Moos' Log 4


Comedian
 Share

Recommended Posts

Let squat/Tung dødløft 070427

På en eller anden måde lykkedes det mig vidst at smadre min røv i dag... Enten det, eller også opdagede jeg det først i dag. Kan sagtens squatte let, men dødløfte kunne jeg slet, slet ikke. Lige så snart stangen kom over knæet gjorde det skide ondt, og der var intet til at trykke hofterne frem. Det gør hamrende nas at bøje sig forover, men mærkede intet under squatten. Hvorom alting er, fik jeg ikke rigtigt lavet noget i dag...

Boxsquat vs lilla bands: 4x2x95 kg og 4x2x105 kg... Ok fart og teknik...

Dødløft... Fik lavet 2x3x140 kg, der gjorde pisse ondt, så besluttede at droppe det... Kan ikke bøje mig forover.

Måtte også droppe goodmornings og rows på dén konto...

Reverse upright rows 2x15x60 kg

Mave på bænk 2x10

+ udstrækning af baglår/baller, samt nogle wraps på Stina og noget spotteri...

Nu kan jeg så passende sidde og ise min røv resten af aftenen...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bænk

bænk m. pause vs blå strong bands... 5x3x80 kg... Latterligt tunge ift hvad de burde være, men ok, det var tidligt på morgenen og stort set ingen kcal var nået igennem systemet. Enten det, eller også begynder min diæt allerede at nappe på styrken, men det burde sq ikek kunne passe...

+ Disko...

Pump er jo endnu federe når man cutter... Why didn't anyone tell me???

Link to comment
Share on other sites

Status...

Vejede ind på 127.0 kg i morges, på vores egen vægt, der plejer at veje omkring ½-1 kg tungere end en stævnevægt, så det er jo cool nok. Det er ihf 2,15 kg mindre end til NM. :smile:

Og ugen er gået med rimeligt overskud i min diæt, der har kørt på low carb/high protein, og det er alt i alt gået ret godt :smile:

Mht. min balle-skade er jeg efterhånden nået frem til, at det er pga mit sidste dødløftforsøg til NM, da jeg kan mærke et rimeligt afbrændt cns i alle øvelser, hvor de primære dødløft-muskler bliver brugt, og det også kun er i dødløft, det gør ondt. Jeg skal have det masseret eller en tur i varmtvandsbassin, og så bygger jeg det stille og roligt op igen, heeeelt fra bunden, når det er ok igen.

Over weekenden begyndte jeg igen at få lidt probs med min hofte, hvilket er hvad der plejer at ske, når jeg kører den brede squatstil, jeg har brugt, på det seneste. Derfor vil jeg skære ned på volumen i dén, og køre noget OL squat i det næste stykke tid, da jeg også har gode erfaringer med at bygge den op i off-season.

Mens min cutte-fase står på, vil jeg køre mere BB orienteret træning, for at komme lidt væk fra SL og bygge en grundform op igen, nu jeg har god tid. Samtidig synes jeg bare at det er meget lækkert at komme væk fra elastikker og ultra tunge løft, mens man cutter :smile:

Derfor ved jeg sq ikke rigtigt om jeg gider opdatere min log det næste stykke tid, da det alligevel bliver mest BB træning... :tongue:

Link to comment
Share on other sites

RBB 070430

Nå, kan da opdatere for i dag, i det mindste :smile:

Diverse udstrækning (Hams, glutes, adduktorer, hofter mm.)

OL squat:

5 x 5 x 120 kg

RDL:

5 x 8 x 90 kg

BB shrugs:

15 x 130 kg

15 x 160 kg

15 x 180 kg

15 x 200 kg

15 x 160 kg

Reverse band widegrip pullups:

4 x 12x

BB calfraises:

2 x 12 x 160 kg

Standing Alt. DB curls:

10 x 15 kg

10 x 17½ kg

10 x 20 kg

10 x 15 kg

Conc. Hammercurls:

3 x 10 x 10 kg

Siddende Kneeraises:

3 x 8 x 6,8 kg

Situps:

2 x 10

Afsluttet med udstrækning af underkroppen.

