Igår blev det til 1,5t BJJ og 20km transportcykling (ret stille og roligt). BJJ gik fint - fingeren var ikke helt med på at kæmpe stående, men energi, motivation og kondi var på et nogenlunde niveau. Afsluttede med 10min sparring med min træner, hvor jeg selvfølgelig blev slagtet og tappet nogle gange, men det var bedre end jeg havde regnet med.

Træning i dag:

Back squat

20kg, 5

40kg, 4

50kg, 4

55kg, 4 - tabte koncentrationen over en eller anden idiot som var nede og træne, og misset sidste rep...

60kg, 3 - tungt og ikke så godt

65kg, 1

70kg, 1 (PR) der var både til flere reps og flere kg

50kg, 20 :crazy::blink:der var ikke til flere reps

En god squat dag på trods af at det var en dårlig squat dag :smile:

DB Lunges

glemt at finde ud af hvor mange kg det var - ca. 16kg

28 skridt

24 skridt

24 skridt

SnG DL

30kg, 5

35kg, 6

40kg, 7, 2 sæt

45kg, 4

Assisted chins

7

6

8

Gik bedre i dag - indtil jeg halvvejs inde i anden sæt glider/giver slip med venstre hånd, den med dårlig finger, styrter ned og lander ovenpå en mavebøjninger bænk som lå lige der...slog knæet og underarmen lidt. :unhappy::cry:

Forsøgte med noget cardio, men knæet vil ikke rigtig lave englehop efter faldet fra chins, så det blev det for i dag.

Skal grapple helt vild meget denne uge - både i morgen, og så fre-lør-søn får vi besøg af Rico Vieira - brormand til Leo som har besøgt os flere gange (har vist nævnt det i loggen hver gang). Det var desuden i hans gym i Rio jeg trænede i nogle uger om sommeren for 2 år siden. Men det er første gang han kommer til København.

Synes energiniveauet er fint til træning og i løbet af dagen, jeg bliver bare så tidligt træt og søvnig!! Skal bare fat det (og planlæg efter det) at på diæt så skal jeg bare op og have 8 timers søvn de fleste nætter.

Link to comment
Share on other sites

Torsdag

Fik ikke trænet nær så meget igennem i går til grappling som var planlagt. Havde glædet mig hele dagen, motivationen for BJJ er også bare helt i top lige nu (skal jo også bære være, 7 uger til VM). Forsøgte med lidt stående sparring - gik ikke pga fingeren. Så noget teknik - subs fra mount - fint tekniktræning, men da vi så gik i gang med situationssparring, måtte jeg stoppe efter få minutter. Fingeren havde fået det værre i går, samtidig med at når fingeren ikke gjorde ondt, så var knæet maks øm fra mit lille flyvende stunt fra chin-up baren i tirsdags.

Så jeg endt med at opgive træning...tog hjem og var mega mega sur :mad::mad::devil: så kæresten måtte vente på hyggetid mens jeg så Desperate Housewives og dampet lidt af.

Transportcykling i går: 12km

I dag havde jeg en hyggeaftale med en veninde, og skulle samtidig nå lidt løb, så det aftalte vi at gøre sammen i Søndermarken. Jeg overvurdere lidt hendes kondiniveau, vi skulle løbe bare 15min i godt tempo men hun måtte holde to små pauser undervejs. Omvendt var det rart for en gangs skyld at være den i overskud. :smile:

Løb

5 min lunte

15min løb

I morgen står den på styrke + BJJ, og lørdag-søndag bliver det både BJJ og cardio.

Link to comment
Share on other sites

Fredag

#1

Stod tidligt op til en omgang styrketræning kl 09 i selskab med Bogs og Guarden. Bogs har fået nogle leeeeeeeedddeeee lats!! :blink::w00t: Guarden morede sig med at sluk og tænd for diverse muskler i min krop og senere også vist mig nogle nye meget gode z-health øvelser.

