Har I tager på i julen ?


Lone16
 Share

Recommended Posts

:crazy:

Ja, jeg vil jo ikke miste min kæreste gennem 6 mdr. Han siger han elsker mig og min krop og at jeg er parfekt + at han aldrig vil miste mig.

Og - jeg vil bare heller ikke miste ham. Jeg vil bare være en perfekt kærste (: hvis I forstår.

Slank og lækker.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:crazy:

Ja, jeg vil jo ikke miste min kæreste gennem 6 mdr. Han siger han elsker mig og min krop og at jeg er parfekt + at han aldrig vil miste mig.

Og - jeg vil bare heller ikke miste ham. Jeg vil bare være en perfekt kærste (: hvis I forstår.

Slank og lækker.

Søde tøsepigebarn!

1. Du har sikkert hørt det før, men måske ikke lyttet ordenligt efter - en perfekt kæreste er ikke lig med slank og lækker

2. Slank og lækker er et meget abstrakt udtryk - men dine stats ville jeg ikke kalde dig andet end slank!

3. Tror du ikke, at din kæreste heller vil have en glad og tilfreds kæreste, som ikke bliver ked af et par ekstra kg på kroppen (væske eller andet) frem for en kæreste, der har en modelkrop (=skind og ben), manglende menstruation med risiko for senere ikke at få børn, hvilket skyldes den alt for lave BMI/fedt%, og har humørsvingninger, fordi hun er på diæt hele tiden??

Prøv at lytte til din kæreste (altså VIRKELIG lytte), der rent faktisk siger, at han elsker dig og din krop, og ikke til din indre forvirrede stemme, der prøver at overbevise dig om noget helt andet. Hvorfor skulle din kæreste sige det til dig, hvis ikke han mente det??

Knus herfra.

Link to comment
Share on other sites

:crazy:

Ja, jeg vil jo ikke miste min kæreste gennem 6 mdr. Han siger han elsker mig og min krop og at jeg er parfekt + at han aldrig vil miste mig.

Og - jeg vil bare heller ikke miste ham. Jeg vil bare være en perfekt kærste (: hvis I forstår.

Slank og lækker.

Helt ærlig, nu fisker du efter mere end hvad vi kan give dig i det her forum. Besides, hvad fanden er han for en kæreste hvis han dropper dig for et par kg. Vi kan ikke hjælpe dig mere end gjort

Link to comment
Share on other sites

Kære Lone16.

Du lyder meget fortvivlet, og jeg forstår dig på en måde godt: 5 kg er meget at tage på på få dage. Man har kæmpet en kamp for at komme af med de skide kilo. Det har taget sin tid, og så ser man pludseligt, at der ikke skal så meget til for at tage det på igen, og alle ens anstrengelser har været forgæves. Så jeg forstår godt, hvis du føler dig fortvivlet.

MEN: Som flere her i tråden allerede har sagt, så kan det umuligt være fedt det hele! Det kan være svært at tro på, når alting "blævrer" mere end man er vant til, men tænk på, at væskeophobninger også kan have "blævrende" egenskaber. :)

Mit råd til dig vil derfor være: Prøv at gemme din badevægt væk en uges tid. Den kan nogle gange være en lusket satan, der ikke fortæller dig sandheden. Vend så tilbage til din sædvanlige sunde livsstil og dyrk din motion som du plejer. Når du så finder vægten frem igen og den stirrer ondt på dig og fortæller, at du reelt har taget 2 kilo på i julen, så véd du hvad du reelt skal smide igen.

I stedet for at bebrejde dig selv, at du har taget et par kilo på, skulle du måske se de kilo som en investering? Hvad har du så "fået" for de to kilo? Du har givet dig selv et frirum! Du har givet dig selv lov til at skeje ud. Du har givet dig selv en velfortjent pause fra en restriktiv kostplan. Du har givet dig selv lov til at hygge dig i julen med alt hvad der hører julen til af usund mad og søde sager.

Vigtigst af alt er det dog: DU har givet dig selv LOV til at skeje ud! Det er ikke maden, der har styret DIG! Dét kan man godt fristes til at tro, når man sådan bare "giver los" og måske føler, at man mister kontrollen et stykke tid. Men hovedsagen er, at du ikke bilder dig selv ind, at du ikke kan genvinde den kontrol, som du før har haft, bare fordi du giver slip i nogle dage.

Nu er julen og nytåret overstået, og så gælder det bare om at komme op på hesten igen! Lad være med at lade dig slå ud over de ekstra kilo. Tænk i stedet på, at hvad du har taget på hurtigt kommer af igen, så snart du kommer ind i din daglige rutine. Kun du selv er herre over dit liv og din krop. Du skriver, at du er bange for at komme op på de 67 kilo igen, og siger dermed (som jeg hører det), at du er bange for, at du helt mister kontrollen over dig selv og det du spiser. Men det vil du da ikke finde dig i, vel? Det er kun dig selv, der har magten til at bestemme, hvad du skal spise.

Når du så kommer ind i din daglige rutine igen, synes jeg, at du skal give dig selv tid til at mærke din krop. Mærk hvor godt det føles, når du giver den det rigtige brændstof, og den bare fungerer som den skal. Mærk hvor glad din krop bliver for dig, når du udsætter den for motion. Kig dig selv i spejlet og fokusér på de områder, du er glad for og stolt over. I stedet for at fokusere på dine inderlår, skulle du måske vende blikket i en anden retning og tænke: "Det kan godt være, at mine inderlår irriterer mig en smule, men se bare på min mave og min røv - det ser sgu temmelig godt ud!" Og ikke mindst, tænk på hvordan du så ud engang, og tænk på de resultater, som du allerede har opnået.

Og hvad angår kæresten: Lur mig om han ikke er temmelig ligeglad med, om du lige har taget et par kilo på i julen. Han vil da hellere have en kæreste, der er glad for sig selv og sin krop, end han vil have én der er ulykkelig over sine udskejelser, og som derfor tvinger sig selv til at leve af bladselleri i en måned. Han er jo glad for dig, fordi du er dig, og ikke fordi du lige præcist vejer 50,2 kilo. Når du siger, at du er bange for din kærestes reaktion på, at du har taget på, er det faktisk det samme som at sige: "Min kæreste er så overfladisk, at han ikke vil kunne lide mig med et par ekstra kilo." Det er vist ikke helt fair over for en kæreste, der siger, at han elsker dig. Hvis du i stedet øver dig i, at blive gladere for dig selv og din krop, så vil du automatisk udstråle en selvtillid, der siger: "Se hvor dejlig jeg er. Når kæresten siger, at han elsker mig, giver jeg ham fuldstændig ret - for jeg er bare en yderst elsk-værdig person (både med og uden julens ekstra kilo, som jeg for øvrigt snart kommer af med igen.)"

Så bare op på hesten igen! Genfind din daglige rutine, og nyd hvad den gør ved din krop, og før du får set dig om, er de par kilo pist væk igen.

Mange hilsner

Mette

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share