Skal ned og træne presstrukturen i morgen. Fremover bliver det nok BST->RBB-> off :4flex:

Link to comment
Share on other sites

Status for uge 2 på diæt:

Vægten har vidst stået nogenlunde stille, da kreatinen vidst er begyndt at have sin effekt. Foreløbig er det gået ganske udmærket og har holdt min diæt ret godt, med ok energi. Det "værste" i det her for mig foreløbig, er at bryde med vanerne om bare at æde et eller andet tarveligt. Det er dog gået ok foreløbig. Synes jeg kan se at der sker lidt i spejlet, men det er nok bare indbildning.

Styrken er ikke i top, selvfølgelig, men vil lige notere ugens nævneværdige løft, for god ordens skyld...

OL squat; 5x150kg med løse wraps. Ok, alt taget i betragtning, synes jeg.

Bænk, pinky grip; 2x100 kg + 50 kg kæder med pause... Med en smule overskud, så det er også ok.

Rumænsk dødløft har jeg lavet en nogenlunde 5er på 140 kg, der godt nok var halvtung, og stadig tyve kg under PR, men trods alt det bedste, jeg har lavet længe...

Shrugs... 12x220 kg og 8x240 kg (PR)... Er faktisk mere end jeg troede, at jeg kunne pt. Vil gerne op og lave en tier på 250 inden for overskuelig fremtid.

Min balle-skade er begyndt at arte sig lidt bedre, men skal stadig ikke lave noget rigtig dødløft det næste stykke tid, for at være sikker på at dne kommer sig. Mærker ihf intet til den i OL squat og RDL. Så er spørgsmålet bare om jeg kan finde ud af at dødløfte, når jeg engang skal igang igen.

Nå ja, og så er mine guns og delts blevet tæsket som aldrig før... Lee'... :superman::tongue:

Link to comment
Share on other sites

Barske Shrugs idag :superman:

Thx :smile:

Har lige været i biografen og se Spiderman 3 :superman: Ved ikke hvad jeg synes... Der er rigtigt mange ting, der ikke holder vand i forbindelse med tegneserien, men de fleste af dem fungerer godt :smile: Så selvom man som ægte fan jo helst ikke ser sådan noget pjat med at ændre historierne :tongue: så synes jeg nu at den er værd at se alligevel :smile:

Link to comment
Share on other sites

I går fik jeg trænet BST, fik blandt andet lavet en 4er i smal bænkpres m. pause på 100 kg + 50 kg kæder, hvilket er PR ( Det dobbelte ift sidst)

I dag lavede jeg mit livs bedste 3er på 170 i smal squat m. løse wraps. Teknikken var perfekt, og selvom den var tungt, var der væsentligt mere overskud end sidst :smile:

Lavede også en femmer på 160 i konventionel dødløft. Skal lige igang igen, men i det midnste gjorde det overhovedet ikke ondt :smile:

Slapper af ugen ud og begynder på Bill Starr på mandag. Glæder mig til at se hvordan jeg reagerer på den lave volumen, ift hvad jeg har lavet normalt. Det bliver godt nok underligt, hehe!

Link to comment
Share on other sites

Nå, freestyler sq bare lidt det næste stykke tid, og prøver at fokusere på høj frekvens/lav volumen/høj intensitet, for at se hvordan jeg reagerer på det. Samtidig er BB-fokus stadig på de ikke-eksisterende delts...

Fullbody 11/5-07

Squat m. løse wraps: Op til 2 x 3 x 160 kg (Kørte med mine gamle Metal wraps, der støttede ok, men ikke gav nær så meget pop i bunden som mine Inzer, så vil prøve at bruge Metals i et stykke tid :smile: ) Var lidt træt i ryggen, men de var nogenlunde. Lidt anderledes at løfte i, de giver ikke så mange kg, men det virker som om de støtter i en lidt større del af bevægebanen.

Smal bænk m. pause: Op til 3 x 3 x 130 kg... Ok.

Highbar GMs til pins (Pin 12): Op til 3 x 120/120/130(PR) + 2 x 6 x 100 kg (Backoff) Ny øvelse. Sad helt afsindigt i hele bagkæden, samt mine abs. Vil helt sikkert køre mere af den. Opsætningen var ikke så dyb som normale GMs, den er dog stadig vildt hård.