Morgenens træning var lige tilpas og jeg tog mig tid til pauserne af hensyn til den efterfølgende træning.

Dødløft

62,5kg, 4

82,5kg, 3

85kg, 3

85kg, 8

85kg, 3

allesammen med straps, skal prøve ikke at belaste fingeren for meget...

DB rows

27,5kg, 7/7

35kg, 8/8, 2 sæt

37,5kg, 5/5

25kg, 20/20

Chinups m. blå elastik

8 - smalt

9 - smalt

7 - bredt

6 - bredt

#2

En protein food bar, et æble og 400g skyr senere var jeg klar til BJJ seminar. Stille og rolig time, en del gode detaljer af ting fra guard. :4thumbup: Der var ingen rigtig sparring, men en del bevægelse og teknisk sparring. Glæder mig allerede til i morgen.

Tror også der bliver overskud nok til lidt cardio lidt senere. :superman:

Link to comment
Share on other sites

Fredag - #3

Var lidt bange for at jeg ikke ville tage mig sammen til lidt cardio, men havde energi, overskud og solnedgang, så kunne ikke finde nogen undskyldning for at lade være :tongue:

Løb

3km, 14:40

Ikke nogen vild tid, men formen er stadig bedre end den var for et par uger siden. :smile: Måtte tage et par pauser på 5-10sek da jeg fik lidt ondt/stivhed i lænden undervejs, som jeg tit gør hvis jeg løber for tæt på dødløft.

Link to comment
Share on other sites

Sveske, tak for træning i dag :flowers:

Der er altså sket EN DEL med din fysik (you carb bitch :tongue:)! Ved godt det ikke er nogen trøst, når der er en vægtklasse du skal ned i, men dine lår og ryg er altså markant mere cut :devil:

Nu skal du bare planlægge en cheat dag (en rigtig cheat dag! ikke 3 kiks :tongue:), så skal du bare se væsken forsvinde. Men kør lige en uges tid uden de små fristelser (som chokolade) først. Poliquin nævnte sidst, at hellere cheate én gang om ugen stort, end en gang om dagen, selvom det er meget småt. Synes, efter min egen erfaring, at det virker ret godt.

P.S. "Stort" betyder ikke en cheat dag - men en cheat meal :wink:

Edited by Bogs
Link to comment
Share on other sites

Sveske, tak for træning i dag :flowers:

Der er altså sket EN DEL med din fysik (you carb bitch :tongue:)! Ved godt det ikke er nogen trøst, når der er en vægtklasse du skal ned i, men dine lår og ryg er altså markant mere cut :devil:

Nu skal du bare planlægge en cheat dag (en rigtig cheat dag! ikke 3 kiks :tongue:), så skal du bare se væsken forsvinde. Men kør lige en uges tid uden de små fristelser (som chokolade) først. Poliquin nævnte sidst, at hellere cheate én gang om ugen stort, end en gang om dagen, selvom det er meget småt. Synes, efter min egen erfaring, at det virker ret godt.

P.S. "Stort" betyder ikke en cheat dag - men en cheat meal :wink:

Hey!

Selv tak, dejligt at træne i dit selskab :4thumbup: Og shit nogle lats :w00t:

Nej det er desværre ikke megen trøst at fysikken er bedre - selvfølgelig er det fedt, fordi nu føler jeg mig "normal" igen (mod småfed for en måned siden) men det er jo bare ikke nok når det er kg'erne der tæller! :smile:

Hmm, ja, skal nok måske prøve med en ordentlig cheat (men det var altså 3 kiks med mørk nutella + rugbrød), jeg synes bare det er pisse svært at gøre det hvis vægten ikke rykker sig nok i forvejen - og det er noget nemmere at holde det hele i gang hvis man tillader sig selv 10-20g mørk choko ind i mellem :4mewantfood: :4mewantfood:

Men, jeg fortsætter noget tid endnu i denne tempo - og hvis det ikke går, så ender jeg enten med min sædvanlig hård diæt i den sidste måned :cool: , eller dropper at gå ned i vægtklasse - med de piger jeg skal op i mod, er jeg rimelig "doomed" uanset hvad. :crazy:

Link to comment
Share on other sites

Lørdag

#1

1,5 times BJJ seminar, super fedt igen. Mere fra guard - mere mere mere! :bigsmile: havde lyst til at sparre en masse bagefter, men fingeren har det stadig ret skidt, og ingen vil lege alligevel. :unhappy:

#2

Løb

3km, 15:02

Tror ikke jeg var langsommere - tværtimod - men om fredagen havde Ipod'en drillede lidt. Synes også mine 3km virker lange - altså, ved godt formen ikke er super endnu, men synes bare det føltes som om jeg løb hurtigere end de 12km/t - ikke bare fordi det var hårdt, men hurtigere. Nå, må blive ved og se hvordan det går.

Søndag

#1

1,5 times BJJ seminar, resten af nye game fra guard. Helt nyt er det ikke, men fed detaljer, og nogle nye positioner jeg ikke bruger så tit. Må se om jeg kan få det implementeret inden VM.

#2

Dødscardio

10min

Formen var klart bedre på dødscardio'en i dag - men jeg havde heller styrketrænet inden som de andre gange.

Tog mig også en maks maks cheat meal i dag :4mewantfood: :4mewantfood: (se Bogs, er du nu stolt?). Havde lavet påske brunch til kæresten - så udover min sædvanlig protein-frugt smoothie til morgenmad røg der også en skål frugt + yoghurt, scrambles eggs, en grov bolle med øko brie, vandmelon, nå ja, og lige 100g påskechokolade fra Peter Bier. :4mewantfood:

Resten af dagen har jeg til gengæld ikke spist særlig meget, og næste gang jeg slapper mere af med diæten bliver først i starten af maj når jeg skal til Barcelona, hvis min vægt står på det den skal til den tid.

Har egentlig ikke været total streng med diæten over påske perioden her, mental overskud halter generelt for tiden - prøver stadig bare at være i underskud så meget som jeg orker og kan planlæg mig ud af. Men går fint, tror de ekstra løbeture har hjulpet.

Link to comment
Share on other sites

Tog mig også en maks maks cheat meal i dag :4mewantfood: :4mewantfood: (se Bogs, er du nu stolt?). Havde lavet påske brunch til kæresten - så udover min sædvanlig protein-frugt smoothie til morgenmad røg der også en skål frugt + yoghurt, scrambles eggs, en grov bolle med øko brie, vandmelon, nå ja, og lige 100g påskechokolade fra Peter Bier. :4mewantfood:

Resten af dagen har jeg til gengæld ikke spist særlig meget, og næste gang jeg slapper mere af med diæten bliver først i starten af maj når jeg skal til Barcelona, hvis min vægt står på det den skal til den tid.

Har egentlig ikke været total streng med diæten over påske perioden her, mental overskud halter generelt for tiden - prøver stadig bare at være i underskud så meget som jeg orker og kan planlæg mig ud af. Men går fint, tror de ekstra løbeture har hjulpet.

Dødscardio rocks :devil: tog mig også lige en tur i dag med KB high pulls, burpees, thrusters og swings :superman:

SÅDAN min pige!!! Godt gået med cheat meal! Glæder mig til at høre om dine shreddede abs i morgen :slut:

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag

Var til påskefrokost hos mor i går, og det blev sent, så det endt med at blive en hviledag.

Træning i dag:

Back squat

40kg, 3, 2 sæt

50kg, 2

60kg, 8

65kg, 5

70kg, 3

55kg, 20

DB Lunges

? ca. 20kg, 16 skridt, 3 sæt

Assorted assisted chins/pullups

6, 7, 6

MP

20kg, 7 - siddende

30kg, 5 - siddende

30kg, 5 - stående

30kg, 4 - stående

30kg, 4 - stående

Dødscardio

10min

Cardio'en går bedre og bedre synes jeg...