Siddende Inlink DB curls: 8x15 kg, 8x17½ kg, 8 x 20 kg, 5 x 22½ kg, 8 x 17½ kg, 8 x 20 kg... Disko med Onkel Troels. Det bed dog alt for meget...

Military press: 4 x 10 x 40 kg Bare lidt let. Lavede også et par sæt med udfald.

Std. Måwe: 3 x 10 x 15 kg

Fin omgang, stille og rolig. Tror at jeg kan hente meget i både squat og dødløft på at få fyret mine GMs op igen.

Link to comment
Share on other sites

Grundtræning 14/5-07

Squat m. løse wraps (Metal)

5 x 140 kg

5 x 145 kg

Lige lovligt træt i ryggen efter GMs i fredags, så det var nok. Metal knæbindene giver godt nok foruroligende lidt pop i bunden, de stopper jo bare en.

Pinky grip bænk m. pause:

Op til 5x125 kg, tangering af PR

+ 2 boards, også op på 5x125 kg

Heller ikke meget at skyde med i armene.

Dødløft... 5x5x130 kg... Prøvede en bred konv. stand, og det fungerede faktisk ok.

BB rows: 2 x 8 x 100 kg

BB shrugs... Op til 10 x 260 kg PR :smile:

Military Press: 5 x 5 x 60 kg Easy

Siddende laterals... 3 x 10

Fin omgang. Ikke de vilde kg, der blev løftet, men generelt ok omgang. Squatten og bænken var der ikke det vilde at skyde med, i, og dødløften var da også noget mærkeligt noget (Men teknikken er vidst god). Det vigtigste er selvfølgelig også at jeg fik gjort Peter til min pige endnu engang.

Og så var der også ganske godt selskab i dag.

Link to comment
Share on other sites

Grundtræning 18/5-07

Well, har sovet voldsomt meget, og spist godt, så efter 4 timers havearbejde følte jeg mig faktisk ret frisk, og tog ned for at træne. Havde egentligt regnet med at være alene, men så dukkede Mike op, og det var skide hyggeligt :D

Squat, medium stand... 6 x 3 x 130 kg (Skal altså lære at stå lidt bredere, så det vil jeg gradvist arbejde på)

Pinky grip bænkpres m. pause: 3ere op til 3 x 135 kg, hvilket er PR med det greb... Der er stadig ikke så meget fart i efter NM, men styrken er ved at være tilbage.

+ Lilla band... 5ere op til 5 x 95 kg + tension, stadig Pinky grip. Stille og roligt.

Highbar Goodmornings fra pins(12): Arbejdede op til 3x90 kg, + backoff sæt. Det er stadig en lorte hård øvelse!

Military press: 5ere op til 5x70 kg, PR med overskud. Ganske fint.

Highpulls fra hæng: 4 x 10 x 60 kg

Std. Måwe: 2 x 15 kg

Std. Hammercurls: 10 x 20 kg / 25 kg / 15 kg

Ganske udmærket træning. God overall styrke, squatten var lidt halvtung, men tilgengæld er jeg ret tilfreds med teknikken. Skal sørge for ikke at overbelaste hoften, som jeg jo desværre har en tendens til, når jeg kører alt andet end smal squat.

I weekenden skal jeg til Hjørring og hjælpe til, så næste træning bliver først mandag. Så er der også god til at slappe af i :smile:

Link to comment
Share on other sites

Middag:

Powerwalk 50 mins.

Aften:

GPP.

Fandt mig en "bane" (Faktisk en nedlagt heste-sti), i en lille, forladt skov i nærheden af hvor jeg bor. Dér fandt jeg så en træstrub, som jeg løb nogle ture med. Den fungerer perfekt til GPP træning, med flere rødder, der kan benyttes som håndtag. Det blev til powerwalk derover og omkring 8 baner @ ~100 meter med forskellige måder at bære den på. Afsluttet med spurt af 2 baner. Fik ihf min puls op. Hele seancen inklusiv powerwalk tog nok omkring 40 minutter.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share