Diæten kører sådan lidt op og ned - har været nede og ramme 64,6kg :4thumbup: i slutning af påskeferien, men væskeretention svinger en del. Tog mig en del hygge-påske dage med afslapning og selvfølgelig også ret mange dage i træk uden tung styrketræning for at komme af med ca. 1,5kg væske tror jeg.

Tæller ikke kcal religiøst hver dag - planlægning og overskud er ikke til det - men forsøger at tælle mine proteiner stadig og passe kosttilskudet og mærke efter at jeg er i underskud.

Kosten ser ofte sådan ud:

Morgenmad

Protein smoothie m. 75g bær

10-15g nødder

Kosttilskud: vitaminer, grøn te (ekstrakt eller rigtig hvis jeg har tid!), rhodiola, chlorella, MSM+glucosamin

Mellemmåltid

Smoothien plejer at dække indtil frokost. Ellers 1stk frugt (ikke optimalt ved jeg)

Frokost

Buffet på arb - masser af grønt, lidt kulhydrat, typisk 10g olie/dressing

Protein som hytteost eller shake

Mellemmåltid - inden træning

400g skyr eller fromage frais

1stk frugt eller lidt grønt blandet i

Kosttilskud: glutamin, beta-alanin

PWO shake

30g protein

25-40g carbs

Evt. BCAA, glutamin

Aftensmad

Grønt + æg el. quorn

Evt. natmad

Lille smoothie eller shake eller lidt fromage frais/skyr m. kanel + sødmiddel

Kosttilskud: magnesium + zink, baldrian, chlorella, vitaminer, fiskeolie

:4mewantfood: :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Onsdag

Troede ikke jeg havde DOMS fra skvatten i går, men fik det alligevel i løbet af dagen :blink: Altså ikke helt forfærdelig, men mere end jeg plejer. Men ok, volumen/tonnage i går var også i den høje ende.

Det var i hvert fald ikke sjovt at komme i gang med træning!

Løb

3km, 14:44

På løbebånd. Prøvede at spænd bedre i bækkenet for at afhjælpe lænden. Lænden havde brokket sig hele dagen men faktisk slet ikke under løb - men jeg var også på løbebånd denne gang.

Direkte videre til 2½ times BJJ. Vi startede med kasttræning, hvor man skulle lave en lunge-agtig bevægelse, fang modstanderens fod og så eksplodere op igen. Mine ben var vist ikke helt med på ideen med at lave eksplosive lunges. :nonono::smile: Fingeren gjorde stadig nas hvis den blev mast, men jeg kom i det mindst igennem lidt hård sparring i dag. Afsluttede med en 10min med min træner. Alt i alt en god træning. :bigsmile::cool:

Link to comment
Share on other sites

Torsdag

Vågnede efter alt for lidt søvn, med sådan en"jeg-er-blevet-kørt-over-af-en-lastbil-og-trænger-til-4-timers-søvn-mere" agtig følelse. Følelsen gik heldigvis væk i løbet af dagen, men cykelturen til kursus idag var ikke morsom - jeg blev sgu da overhalet af andre!! :mad::smile:

Var ret veloplagt for lidt træning efter ti timer på skolebænken, så afsted med mig til FDK NV. :superman:

Løb

3km, 14:30 (-14sek)

Stadig tung i benene fra squats, men betydelig bedre end i går...

DB rows

24kg, 8/8

30kg, 8/8

32kg, 8/8

36kg, 6/6

..og er snart medlem af klubben "større håndvægte i FDK tak!"

DB skulder pres

14kg, 5

13kg, 7

13kg, 6

Chins

bw, 4, 3 sæt

DB rows

24kg, 20/20

+ z-health og en masse skulder tam-tam.

+ Weeeeheee overkroppen er lige så småt ved at være lidt cut igen. :bigsmile::tongue::cool:

Transportcykling

15km

Link to comment
Share on other sites

Fredag

Sent hjem fra kursus, og rimelig smadret. Tog en lunteløbetør med kæresten for lige at nå det sidste solskin.

Transportcyling: 13km

Lørdag

Var glad for at jeg løb luntetur igår og ikke hårde intervaller som ellers tænkt. Kamptræning i dag var ren sparring, 6mins runder. Ingen kunne holde til hele to timer, men det blev alligevel til noget over en time. Holdt faktisk til hele timen hvor der stadig var en lille bitte smule tilbage af mig til sidst - men også kun lidt. Men positiv nok, jeg kan hermed opgradere min konditions status til værende "acceptabel" igen. Og så er der oven i købet stadig næsten halvanden måned til at komme i rigtig god kampform! :w00t: :w00t:

Link to comment
Share on other sites

De sidste par dage har ikke været de bedste... :mad::dry: Bloat, PMS, ingen overskud, alt kørt dårligt!! Mere PMS i form af tudehumør denne gang end jeg plejer at få - lidt underligt, plejer godt at takle det men sådan er det vist når overskuddet ikke er så stort i forvejen. Til gengæld ikke så mange smerter.

Grapplet lidt under en time søndag sammen med Ida - lidt let sparring og afsluttet med et par runder rigtig sparring. Mandag holdt jeg fri fra alt!

Tirsdag

IK havde åbent igen - yeehaaa!! :4thumbup: :4thumbup: Gulvet er blevet ret lækkert.

OH squat

15kg, 10, 2 sæt

20kg, 8

Snatch

15kg, 5, 2 sæt fra hofte

20kg, 5 fra hofte

20kg, 5, 2 sæt fra knæ

20kg, 7 fra gulv

Back squat

35kg, 4

45kg, 3

55kg, 3

60kg, 3

Og så ikke mere squat for i dag :unhappy: har noget væske i knæet eller et eller andet underligt, det gjorde ikke decideret ondt men ville måske være dumt at fortsætte

DB Lunges

22,5kgx2, 18 skridt, 3 sæt

Ny hadeøvelse! :tongue:

Ass. chins

7, 3 sæt

DB Rows

25kg, 10/10

32,5kg, 5/5

40kg, 5/5 vist PR

Hmph. Håber bare det hele snart kører ordentlig igen - altså både fysisk og mentalt. Det gør det nok i morgen.

Link to comment
Share on other sites

Torsdag

Fik grapplet i går - det gik liiiige så fint indtil min dårlig finger fik en spark (mega uheld!), så gik det ikke så godt for fingeren mere! Skaden er godt sprunget op igen, så jeg måtte bruge straps til styrketræning i dag og kunne igen ikke holde ordentlig fast.

OH Squat

15kg, 5, 3 sæt

Hanging cleans + FS

20kg, 5, 2 sæt

25kg, 4

25kg, 4 + 4 split jerk

30kg, 4 + 4 split jerk

35kg, 4 + 4 split jerk

:bigsmile:

Dødløft

55kg, 5

75kg, 3

85kg, 2

85kg, 10 (PR)

Bliver så glad når jeg dødløfter :4thumbup: :4thumbup: :w00t:

DB Rows

27kg, 6/6

32kg, 3 - fail på fingeren!

Ass. chins

6, 3 sæt

med straps og holdt RIGTIg godt fast - vil helst undgå en flyvende nedgang fra chins igen! :crazy:

Hypers

bw, 10

bw, 11

bw, 11

Dødscardio

11 min

God omgang, taget i betragtning jeg snart ikke har nogen kropsdel der ikke brokker sig - jeg piver altså ikke, men alt er bare lidt i stykker for tiden (knæ - hofter - lænd - skulder - finger)

Link to comment
Share on other sites

God omgang, taget i betragtning jeg snart ikke har nogen kropsdel der ikke brokker sig - jeg piver altså ikke, men alt er bare lidt i stykker for tiden (knæ - hofter - lænd - skulder - finger)

Sejt med din PR i DL, men er det ikke ved at være på tide at du lytter til din krop :ninja::4crutches::hmmm:

Link to comment
Share on other sites

OH Squat

15kg, 5, 3 sæt

Hanging cleans + FS

20kg, 5, 2 sæt

25kg, 4

25kg, 4 + 4 split jerk

30kg, 4 + 4 split jerk

35kg, 4 + 4 split jerk

:bigsmile:

Dødløft

55kg, 5

75kg, 3

85kg, 2

85kg, 10 (PR)

Bliver så glad når jeg dødløfter :4thumbup: :4thumbup: :w00t:

Dødscardio

11 min

Godt kæmpet med VL'ningen idag og fin PR i DL. Det var jo i overbevisende stil hele vejen igennem. :devil:

Det Cardio, dig og Erik havde gang i virkede nu lidt mistænkeligt. Fik lige et glimt på vej væk fra IK med dig i snor som en hund. LOL. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Længe siden logupdate, men der har også været alt alt for lidt træning. Knæene, specielt venstre, har været fyldt med væske i en uge uden grund (altså, har ikke forstrukket noget). Har dårlig nok kunne cykle nede til stationen.

Lørdag

1½ times BJJ sparring. Mental gik det en del bedre og jeg fik faktisk lavet noget, i stedet for bare at ligge og være doven!. Og når jeg laver noget, går det faktisk nogenlunde. Cardio bedre, styrken ok. Var ikke så mærket af knæet efter det blev varmt.

Fredag og søndag lavede jeg ikke noget. Søndag fik jeg akupunktur for knæet - det hjalp ikke lige med det samme, men hævelsen var blevet en del mindre her til morgen.

Mandag

1½times BJJ sparring. Tog til Malmø og kørt lidt der. Gik faktisk ok og lidt bedre end forventet. Fin cardio hele vejen igennem, men tempoet var heller ikke på 100%.

Prøver mig frem med styrke og cardio i morgen og resten af ugen. Får nok ikke trænet BJJ resten af ugen - vi er i gang med at flytte lokaler til vores ny lokale - 280m^2 ude ved Nørrebro st på Tranevej. :bigsmile: Så der er ingen grappling denne uge.

Fredag tager jeg til Barcelona - 5 dages hvile - fysisk, mentalt og psykisk. Bliver super!

@ Guarden: har ikke så meget mulighed for at lytte til min krop op til VM - den skal jo bare gør som jeg siger! :blush:

@ LaMotta: Tak. Ja walk-the-dog cardio ser lidt mistænkelig ud. Der er mange kvindelige motionistløbere som glor rigtig, rigtig meget.

@ MarianneB: Ja fremgangen er vel fint, jeg bliver bare sådan lidt "intet-er-godt-nok" op til stævne! Synes i øvrigt også du giver den maks gas med styrketræningen - du er stærk!

EDIT: Får min comeback, rettere sagt anden chance på TV2, i morgen meget tidligt. Skal på som kettlebell statist på Go' Morgen Danmark i morgen kl07.44! Guarden leverer talen, jeg skal stå i baggrunden og swing lidt. Woohoo!

Edit #2: Mens jeg er i det medieliderlig hjørne, så er der kommet en artikel af mig på den svenske Fighter blad. http://fightermag.se/magazine.asp Fik lige fat i bladet over weekenden (havde set artiklen før de printet), men lidt syrede alligevel at se sig selv i print. Bare ærgeligt det kun er dem over på den anden side af broen der læser!

Edited by QueenPearl
Link to comment
Share on other sites

EDIT: Får min comeback, rettere sagt anden chance på TV2, i morgen meget tidligt. Skal på som kettlebell statist på Go' Morgen Danmark i morgen kl07.44! Guarden leverer talen, jeg skal stå i baggrunden og swing lidt. Woohoo!

I så godt ud! :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share